Dodaj do ulubionych

akupunktura a migrena

17.06.13, 00:00
Zakładam ten watek, ponieważ potrzebuję namiary na lekarzy (lub innych no nie wiem ... specjalistów) - najlepiej Warszawa i okolice- zajmujących się akupunkturą, którzy mają doświadczenie w walce z migreną. Moja mama ma migrenę już od ponad dwudziestu lat, ale teraz ataki się nasilają coraz bardziej, są coraz częstsze i mama tak bardzo cierpi a my nie wiemy co robić. Brała już chyba wszystkie leki przeciwbólowe jakie stosuje się przy migrenie. Dowiedziałam się niedawno, że akupunktura może pomóc. Bardzo bardzo !!!! proszę o takie kontakty - najlepiej sprawdzone. Będę bardzo wdzięczna. I pewnie nie tylko nam się przydadzą.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jestemipolecam Re: akupunktura a migrena 26.06.13, 14:29
      Cześć. Oczywiście, że akupunktira działa. mam 30 lat, od kilku lat bóle głowy się nasilały i od tego roku osiągneły apogeum. Po kilku wizytach u lekarzy (trzeba zrobić wiele badan) i wykluczeniu tych złych rzeczy, zdecydowałam sobie sama pomóc. MMieszkałam jeszcze na kabatach i tam udałam się do doktora Szymczyszyna. Generalnie odkąd zaczęłam tam chodzic to bóle pojawiały się rzadziej i przed wszystkim były to inne bóle. Raz na miesiąc zaczynała mnie boleć głowa, ale nie musiałam brać tabletki albo zwykły paracetamol pomagał.
      Obecenie się przeprowadziłam do łomianek, i tam też biorę wuzyty w gabinecie Adonismed.

generalnie kiedyś na świecie akupunktira to była normalna medycyna, gdzie niekonwencjonalnie leczono wszystko, i ludzie zyli ponas 100 lat.
      Dla mnie te wizyty stały się sposobem na życie bez bólu.

Aha, nie robiłam jednego ważengo badania w kierunku znalezienia przyczym bólów głowy. A mianowicie jest to alergia na gluten. także w tym tygodniu profilaktycznie pójde na to badanie, ale warto zeby Twoja mam zrobiła to,,. podobno alergia na gluten wykańcza ludzi, powoli zwiększając bóle głowy i inne dolegliwości.

• jestemipolecam Re: akupunktura a migrena 26.06.13, 14:31
      aha, na wizytach u Pana Szymczyszyna nie należy z nim zaczynac rozmów na temat plityki życia pieniędzy Polski... bo generalnie swoja pracę wykonuje dobrze, ale jego poglądy na zycie i jego prokomunistyczne nastawienie do zycia i brak zaufania do siebie samego zniechęcą kazdego.
      także to taka złota rada. Robi swoją pracę dobrze ale nie gadac z nim ,
      • eri22 Re: akupunktura a migrena 27.06.13, 07:39
        większość narzekających na bóle głowy ma "rodzaj uczulenia " na czekoladę; trzeba ją obchodzić wielkim łukiem...
        moje migreny to przede wszystkim trata wzroku; ból głowy to margines...
        • fitochemiadlazdrowia Re: akupunktura a migrena 30.06.13, 19:24
          Witaj! Chetnie z Toba porozmawiam o tym co piszesz. Mieszkam w Niemczech, dlatego proponuje spotkanie przez Skype moj nick: barbara_trojan
          Pozdrawiam i do uslyszenia
    • leute Re: akupunktura a migrena 27.06.13, 10:21
      Niektórym akupunktura pomaga, ale zdania są podzielone. Zobacz wątek o akupunkturze na forum Migrena. Można też spróbować np. terapii manualnej lub osteopatii. W tym wątku trochę namiarów na różnych specjalistów.
    • fitochemiadlazdrowia Re: akupunktura a migrena 30.06.13, 19:22
      Witaj! Chetnie z Toba porozmawiam o problemie Twojej Mamy. Mieszkam w Niemczech, dlatego proponuje spotkanie przez Skype moj nick: barbara_trojan
      Pozdrawiam i do uslyszenia
    • nowamedycyna Re: akupunktura a migrena 17.07.13, 15:30
      Witam znam bardzo skuteczną metodę na usunięcie migreny bezpowrotnie. Mamy biuro w Toruniu proszę wejdz na naszą stronę www.rgamedic.pl .Proszę o kontakt z biurem udzielimy odpowiedzi na pytania które sie pojawią po obejżeniu strony.
    • nowamedycyna Re: akupunktura a migrena 22.07.13, 23:54
      Migrenę można zupełnie usunąć. Musimy najpierw znależć przyczynę i znią zawalczyć i mamy problem z głowy.Zadzwoń do Biura RGA Toruń i dowiedz się więcej o aparacie RGA który Ci pomoze usunąć bóle migrenowe i nie tylko. Na początek podaję stronę www.rgamedic.pl
    • aniaa2222 Re: akupunktura a migrena 20.08.13, 18:46
      Zapraszamy na akupunkturę na Aleje Jerozolimskie 11/19 w Warszawie. Więcej informacji pod nr. tel 22 455 51 15. lub na www.amamed.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka