Dodaj do ulubionych

pytałyście się jaki ubiór kręci facetów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 13:55
here comes odpowiedz

fotka.pl/osoba.php?id=123084
drugie zdjecie [na dole]
białe spodenki

nie sugerujcie sie wiekiem modelki
[choc nie mowinno sie tak ubierac powyzej 35]

5040
acha efekt jest piorunujący
Obserwuj wątek
    • soczewica a ile masz lat? 09.01.04, 14:14
      Gość portalu: siedem napisał(a):

> acha efekt jest piorunujący

tak się zastanawiam czyś ty humbert humbert, czy może zwyczajnie młodociany
      casanova...
      :D
      • Gość: siedem Re: a ile masz lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 14:19
        znowu ta kobieca zazdrość. nawet prosiłem by sie wiekiem tej sarenki nie
        sugerowac, wszystko na nic.

5040

obcisłe spodenki forever!
        • rose2 Re: a ile masz lat? 09.01.04, 14:38
          czy 35 to wiek ktorego sie obawiasz?
          • Gość: siedem Re: a ile masz lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 14:47
            > czy 35 to wiek ktorego sie obawiasz?

znam jedną 45 ktorej pasowałyby takie spodenki. z tyłu wyglada jak 17.
            uprosciłem sprawe podajac granice ŚREDNIĄ czyli 35

a 35 obawiam sie z powodów magicznych. astrologicznie w zyciu czlowieka
            nastepuja zakrety i spore zmiany co 7 lat. i tak 21/28/35 az do 49 przynoszą
            nam wiele niespodzianek [nie zawsze miłych]

5040
            • rose2 Re: a ile masz lat? 09.01.04, 15:01
              nieprawda, ja mialam prawdziwy zakret w wieku 26 lat, ani przed ani po nic
              takiego mi sie nie przytrafilo :o)
              • Gość: siedem Re: a ile masz lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 08:22
                rose2 napisała:

> nieprawda, ja mialam prawdziwy zakret w wieku 26 lat, ani przed ani po nic
                > takiego mi sie nie przytrafilo :o)

a) nie zwróciłas dobrze uwagi
                b) są zakręty niewidzialne z widocznymi konsekwencjami "później"

5040
    • envi Re: pytałyście się jaki ubiór kręci facetów 09.01.04, 15:02
      ale o co chodzi?ze one maja byc biale czy obcisle czy w ogole ze maja byc?
      szczerze,to infantylny ten stroj nawet dla 20 latki.
      • Gość: siedem Re: pytałyście się jaki ubiór kręci facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 08:18
        > czy w ogole ze maja byc?

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!

5040
    • envi Re: pytałyście się jaki ubiór kręci facetów 09.01.04, 15:17
      a jakis ubiór codzienny?ja np.nie wyobrazam sobie ze latam w takich ciuchach do
      szkoly,glupio bym sie czula.mnie kreca faceci w habitach,ale nie moge wymagac
      aby moj luby na co dzien sie tak ubieral.
      • Gość: siedem Re: pytałyście się jaki ubiór kręci facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 08:20
        envi napisała:

> a jakis ubiór codzienny?ja np.nie wyobrazam sobie ze latam w takich ciuchach
        do
        >
        > szkoly,glupio bym sie czula.mnie kreca faceci w habitach,ale nie moge wymagac
        > aby moj luby na co dzien sie tak ubieral.

kiedyś widziałem na miescie jedna kózkę w takich szortach ala WF zielonych
        [AAAAAAAAAAAAAA!!!]. faktycznie to sie nie nadaje na strój codzienny [mogłoby
        wywołać zamieszki i demonstracje]
        • Gość: facet Re: pytałyście się jaki ubiór kręci facetów IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.01.04, 08:29
          Taki stroj rzeczywiscie kreci facetow, jak maja za te przyjemnosc zaplacic.
          Jak chca zdobyc Kobiete, kobieca i czarujaca kochanke i przyjaciolke, to patrza
          raczej na inaczej ubrane niewiasty.
          Ps. jesli modelka jest dziewczynka, to strasznie staro wyglada. Jesli jest
          kobieta, to nieco debilnie. Pozdrawiam.
          • Gość: siedem Re: pytałyście się jaki ubiór kręci facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 10:24
            > Taki stroj rzeczywiscie kreci facetow, jak maja za te przyjemnosc zaplacic.

znalazł sie kurde smakosz

5040
    • ka2 Re: pytałyście się jaki ubiór kręci facetów 12.01.04, 12:49
      no jaka lolitka pyzata :)
      w sam raz dla pana borykającego się z kryzysem wieku średniego
      • Gość: siedem Re: pytałyście się jaki ubiór kręci facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 13:31
        ka2 napisała:

> no jaka lolitka pyzata :)
        > w sam raz dla pana borykającego się z kryzysem wieku średniego

trata tata

5040
    • Gość: zyczliwa Re: pytałyście się jaki ubiór kręci facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 19:51
      www.dziki6666.fotka.pl/
      to jest strona podana przez ta laseczke jako fotka jej chlopaka
      a oto jego komentarz
      WYMARZONY PARTNER:
      Super laska - taka żeby innym faje spodnie rozrywały na jej widok...i taka
      która chapie dzide aż po same kule ;-)...

jak widac taki stroj dziala najwyrazniej na lekko "opoznionych" pa

• Gość: siedem Re: pytałyście się jaki ubiór kręci facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 08:39
        > jak widac taki stroj dziala najwyrazniej na lekko "opoznionych" pa

dopiero jak opublikowałem tego posta dotarło do mnie ze robiac to na forum
        kobieta rozpętam festiwal jadu nienawistnej zazdrosci [hehhe]

5040
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka