narciara71 26.04.06, 23:19 czy zna ktoś sposób na pozbycie się wysięku w kolanie? dokucza mi już prawie dwa miesiące Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisia73 Re: wysięk po artroskopii 27.04.06, 00:35 narciara71 napisała: > czy zna ktoś sposób na pozbycie się wysięku w kolanie? dokucza mi już prawie > dwa miesiące Czesc Najlepsze jest ssanie oleju. Ewentualnie świecowanie uszu. Odpowiedz Link
narciara71 do monisia73 27.04.06, 09:13 robisz sobie żarty- nie życzę ci takiego bólu jaki muszę przeżywać dwa razy w tygodniu od początku marca- czy nie rozumiesz, że chwytam się już wszystkich sposobów????? Odpowiedz Link
monisia73 Re: do monisia73 27.04.06, 11:55 narciara71 napisała: > czy nie rozumiesz, że chwytam się już wszystkich sposobów????? Czesc Skoro wszystkich, to dlaczego moje odrzucasz i uwazasz, ze zartuje? Odpowiedz Link
narciara71 Re: do monisia73 27.04.06, 12:35 wszystkich dorzecznych- a twoje takie nie są Odpowiedz Link
monisia73 Re: do monisia73 27.04.06, 13:42 narciara71 napisała: > wszystkich dorzecznych- a twoje takie nie są Czesc Poczytaj watki na tym forum i zastanow sie, czy proponowane tu metody sa dorzeczne. Odpowiedz Link
karol.walc Re: do monisia73 28.04.06, 00:34 narciara71 napisała: > wszystkich dorzecznych- a twoje takie nie są A dlaczego ssanie oleju uważasz za niedorzecze? W ten sposób pozbywasz się toksyn z organizmu, a więc przyspieszasz proces gojenia. Pozytywne działanie ma też świecowanie uszu: "Dostarczone ciepło powoduje stymulację obwodowego ciśnienia krwi , które wzmacnia immunologiczny system obrony chorego obszaru, oraz zwiększa polepsza krążenie limfatyczne. Ciepło stymuluje punkty energetyczne ucha i powoduje prawidłowy obieg energii" Nie lekceważ metod medycyny naturalnej. Odpowiedz Link
narciara71 Re: do karol.walc 28.04.06, 07:39 przepraszam, nie chciałam, żeby to tak zabrzmiało- ja po prostu nie bardzo się na tym znam. Właśnie chodzi mi o zwiększenie wchłaniania płynów limfatycznych. Widzę, że orientujesz się w temacie dużo lepiej niż ja, więc proszę, podaj jakieś szczegóły (chociażby link). Dzięki. Odpowiedz Link