Gość: Ali IP: *.*.*.* 19.07.01, 14:35 Czy juz tak jesteśmy stworzeni?-często się z tym spotykałem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inna Nieprawda! IP: 195.117.174.* 19.07.01, 14:38 Stwierdzam to na podstawie własnych doświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Nieprawda!do inna IP: *.*.*.* 19.07.01, 14:46 Gość portalu: inna napisał(a): > Stwierdzam to na podstawie własnych doświadczeń. przepraszam.chcesz powiedzieć że masz ochotę na sex zaraz poprzebudzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Nieprawda!do inna IP: 195.117.174.* 19.07.01, 14:49 Gość portalu: Ali napisał(a): > Gość portalu: inna napisał(a): > > > Stwierdzam to na podstawie własnych doświadczeń. > przepraszam.chcesz powiedzieć że masz ochotę na sex zaraz poprzebudzeniu? Również. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: do inna IP: *.*.*.* 19.07.01, 14:54 Gość portalu: inna napisał(a): > Gość portalu: Ali napisał(a): > > > Gość portalu: inna napisał(a): > > > > > Stwierdzam to na podstawie własnych doświadczeń. > > przepraszam.chcesz powiedzieć że masz ochotę na sex zaraz poprzebudzeniu? > > Również. > > > przyznam się szczerze ze byłabyś pierwszą kobietą o której mógłbym to powiedzieć ze jest zdolna do sexu zaraz po przebudzeniu.większość jednak preferuje ten wieczorny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: do inna IP: 10.129.134.* / *.acn.pl 19.07.01, 20:01 Gość portalu: Ali napisał(a): > większość jednak > preferuje ten wieczorny. Taak??? Większość, hę??? Chcesz powiedzieć, że spałeś z większością kobiet??? Aha,większość twoich kobiet. To jeszcze o niczym nie świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momo Re: Nieprawda! IP: *.cezex.pl 19.07.01, 15:15 Ja wolę w ciągu dnia - czyli złoty środek, niestety nie zawsze do zrealizowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Nieprawda!do momo IP: *.*.*.* 19.07.01, 15:31 Gość portalu: Momo napisał(a): > Ja wolę w ciągu dnia - czyli złoty środek, niestety nie zawsze do > zrealizowania. późnym wieczorem tez jesteś zwarty i gotowy? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? 19.07.01, 14:39 hormony,hormony Gość portalu: Ali napisał(a): > Czy juz tak jesteśmy stworzeni?-często się z tym spotykałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropelka Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.polkomtel.com.pl 19.07.01, 20:38 według mnie faceci również wolą wieczorem z rana nawet nie chce im się do łazienki wstać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafne Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 20:40 Mężczyzna by kochać się musi być wypoczęty i pełen sił witalnych.Budzi się w "pełnej gotowości fizycznej" do seksu.Natura podpowiada mu, że należy coś z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 19.07.01, 20:47 Moja żona woli rano. Ja na pewno wolę wieczorem niz od razu po przebudzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani ani Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.pl 19.07.01, 21:31 ja tam bym mogła cały dzień i całą noc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha do: ani ani IP: *.hwr.arizona.edu 19.07.01, 22:28 no to jestes super babka! mnie tez pora dnia nie robi roznicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Dlaczego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 00:16 Mogę mówić za siebie i powiem tak: fizjologia męska sprawia, że gotowi są często rano (widać to gołym okiem). A dlaczego wieczorem rzadziej? No cóż może to wynikać z całodniowego zmęczenia. Myślę jednak, że wielu z nas mężczyzn nie miałoby nic przeciw, aby kochać się rano i wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piach Re: Dlaczego IP: 195.136.25.* 20.07.01, 06:40 To, że mężczyzna rano po przebudzeniu ma "gotowość" do stosunku, którą widać w wiadomy sposób wcale nie świadczy jeszcze o tym, że ma on rzeczywiście ochotę na seks. Taka jest już nasza fizjologia, że trakcie snu faceci mają mnóstwo snów erotycznych (nie zawsze muszą je rano pamiętać lub są symboliczne, głęboko ukryte), no i rano jest widoczna erekcja. Spragniona kobieta może oczywiście to wykorzystać i zacząć radośnie nowy dzień. Ja osobiście wolę zabawę wieczorem, ale rano też nigdy nie odmawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GU Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.man.polbox.pl 20.07.01, 08:45 ja mam ochotę i rano i wieczorem, i w nocy i w dzień, zaraz po przebudzeniu i w trakcie .......ale on nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.*.*.* 20.07.01, 08:50 Gość portalu: GU napisał(a): > ja mam ochotę i rano i wieczorem, i w nocy i w dzień, zaraz po przebudzeniu i w > > trakcie .......ale on nie a moze jest jakaś inna prezyczyna że on mówi ,,nie,,? a czy wczesniej było tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GU Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.man.polbox.pl 20.07.01, 08:57 Jak jest przyczyna, to się o tym mówi. Generalnie jest słodko ale niezbyt często :((Na początku to zawsze jest lepiej, póżniej jakoś już nie widać tego entuzjazmu i tych błysków w oczach faceta, tych starań itd. a i takiego podniecenia na widok swojej kobiety......bo sie przyzwyczaił że ma zawsze na miejscu i starać mu się ni echce - to jest chyba przyczyna. Może troche postu - tylko jak ja to wytrzymam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano/do GU IP: *.*.*.* 20.07.01, 09:03 Gość portalu: GU napisał(a): > Jak jest przyczyna, to się o tym mówi. Generalnie jest słodko ale niezbyt częst > o > :((Na początku to zawsze jest lepiej, póżniej jakoś już nie widać tego > entuzjazmu i tych błysków w oczach faceta, tych starań itd. a i takiego > podniecenia na widok swojej kobiety......bo sie przyzwyczaił że ma zawsze na > miejscu i starać mu się ni echce - to jest chyba przyczyna. Może troche postu - > > tylko jak ja to wytrzymam.... wiesz co najlepszym lekarstewkiem na takie zachowanie faceta jest dokonanie kilku drobnych ale zauważalnych zmian /nowy kolor bielizny, koszulka nocna z fajnego materiału, długosć włosów oraz ich kolor, zmiana perfum, wyrwanie go na spacer albo zaproszenie go -tak zaproszenie go- gdzieś tam/ facet się zaraz zoriętuje że coś tracił i wróci ten ,,dawny,,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GU Do Ali IP: *.man.polbox.pl 20.07.01, 09:13 1. włosy mam krótkie /kolor zmieniałam aż za często i nic 2. koszulka odpada bo nie mieszkamy razem i chyba się nie doczekam 3. spacer odpada bo jego to nie bierze a poza tym robi się nudno 4. perfumy zmieniłam, nie zadziałało 5. bielizna też była w róznych kolorach, nie działa 6. były też różne pory, miejsca, pozycje 7. jest super ale dla mnie za rzadko 8. może to kwestia "kondycji" co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piach Re: Do GU IP: 195.136.25.* 20.07.01, 09:22 Gość portalu: GU napisał(a): > jest super ale dla mnie za rzadko Rzadko to znaczy ile razy w ciągu dnia, tygodnia? (jesli można zapytać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GU attn: piach IP: *.man.polbox.pl 20.07.01, 09:40 1 lub 2 razy w tygodniu, choć czasem mamy okazję częściej, czyli środki, możliwości są, ale brak.......no właśnie czego brak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Do GU IP: *.*.*.* 20.07.01, 09:44 Gość portalu: GU napisał(a): > 1. włosy mam krótkie /kolor zmieniałam aż za często i nic > 2. koszulka odpada bo nie mieszkamy razem i chyba się nie doczekam > 3. spacer odpada bo jego to nie bierze a poza tym robi się nudno > 4. perfumy zmieniłam, nie zadziałało > 5. bielizna też była w róznych kolorach, nie działa > 6. były też różne pory, miejsca, pozycje > 7. jest super ale dla mnie za rzadko > 8. może to kwestia "kondycji" co? nie jest to facet z ,,brzuszkiem,,? a moze ten stosunek jest nie tak długi jak oczekujesz? mozna jeszcze podziałać cos z jedzonkiem-zmiana typu jedzonka,troche pikantnosci aby przekrwic prącie proteiny itp-to pomaga w ilosci stosunków.a może wyjazdy w plener? facet powinien się ruszac bieganie , siłownia...to stymuluje i oczyszcza organizm.zimny cieply prysznic do tego sauna i robi sie mały kogucik-moze należy iść w tym kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GU do Ali IP: *.man.polbox.pl 20.07.01, 09:49 jest przystojnym mężczyzną, podoba się kobietom, na siłownie nie musi chodzić, jego forma jest jak najbradziej w porządku, reszta wymiarów też, jest super w każdym calu, jeśli chodzi o ciało. Może to ja za dużo oczekuję, co? może jemu po prostu to wastarcza?może jestem za bardzo wymagająca?No nie wiem.....ale co tam. Kocham go nad życie. tak tylko chciałam powiedzieć swoje zdanie ale nie żeby to był mój główny problem w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALI Re: do GU IP: *.*.*.* 20.07.01, 10:08 Gość portalu: GU napisał(a): > jest przystojnym mężczyzną, podoba się kobietom, na siłownie nie musi chodzić, > jego forma jest jak najbradziej w porządku, reszta wymiarów też, jest super w > każdym calu, jeśli chodzi o ciało. Może to ja za dużo oczekuję, co? może jemu > po prostu to wastarcza?może jestem za bardzo wymagająca?No nie wiem.....ale co > tam. Kocham go nad życie. tak tylko chciałam powiedzieć swoje zdanie ale nie > żeby to był mój główny problem w życiu. ok, rozumiem.są inne problemy...najwazniejsze że jestes szcześliwa.czasami musi byc taki okres w zyci...lekka stagnacja.a potem znowu wysokie obroty.pozdrawiam cie i zycze spelnienia marzen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GU do Ali IP: *.man.polbox.pl 20.07.01, 10:17 mam nadzieję, że to chwilowe, życzonka powodzenia się przydadzą i tego samego życzę ze swej strony. WAm to chyba stagnacja nie grozi, dzięki i do usły... Odpowiedz Link Zgłoś
daragusi Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? 20.07.01, 13:32 Gość portalu: GU napisał(a): > Jak jest przyczyna, to się o tym mówi. Generalnie jest słodko ale niezbyt częst > o > :((Na początku to zawsze jest lepiej, póżniej jakoś już nie widać tego > entuzjazmu i tych błysków w oczach faceta, tych starań itd. a i takiego > podniecenia na widok swojej kobiety......bo sie przyzwyczaił że ma zawsze na > miejscu i starać mu się ni echce - to jest chyba przyczyna. Może troche postu - > > tylko jak ja to wytrzymam.... Tylko nie post! Nie, jeśli masz ochotę tak często. Ja również mam ochotę rano, wieczór, we dnie, w nocy i muszę pościć ze względu na leczenie nadżerki. Co prawda nasza (moja i mojego faceta) katorga dobiega ku końcowi (hurraa!!!!), ale męczymy się już ponad 2 miesiące i pomału dostaje już świra (tak przynajmniej uważa mój facet - jemu też niewiele brakuje). Dzięki Bogu, że dał nam (kobietom) łechtaczkę. I dzięki - nie wiem komu - za miłość francuską. P.S. Lepiej rzadko niż wcale. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 24.07.01, 10:40 U mnie jest podobnie, z tym że to ja wolałbym o wiele częściej. Też, jak to robimy, to na ogół jest super, tylko ze trochę za rzadko (2-3 razy w tygodniu). Wydaje mi się, że to po prostu kwestia róznych potrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atrakcja problem lezy w atrakcyjnosci IP: 134.65.105.* 20.07.01, 13:47 a ktora kobieta czuje sie dobrze nieumalowana? wiekszosc rano czuje sie paskudnie bez makijazu jak wtedy wzbudzic pozadanie? uwierzyc w swoja urode? .... chyba ze sa dobrze zasloniete okna. facet jest jednakowy zarowno po przebudzeniu jak i wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GU Re: problem lezy w atrakcyjnosci IP: *.man.polbox.pl 20.07.01, 14:43 Tak, tak, oczywiście facet po przebudzeniu to istny Jame Bond. Szczególnie jak się przekręca z boku na bok 50 razy w nocy, fryzurę ma jakby mu piorun strzelił, oczy zaspane o reszcie nie wspomnę. A my kobiety bez makijażu to pasztety bez krzty kobiecości, co?. Co Ty gadasz? To nie o to chodzi. Chyba, że po 50, to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do GU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 13:06 GU, kobieta śniąca jest piękna (pod warunkiem, że nie ma wałków na głowie i obok nie stoi sztuczna szczęka w szklance). Rozsypane włosy, rozluźnione mięśnie twarzy. Marzenie. Ja mógłbym wtedy patrzeć i patrzeć. Ale cóż nikt obok nie leży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GU Re: IP: *.man.polbox.pl 23.07.01, 08:15 No właśnie, tego mi było potrzeba i o tym mówię. Nie prawda, że kobieta bez makijażu to już potwór. Ja przynajmniej o sobie tak nie myślę. Pozd Odpowiedz Link Zgłoś
momog Re: Ogólnie o temacie 25.07.01, 14:07 dla mnie super uczucie - gdy mój mąż przytula mnie mocno w nocy (przez sen) i po chwili czuję jego gotowość. Nieraz się śmiejemy rano, że powinnam go obudzić i pokochać się. Ale często bywa,ze jeśli wraca z pracy po nocnej zmianie - on na dobre spanie a ja na dobry początek pofikamy w wyrku. Nigdy nie usłyszałam, że jestem nieatrakcyjna rano, jak się kocha drugą osobę i pragnie się jej bliskości to jej wygląd i pora dnia czy nocy nie ma znaczenia. Pozdrawiam, momo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiklop Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: 195.117.158.* 21.07.01, 13:40 nieprawda, ja lubię sex o każdej porze dnia i nocy.Najbardziej smakuje w połączeniu z poranną kawą lub wieczorną lampką wytrawnego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ped Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: 212.191.70.* 24.07.01, 16:47 Odpowiem : to tylko przepelniony pecherz jest przyczyna tego fizjologicznego zludzenia . Rowniez 5- letni chlopcy budza sie w takim stanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.*.*.* 01.08.01, 14:05 jest to kwestia umiejętnej zachęty.... Odpowiedz Link Zgłoś