Dodaj do ulubionych

"Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" Argov Sherry

13.09.09, 18:17
Witam

Poszukuję książki "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" Argov Sherry
Może któraś z Was posiada ją w wersji elektronicznej?
Jeśli tak, czy mogę prosić o wysłanie jej na mojego maila, alebo podanie linka
do ściągnięcia :)
Będę baaaaardzo wdzięczna.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kicia031 Re: "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" Argov S 13.09.09, 18:45
      jest w kazdej ksiegarni.
    • cloclo80 Re: "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" Argov S 13.09.09, 19:11
      Ale to jest książka jak wkurzyć najspokojnieszego nawet faceta. Polecana jedynie babkom leczącym się z nałogowego nadskakiwania wampirom emocjonalnym.
      • anni-aa2 to co:) ja za tego ebooka wysle inne w zamian 13.09.09, 19:23
        blagam, kto go ma? wymienie sie
        • aurora_7 Re: to co:) ja za tego ebooka wysle inne w zamian 13.09.09, 19:29
          Ja mam na pdf pierwszą cześć tej książki ;)
          "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" jak ktoś chce niech tylko poda adres ;)

Ale ja i tak poproszę o drugą ;)
          Niech ktoś się podzieli...
          • anni-aa2 Re: to co:) ja za tego ebooka wysle inne w zamian 13.09.09, 19:31
            to tez mam, i mam "Jemu na tobie nie zalezy" .
            • aurora_7 Re: to co:) ja za tego ebooka wysle inne w zamian 13.09.09, 19:38
              Aniu, a fajna ta książka?
              Dołuje czy raczej daje kopa do fajnego działania ;)
              • kitek_maly Re: to co:) ja za tego ebooka wysle inne w zamian 13.09.09, 19:39

> Dołuje czy raczej daje kopa do fajnego działania ;)

O faken siet. :D
                Wszystkie te razem wzięte książki zamienią Was w mega niedostępne i
                rozchwytywane partie. ;)
                • aurora_7 Do kitek_maly 13.09.09, 19:43
                  Wiesz co kitku_maly
                  Tu chyba nie chodzi o "mega niedostępne i rozchwytywane partie" tylko o dobrą
                  zabawę w czasie czytania ;)
                  Ja przy pierwszej się śmiałam i dziwiłam zarazem ;)
                  A że dodaje ciut więcej pewności siebie to super! ;)
                • zeberdee24 Re: to co:) ja za tego ebooka wysle inne w zamian 13.09.09, 20:05
                  Założę się że czytałaś i teraz jesteś taka niedostępna że mózg staje w poprzek:D
                  • kitek_maly Re: to co:) ja za tego ebooka wysle inne w zamian 13.09.09, 20:07

Żeby tylko mózg. :P
                    Wszystko staje. W poprzek. ;)
                    • zeberdee24 Re: to co:) ja za tego ebooka wysle inne w zamian 13.09.09, 20:10
                      Masakra, po prostu masakra. To jest temat na odcinek Simpsonów albo nawet Tańca
                      z Gwiazdami.
                      • kitek_maly Re: to co:) ja za tego ebooka wysle inne w zamian 13.09.09, 20:13

To jest temat na odcinek Simpsonów albo nawet Tańca
                        > z Gwiazdami.

I to wersja exclusive. :)
                        • zeberdee24 Re: to co:) ja za tego ebooka wysle inne w zamian 13.09.09, 20:21
                          Nawet musical by wyszedł, ty mogłabyś zagrać młodą kobietę z małego miasteczka w
                          USA która pod wpływem książki poleconej przez seksownego żydowskiego
                          księgarza(którego ja bym zagrał) przekształca się w niedostępną lejdi która mąci
                          umysły mężczyzn i zostaje dopiero uwiedziona przez Janusza Józefowicza
                          przejeżdżającego przez to małe miasteczko swoim klasycznym porsche.
                          • kitek_maly Re: to co:) ja za tego ebooka wysle inne w zamian 13.09.09, 20:26

Może być, pod warunkiem, że wymienimy Józefowicza na Bradzia Pita. :)
                        • aurora_7 do kitka i tego na z... 13.09.09, 20:22
                          NO!
                          Widzę, ze mam do czynienia ze starymi niedzielnymi prykami ;)
                          Nie ma jak to ślęczenie przed tv w bamboszach i trenowanie kroków razem z
                          półgłówkami (czytać polskimi gwiazdkami)

Ale humor macie drewniany - pewnie z resztą "ciała" jest to samo!
                          • kitek_maly Re: do kitka i tego na z... 13.09.09, 20:25

> pewnie z resztą "ciała" jest to samo!

Sugerujesz, że Zeberdee ma coś twardego jak drewno? :>
                            • tygrysio_misio Re: do kitka i tego na z... 13.09.09, 20:26
                              ma, czy miewa?
                              • kitek_maly Re: do kitka i tego na z... 13.09.09, 20:27

Tego nie wiemy. Poczekajmy na werdykt Aurory.
                  • aurora_7 zeberdee24 13.09.09, 20:09
                    Nie ma jak to szyderstwo ;-p

Nieważne czy w poprzek czy pionowo....ważne żeby mózg działał ;)
                    Pozdrawiam baaaaardzo serdecznie
        • cloclo80 Re: to co:) ja za tego ebooka wysle inne w zamian 13.09.09, 19:36
          Wystarczy że dopiszę "@gazeta.pl" do "anni-aa2"?
          • aurora_7 Do cloclo80 13.09.09, 19:39
            Dokładnie tak Słoneczko ;)
          • anni-aa2 Re: to co:) ja za tego ebooka wysle inne w zamian 13.09.09, 19:40
            dokladnie;0 ale wiem,ze tego nie zrobisz:)
            • cloclo80 Re: to co:) ja za tego ebooka wysle inne w zamian 13.09.09, 19:45
              Masz rację.
              Nie wolno rozpowszechniać materiałów do których nie ma się praw autorskich, bo to nielegalne.
              Następnym razem gdy będziesz prowokować powiedz swojemu drugiemu ja "aurora-7", żeby trzymało łapy zdala od klawiatury.
              • aurora_7 do cloclo80 13.09.09, 19:52
                Nie bardzo Cię rozumiem...
                "Powiedz swojemu drugiemu ja...żeby trzymało łapy z dala od klawiatury"??????

Nie ma jak to spotkać na swojej drodze kogoś tak bardzo "miłego" ;)
            • aurora_7 Do anni-aa2 13.09.09, 19:46
              A czy mogłabym prosić o ta książeczkę na maila?
              Z góry ślicznie dziękuję ;)
    • zeberdee24 Re: "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" Argov S 13.09.09, 20:02
      A wiesz że to jest piractwo ? I za to można iść siedzieć ?
      • aurora_7 Re: "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" Argov S 13.09.09, 20:05
        Ale ja tego nie sprzedaje...
        Poza tym...wydaje mi się, że ludzie na tym świecie robią o wiele gorsze rzeczy
        niż książka w formacie pdf ;)
        • zeberdee24 Re: "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" Argov S 13.09.09, 20:09
          Znalezienie tego ebooka do ściągnięcia za darmo zajęło mi 15 sekund:)
          • aurora_7 Re: "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" Argov S 13.09.09, 20:13
            zeberdee24 napisał:

> Znalezienie tego ebooka do ściągnięcia za darmo zajęło mi 15 sekund:)

Noooooo to super!!!!!!!!!
            Gratuluję!!!!!
            Pewnie gdyby mózg działał szybciej zajęłoby Ci to 7,5 sekundy ;-p
            Ale cóż...
            Nie ma jak to napis na czole "jestem zaje...ty"!!!

Ponownie pozdrawiam baaaardzo gorąco!

• zeberdee24 Re: "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" Argov S 13.09.09, 20:14
              To była delikatna sugestia żeby używać googla do takich poszukiwań, to nie jest
              forum warezowe:)
              • aurora_7 Do ze....24 13.09.09, 20:27
                zeberdee24 napisał:

> To była delikatna sugestia żeby używać googla do takich poszukiwań, to nie jest
                > forum warezowe:)

A to ciekawe...
                Bo jestem bardziej niż pewna, ze oczywiście w googlach jest wersja do
                ściągnięcia ale pierwszej części.

No i ciekawe po co Tobie ta książka skoro jeszcze 3 minuty temu była feee...
                Chyba, ze Twój mózg zmienił nagle pozycję hehhehhe

• zeberdee24 Re: Do ze....24 13.09.09, 20:32
                  www.empik.com/dlaczego-mezczyzni-kochaja-zolzy-ksiazka,295121,p
                  O taką ci chodzi ? A ja nigdzie nie napisałem że ta książka jest bee, bo nie
                  recenzuję książek których nie czytałem. Powinnaś popracować nad swoją
                  asertywnością tak w ogóle i pooglądać telewizję, telewizja łagodzi obyczaje:)
            • tygrysio_misio Re: "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" Argov S 13.09.09, 20:25
              "> Pewnie gdyby mózg działał szybciej zajęłoby Ci to 7,5 sekundy ;-p"
              nie wiem czy zauwazylas, ale dojebalas sama sobie, bo z tego wynika,
              ze Ty nie masz mozgu w ogole ;]
              • aurora_7 Re: "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" Argov S 13.09.09, 20:34
                Mam ten mózg czy nie mam.....to już nie istotne...

Nie mam już ochoty ciągnąć tego tematu z Wami...
                Szkoda tylko, że znowu potwierdziło się to samo...
                Mało jest na tym świecie życzliwych ludzi, którzy zamiast odwzajemnić uśmiech
                wbijają nóż w plecy.
                A szkoda...

Pozdrawiam
                ...i żegnam!
                • kitek_maly Re: "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" Argov S 13.09.09, 20:35

> Mało jest na tym świecie życzliwych ludzi, którzy zamiast odwzajemnić uśmiech
                  > wbijają nóż w plecy.

Absolutnie nie jesteś zołzą! Musisz się zmienić.
                • zeberdee24 Re: "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" Argov S 13.09.09, 20:38
                  peb.pl/dokumenty/216555-rapidshare-dlaczego-mezczyzni-kochaja-zolzy.html
                  A wystarczyło poprosić...
              • maitresse.d.un.francais Re: "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" Argov S 13.09.09, 23:27
                Tygrycha, nie wyrażaj się.

Stara pryczyca niedzielna w bamboszach (albowiem kim może być ktoś, kto nie
                pragnie tego samego ebooka co aurora, no kim???)
    • wyssana.z.palca Re: "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" Argov S 13.09.09, 20:31
      nie poslubiaja. moga ich co najwyzej zaintrygowac, zafascynowac. ale
      zycia z taka spedzic sie nie da i predzej czy pozniej zacznie szukac
      normalnej i milej dziewczyny/ kobiety.
      • aurora_7 Do wyssana.z.palca ;) 13.09.09, 20:39
        Dzięki!
        Może dlatego wolę się ;) uśmiechać ;)
        • wyssana.z.palca Re: Do wyssana.z.palca ;) 13.09.09, 20:43
          i tak trzymac! :) faceci wola pogodne i wesole babki od
          zadziornych "zołz" :)
    • aurora_7 Do z...24 13.09.09, 20:43
      5 od góry ;)
      heh...aż mi zabrakło słów!