reniatoja 11.02.10, 10:00 Kupić sobie tanie :perfumy: za 13-17 zł, i nimi pachnieć, czy nie perfumować się niczym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermina26 Re: co lepsze 11.02.10, 10:01 A Ty naprawde wierzysz, że będziesz "pachnieć" dłużej niż 10 minut tymi prefumami? O naiwnosći!:> Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: co lepsze 11.02.10, 10:10 uuu, to nie wiesz co mówisz :) takie "perfumy" potrafią "pachnieć" przez pół dnia, zatruc atmosferę w całym biurze, cholerstwo czasami daje az na korytarz :) Markowe przy nich ginąnikną :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: co lepsze 11.02.10, 10:14 Ja tam se pachne balsamem. Na perfumy mam uczulenie. Na wszystkie bez wyjatku:D A jaka to zajebista oszczednosc;) Odpowiedz Link Zgłoś
tarantinka Re: co lepsze 11.02.10, 10:17 jak ci się zapach podoba to kupić i cieszyć się, że tanio a ładnie :) Moje najlepsze kosmetyki są z tych tańszych, a miałam okazję wypróbować też te bardzo drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: co lepsze 11.02.10, 10:19 nie, aktualnie nie mam pieniędzy nawet na te tanie, tak tylko pytam. dawno wątków nie zakładałam, chciałabym to trochę nadrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: co lepsze 11.02.10, 10:18 ostatnio koleżanka przyniosła do pracy cos z avonu i trzeba było spróbować na nadgarstek tak mocno pryskały , ze poleciało na rękaw żakietu i dziś ... a było to 2 tyg temu jeszcze czuje TO coś na żakiecie ;/ pfffu Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: co lepsze 11.02.10, 10:20 no własnie, tanie nie znaczy że ładne, tanie nie znaczy że kiedykolwiek wywietrzeje :) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: co lepsze 11.02.10, 10:24 to mnie pocieszyłas ;/ muszę oddać go do czyszcenia ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: co lepsze 11.02.10, 10:19 Przecież nie ma nic lepszego, jak swój własny zapach ciała! 100 razy lepszy od perfum i faceci to lubią :) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: co lepsze 11.02.10, 10:24 a takiego tłumaczenia to nie lubię. Ja tam nie gustuje specjalnie w zapachach ciała. Swieżo umyte ciało nie pachnie ciałem, tylko mydłem, czy czym tam było myte, jak ciało zaczyna "pachnieć" to ja tam nie wiem, czy to takie piękne zapachy są. Ja jednek uwielbiam wody toaletowe, lubię gdy te zapoachy ciała są mniej lub bardziej przenikniete przez nutę dobrej wody toaletowej. Zapach ciała saute to lubię tylko u mojego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: co lepsze 11.02.10, 10:38 Uważam, że w życiu należy unikać tandety. Zatem obstawiam opcję nie korzystania z perfum wcale. W trudnej sytuacji finansowej lepsza jest asceza, niż obnizenie własnego standardu i popadnięcie w tandetę. Odpowiedz Link Zgłoś