09.10.14, 17:27
Witajcie, czy ktoś z was poddawał się ozonoterapii? Przeczytłem ciekawy artykuł na temat tegoo, że ozon daje kopa i pomaga w stanach premęczenia. Jestem ciekawy jak to działa i mam ochotę spróbować. A może ktoś z was ma już doświadczenie?
Obserwuj wątek
    • badencja Re: Ozon 12.10.14, 17:02
      to raczej nie jest taka sobie terapijka do błahych problemów, wykorzystywane to jest przy poważniejszych schorzeniach, przetokach, niegojących się ranach, ale raczej nie do *dawania kopa*....
      • mysz705 Re: Ozon 15.10.14, 15:30
        Słyszałem, że ozon jest dobry na poważne schorzenia, na problemy kardiologiczne czy boreliozę. Ale wyczytałem, że ozon dotlenia krew 10 krotnie i dzięki temu regeneruje ludzi zmęczonych. A czy Ty brałaś te zabiegi? Albo może znasz kogoś komu pomogły?
        Dzięki za odpowiedź.
        • biedronka1224 Re: Ozon 15.10.14, 16:02
          Witajcie! Ja też słyszałam o ozonoterapii.Cały czas ostatnio chodzę zmęczona i często choruję,może nic poważnego aż tak to przeziębienie,to zatoki...czytałam też trochę o ozonoterapii i zamierzam jak sobie odłożę skorzystać z zabiegów...Czy słyszeliście może o jakimś dobrym gabinecie, w którym można poddać się zabiegom ozonoterapii?
          • chiara6 Re: Ozon 16.10.14, 12:08
            Witajcie, ja też słyszałam, że ozonoterapia jest bardzo skuteczna i naturalna. Ozon zabija podobno wszystkie bakterie, wirusy i grzyby więc leczy kompleksowo. Mnie koleżanka polecała gabinet przy metrze Służew, na ul.Batuty 7. Chyba się tam wybiorę, aby wzmocnić organizm.
            • biedronka1224 Re: Ozon 17.10.14, 16:49
              Dzięki bardzo za info. Już się umówiłam na pierwszy zabieg na Batuty 7. Bardzo się cieszę, dam znać jak było.
              • mysz705 Re: Ozon 22.10.14, 11:27
                Super, to napisz jak tam i czy pomogło. Ja też myślę, że skorzystam. I daj znać jak ten salon, bo mi pasuje lokalizacją.
    • mag401 Re: Ozon 22.10.14, 17:38
      Witam ! Oprócz cichej reklamy podajcie cenę zabiegu i ile zabiegów trzeba wykonać. Czy badania wstępne też są odpłatne ? Jakie są koszty dodatkowe jako uzupełnienie ozonoterapii. Te zabiegi też są stosowane w chorobach nowotworowych z dodatkowymi uzupełnieniami ( płatnymi osobno ) . Z tego co wiem to trzeba mieć duże konto w banku. Przypuszczam, że ktoś więcej napisze na ten temat.
    • uleczka.koc Re: Ozon 24.10.16, 21:04
      Tak, to naprawdę skuteczna i bezbolesna metoda leczenia wielu chorób. Leczyłam się w przychodni Fonte di Vitae w Siedlcach mimo, że jestem z Warszawy. W Siedlcach mają nowocześniejszy sprzęt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka