bel-lka 09.10.08, 16:53 mam buteleczke i tak sie zastanawiam... jakie Wasze opinie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyna-only Re: czy znacie Miracle Mineral Solution? 09.10.08, 19:40 slyszalam o tym ale nie wiem czy nie ma skutkow ubocznych...A Ty uzywasz? Odpowiedz Link
bel-lka Re: czy znacie Miracle Mineral Solution? 10.10.08, 14:31 Jeszcze nie zaczelam. Moi rodzice to brali przez miesiac, mamie bylo niedobrze, i przestala. W rodzinie jeszcze bral wujek i babcia. Jestem sklonna sprobowac bo to dla mnie cos ciekawego i chyba wierze (odstawmy na bok te dyskusje o wciskaniu kitu). Odpowiedz Link
martyna-only Re: czy znacie Miracle Mineral Solution? 13.10.08, 10:52 chyba tylko my cos na ten temat wiemy.Ja sie boje ,czy to nie ma skutkow ubocznych?czy nie jest toksyczne?Wiesz cos na ten temat? A jak mama ,badala sie ,jakie sa wyniki badan,czy pewwne problemy zdrowotne ustapily? Odpowiedz Link
bel-lka Re: czy znacie Miracle Mineral Solution? 14.10.08, 14:07 nie, nie badala sie. chyba nie myslala o tym nawet. zreszta, nie jest chora na nic konkretnego. jestem przed lektura tej zoltej ksiazki. ja u siebie mialam podejrzenia gronkowca, nie badalam sie jednak, bo lekarz mowil mi ze niekoniecznie cos wyjdzie. zidentyfikowal lojotok i jedno z badan hormonalnych wyszlo mi nieprawidlowie. prawdopodobnie wiec nie mam gronkowca. to mnie wstrzymalo przed przyjeciem mms, aczkolwiek kusi mnie.. narazie zbieram wiecej informacji.. Odpowiedz Link
martyna-only Re: czy znacie Miracle Mineral Solution? 14.10.08, 18:21 to moze wspierajmy sie w zbieraniu tych informacjii?ok? Ja napisalam do jednej znajomej lekarki ale ona twierdzi,ze to nie lek i wogole jest to podejrzane ze moze dzialac na wszystko.Z frugiej strony dostalam maila od babeczki ,ktora dzieki temu zyje (miala raka )wiec glupieje...A widzialas to?: pl.youtube.com/watch?v=bp1eqTajcpQ Odpowiedz Link
fajnywujek Re: czy znacie Miracle Mineral Solution? 30.05.09, 00:47 wlasnie mam zamiar kupic sobie mms do walki z candidia i ogolnie z ciekawosci. gdzie i za ile kupywaliscie swoje mms-y? znalazlem w butelce plastikowej 120ml za 69zl jest wie ktos moze czym mms rozni sie od znacznie drozszego tlenu stabilizowanego?? Odpowiedz Link
martyna-only Re: czy znacie Miracle Mineral Solution? 19.10.08, 14:31 nie wiem czy juz Cie ten temat nie interesuje,czy po prostu nie chcesz ze mna pisac ale oznajmiam wszem ,ze zamowilam i bede testowac na wlasnej skorze! Podam Wam dokladne wyniki badan przed i potem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
martyna-only Mój dziennik 11.11.08, 13:57 Poniewaz niedlugo wybieram sie do szpitala ,bede miala wykonane znowu badania. Chce umiescic wyniki moich badan z dnia 12.10.08.Testuje na sobie MMs.Odstwilam wszystkie leki (min.sterydy,immunosupresyjne,wit.PP.Magnez,wit.A,E,Wit D,itp.Stosuje tylko 1/4 tabletki Concor(na arytmie serducha).Byc moze ktos powie ze jestem ryzykantka i skoncza idiotka ale wierzcie ze jeszcze w czerwcu mialam problem bedac na tych lekach z podpisaniem sie na wydruku bankowym ...Dzis uczesczam na 2 godzinne zajecia salsy i promienieje;) Nie oczekuje cudow i nie... ,nie napisze Wam ze "ozdrowialam" ale zaczynam normalnie zyc. Wyniki z 12.10.08: WBC:3.8(w maju bylo 3,4),RBC 4.37,HB 8.3, HT:37.7, PLT:261, MCV:86.2, MCH 1.88, MCHC:21.8 OB:7 Na 138mmol,K 4.27mmol PrzeciwcialaANA miano 160(w maju 1:360) TSH:0.778ulU/ml, FT4: 0.98 ng/ml, FT3:2.57pg/ml, antyTG 244.2IU/mL, antiTPO 4.0IU/mL. USG tarczycy:plat prawy 15x2ox45mm,lewy 14x22x42,ciesn nierowna,szer.5-7mm,na granicy z platem lewym guzek 11x7,prawie izoechogeniczny,struktura calego gruczolu zatarta,obraz odpowiada chorobie autoimmunologicznej. IGE 117,o7KIU/L Odpowiedz Link
monalin Re: Mój dziennik 08.12.08, 02:03 Martyno jestem bardzo ciekawa jak idzie kuracja mmsem. Tez mam buteleczke, ale jeszcze nie stosowalam. prosze napisz wiecej. slyszalam, ze srodek zostal wycofany w Kanadzie. z gory dziekuje Odpowiedz Link
martyna-only Re: Mój dziennik 08.12.08, 15:39 troche plany mi sie pokrzyzowaly,mialam isc wczesniej do szpitala a ide w srode.Wczoraj przerwalam kuracje,bo mysle ze jak maja mnie badac to lepiej zeby we mnie nic innego we krwi nie "plywalo"-hehe. MMS nie nalezy do latwych kuracji:znajduje twoje chore miejsca i z sila czasem za wielka oczyszcza twoj organizm.Wymioty,biegunka i wysypki u mnie byly na porzadku dziennym.ale zasada jest prosta ,czujesz ze nie dajesz rady-zmniejszasz ilosc kropel.Ja doszlam do 5ciu 2 razy dziennie.Wywalilo mi migdalki i jestem ciekawa co lekarze na to powiedza.Jak bede miala wyniki badan to wkleje. Odpowiedz Link
martyna-only Re: czy znacie Miracle Mineral Solution? 08.12.08, 17:00 aha i NIE mam tocznia(SLE)!!!!!!! To nie wynik leczenia-po prostu go nigdy nie mialam -ale niespodzianka byla dla mnie i lekarzy-hehehe Jedna choroba mniej;p Odpowiedz Link
monalin Re: czy znacie Miracle Mineral Solution? 08.01.09, 13:38 A na co chorujesz? Jakies wiesci? Wyniki dobre? Kontynuujesz z MMS- em? Odpowiedz Link
jazzoo Re: czy znacie Miracle Mineral Solution? 21.01.09, 19:21 Ja mam to w domu od roku, ale na czarna godzine. Zbyt duzo wskazuje na to, ze wbrew temu co twierdzi "wynalazca" substancja jest mocno toksyczna dla organizmu. Mam ja na wypadek przypadkow kiedy trzebaby na gwalt sobie pomagac i nie martwic o dlugofalowych skutkach. Czyli na wypadek np ptasiej grypy. Tu jest sporo informacji i ostrzezen na ten temat: byt.storlek.nu Odpowiedz Link
jazzoo Re: czy znacie Miracle Mineral Solution? 21.01.09, 19:22 Oj, wlasnie zauwazylam ze pod podanym linkiem jest obecnie jakas zupelnie inna strona. Odpowiedz Link
voyager.mario Re: czy znacie Miracle Mineral Solution? 02.02.09, 23:38 wszyscy których znam i brali to trzustka im wysiadała po mms i przestali. Oprócz tego złe samopoczucie Odpowiedz Link
aurora-11000 Re: czy znacie Miracle Mineral Solution? 05.02.09, 16:43 Po soli kuchennej z cytryną wszystkim siadła trzustka??? Niezły kit. Ja już byłem jedną nogą w grobie a to mnie postawiło na nogi w 12 dni. Odpowiedz Link
borelka46 Re: czy znacie Miracle Mineral Solution? 13.02.09, 11:47 Martyna witam ,odezwij się wiele osób choć nie pisze czeka na twoje doświadczenia z mms. Sami szukają ostatniej często deski ratunku. Odpowiedz Link
martyna-only Re: czy znacie Miracle Mineral Solution? 14.02.09, 13:32 Witajcie! Przepraszam ze dlugo nie pisałam,po pierwsze myslałam ,ze moje doswiadczenia nikomu nie sa tutaj potrzebne(slaba byla reakcja)a po drugie - zbyt wiele sie działo ... Niestety nie powiem Wam jak to naprawde jest z MMSem ,bo przestalam go brac. Wystraszyłam sie bolow głowy,biegunki i jęzora lekko białego.Tak to jest,ze nie ma w Polsce lekarza który zechciałby poprowadzic kurację.Nie ma sie żadnego wsparcia!! Choc, cos sie na dobre ruszylo,waliłam duuze dawki wit C,selen i cynk plus sauna i salsa,czyli wysiłek fizyczny. Efekt organizm zaczął z czyms walczyc-pojawiła sie pierwszy raz w moim zyciu angina.Ona wylezana w łozeczku,doprawiona czosnkiem a nie antybiotykami niszczy rzekomo nawet komorki nowotworzace sie.Więc sie cieszę.Z drugiej strony doszlam do wniosku ze leczylo sie mnie od d...strony.Wykryto u mnie candidie albicans ...Nie ukrywam ,ze sie troche pogubiłam ...Nie wiem komu wierzyc! Wiem ,ze nie zgodze sie na ecorton i endoxan ,dopóki bede ruszac ręką.Po tym grzybek pięknie rośnie;( P.S.Obecnie stwierdzona Hasimoto,pokrzywkowe zapalenie naczyń,nadal WBC 3,6 . Pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link
borelka46 Re: czy znacie Miracle Mineral Solution? 16.02.09, 16:54 dzięki,że się odezwałaś,ale z tego co słyszałam to właśnie takie objawy świadczą o rozpadzie grzyba i bakterii ,ale jeśli objawy za duże to zmniejsza się ilość kropelek-chyba czytałaś książkę twórcy tego specyfiku? Odpowiedz Link
borelka46 Re: do Aurory11000 16.02.09, 16:59 aurora napisz coś więcej, jak długo brałaś jaką była reakcja organizmu i na co ci pomogło,wiesz przecież ,że ludziom interesującym się tym tematem na pewno nie dolega katar, więc twoje doświadczenia - polskie są na wagę złota. Pozdrawiam imam nadzieję ,że sie odezwiesz. Odpowiedz Link
mag401 Re: czy znacie Miracle Mineral Solution? 28.02.09, 13:22 Witam Cichocki! Podzielę się z Państwem moimi spostrzeżeniami na temat tego preparatu: Zakres używania 1 - 7 kropli. Żonie stopniowo ustępowało spływanie z zatok do gardła - była wyrażna poprawa. Po użyciu 4 kropli w nocy nastąpiły b. silne zawroty głowy i bardzo silny spływ wydzieliny z zatok. Z zawrotami głowy były jeszcze kłopoty do południa. Na chwilę obecną jest b. dużapoprawa z zatokami kropli nie pije bo się wystraszyła. Jeśli chodzi o mnie po 4 kroplach poczułem lekkie bóle człej głowy z wyrażniejszym zaznaczeniem zatok czołowych. Nie mam zamiaru użyć więcej jak 7 kropli / wg przepisu 14 kropli/. Odczucia lekko się odezwała wątroba i drogi żółciowe, zawroty głowy dla normalnego śmiertelnika nie zauważalne. Nie zauważyłem na skórze, żadnych zmian na lepsze w zakresie drobnych spraw grzybicznych, zajady się zmniejszyły, ilość bakterii w pęćherzyku żółciowym i prostacie spadła /badanie radiestezyjne/. Wnioski końcowe: Proponuję używać dodatkowo: sylimarol i podobne ginkofarm i podobne urosept tabletki. Pozdrawiam Cichocki 28.02.2009r. Odpowiedz Link
z2009 Projekt Camelot i inne filmy o MMS 31.05.09, 12:28 Sporo filmów o MMS w wersji angielskiej , może ktoś przetłumaczy ?? [url=http://cid-5d60b78544d07159.skydrive.live.com/self.aspx/Wideo/Alternatywne%20leczenie/MMS-Miracle%20Minerall%20Solution]Tekst linka[/url] [url=http://dl.getdropbox.com/u/286099/Video/Medycyna%20alternatywna/MMS-Miracle%20Mineral%20Solution/Project%20Camelot%20interviews%20Jim%20Humble% 20the%20man%20behind%20MMS%20Miracle%20Mineral%20Supplement.flv]Tekst linka[/url] Odpowiedz Link