rzeka.chaosu 26.12.09, 21:01 ... który godzinami przesiaduje na forum... ... kobieta? Nawet k...a w święta! :P Uważacie, że takich osób warto się radzić? :P PS. Goł na spacer :P baby.s :D Goł na spacer boyz :) Lalala <idzie na spacer> ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Chciałybyście mieć chłopa... 26.12.09, 21:12 żeby było komu mierzwę na polu rozrzucać. Odpowiedz Link Zgłoś
galkowy Re: Chciałybyście mieć chłopa... 26.12.09, 21:31 avital84 napisała: > A po co komu chłop. A po co komu baba. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Chciałybyście mieć chłopa... 26.12.09, 22:39 galkowy napisał: > A po co komu baba. Żeby mak siała na kompot. Odpowiedz Link Zgłoś
gawiedka Re: Chciałybyście mieć chłopa... 26.12.09, 21:50 avital84 napisała: > A po co komu chłop. no fakt chyba tylko do rozrzucania gnoju :) już lepszy jamochłon albo inna ameba, mniej miejsca zajmuje i łokciami się nie rozpycha :)) { i wżywieniu ekonomiczniejsza :)} Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Chciałybyście mieć chłopa... 26.12.09, 21:28 Siedze na forum jak jestem sama i nie mam nic lepszego do roboty. Odpowiadajac na pytanie: Nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Chciałybyście mieć chłopa... 26.12.09, 22:34 rzeka.chaosu napisała: > ... który godzinami przesiaduje na forum... > ... kobieta? > Nawet k...a w święta! :P Uważacie, że takich osób warto się radzić? :P > > PS. Goł na spacer :P baby.s :D > Goł na spacer boyz :) > > Lalala <idzie na spacer> ;) ------------------------------ Ja bym nie chciał nawet takiego chłopa, który nie ma pojęcia co to FK. Pogoda do doopy, a ja nie mam parasola. Bylem tylko na krótkim spacerze z kotem. P.S. A co sądzisz o chłopie, który koorva w Święta żre jak knur, zalewa się w trupa, potem odwozi teściową albo ogląda 20 raz z rzędu Kevina w Nowym Yorku w SolorzTV, Fuck'ty w Tusk Vision Network, czy Rozlewisko w TVPis? Taki to jest męski typ macho? Warto się go poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Chciałybyście mieć chłopa... 26.12.09, 22:56 tow.ortalion napisał: > Warto się go poradzić? W sprawie świątecznych trunków i jadła może warto. Gdybym się upijała spytałabym też jak leczyć kaca :P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Chciałybyście mieć chłopa... 26.12.09, 22:42 Jak psa będzie wyprowadzał i cicho siedział to ujdzie;p Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Chciałybyście mieć chłopa... 26.12.09, 23:00 Ech pies to pikuś, ale żeby kota umiał na smyczy prowadzać :P Porządny chłop wiek jak się ze zwierzątkami obchodzić :D Ech co do kota: mój kot (pierwsze święta, około 5 miesięcy egzystencji na tym świecie) dostaje oczopląsu na widok choinki :P Hehehe... wzbudza przy tym "ogólnorodzinną" sensację. Odpowiedz Link Zgłoś