Dodaj do ulubionych

potrzebna rada

IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 20:02
Jestem krok od ślubu.Dokładnie 08.09.01.Kilka dni temu nażeczony zakomunikował
mi iż w ramach eksperymętu przedślubnego powinniśmy przespać się z kimś
innym.Po to jak twierdzi aby świadomie zdecydować czy chcemy być ze
sobą.Oświadczył stanowczo że ma zamiar poszukać sobie ewentualnej kandydatki do
przelotnego sexu.proszę o komętarz.
Obserwuj wątek
    • Gość: go-go Re: potrzebna rada IP: *.mm.com.pl 08.08.01, 20:10
      Gość portalu: aga napisał(a):

> Jestem krok od ślubu.Dokładnie 08.09.01.Kilka dni temu nażeczony zakomunikował
      > mi iż w ramach eksperymętu przedślubnego powinniśmy przespać się z kimś
      > innym.Po to jak twierdzi aby świadomie zdecydować czy chcemy być ze
      > sobą.Oświadczył stanowczo że ma zamiar poszukać sobie ewentualnej kandydatki do
      >
      > przelotnego sexu.proszę o komętarz.

Kobieto!!!!!!!!!!!
      Nie pozwol na to!!! Co to w ogóle za propozycja...aż nie mogę pisać ze
      zbulwersowania...Ci panowie są naprawdę pomysłowi, nie da się ukryć...
      A jeśli będzie nalegał, to się zastanów, czy naprawde warto, bo może takie
      propozycje wejdą mu w nałóg...
      Pozdrawiam i trzymaj się!
      :-)

• Gość: Ssaczek Re: potrzebna rada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.01, 20:28
        Gdybyś myślała to byś nawet nie pytała.
        Ten facet to totalny kretyn i coś takiego powinno go kasować już na starcie.
        Osobiście piłem dwa razy na kawalerskiej u jednego kumpla, odwołał pierwszy
        ślub na trzy dni przed, i jest szczęśliwy z tego powodu w tej chwili ma
        wspaniałą żonę i trójkę berbeci.
        Pozd. Ssaczek
    • Gość: bp Re: potrzebna rada IP: *.fnet.pl 08.08.01, 20:57
      Szkoda,że Tobie nie proponuje,żebyś spróbowała z kobietą,bo moze stwierdzisz,że
      że kobiety bardziej Cię pociągają.Mogłabym zrozumieć jakby zaproponował Ci seks
      grupowy:Ty+On+...Dziwne,mężczyzna który kocha jest zaborczy i oficjalnie nie
      pozwala swojej przyszłej żonie seksu z innymi partnerami.Nie obawia się,że seks
      z innym facetem zasmakuje Ci lepiej niż z nim i co wtedy.Może datę ślubu
      przełóżcie na następny rok,a życie pokarze co dalej?Pozdrawiam:)
      • nimuek Re: potrzebna rada 08.08.01, 22:28
        a ja to sobie myśle, ze jak on tak chce eksperymentować, to powinien poszukać
        sobie więcej kandydatek coby próba była "statystycznie istotna" ;-) No bo jeśli
        trafi gorzej to się ożeni a jeśli lepiej to nie? ciekawe...
        tak czy siak koleżanka ma przerąbane z panem eksperymentatorem... no chyba,że
        podziela jego poglady i liczy się z konsekwencjami.
        • Gość: Ssaczek Re: potrzebna rada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.01, 22:35
          Zastanawiam się czy to ja z moimi zasadami czy ten świat jest popieprzony.
          Pozdr.
          • Gość: Anna Re: potrzebna rada IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 22:50
            Ago, naprawdę, nic dodać nic ująć. Zgadzam się całkowicie z moimi przedmówcami.
            Zanim cokolwiek zrobisz, pomyśl: z tym mężczyzną masz spędzić resztę swojego
            życia. Ma być dla ciebie najbliższym człowiekiem na świecie. Przysięgniecie
            sobie przed ołtarzem, że nigdy się nie opuścicie, cokolwiek by sie miało
            stać... I co? Czy naprawdę będziesz mu mogła zaufać? Jak on cię traktuje? Nie
            potrafię sobie wyobrazić, żeby kochający człowiek mógł wymyśleć taki idiotyzm.
            Małżeństwo nie jest eksperymentem. To połączenie dwojga ludzi, którzy nie
            potrafią wyobrazić sobie bez siebie życia. Poszukaj kogoś, dla kogo naprawdę
            będziesz jedyna na świecie.
    • Gość: bess Re: potrzebna rada IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 22:41
      Kobieto, Ty będąc z nim jakiś czas nie poznałaś jaki to prymityw!Ja po takim
      tekście uciekłabym gdzie pieprz rośnie i pewnie wymazałabym kogoś takiego ze
      swojej pamięci. Uwierz mi świat jest pełen fantastycznych facetów!
      • Gość: Ssaczek Re: potrzebna rada - Do Bess IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.01, 22:50
        Gość portalu: bess napisał(a):

Uwierz mi świat jest pełen fantastycznych facetów!

Jestem na zawołanie.

• Gość: kosi Re: potrzebna rada - Do Bess IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 23:05

gdzie ci świetni faceci? masz jakąś listę, ułatwisz paru dziewczynom życie i
        czasy zaoszczędzimy

jeszcze do Agi - może znajdziesz narzeczonego przez rz? kto wie może ten okaże
        się lepszy
    • Gość: leni Re: potrzebna rada IP: *.pool.mediaWays.net 08.08.01, 23:00
      ZOSTAW GO, BO BEDZIESZ POZNIEJ ZALOWAC!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Bona gdzie miałaś oczy? (I MÓZG?) IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.08.01, 23:24
        Sorry za dosadność. Ale nie ma tego złego...Większość ludzi w taki sam sposób
        wybiera partnera. Stąd powszechność rozczarowań. Powinnaś uważać się za
        szcęściarę, skoro los dał Ci w ostatniej chwili takie narzędzie weryfikacji
        kandydata do ręki, łoża, stołu i przedszkola. Jeśli jednak w imię miłości
        (wątpliwej) zdecydujesz się, masz dużo ciężkich przeżyć przed sobą. Zrób
        poważny bilans, zanim powiesz sakramentalne "tak".
        • Gość: Do Agi Twój narzeczony to kretyn - sorry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 00:24
          No wiesz, ja bym czegoś takiego nigdy dziewczynie, którą kocham, nie
          zaproponował. I nigdy bym się Nią z N I K I M nie podzielił.
          A może on zrobił taki test? Ale też strasznie głupi.
          Aga co ty w nim widzisz? Przepraszam za to, ale to nie mieści mi się w głowie.
          Jeśli cokolwiek bym zaproponował to najwyżej seks z "prawie już" żoną.
          Ktoś już coś mówił o popieprzonym swiecie i miał rację!

Pozdrowienia
          • Gość: Janek Re: Twój narzeczony to kretyn - sorry - to było od Janka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 00:25
            Pomyłka ze zbulwersowania
            • Gość: Ssaczek Re: Twój narzeczony to kretyn - TO FAKT - Do Janka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.01, 00:41
              Drogi Janku jestem okropnie zawiedziony, padam ze zmęczenia ale czekam na
              trafioną i jedynie słuszną opinię a tu co.
              Pozdr. Ssaczek
    • Gość: Michael Re: potrzebna rada IP: 157.25.121.* 09.08.01, 11:32
      Kopni go w d... Wszystkim to na zdrowie wyjdzie. Tobie, bo nie spędzisz z nim
      życia i jemu przy następnym związku. Może się zastanowi co mówi.
    • Gość: Troll Re: potrzebna rada IP: 194.23.88.* 09.08.01, 11:57
      W zasadzie nie wiem jeszcze po co to pisze, wszyscy moi porzednicy sa zgodni a
      ja w zupelnosci z nimi....
      Teraz krotko: powiedz facetowi "dowidzenia" i nawet sie drugi raz nie
      zastanawiaj !!!
    • Gość: ewa Re: potrzebna rada IP: *.bbnplanet.com 09.08.01, 12:38
      zastanów się jeszcze nad jednym; jeśli takie "wspaniałe pomysły" imają się go
      już teraz, to co będzie później, po ślubie...?!??! Założę się, że to dopiero
      początek...obrzydlistwo...
      Nie daj się!!!!!
    • Gość: ninka Re: potrzebna rada IP: 192.168.1.* / 195.117.144.* 09.08.01, 13:00
      Przykro mowic, ale to straszny prostak. Wychodzi na to ze jak decydowal sie na
      slub to nie robil tego swiadomie..a teraz co chce zmienic? Jak sex bedzie
      lepszy to odwola wszystko, szkoda ze tylko takimi kryteriami kieruje sie
      wybierajac partnerke zyciowa.
      A moze on juz to zrobil i tylko szuka u ciebie akceptacji swojej zdrady?
      Mysle ze rozsadnie jest przelozyc slub, i dac sobie troche czasu niz marnowac
      sobie zycie.
      powodzenia
    • Gość: mea Re: potrzebna rada IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 14:40
      moja rada UCZ SIĘ ORTOGRAFII. Tyle błędów ortograficznych w jednym poscie -
      zgroza!!!!!
      I jeszcze jedno - wychodząc na dniach za mąż myślisz o przespaniu się z drugim
      facetem? To dopiero jest porąbane.
      Wiesz co, bądź ty lepiej panienką i nie krzywdź go dalej. Chyba że na to
      zasłużył.
      • Gość: mea Re: potrzebna rada IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 14:45
        ale się porąbało. Nie przeczytałam dokładnie i wyszła bzdura.
        Chociaż nie. I pierwsz a rada i druga jest prawidłowa. Tylko ta druga ma inne
        uzasadnienie. Z kim sie zadajesz dziewczyno? i NAPRAWDĘ BĄDŹ SE PANIENKĄ-zasłużył.
        pzdr
    • Gość: loda Re: potrzebna rada IP: 213.77.91.* 09.08.01, 14:46
      jezeli kochalby tylko Ciebie nie wchodzilyby mu do glowy takie pomysly. Bylby
      zajety tym jak to zrobic z Toba. Jezeli przed slubem to i po slubie! Slub nie\c
      nie zmienia - wiem to po sobie. Zrezygnuj z tego slubu. Bedziecie zyli dopoki
      wam bedzie dobrze. jak zacznie szukac sobie innych "do poprobowania" to go
      olejesz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka