Dodaj do ulubionych

Ciągle jestem zmęczona

• wkrk7 Re: Ciągle jestem zmęczona 28.04.13, 22:49
      Dokładnie tak, zmiana diety i oczyszczenie organizmu z wszelkich pasożytów i toksyn którymi go zaśmiecają to klucz do sukcesu. Ja też mimo młodego wieku czułam się wiecznie zmęczona, często dopadały mnie okropne migreny i ten ciągły brak energii.... na szczęście trafiłam do Instytutu Volla w Krakowie i postawili mnie na nogi. Polecam wszystkim którzy chcą być zdrowi i cieszyć się życiem.
    • zdrowienajwazniejsze Re: Ciągle jestem zmęczona 01.05.13, 17:52
      wejdź, zobacz, przetestuj: www.naturalnie24.pl
      • honat5 Re: Ciągle jestem zmęczona 02.05.13, 17:12
        zdrowienajwazniejsze napisał(a):

> wejdź, zobacz, przetestuj: www.naturalnie24.pl

Kolejny patogen...
      • kaczenka13 Re: Ciągle jestem zmęczona 03.05.13, 10:38
        Ja też jestem ciągle zmęczona wiem, że to głównie stres przynajmniej w mojim przypadku. Stres i zamartwianie się mi potem nie pozwala spać i potem cały dzień jestem rozbita.
        Poradzi mi ktoś co robić abym się tak nieprzejmowała?
        • mo.on Re: Ciągle jestem zmęczona 06.05.13, 13:27
          Czytałam gdzieś ze 80% ludzi tyż przed snem przerabia nowe scenariusze tego co się cały dzięń działo.
          Też to maiłam wyczerpywało mnie straszliwie, postanowiłam świadomie zasypiać, czyli kładę się i mimo że te upiorne myśli z cąłego dnia napływają myśle np. teraz o łanach mleczy albo krzewach róż w parku albo o kwiatach na drzewach.
          Ale najpierw widziałąm te mlecze ten park te drzewa okwiecone, tak że teraz odtwarzam kolory i obrazy a nie przerabiam nowe scenariusze.
          Wycisza mnie maxymalnie i nie budze sie w nocy a nawet jak sie obudze to zasypiam szybko co sie wcześniej nie zdarzało.
          Spróbuj kaczenko wiosna kwitnie wszystko w koło sie rodzi może i tobie pomoże.
    • mo.on Re: Ciągle jestem zmęczona 06.05.13, 13:19
      Serdecznie wszystkim dziekuje.
      1. Odgrzybiłam się z Candidy bo bo głównie ona mnie blokowała.
      2. Odgrzybiając się zmieniłam diete.
      3. Zrezygnowąłam z cukru na rzecz Ksylitolu.
      4. Zrezygnowąłam z napojów kolorowych, pijemy herbate z plasterkiem imbiru bo herbata z cytryną nas za bardo zakwaszała. Zamiast 4-ej kawy pije sklankę "herbaty czerwonej" pu erh oczywiście bez cukru.
      5. Kupiłam rower i wyciągam go kiedy mogę.

Może się komuś przyda.
      • syginnn Re: Ciągle jestem zmęczona 23.06.13, 06:19
        Sama miałam potworne problemy ze zmęczeniem, które przez długi czas nie dawało mi spokoju. Udało mi się powrócić do normalnego stanu po wielu próbach i błędach. Najbardziej skuteczne były porady kolegi, który sam zresztą borykał się z tą przypadłością kilka dobrych lat. Po tak prostych działaniach, jak zmiana diety i wychodzenie na słońce zmęczenie zaczęło mijać. Dokładniej opisał to na stronie zpz.naturalneleczenie.com.pl/index.html Nic się tam nie sprzedaje, są jedynie wskazówki, które może tak, jak i mnie kogoś naprowadzą.
        • syginnn Re: Ciągle jestem zmęczona 23.06.13, 07:59
          Wrzucam link w poprawnej postaci odnośnie poprzedniego posta z poradami dotyczącymi leczenia zespołu przewlekłego zmęczenia. www.zpz.naturalneleczenie.com.pl
    • katarzynalll Re: Ciągle jestem zmęczona 28.06.13, 14:24
      Poleciłabym więcej snu niż obecnie, zdrowe odżywianie (warzywa, owoce - jest lato jest w czym wybierać, mięso, ryby), może sport (bieganie, gimnastyka?), dużo spacerow. Powinno pomóc na zmęczenie.
    • fitochemiadlazdrowia Re: Ciągle jestem zmęczona 30.06.13, 19:12
      Witaj! To ciekawe co piszesz... Chetnie z Toba porozmawiam, Mieszkam w Niemczech, dlatego proponuje spotkanie przez Skype moj nick: barbara_trojan
      Pozdrawiam i do uslyszenia
    • areq83 Re: Ciągle jestem zmęczona 15.07.13, 18:10
      Tak, zmiana diety może dużo pomóc. No i aktywność, szczególnie jeśli prowadzisz siedzący tryb życia. Wydaje się to zaskakujące, ale wysiłek fizyczny daje lepsze rezultaty po iluś godzinach pracy przed komputerem, niż np. leżenie. Dlatego warto pomyśleć o jodze albo tai chi.
      Tak na teraz to mogą pomóc też naturalne metody, np. technika Bowena.
      • nowamedycyna Re: Ciągle jestem zmęczona 17.07.13, 21:05
        Znam ciekawy aparat który świetnie podnosi naszą energie , witalność i nie tylko. Polecam stronkę www.rgamedic.pl
    • nowamedycyna Re: Ciągle jestem zmęczona 17.07.13, 21:03
      Znam temat proszę obejżec stronę www.rgamedic.pl i zainteresować sie urzadzeniem .Bardzo polecam sama używam i nie oddałabym go nikomu.
    • slonisko1976 Re: Ciągle jestem zmęczona 20.07.13, 16:16
      Pomogło mi na to jedzenie z dużą ilością tłuszczów i białka np. twaróg z olejem, jajecznica na maśle , śledzie, po tym tak jakby jaśniej mi się robiło w głowie
    • janetjackson Re: Ciągle jestem zmęczona 01.08.13, 11:17
      Ja przez ponad pół roku miałam stany zmęczenia. Początkowo myślałam, ze to przez nawał pracy. Oczywista sprawa, każdy byłby zmęczony – powtarzałam. Potem była jesień no i znalazło się kolejne wytłumaczenie, że pogoda bla bla... Potem było już tylko gorzej, nawet rodzina zauważyła, ze coś jest nie tak. Nie miałam siły żeby wstać rano z łóżka, a co tu mówić o pracy. Piłam wodę, brałam witaminy w tabletkach i te musujące też, cholerstwo nie znikało :/ Nadal nie miałam sił. Koleżanka podsunęła mi pomysł zrobienia vega testu, podjechałam do Magnus Animus na Arabską w Warszawie. No i wyszło... miałam kupę niefajnych rzeczy w sobie. Teraz jestem już po oczyszczaniu organizmu z toksyn. Powoli dochodzę do siebie, może trzeba Tobie zajrzeć „do środka”?
    • katarzynaijerzy Re: Ciągle jestem zmęczona 02.08.13, 14:31
      - mniej pokarmów z węglowodanami; biały cukier, biała mąka, mniej tłustych potraw, więcej białka. Ogólnie jedz mniej a częściej,
      - pij duże ilości wody,
      - naturalne środki dopingowe; żeńszeń, herbata, Yerba Mate, miłorząb dwuklapowy (Ginkho Biloba) w kroplach, aminokwas karnityny, koezym Q10.
      - zmieniaj skarpetki w dzień,
      - panuj nad zaparciami, błonnik, orzechy, owies, fasola, warzywa, owoce, ziarna, szpinak,
      - dorywczo gorzka czekolada, owoce leśne z antocyjanami,
      - mnie kawy i cocacoli, rzuć palenie, unikaj alkoholu,
      - regularne godziny kładzenia się do łóżka i wstawania rano, krótka drzemka w dzień,
      - witaminy i minerały; witamina C, witaminy z grupy B, sole mineralne, magnez,
      - umyć twarz zimną wodą, chłodny prysznic,
      - pobudzająco miniinhalacja; przyłóż do nosa chusteczkę z olejkiem z mięty pieprzowej, olej z rozmarynu,
      - połóż się na chwilę z nogami uniesionymi powyżej tułowia.
    • nowa_nudziara Re: Ciągle jestem zmęczona 07.08.13, 10:58
      Więcej ruchu, praca i weź się w garść i zrób coś. Jesteś zmęczona bo nie masz żadnego zajęcia.
    • wiola77d Re: Ciągle jestem zmęczona 09.08.13, 12:07
      Ja też tak miałam i mam od czasu do czasu ale już nie codziennie. Wyniki podstawowe były w normie ale ciśnienie bardzo niskie i cukier tez. Dostałam od Pani doktor kropelki i jest lepiej. Mogę polecić Ci też Guaranę. Jest nawet taka stronka www.guarana.pl Sprowadzają ja bezpośrednio z Brazylii. Codziennie to przesada ale wtedy gdy naprawdę masz coś ważnego do zrobienia a sił brak jest super. Ja odkryłam ją już 5 lat temu i do tej pory sięgam po nią od czasu do czasu.
    • kcmo Re: Ciągle jestem zmęczona 16.08.13, 16:13
      Zrób sobie badanie krwi w kierunku boreliozy... Jeśli kiedykolwiek ugryzł Cię kleszcz prawdopodobieństwo borelii wrasta lawinowo, a objawy są dokładnie takie jak opisujesz
    • aniaa2222 Re: Ciągle jestem zmęczona 20.08.13, 18:34
      Zapraszamy na Aleje Jerozolimskie 11/19 w Warszawie. Więcej informacji pod nr. tel 22 455 51 15.
    • pan.ope Re: Ciągle jestem zmęczona 29.08.13, 01:07
      mo.on,

znam jedną super dobrą naturoterapeutkę w Krakowie, która mnie wyleczyła ze wszystkiego, przy okazji ze zmęczenia. Jeśli chcesz to moge dać ci na nią namiary.

Pozdrawiam :)
    • gryfcus Re: Ciągle jestem zmęczona 08.10.13, 11:43

Polecam stosowanie L-argininy jako naturalnego suplementu diety, po 28 roku życia nasz organizm traci zdolność jej produkcji a ciągle jej potrzebuje www.synergybio.eu kupić mozna też na tej stronie używając uniwersalnego kodu ID 1581892 niezależnego przedstawiciela handlowego i uzyskać dostęp do cen hurtowych.
      Polecam ja stosuje Tomasz
    • gramacja Re: Ciągle jestem zmęczona 28.10.13, 21:49
      Mnie w walce ze zmęczeniem (córcia od 4 tygodni ząbkuje i spać nie daje) pomagają produkty synergy (strona internetowa: pl.synergyworldwide.com). Nie dość, że wspomagają organizm, pomagają mu się zregenerować, to jeszcze wspomagają w walce z różnymi chorobami. Mój cholesterol jest wreszcie w normie, a ja mimo niedospanych nocy jestem pełna energii.
    • kudotu43 Re: Ciągle jestem zmęczona 30.10.13, 21:52
      Witaj!
      Wejdż na bloga Tłuste życie tam znajdziesz odpowiedz
    • barbusia11 Niedoczynność tarczycy 02.11.13, 12:21
      Zrób badania krwi - kosztują tylko paręnaście złotych jak robisz prywatnie!
    • doroottaa Re: Ciągle jestem zmęczona 07.11.13, 11:11
      a nie masz niskiego ciśnienia? ja mam i też łatwo robię się senna
    • centrum_ajna Re: Ciągle jestem zmęczona 07.11.13, 12:05

Witam moi Mili
      Dziś chciałabym Wam przybliżyć temat oczyszczania energetycznego:
      Kiedy w Waszym życiu dzieją się różne dziwne rzeczy i niewytłumaczalne sytuacje (ludzie się od Nas odwracają, nic nam nie wychodzi nie ważne, czego się dotkniemy, chcemy usunąć niewytłumaczalne przeszkody, które stają nam na drodze czy po prostu brak nam sił) powinniśmy poddać się analizie i być może oczyszczeniu energetycznemu...
      Co mogę Wam zaoferować?
      •Oczyszczanie z klątw, złorzeczeń i uroków oraz skutków czarnej magii,
      •Uwalnianie od obciążających powiązań z innymi osobami,
      •Odprowadzanie zagubionych dusz do światła,
      •Oczyszczanie z negatywnych programów, barier i ograniczeń,
      •Uwalnianie od złej energii, sił i różnych typów istot bezcielesnych,
      •Oczyszczenie obiektów mieszkalnych,
      •Oczyszczanie osób,
      •Oczyszczanie rzeczy.
      Zabiegi oczyszczania energetycznego są wykonywane przeze mnie na odległość (fantomowo), w miejscu Waszego zamieszkania bądź też u mnie w gabinecie (podział ze względu na specyfikę zabiegu oraz jego czasochłonność)

Dzięki silnemu oczyszczeniu energetycznemu i odblokowaniu przepływu naturalnej energii życiowej odczuwamy natychmiastowe zmiany np.: mamy i czujemy więcej sił, zwiększa się Nasza witalność, widzimy poprawę samopoczucia a świat staje się jakby kolorowym, ładniejszym i co najważniejsze bardziej nam przychylnym.
      Wykonanie oczyszczenia energetycznego gwarantuje poprawę komfortu życia przede wszystkim osobie poddanej oczyszczeniu, ale bardzo często efekt zbiegu oczyszczającego widoczny jest wśród najbliższych domowników, na których również oddziałuje dobra siła.

Bezpłatną analizę można zamówić tutaj : ckkosmoenergetyka.pl/index.php/kontakt
      Po więcej informacji zapraszam tutaj: www.ckkosmoenergetyka.pl/

Serdecznie zapraszamy
      Centrum Kosmoenergetyki AJNA
      biuro@ckkosmoenergetyka.pl
      Tel: 661 949 909
      • jan440 Re: Ciągle jestem zmęczona 07.11.13, 22:04
        A płatne oczyszczanie to później ile wynosi.
        Można płacić fantomowo?
        • mniszek09 Re: Ciągle jestem zmęczona 12.12.13, 04:59
          Witam
          Możesz spróbować u takiego lek. spec. od medycyny naturalnej , który przyjmuje w punkcie zielarsko-medycznym przy ul. Nowy rynek33, n-ko agory. Podobno jest rewelacyjny, już dużo ludziom pomógł a pojawił sie od niedawna- pisała o tym gazeta tygodnik zamojski .
          Podaję możliwości rejestracji podanej na ulotce:
          1. Bezpośrednio w sklepie,
          2. telefoniczna do sklepu 627 13 90
          3 telefoniczna do doktora 798 630 796 lub stac 84 66 19 454
    • mariolazet Re: Ciągle jestem zmęczona 14.02.14, 00:56
      Ja też ciągle byłam zmęczona i śpiąca i po latach chodzenia do specjalistów stwierdzono wreszcie, że to niestety borelioza. Na szczęście znalazłam skuteczny preparat na tę chorobę. Dzisiaj czuję się dobrze. Polecam go wszystkim- mariolazet@vp.pl
      • wawa_woman Re: Ciągle jestem zmęczona 18.02.14, 15:25
        Moja mama miała boreliozę. Najpierw brała antybiotyki, które przepisał jej lekarz, ale to nic nie pomogło, bo po jakimś czasie znowu zaczęła się czuć źle. Inny lekarz polecił jej terapię takim urządzeniem, to się nazywa f-scan czy jakoś tak, wystarczylo kilka zabiegów i objawy całkowicie ustąpiły. teraz juz nie ma nawrotów a minął już rok od ostatniej wizyty w L'alba vita. Polecam tamtych specjalistów, którzy znają się na rzeczy.
    • matik1166 Re: Ciągle jestem zmęczona 08.09.14, 12:53
      Może problemem jest Pani zakwaszenie organizmu. Często ludzie borykający się z zakwaszeniem są przemęczeni, znużeni i brakuje im sił co codziennych wyzwań. Rozwiązaniem mogą być leki takie jak Alkala T, Alkala N. Więcej znajdzie Pani w artykule, do którego link umieszczam poniżej:

zdrowie-online.blogspot.com/2014/08/jak-odkwasic-organizm.html
      • aisikkka Re: Ciągle jestem zmęczona 11.09.14, 10:38
        o to to... długo szukałam czegoś na zmniejszenie zakwszanie organizmu. w końcu w internecie znalazłam w sklepie zielarskim proszek zasadowy. On mi bardzo pomógł. Po miesiącu byłam innym człowiekiem. Teraz czekam na przesyłkę i zafunduję terapię mężowi :) Poczytaj sobie trochę o zakwaszeniu organizmu i poszukaj jakiegoś środka. Ja znalazłam na zielonej torebce, ale wiem, ze mają sklep w łomiankach i na Wilanowie, więc może ktoś na miejscu Ci lepiej doradzi.
    • satellite78 Re: Ciągle jestem zmęczona 12.09.14, 10:49
      witam, ja tez tak miałam i okazało sie na badaniu biorezonansem ze mam bakterie borelii i taki objaw był , ale były tez inne dolegliwosci oprócz permamentnego zmęczenia. zrobiłam tez terapie w tej jednostce w krakowie i czuje sie super. polecam niestandardowe badania.
    • nigolla Re: Ciągle jestem zmęczona 06.10.14, 20:26
      awistek napisał(a):

> Możesz mieć niedobór magnezu. Wiele osób cierpi na taki niedobór i nawet nie zdaje sobie z tego sprawy. Może powinnaś też wprowadzić trochę zmian w swojej diecie? Czasami nawet niewielka zmiana, np. ograniczenie cukru może znacznie poprawić samopoczucie. Mogę ci polecić świetną książkę, z której dowiesz się mnóstwo na temat tego jak żyć bardziej zdrowo i być szczęśliwszym - wejdź na http://nazdrowie.drpokrywka.pl - mi przeczytanie jej otworzyło oczy na wiele tematów.

Nie ma nic gorszego niż diagnozowanie sobie samemu wszelkiego rodzaju niedoborów, a już zwłaszcza magnezu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka