Dodaj do ulubionych

Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu??

11.11.09, 19:03

Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego faceci ktorzy chca tylko seksu bawia sie w
podchody i mydla kobiecie oczy? Poznalam faceta, wydawal sie bardzo
zainterestowany, umowilismy sie raz na kolacje, bylo bardzo przyjemnie. Po
czym on sie zapytal kiedy bedziemy sie kochac. Ja powiedzialam, ze nie wiem,
zalezec to bedzie od paru spraw, atmosferty tego jak sie bede czula itd.
Powiedzialam mu ze uwaza iz to za duzo zachodu i chce sobie darowac to nie ma
sprawy. Po czym on do mnie potem znowu pisze czy nie chce sie z nim spotkac.
Umowilismy sie na pare drinkow, bylo super, nie moglismy sie od siebie
oderwac, potem w samochodzie calowalismy sie, nawet laske mu zrobilam (bez
polyku oczywiscie). Po czym on stwierdzil, ze mam mu znac jak chce sie spotkac
i dal mi do zrozumienia, ze oczekuje ze dojdzie do seksu. W koncu ja sie
odezwalam czy nie chce sie spotkac na kawe, bylam akurat w jego okolicach,
odpisal jakas scieme, ze zle sie czuje i ze rano musi wsatc. Od tamtej pory
oczywiscie ani widu ani slychu. Czuje sie glupio bo mu powiedzialam, ze od
razu do lozka z nim nie wskocze, a przeciez o to mu chodzilo. Czy on naprawde
myslal, ze po kolejnym spotkaniu tak sie zaurocze, ze nastepnego dnia wysle mu
sms zeby przyjechal do mnie mnie przeleciec? Czy naprawde warto tracic swoj i
czyjs czas na takie podchody? Moze ktos sie zna i mi wyjasni.
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:13
      "potem w samochodzie calowalismy sie, nawet laske mu zrobilam (bez
      polyku oczywiscie)."- urocze....
      • grzeczna_dziewczynka15 Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:17
        A laska to nie seks? I czemu niby oczywiscie, ze bez polyku, i w ogole jakie ten
        polyk ewentulany ma znaczenie dla historii?
        • wacikowa Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:20
          Nikt nie będzie ja podejrzewał o kanibalizm:)
          • venettina Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 15.11.09, 23:29
            dlaczego? Bo nic by nie upolowali. To tak jakby zapraszac lwa do
            klatki stukajac o druty, bez zadnej przynety ;)
            • skarpetka_szara Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 18.11.09, 18:58
              A slyszalas o chorobach? Po co ma dawke wirusow hiv sobie fundowac?
      • lahaina Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:21
        Tak wiem, bardzo urocze, naprawde bylam zakrecona i oszolomiona, facet jest
        super przystojny. Prosze o komentarze bez pruderii.
        • marzeka1 Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:23
          "Prosze o komentarze bez pruderii. "- serio słowo "urocze" to przykład pruderii?
          Osobiście "laska bez połyku" ( czy z połykiem) to raczej po seksie, poznaniu się
          bliższym, niż przed, a teraz robisz problem z seksem.
          • lahaina Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:28
            No i wlasnie wiele osob uwaza, ze najpierw laska a potem seks. Dla mnie stosunek
            jest rzecza o wieeeele intymniejsza niz laska. Takze kazdy ma jakies tam swoje
            przekonania.
            • kumite Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 15.11.09, 20:49
              Tak teraz myślę co zmienłby połyk???
    • liisa.valo Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:19
      A właściwie czemu zrobienie laski nie było problemem, a seks jest?
      • lahaina Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:23
        Stosunek jest dla mnie bardziej intymny niz laska. Ale kazdy ma inne podejscie.
        • liisa.valo Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:25
          Aha, dzięki za odpowiedź.
      • lahaina Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:26
        Seks problemem nie jest, ale chce zeby to sie odbywalo na moich zasadach i wtedy
        gdy ja tego chce. A tak wogole to nie zrobilam mu laski bo on chcial, tylko ja
        mialam na to ochote, poprostu facet tak na mnie zadzialal. Sama sie zdziwilam,
        bo do tej pory nie uwazalam to jako rzecz super przyjemna.
        • drinkit Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 12.11.09, 08:57
          lahaina napisała:

A tak wogole to nie zrobilam mu laski bo on chcial, tylko ja
          > mialam na to ochote

ha, ha, hahahahahahahahahahahaahahaha!
    • 0ffka Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:20
      Trzeba było połknąć
      • 0ffka a propos połyku i nie tylko ... 11.11.09, 19:28
        www.sfora.pl/Sperma-pomaga-likwidowac-zmarszczki-a7610
        • izabellaz1 Re: a propos połyku i nie tylko ... 11.11.09, 19:32
          Eeee, nic nowego:)
    • izabellaz1 Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:21
      lahaina napisała:

> nawet laske mu zrobilam (bez polyku oczywiscie).

Ubawiłam się
    • lahaina a propos polyku 11.11.09, 19:33
      Wiele pytan na ten temat pada wiec wyjasnie, polyku nie bylo bo nigdy tego nie
      zrobilam i uwazam to za raczej oblesne. Zeby byla jasnosc zrobilam laske, bo JA
      mialam na to ochote, nie byl to akt poswiecenia i oddania czci facetowi jak
      niektore z was uwazaja.
      • milfur Re: a propos polyku 11.11.09, 19:39
        lahaina napisała:

Zeby byla jasnosc zrobilam laske, bo JA
        > mialam na to ochote, nie byl to akt poswiecenia i oddania czci facetowi jak
        > niektore z was uwazaja.

no i czemu się tym chwalisz?
      • wacikowa Re: a propos polyku 11.11.09, 19:41
        Jak to takie zwyczajne dla Ciebie to co robisz cnotkę z siebie?
        Daj mu dupy i po Twoim bólu. Dla niego i tak warta nie jesteś głębszego
        poznania. Ot przelecieć i tyle.
        A jak nie chcesz mu dać to oso chodzi? Nie daj i po sprawie.
        Po cholerę się zastanawiasz?
      • hitherto Re: a propos polyku 12.11.09, 01:42
        lahaina napisała:

> Wiele pytan na ten temat pada wiec wyjasnie, polyku nie bylo bo nigdy tego nie
        > zrobilam i uwazam to za raczej oblesne.

Tez bym sie nie wiazal z kobieta ktora nie polyka, z taka to najwyzej na
        jednorazowy seks moglbym sie umowic.
        • krupniok_pl Re: a propos polyku 15.11.09, 20:59
          hitherto napisał:

> Tez bym sie nie wiazal z kobieta ktora nie polyka, z taka to najwyzej na
          > jednorazowy seks moglbym sie umowic.

-------------------------------

Oczywiście! Połykać musi. To już standard przecież.
          I każde połknięcie należy ogłosić na forum.
    • stedo Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:40
      Coś mi tu trollem zalatuje;)
    • gobi05 Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:45
      > Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego faceci ktorzy chca tylko seksu bawia sie w
      > podchody i mydla kobiecie oczy? Poznalam faceta, wydawal sie bardzo
      > zainterestowany (...)

To OD CIEBIE chcą tylko seksu. Zresztą ciesz się że chociaż tyle,
      bo gdybyś miała pecha, to mogliby wyskakiwać oknem na twój widok.

Wspomniany facet był zainteresowany, tylko że po bliższym poznaniu
      mu przeszło. Próbował uzyskać jakąś inną korzyść z poznania ciebie,
      to wszystko co mu przyszło do głowy.
      • lahaina Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:47
        To i tak lepiej niz od ciebie. Od ciebie to pewnie tylko chca zebys sobie poszla.
        • gobi05 Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:51
          > To i tak lepiej niz od ciebie.
          Jeśli chodzi o facetów, to na nic nie liczę.
          :-)
          • izabellaz1 Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:57
            gobi05 napisał:

> > To i tak lepiej niz od ciebie.
            > Jeśli chodzi o facetów, to na nic nie liczę.
            > :-)

:)))))))))))))))
          • lahaina Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 19:57
            Nie uwierze, ze jestes facetem... Wiem, ze to bedzie dla ciebie szokiem, ale sa
            faceci ktorzy chca tylko i wylacznie seksu od poczatku do konca, sa w stanie
            zaangazowac, czas i pieniadze, zeby kogos przeleciec.
            • izabellaz1 Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 20:01
              lahaina napisała:

> sa
              > faceci ktorzy chca tylko i wylacznie seksu od poczatku do konca, sa w stanie
              > zaangazowac, czas i pieniadze, zeby kogos przeleciec.

No i?
              • lahaina Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 20:09
                No i wlasnie do takiej kategorii nalezal ten facet. Takze gadanie w stylu "to
                ciebie chcial tylko przeleciec" jest bezpodstawne.
            • chrupeks Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 20:07
              Zaraz będzie, że się czepiam, ale co mi tam. Nie wrzucaj wszystkich do jednego
              wora. To, ze np: na 100 poznanych gości 89 było takimi co chcieli seksu to
              znaczy, że każdy taki jest? Oczywiście, że nie. Wierz w co chcesz, ale nie pakuj
              wszystkich facetów do wora z podpisem "Chodzący wibrator". Nie każdy jest taki,
              może i tych "porządnych" jest mniej, ale zapewniam Cie, że tacy istnieją.
              • lahaina Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 20:15
                Wiem, sa faceci normalni, sa faceci ktorzy sie zakochuja na zaboj i sa tez
                faceci, ktorzy doskonale zdajac sobie sprawe, ze kobieta sie zaduzyla, potrafia
                patrzec jej prosto w oczy (znajac swoje nieczyste intencje), zerznac ja i sie
                ulotnic. I wlasnie o takiej kategorii jest ten post. Poprostu jestem wsciekla i
                tyle:)
                • chrupeks Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 20:24
                  Nie dziwie Ci się, ze jesteś wściekła. Też bym był wściekły gdyby ktoś moje
                  uczucia wykorzystał w taki sposób, tak, nie byłbym zadowolony z tego, że kobieta
                  chciała by mnie tylko i wyłącznie wykorzystać. Szanuje sam siebie i liczę, że
                  inni też to będą robić, jeśli nie to ja się tak nie dam.

Beata: Ja wiem, że zazwyczaj panuje większość, ale nie zapominajmy też o
                  mniejszości, która w tym wypadku(przynajmniej w moim rozumowaniu) dla Was
                  (kobiet) jest bardziej ceniona.
                  • puma_z_gminy_biala Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 22:41
                    Troll z tych bardziej wulgarnych i raczej facet. Normalna kobieta by
                    tego nie wymysliła. No i widać, że ma wielką ochotę zrobić jakiemuś
                    drugiemu facetowi laske z połykiem :((((
                    Smacznego.
              • beatka3350 Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 20:16
                chrupeks niestety ale mężczyzni tak się zachowują że wkładamu\y ich razem tych
                fajnych i tych nie fajnych
              • beatka3350 Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 20:18
                porządni faceci gdzie oni są?
                • chrupeks Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 20:27
                  Nie powiem Ci gdzie są, sama musisz ich odnaleźć. Pamiętaj "rzecz" (wiem, faceci
                  to nie rzeczy) znaleziona samemu cieszy bardziej ;) Sam też nie będę siebie
                  promował, bo to nie na tym polega i też przy czytaniu takich historii jak ta
                  autorki, kobiety teraz by nie uwierzyły ;)
                • gobi05 Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 19.11.09, 17:06
                  > porządni faceci gdzie oni są?

Wszędzie jest pełno porządnych facetów.
                  Problem w tym, że oni unikają pewnego rodzaju
                  kobiet - takich jak ty i La Haina. Zmień się,
                  a zaczniesz ich dostrzegać i być dostrzegana.
    • beatka3350 Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 20:13
      czesć jestem tu nowa ale chętnie wypowiem się na ten temat wiesz miałam kiedyś
      podobnie i teraz nie pakuje sie w coś takiego
    • evenjo Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 21:11
      skoro chcesz seksu, ale tylko na twoich zasadach, to napisz mu, że
      chcesz się z nim pieprzyc, tu i teraz-wtedy gdy będziesz miała na to
      chęć. Przybędzie rączo...a ty będziesz miała swoja satysfakcję,że
      bzyknęłaś go tak jak chciałaś i kiedy chciałaś...i obie strony
      pozostaną nienaruszone w swoich narcystycznych terytoriach
    • wicehrabia.julian Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 21:21
      lahaina napisała:

>
      > nawet laske mu zrobilam (bez
      > polyku oczywiscie). Po czym on stwierdzil, ze mam mu znac jak chce sie spotkac
      > i dal mi do zrozumienia, ze oczekuje ze dojdzie do seksu. W koncu ja sie
      > odezwalam czy nie chce sie spotkac na kawe, bylam akurat w jego okolicach,
      > odpisal jakas scieme, ze zle sie czuje i ze rano musi wsatc. Od tamtej pory
      > oczywiscie ani widu ani slychu.

jest o tę laskę do przodu, zawsze to jakiś profit :)

dlaczego kobiety nie potrafią się cieszyć życiem?
      • izabella9.0 "dlaczego kobiety nie potrafią się cieszyć życiem? 12.11.09, 11:40
        bo maja miesiączki
    • green-chmurka Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 11.11.09, 21:54
      laske mu zrobilas a dupy nie dalas, a dlaczego?
    • krupniok_pl Nie karmić trolla ! (n/t) 11.11.09, 22:02

• lonely.stoner Re: Nie karmić trolla ! (n/t) 11.11.09, 22:57
        kurde, tez mi sie zdaje ze: najpierw seks a potem robienie laski.
        ewentualne...to juz dalszy etap znajomosci, tak mysle.
        Co mi jeszcze przyszlo do glowy: 1. kolesiowi nie psodobala sie twoja technika i
        nie ma ochoty na wiecej.
        2. poczul depseracje i uciekl jak tylko sie zaczelo robic zbyt goraco.
        3. zrobilas mu laske wiec pomyslal ze jest latwa?? sa tacy faceci ktorych to o
        dziwo zniecheca hehe.

Ja nawet jesli mam ochote tylko na seksualna znajomosc to troche podkrecam
        faceta - zadnego chodzenia do lozka na drugiej czy 3 randce czy w o ogole
        robieniu laski tym bardziej. Facetowi sie wydaje ze mnie zdobyl i oglnie -
        fajniej jest jak sie tak podkreci:)
        • lahaina Re: Nie karmić trolla ! (n/t) 11.11.09, 23:11
          lonely.stoner napisała:

> kurde, tez mi sie zdaje ze: najpierw seks a potem robienie laski.
          > ewentualne...to juz dalszy etap znajomosci, tak mysle.

No widzisz, ja mam inne podejscie, nie jest tak latwo sciagnac mi majtki.

> Co mi jeszcze przyszlo do glowy: 1. kolesiowi nie psodobala sie twoja technika
          > i
          > nie ma ochoty na wiecej.

Raczej nie bo pozniej mi napisal maila, ze musial sie bardzo powstrzymywac zeby
          nie dojsc i wogole to kiedy znowu itd. Ogolnie to duzo emailowalismy i to mnie
          chyba tak nakrecilo.

> 2. poczul depseracje i uciekl jak tylko sie zaczelo robic zbyt goraco.

To akurat mozliwe, mogl zauwazyc ze sie angazuje.

> 3. zrobilas mu laske wiec pomyslal ze jest latwa?? sa tacy faceci ktorych to o
          > dziwo zniecheca hehe.

To by byl prawdziwy paradoks, ale kto go tam wie:)
          Ogolnie to facet byl juz podkrecony, byla to w sumie jak dobrze policze czwarta
          randka, pierwsza co prawda z wieksza grupa, kolejna tylko na kawe na i dwie
          ostatnie. Po ostatniej bylo jeszcze pare maili z cyklu kiedy moge ci zobaczyc,
          tesknie za twym cialem itd. Takze jak ja go troche zbywalam i zaprosilam zamiast
          na seks to na kawe to facet dal sobie spokoj.
          • lonely.stoner Re: Nie karmić trolla ! (n/t) 11.11.09, 23:17
            lahaina napisała:

> lonely.stoner napisała:
            >
            > > kurde, tez mi sie zdaje ze: najpierw seks a potem robienie laski.
            > > ewentualne...to juz dalszy etap znajomosci, tak mysle.
            >
            > No widzisz, ja mam inne podejscie, nie jest tak latwo sciagnac mi majtki.

sek w tym ze wiekszosc facetow nie ma jakiegos rozroznienia czy sciagnal ci tzw.
            majtki czy zrobilas mu laske, ale ja uwzam jednak ze milosc oralna czy analna to
            juz na dalszym etapie znajomosci...

ale ja wlasciwie nie rozumiem - chcesz z nim w koncu tylko na seks sie umowic???
            czy chcesz sie z nim po prostu umowic??
            daj sobie na wstrzymanie i sie zajmij czyms ciekawszym. Niezaleznie czy kles ma
            ochote tylko na seks czy nie to nie lubi jak to babaka sie za nim ugania...ta
            mysle:)
    • zahukana_sowa Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 12.11.09, 08:11
      Też mnie to zawsze zastanawiało :). Może niektórzy boją się, że jak powiedzą
      wprost to im zwierzyna umknie? A jak nie daj Boże im się zada pytanie wprost to
      gubią się biedactwa w zeznaniach :)
      Swoją drogą kobitki nie lepsze- ba czasem gorsze, bo zakładając, że faceci
      (wszyscy najlepiej) myślą tylko o niezobowiązującym seksie potrafią zranić
      biednego chłopaczka porządnie, zakładając coś z góry i wyrażając wielkie
      zdziwienie jak chłopaczek się zaangażuje.
      • rumak.hrabiny Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 12.11.09, 08:40
        "Swoją drogą kobitki nie lepsze- ba czasem gorsze, bo zakładając, że faceci
        (wszyscy najlepiej) myślą tylko o niezobowiązującym seksie potrafią zranić
        biednego chłopaczka porządnie, zakładając coś z góry i wyrażając wielkie
        zdziwienie jak chłopaczek się zaangażuje."

zaangażuje? a fuj. zboczeniec jakiś.
        • zahukana_sowa Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 12.11.09, 08:51
          Każdy facet który się zaangażuje w związek to zboczeniec? Damn, to ja znam
          prawie samych zboczeńców ;)
          • rumak.hrabiny Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 12.11.09, 08:58
            a może oni tylko tak zboczeńców udają?
            • zahukana_sowa Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 12.11.09, 09:06
              Nie udają niestety, bo byłam/jestem świadkiem leczenia przez takich ran. Już
              dawno wrzuciłam między bajki teksty, że faceci to dranie myślący penisami.
              • rumak.hrabiny Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 12.11.09, 09:53
                właśnie ci zranieni myśleli penisami, a więc nie ma co ich żałować
                • zahukana_sowa Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 12.11.09, 10:03
                  Gdyby myśleli tylko penisami to nie angażowaliby serca i umysłu, a potem poszli
                  w drugą stronę. Nie byłoby problemu.
                  Ci zranieni ewentualnie załatwiają sobie po zranieniu zbroję na lata...
                  • rumak.hrabiny Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 12.11.09, 10:34
                    gdyby nie myśleli penisami, to by nie zaangażowaliby serca. poza tym normalny mężczyzna nie angażuje umysłu, ale go używa. takie lekkie zranienie większość mężczyzn przechodzi w wieku 15-16 lat jak grypę. starsi koledzy nauczą go wierszyka:

ja pie#*olę to przedszkole
                    panią krysię, panią olę,
                    wszystkie misie, małpki słonie,
                    tylko jeża nie pie#*olę.
                    bo jeż kole

i młodzieniec uodparnia się na długie lata
                    • grassant Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 12.11.09, 13:00
                      wersja2:

ja pie#*olę to przedszkole,
                      wszystkie rybki i motylki,
                      tylko jeża nie pie#*olę.
                      bo ma w doopie szpilki.

poprosze o kolejną wersję.
    • pyskata.1 Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 12.11.09, 10:18
      A to muszą mówić? To chyba oczywiste, nie :>
      • aspirea Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 12.11.09, 10:24
        no :D
        • pyskata.1 Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 12.11.09, 10:25
          Dziwne pytania tu zadają, idziemy :D
    • klara_1881 Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 12.11.09, 11:25
      Niestety zaczynam myslec, ze moze nie mówią, ale dają jasno o tym
      znać, niestety, my kobiety tego czesto nie widzimy. Mialam podobna
      sytuajce niedawno. Facet mi opowiadal jaka jestem piekna, ze sie
      zakochal, wiele rzeczy obiecywal etc. Mowil, ze chce ze mna byc.
      Spotkalismy sie kilka razy...dwa razy za daleko sie posunelismy i ja
      sie wycofalam (teraz juz wiem, ze sie tak nie robi)...facet zaczal
      byc sfrustrowanany. Zaproponowal przyjazń, bo jak to ujal mamy inna
      sekslulanosc i dla niego wszystko powinno gladko isc, ze on chce
      naprawde ze mna byc, ale zwiazek to takze seks (ok, ale to bylo po
      jakims 3-4 spotkaniu). A ja doszlam do wniosku, ze facet
      rzeczywiscie sie zakochal i nie chodzi mu tylko o seks.
      Powiedzialam, ze jestem gotowa by byc razem. Dwa dni pozniej po
      immprezie zostal na noc. Rano chcial sie kochac, ja bylam jeszcze
      zmeczona i powiedzialam, ze nie teraz...na to uslyszalam, ze to bez
      sensu i my nie mozemy byc razem. Jednak potem jeszcze zostal i po
      krótkim spaniu...zdarzyło sie (nie potrafie inaczej ujac, ale tego
      chcialam). Jak sie zegnalismy to wszystko bylo ok. A potem przestal
      sie odzywac. Ja sie czuje paskudnie - nigdy mi sie cos takiego nie
      zdarzylo (a niestety sie zakochalam i chcialam tego). I na dodatek,
      po tym jak facet mowi"zegnaj kotku". On tez byl b przystojny,
      interesujacy i potrafil "zakrecic" kobieta (co teraz stalo sie
      minusem).
      Mysle, ze duzo prawdy jest w poscie "zrobilas mu laske wiec pomyslal
      ze jest latwa?? sa tacy faceci ktorych to o dziwo zniecheca hehe.".
      I w Twoim przypadku i moim facet jasno dawal do zrozumienia czego
      chce - przeciez slal Ci jednoznaczne maile. Mysle, ze to my tego nie
      widzimy...zaslepione przez piekne slowa etc.
      I zaczynam tez myslec, ze jesli facet chce byc z kobieta i traktuje
      ja powaznie, to nie mowi o seksie (mowie tutaj o etapie poznawczym).
      • lahaina Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 12.11.09, 18:26
        klara_1881 napisała:

> I zaczynam tez myslec, ze jesli facet chce byc z kobieta i traktuje
        > ja powaznie, to nie mowi o seksie (mowie tutaj o etapie poznawczym).

Wlasnie dostalam objawienia, chyba oprawie sobie to zdanie w ramke. Zaczelam
        sobie przypominac wszystkie zwiazki i faktycznie jak facet byl naprawde
        zainteresowany i chcial ze mna byc to nigdy, nigdy nie wspominal o seksie na
        poczatku znajomosci.
    • facettt przeciez sama sobie odpowiedzialas 12.11.09, 11:51
      lahaina napisała:

> Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego faceci ktorzy chca tylko seksu bawia sie w
      podchody i mydla kobiecie oczy?

przeciez sama sobie odpowiedzialas. Mowienie wprost, ze chce sie tylko seksu w
      95 % daje efekt odwrotny od zamierzonego
      - czyli ta taktyka zwyczajnie sie nie oplaca.

Po co wiec to durne pytanie?
      • lahaina Re: przeciez sama sobie odpowiedzialas 12.11.09, 18:34
        Nie wiem czy przeczytales moj post, czy tylko tytul, ale rzecz jest w tym, ze
        jak mnie zapytal kiedy bedziemy ze soba spac to mu odpowiedzialam, ze nie wiem i
        ze jak tylko na tym mu zalezy to zeby dal sobie spokoj. Takze ja gralam w
        otwarte karty, a on nie.
    • gocha033 biedactwo... 12.11.09, 12:55
      rzucilo sie do akcji, loda mu nawet zrobilo, a gosc i tak sie zmyl.
      a to ci pech :)
      • kumite Re: biedactwo... 15.11.09, 20:48
        Jak na innym forum to zostało przedstawione pan nawet dobrej laski nie dostał...
        Jak autorka napisała - kazała mu się nie podniecać... W sumie może się zmył bo
        wyczuł że seks będzie jaki będzie... (wiem zabrzmiało to nie za miło)
        • lahaina Re: biedactwo... 15.11.09, 22:45
          Powiedzialam mu, zeby nie dochodzil, skoro polykac nie chce to co mial smietnik
          w moim samochodzie zrobic?
          • kumite Re: biedactwo... 17.11.09, 18:49
            hmmm prowadzilaś po alkoholu??? Wiesz mysle ze nic nie byloby roznicy gdybys
            poszla z nim do lozka a ta laska... taka dygresja nie na temat...
          • skarpetka_szara Re: biedactwo... 18.11.09, 19:13
            a to nie za milo robic komus loda i nie skonczyc, co?
    • krupniok_pl Dlaczego laski nie mówią, że chcą na dłużej? 15.11.09, 20:56
      A najlepiej do końca życia z jedną?
      Dlaczego?
      No, dlaczego?
      • lahaina Re: Dlaczego laski nie mówią, że chcą na dłużej? 15.11.09, 22:48
        Przeciez to oczywiste, po co mialyby tracic czas, umawiac sie na randki,
        nakladac makijaz, zastanawiac sie w co sie ubrac, po to tylko zeby dac sie
        szybko przeleciec?
    • lahaina Update 18.11.09, 18:39
      Wczoraj jakiez bylo moje zaskoczenie, gdy kolega zadzwonil. Pewnie zorientowal
      sie, ze ja sie juz nie odezwe, a ze pewnie nie ma kogo bzykac to pomyslal sobie,
      ze jeszcze raz sprobuje:) Przez telefon nie mialam odwagi mu powiedzec co o tym
      mysle, ale wyslalam mu pozniej maila, ze i tak nic by z tego nie wyszlo bo kazde
      chcialo czegos innego. Nie musze chyba wspominac, ze nie odpisal;)
    • skarpetka_szara Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 18.11.09, 19:10
      Omijalam ten watek bo tytul wydal mi sie glupi, ale naprawde fajna
      konwersacjia wyszla.

Lahaina, niektorzy faceci uwielbiaja ta pogon za panna, az ja
      zdobeda. Uwielbiaja swoje sztuczki stosowac i patrzec jak zwierzyna
      lapie sie w sieci. Nie tak strasznie o sam seks im chodzi jak o
      sztuke polowania. Seks jest tylko triumfem, znakiem pomyslnego
      lowu. Dlatego po seksie traca zainteresowanie, bo co tu robic z
      upolowana zwierzyna gdy tyle sarenek biega po lesie?
      Instynkt polownika sie odzywa. tyle.
      • lahaina Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 18.11.09, 20:10
        No tak, kieruja sie zasada uwiesc, zaliczyc zapomniec. Kiedys czytalam, ze facet
        po 20 dniach bez seksu czuje sie jak kobieta po roku bez seksu. Troche ich to
        usprawiedliwia bo pewnie ich od srodka rozsadza, zwlaszcza jak ich kobieta wodzi
        na pokuszenie. Sama nie wiem czemu, ale do tej pory sie lapie na ich tanie
        zagrywki ignorujac oczywiste sygnaly.
        • skarpetka_szara Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 18.11.09, 20:20
          Gdyby chodzilo tu tylko o seks to by mial stala partnerke z ktora
          robilby to z 3 razy dziennie bez trudzenia sie i wydawanie zbednie
          pieniedzy.

Kiedys rozmawialam z blizniakami, i jeden kawaler wysmiewal sie z
          brata bo brat mial stala dziewczyne, a ten pierwszy byl wolny i
          teoretycznie moglby zaliczac laski na kazdej imprezie. Ja mu na to
          powiedzialam zeby sie tak nie smial bo brat aktualnie bedac z
          dziewczyna ma wiecej seksu niz ten, co musi chodzic po barach,
          bajerowac zeby miec lub nie miec laske na koncu dnia.

Dla niektorych facetow uwodzenie samo w sobie jest jak narkotyk.
          Nie lubia miec jednej dziewczyny bo sa uzaleznieni od tej "gry" w
          zdobywanie.
          • lahaina Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 18.11.09, 20:31
            skarpetka_szara napisała:

> Dla niektorych facetow uwodzenie samo w sobie jest jak narkotyk.
            > Nie lubia miec jednej dziewczyny bo sa uzaleznieni od tej "gry" w
            > zdobywanie.

Ostatnio kolega, totalny podrywacz, powiedzial mi ze nie chce byc w stalym z
            zwiazku, bo seks przestaje byc czyms i nowym i fascynujacym, a staje sie rutyna.
            Przytoczyl nawet porownanie "seks ciagle z jedna partnerka to jak ogladanie w
            kolko tego samego filmu porno, mozesz to robic, ale po co jak jest tyle innych
            opcji".
            • skarpetka_szara Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 18.11.09, 20:51
              Troche to smutne, bo oni nigdy nie sa nasyceni. Nigdy nie znajduja
              spokoju bo zawsze w glowie im nowe kobiety.

Moj brat jest taki. Ma tez braki w nawiazywaniu intymnych,
              glebszych relacji z kobietami.
    • sootball Re: Dlaczego faceci nie mowia ze chca tylko seksu 18.11.09, 19:58
      ... bo jeżeli powiedzą prawdę, to szansa na seks zmaleje. Proste.
    • lahaina Update cd. 19.11.09, 18:38
      Kolega odpisal, ze bardzo go to dziwi, ze poczulam ze on chcial ode mnie tylko
      jednego i ze on wcale takich zamiarow nie mial. Czyli idzie w zaparte, dalej
      mysli ze cos zdziala;) Faceci mnie czasem robawiaja, do perfekcji potrafia
      opanowac sztuke mowienia tego, czego kobieta chce od nich uslyszec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka