Gość: emerytka IP: 217.17.32.* 20.01.04, 10:48 czym zajmują się kobietki, które przeszły na emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annamaria1974 Re: ciekawe zajęcie 20.01.04, 11:00 wlasnie, szukam tego samego, nie dla siebie ale dla mojej dobrej znajomej, choc to duza roznica wieku, ja 29 a ona 60, chce jej podsunac jakis pomysl wraz z jej urodzinami, tak mysle moze uniwersytet 3 wieku, moze jakies podroze raz w roku, pzozdrawiam maria Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: ciekawe zajęcie 20.01.04, 11:46 Te ktore ja znam glownie chodza. Moglyby spacerowac w nieszkonczonosc :) Dodatkowo jezdza na rozne wycieczki organizowane dla starszych osob (niektore sa bezplatne), chodza na uniwersytet trzeciego wieku, spotykaja sie ze znajomymi, uszczesliwiaja wnuczki, czytaja, ogladaja telewizje. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka No ja to wiadomo... 20.01.04, 12:01 ..internet. Jak tylko przejdę na emeryturę,a to, wg niektórych, już powinno niedługo nastąpić, całą emeryturę będę przepuszczała na siedzenie w necie. Taka zboczona jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TeDe Re: ciekawe zajęcie IP: 217.11.134.* 20.01.04, 11:56 swojego czasu z racji zawodu sptykałem dosyć często emerytów inewstujących na giełdzie, tak tak, kupowali akcje, częściej jeszcze obligacje, dobrze że w kontrakty terminowe się nie bawili ( z wyjatkiem jednego) bo to na serce zejsć można. No i bylo ich naprawde kilkanascie osób, fajna sprawa, ludzie mają dużo czasu, zaoszczędzone pieniądze, interesują się gieldą no i nawet mają dobre wyniki - większa awersja do ryzyka co owocuje często niedużą, ale stałą stopą zwrotu większą niż lokaty bankowe.. i to naprawdę byli dziadkowie około 70tki, może tym zainteresuj np,. bylą główną ksiegową czy dyrektora finansowego:) I TY BĘDZIESZ EMERYTEM!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: ciekawe zajęcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 15:52 Hobby niezależnie od wieku zależy od portfela. Podaj warunki finansowe, a postaram się doradzić Ci odpowiednie hobby. Chętnie wpisałbym takie hobby w swoim CV: Uwielbiam podróże moim własnym odrzutowcem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anikl Re: ciekawe zajęcie 21.01.04, 00:25 W Łodzi (a w innych większych miastach pewnie też) PTTK regularnie organizuje bezpłatne spacery po mieście z przewodnikiem, albo piesze rajdy po podmiejskiej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś