Dodaj do ulubionych

Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano?

IP: *.*.*.* 19.07.01, 14:35
Czy juz tak jesteśmy stworzeni?-często się z tym spotykałem...
Obserwuj wątek
    • Gość: inna Nieprawda! IP: 195.117.174.* 19.07.01, 14:38
      Stwierdzam to na podstawie własnych doświadczeń.
      • Gość: Ali Re: Nieprawda!do inna IP: *.*.*.* 19.07.01, 14:46
        Gość portalu: inna napisał(a):

> Stwierdzam to na podstawie własnych doświadczeń.
        przepraszam.chcesz powiedzieć że masz ochotę na sex zaraz poprzebudzeniu?

• Gość: inna Re: Nieprawda!do inna IP: 195.117.174.* 19.07.01, 14:49
          Gość portalu: Ali napisał(a):

> Gość portalu: inna napisał(a):
          >
          > > Stwierdzam to na podstawie własnych doświadczeń.
          > przepraszam.chcesz powiedzieć że masz ochotę na sex zaraz poprzebudzeniu?

Również.
          >

• Gość: Ali Re: do inna IP: *.*.*.* 19.07.01, 14:54
            Gość portalu: inna napisał(a):

> Gość portalu: Ali napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: inna napisał(a):
            > >
            > > > Stwierdzam to na podstawie własnych doświadczeń.
            > > przepraszam.chcesz powiedzieć że masz ochotę na sex zaraz poprzebudzeniu?
            >
            > Również.
            > >
            > przyznam się szczerze ze byłabyś pierwszą kobietą o której mógłbym to
            powiedzieć ze jest zdolna do sexu zaraz po przebudzeniu.większość jednak
            preferuje ten wieczorny.

• Gość: kobieta Re: do inna IP: 10.129.134.* / *.acn.pl 19.07.01, 20:01

> większość jednak
              > preferuje ten wieczorny.
              Taak??? Większość, hę??? Chcesz powiedzieć, że spałeś z większością kobiet???
              Aha,większość twoich kobiet. To jeszcze o niczym nie świadczy.
      • Gość: Momo Re: Nieprawda! IP: *.cezex.pl 19.07.01, 15:15
        Ja wolę w ciągu dnia - czyli złoty środek, niestety nie zawsze do
        zrealizowania.
        • Gość: Ali Re: Nieprawda!do momo IP: *.*.*.* 19.07.01, 15:31
          Gość portalu: Momo napisał(a):

> Ja wolę w ciągu dnia - czyli złoty środek, niestety nie zawsze do
          > zrealizowania.
          późnym wieczorem tez jesteś zwarty i gotowy?
    • kropka! Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? 19.07.01, 14:39
      hormony,hormony

> Czy juz tak jesteśmy stworzeni?-często się z tym spotykałem...

• Gość: kropelka Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.polkomtel.com.pl 19.07.01, 20:38
        według mnie faceci również wolą wieczorem
        z rana nawet nie chce im się do łazienki wstać
      • Gość: dafne Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 20:40
        Mężczyzna by kochać się musi być wypoczęty i pełen sił witalnych.Budzi się
        w "pełnej gotowości fizycznej" do seksu.Natura podpowiada mu, że należy coś z
        tym zrobić.
    • Gość: mirek Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 19.07.01, 20:47
      Moja żona woli rano. Ja na pewno wolę wieczorem niz od razu po przebudzeniu
    • Gość: ani ani Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.pl 19.07.01, 21:31
      ja tam bym mogła cały dzień i całą noc...
      • Gość: krecha do: ani ani IP: *.hwr.arizona.edu 19.07.01, 22:28
        no to jestes super babka!

mnie tez pora dnia nie robi roznicy
        • Gość: Janek Dlaczego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 00:16
          Mogę mówić za siebie i powiem tak: fizjologia męska sprawia, że gotowi są
          często rano (widać to gołym okiem). A dlaczego wieczorem rzadziej? No cóż może
          to wynikać z całodniowego zmęczenia. Myślę jednak, że wielu z nas mężczyzn nie
          miałoby nic przeciw, aby kochać się rano i wieczór.
          • Gość: piach Re: Dlaczego IP: 195.136.25.* 20.07.01, 06:40
            To, że mężczyzna rano po przebudzeniu ma "gotowość" do stosunku, którą widać w
            wiadomy sposób wcale nie świadczy jeszcze o tym, że ma on rzeczywiście ochotę
            na seks. Taka jest już nasza fizjologia, że trakcie snu faceci mają mnóstwo
            snów erotycznych (nie zawsze muszą je rano pamiętać lub są symboliczne, głęboko
            ukryte), no i rano jest widoczna erekcja. Spragniona kobieta może oczywiście to
            wykorzystać i zacząć radośnie nowy dzień. Ja osobiście wolę zabawę wieczorem,
            ale rano też nigdy nie odmawiam...
    • Gość: GU Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.man.polbox.pl 20.07.01, 08:45
      ja mam ochotę i rano i wieczorem, i w nocy i w dzień, zaraz po przebudzeniu i w
      trakcie .......ale on nie
      • Gość: Ali Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.*.*.* 20.07.01, 08:50
        Gość portalu: GU napisał(a):

> ja mam ochotę i rano i wieczorem, i w nocy i w dzień, zaraz po przebudzeniu i w
        >
        > trakcie .......ale on nie
        a moze jest jakaś inna prezyczyna że on mówi ,,nie,,?
        a czy wczesniej było tak samo?

• Gość: GU Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.man.polbox.pl 20.07.01, 08:57
          Jak jest przyczyna, to się o tym mówi. Generalnie jest słodko ale niezbyt często
          :((Na początku to zawsze jest lepiej, póżniej jakoś już nie widać tego
          entuzjazmu i tych błysków w oczach faceta, tych starań itd. a i takiego
          podniecenia na widok swojej kobiety......bo sie przyzwyczaił że ma zawsze na
          miejscu i starać mu się ni echce - to jest chyba przyczyna. Może troche postu -
          tylko jak ja to wytrzymam....
          • Gość: ali Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano/do GU IP: *.*.*.* 20.07.01, 09:03

> Jak jest przyczyna, to się o tym mówi. Generalnie jest słodko ale niezbyt częst
            > o
            > :((Na początku to zawsze jest lepiej, póżniej jakoś już nie widać tego
            > entuzjazmu i tych błysków w oczach faceta, tych starań itd. a i takiego
            > podniecenia na widok swojej kobiety......bo sie przyzwyczaił że ma zawsze na
            > miejscu i starać mu się ni echce - to jest chyba przyczyna. Może troche postu -
            >
            > tylko jak ja to wytrzymam....
            wiesz co najlepszym lekarstewkiem na takie zachowanie faceta jest dokonanie kilku
            drobnych ale zauważalnych zmian /nowy kolor bielizny, koszulka nocna z fajnego
            materiału, długosć włosów oraz ich kolor, zmiana perfum, wyrwanie go na spacer
            albo zaproszenie go -tak zaproszenie go- gdzieś tam/ facet się zaraz zoriętuje że
            coś tracił i wróci ten ,,dawny,,.

• Gość: GU Do Ali IP: *.man.polbox.pl 20.07.01, 09:13
              1. włosy mam krótkie /kolor zmieniałam aż za często i nic
              2. koszulka odpada bo nie mieszkamy razem i chyba się nie doczekam
              3. spacer odpada bo jego to nie bierze a poza tym robi się nudno
              4. perfumy zmieniłam, nie zadziałało
              5. bielizna też była w róznych kolorach, nie działa
              6. były też różne pory, miejsca, pozycje
              7. jest super ale dla mnie za rzadko
              8. może to kwestia "kondycji" co?
              • Gość: piach Re: Do GU IP: 195.136.25.* 20.07.01, 09:22

> jest super ale dla mnie za rzadko

Rzadko to znaczy ile razy w ciągu dnia, tygodnia? (jesli można zapytać).

• Gość: GU attn: piach IP: *.man.polbox.pl 20.07.01, 09:40
                  1 lub 2 razy w tygodniu, choć czasem mamy okazję częściej, czyli środki,
                  możliwości są, ale brak.......no właśnie czego brak?:)
              • Gość: Ali Re: Do GU IP: *.*.*.* 20.07.01, 09:44

> 1. włosy mam krótkie /kolor zmieniałam aż za często i nic
                > 2. koszulka odpada bo nie mieszkamy razem i chyba się nie doczekam
                > 3. spacer odpada bo jego to nie bierze a poza tym robi się nudno
                > 4. perfumy zmieniłam, nie zadziałało
                > 5. bielizna też była w róznych kolorach, nie działa
                > 6. były też różne pory, miejsca, pozycje
                > 7. jest super ale dla mnie za rzadko
                > 8. może to kwestia "kondycji" co?

nie jest to facet z ,,brzuszkiem,,?
                a moze ten stosunek jest nie tak długi jak oczekujesz?
                mozna jeszcze podziałać cos z jedzonkiem-zmiana typu jedzonka,troche pikantnosci
                aby przekrwic prącie proteiny itp-to pomaga w ilosci stosunków.a może wyjazdy w
                plener?
                facet powinien się ruszac bieganie , siłownia...to stymuluje i oczyszcza
                organizm.zimny cieply prysznic do tego sauna i robi sie mały kogucik-moze należy
                iść w tym kierunku?

• Gość: GU do Ali IP: *.man.polbox.pl 20.07.01, 09:49
                  jest przystojnym mężczyzną, podoba się kobietom, na siłownie nie musi chodzić,
                  jego forma jest jak najbradziej w porządku, reszta wymiarów też, jest super w
                  każdym calu, jeśli chodzi o ciało. Może to ja za dużo oczekuję, co? może jemu
                  po prostu to wastarcza?może jestem za bardzo wymagająca?No nie wiem.....ale co
                  tam. Kocham go nad życie. tak tylko chciałam powiedzieć swoje zdanie ale nie
                  żeby to był mój główny problem w życiu.
                  • Gość: ALI Re: do GU IP: *.*.*.* 20.07.01, 10:08

> jest przystojnym mężczyzną, podoba się kobietom, na siłownie nie musi chodzić,
                    > jego forma jest jak najbradziej w porządku, reszta wymiarów też, jest super w
                    > każdym calu, jeśli chodzi o ciało. Może to ja za dużo oczekuję, co? może jemu
                    > po prostu to wastarcza?może jestem za bardzo wymagająca?No nie wiem.....ale co
                    > tam. Kocham go nad życie. tak tylko chciałam powiedzieć swoje zdanie ale nie
                    > żeby to był mój główny problem w życiu.
                    ok, rozumiem.są inne problemy...najwazniejsze że jestes szcześliwa.czasami musi
                    byc taki okres w zyci...lekka stagnacja.a potem znowu wysokie obroty.pozdrawiam
                    cie i zycze spelnienia marzen.

• Gość: GU do Ali IP: *.man.polbox.pl 20.07.01, 10:17
                      mam nadzieję, że to chwilowe, życzonka powodzenia się przydadzą i tego samego
                      życzę ze swej strony. WAm to chyba stagnacja nie grozi, dzięki i do usły...
          • daragusi Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? 20.07.01, 13:32

> Jak jest przyczyna, to się o tym mówi. Generalnie jest słodko ale niezbyt częst
            > o
            > :((Na początku to zawsze jest lepiej, póżniej jakoś już nie widać tego
            > entuzjazmu i tych błysków w oczach faceta, tych starań itd. a i takiego
            > podniecenia na widok swojej kobiety......bo sie przyzwyczaił że ma zawsze na
            > miejscu i starać mu się ni echce - to jest chyba przyczyna. Może troche postu -
            >
            > tylko jak ja to wytrzymam....

Tylko nie post! Nie, jeśli masz ochotę tak często. Ja również mam ochotę rano,
            wieczór, we dnie, w nocy i muszę pościć ze względu na leczenie nadżerki. Co
            prawda nasza (moja i mojego faceta) katorga dobiega ku końcowi (hurraa!!!!), ale
            męczymy się już ponad 2 miesiące i pomału dostaje już świra (tak przynajmniej
            uważa mój facet - jemu też niewiele brakuje). Dzięki Bogu, że dał nam (kobietom)
            łechtaczkę. I dzięki - nie wiem komu - za miłość francuską.
            P.S. Lepiej rzadko niż wcale.
            pozdrawiam
      • Gość: mirek Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 24.07.01, 10:40
        U mnie jest podobnie, z tym że to ja wolałbym o wiele częściej. Też, jak to
        robimy, to na ogół jest super, tylko ze trochę za rzadko (2-3 razy w tygodniu).
        Wydaje mi się, że to po prostu kwestia róznych potrzeb
    • Gość: atrakcja problem lezy w atrakcyjnosci IP: 134.65.105.* 20.07.01, 13:47
      a ktora kobieta czuje sie dobrze nieumalowana?
      wiekszosc rano czuje sie paskudnie bez makijazu
      jak wtedy wzbudzic pozadanie? uwierzyc w swoja urode?
      .... chyba ze sa dobrze zasloniete okna.

facet jest jednakowy zarowno po przebudzeniu jak i wieczorem
      • Gość: GU Re: problem lezy w atrakcyjnosci IP: *.man.polbox.pl 20.07.01, 14:43
        Tak, tak, oczywiście facet po przebudzeniu to istny Jame Bond. Szczególnie jak
        się przekręca z boku na bok 50 razy w nocy, fryzurę ma jakby mu piorun
        strzelił, oczy zaspane o reszcie nie wspomnę. A my kobiety bez makijażu to
        pasztety bez krzty kobiecości, co?. Co Ty gadasz? To nie o to chodzi. Chyba, że
        po 50, to tak.
        • Gość: Janek Do GU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 13:06
          GU, kobieta śniąca jest piękna (pod warunkiem, że nie ma wałków na głowie i
          obok nie stoi sztuczna szczęka w szklance). Rozsypane włosy, rozluźnione
          mięśnie twarzy. Marzenie. Ja mógłbym wtedy patrzeć i patrzeć. Ale cóż nikt obok
          nie leży...
          • Gość: GU Re: IP: *.man.polbox.pl 23.07.01, 08:15
            No właśnie, tego mi było potrzeba i o tym mówię. Nie prawda, że kobieta bez
            makijażu to już potwór. Ja przynajmniej o sobie tak nie myślę. Pozd
      • momog Re: Ogólnie o temacie 25.07.01, 14:07
        dla mnie super uczucie - gdy mój mąż przytula mnie mocno w nocy (przez sen) i
        po chwili czuję jego gotowość. Nieraz się śmiejemy rano, że powinnam go obudzić
        i pokochać się. Ale często bywa,ze jeśli wraca z pracy po nocnej zmianie - on
        na dobre spanie a ja na dobry początek pofikamy w wyrku. Nigdy nie usłyszałam,
        że jestem nieatrakcyjna rano, jak się kocha drugą osobę i pragnie się jej
        bliskości to jej wygląd i pora dnia czy nocy nie ma znaczenia.
        Pozdrawiam, momo
    • Gość: kiklop Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: 195.117.158.* 21.07.01, 13:40
      nieprawda, ja lubię sex o każdej porze dnia i nocy.Najbardziej smakuje w połączeniu z poranną kawą
      lub wieczorną lampką wytrawnego wina.
      • Gość: Ped Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: 212.191.70.* 24.07.01, 16:47
        Odpowiem : to tylko przepelniony pecherz jest
        przyczyna tego fizjologicznego zludzenia . Rowniez 5-
        letni chlopcy budza sie w takim stanie .
    • Gość: ona Re: Dlaczego Kobieta ma ochotę na sex wieczorem a Mężczyzna rano? IP: *.*.*.* 01.08.01, 14:05
      jest to kwestia umiejętnej zachęty....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka