aurora-11000 07.07.08, 13:11 Czy zna ktoś dobrego sprawdzonego bioenergoterapeutę lub lekarza medycyny alternatywnej który diagnozuje choroby z WROCŁAWIA i okolic?? SPRAWA PILNA - POMOCY !!! PISAĆ NA aurora@10g.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
knighteye Re: SPRAWA PILNA -BIOENERGOTERAPEUTA DOLNY ŚLĄSK 07.07.08, 14:55 aurora-11000 napisał: > Czy zna ktoś dobrego sprawdzonego bioenergoterapeutę lub lekarza medycyny alter > natywnej który diagnozuje choroby z WROCŁAWIA i okolic?? Na chorby z Wroclawia i okolic najlepsza jest przeprowadzka :) Im dalej tym lepiej - proponuje Mazury. Odpowiedz Link
aurora-11000 Re: SPRAWA PILNA -BIOENERGOTERAPEUTA DOLNY ŚLĄSK 07.07.08, 14:57 Ja się i do Australii mogę przeprowadzić byle mnie tylko wyleczył ktoś. knighteye napisał: > Na chorby z Wroclawia i okolic najlepsza jest przeprowadzka :) Im > dalej tym lepiej - proponuje Mazury. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: SPRAWA PILNA -BIOENERGOTERAPEUTA DOLNY ŚLĄSK 14.07.08, 19:26 Obok Sobótki w Strzeblowie Szczeblowie/ chyba tak to się pisze?/ są zakonnice . Przed 10 laty zakonnica - z wykształcenia stomatolog / sie tym zajmowała pracowała wahadełkiem , nawet znieczulała przed zabiegiem nie stosując zastrzyków -musisz sie dowiedzieć Odpowiedz Link
aurora-11000 Re: SPRAWA PILNA -BIOENERGOTERAPEUTA DOLNY ŚLĄSK 15.07.08, 20:34 Trochę mało informacji ale dzięki. Odpowiedz Link
aurora-11000 LUDZIE POMOCY 20.08.08, 12:09 Chorobę już mam zdiagnozowaną po 4 latach albo i więcej-"GRATULACJE" DLA LEKARZY !!!!!!!! -zatkana tętnica szyjna -zakażenie chlamydią ( zaatakowane oczy,kolana i jelita)i Bóg wie co jeszcze-biorę od 3 tyg antybiotyki a to g..no posuwa się dalej. W dalszym ciągu szukam kogoś kto mi pomoże. Odpowiedz Link
mr_woland Re: SPRAWA PILNA -BIOENERGOTERAPEUTA DOLNY ŚLĄSK 21.08.08, 17:36 no to na pewno nie bioenergoterapeuta... ale moze slyszalas o babce z Orli??? :) Odpowiedz Link
aurora-11000 Re: SPRAWA PILNA -BIOENERGOTERAPEUTA DOLNY ŚLĄSK 21.08.08, 20:27 Tak słyszałem,wybieram się tam,to już jedna zostatnich szans chyba. Odpowiedz Link
jedynystarocie1 Re: SPRAWA PILNA -BIOENERGOTERAPEUTA DOLNY ŚLĄSK 23.08.08, 09:28 Witam najlepiej gdybyś podał maila.Może ktoś prywatnie by napisał prędzej niż na publicznym forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aurora-11000 Mail podany 23.08.08, 17:02 aurora@10g.pl - jest majl podany na początku strony Odpowiedz Link
saszka77 Re: SPRAWA PILNA -BIOENERGOTERAPEUTA DOLNY ŚLĄSK 22.08.08, 09:44 Jest jeszcze Stowarzyszenie Bioenergoterapeutów i Radiestetów "Biorad" we Wrocławiu ( ul. Ofiar Oświęcimskich), w którym przyjmuje np. pan Henryk Wielgosz i inni.Moim zdaniem, rozumny, wszechstronny człowiek. Może tam spróbują Ci jakoś pomóc. Odpowiedz Link