Dodaj do ulubionych

Czarna bielizna pod jasnymi ciuszkami (odwrotnie też).

IP: *.*.*.* 23.07.01, 07:02
Dlaczego moje drogie Panie nosicie czarne staniki pod prześwitującymi białymi
bluzkami ??? Podobnie ma się sprawa z czarnymi stringami nagminnie noszonymi
pod obcisłymi białymi spodniami.
Czy dlatego, że:
a) jesteście biedne i nie stać Was na kupno nowej pary??
b) pochodzicie ze wsi, a tam nikomu nie szkodzi taki kontrast ??
c) lubicie szokować i to jedna z form ???
d) nie rozróżniacie kolorów ??
e) było ciemno jak się ubierałyście, a Wam tak bardzo się śpieszyło ??
f) pobrudziły się od noszenia ??
g) szybko szukacie samca i liczycie że na to poleci ???
h) inne (jakie ???)

Tylko bez motactw proszę – krótko i konkretnie.
pozdrowienia
kac
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Czarna bielizna pod jasnymi ciuszkami (odwrotnie też). IP: 134.65.209.* 23.07.01, 12:47
      Widzisz tak sie porobilo, ze kontrasty sa modne, fajne i pozadane. I tak na przyklad teraz
      nosimy rozowe z fioletowym i pomaranczowym i czerwonym co kiedys bylo nie do
      pomyslenia !!! Swiat sie zmienia i my tez!! I przykro jesli niektorym sie to nie podoba.....
      pozdrawiam :))) anka
      • Gość: kac Re: Czarna bielizna pod jasnymi ciuszkami (odwrotnie też). IP: *.*.*.* 23.07.01, 12:54
        nie mam nic przeciwko fioletowi i czerwonemu i pomarańczowemu. Ani przeciwoko
        białem i czarnemu ale oddzielnie.
        Bo czarni stanik (nawet jakby piękne kształty okalał) pod białą bluzką
        pachnie ... wsią.
        Czy chcecie, żeby wasi partnerzy zakłaali białe skarpetki we frotę fo
        garniturów (i nie tylko)???
      • Gość: gonia Re: Czarna bielizna pod jasnymi ciuszkami (odwrotnie też). IP: *.ciop.waw.pl 23.07.01, 14:27
        ...jakbys miala troszke informacji i pojecia o modzie to wiedzialabys ze kiedys
        to bylo mozliwe a teraz jest to pewnego rodzaju powrot!!!!
    • Gość: aga Re: Czarna bielizna pod jasnymi ciuszkami (odwrotnie też). IP: 217.11.133.* 23.07.01, 16:44
      Moda-moda, a dobry smak-dobrym smakiem, kazda kobieta z wyczuciem nie bedzie
      paradowac w czarnym staniku pod biala bluzka, nawet jesli bedzie to "szczytem
      mody".
    • Gość: wrusha Re: Czarna bielizna pod jasnymi ciuszkami (odwrotnie też). IP: *.punkt.pl 23.07.01, 16:48
      e, tam,moda...ale jak to wygląda..sorka, ale białe do bieli i kolorów
      spokojnych , czarne- do czerni. i ja wolę tak. Pan z tego co widzę też, a zatem
      pozdrawiam .
      a, nie wracajcie Panowie do tych białych skarpetek, rozpaczliwie błagam.
      powroty powrotami ale za dużo to i świnia nie zje.
      • Gość: anka Re: Czarna bielizna pod jasnymi ciuszkami (odwrotnie też). IP: 134.65.209.* 25.07.01, 13:55
        ojojoj widze, ze moja opinia kontrastowa nie jest popularna... no coz trudno sie mowi.
        Nie zgadzam sie z szufladkowaniem - wiejskie..... zalezy na kim i gdzie i jakie, moi drodzy.
        Na niektorych moze byc np extrawaganckie, za pozwoleniem.
        Fakt nie jestem expertem od mody ale co nieco lapie w tej dziedzinie i upieram przy swoim,
        ze nie tak dawno rozowe + pomaranczowe to bylo no no
        pozdrawiam i czekam na polemike :))))
    • Gość: abak Re: Czarna bielizna pod jasnymi ciuszkami (odwrotnie też). IP: 212.160.89.* 18.01.02, 12:13
      Faktycznie, czarna bielizna i białe bluzki czy spodnie, lub odwrotnie to trochę
      niesmaczny widok.Widocznie osoby które tak sie noszą lubią zwracać na siebie
      uwagę.
      • Gość: Sol Re: Czarna bielizna pod jasnymi ciuszkami (odwrotnie też). IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 12:33
        a czy ktos mi wytlumaczy dlaczego niektore jednostki kobiece decydujac sie na bardzo obcisle
        spodnie zakladaja pod nie nie stringi a zwykle...przepraszam za wyrażenie...majciochy? Czy to tylko
        mnie razi jak widac te wielkie gacie na zgrabnym czy nie tyleczku?
        • Gość: Helena Re: Czarna bielizna pod jasnymi ciuszkami (odwrotnie też). IP: *.waw.cdp.pl 18.01.02, 12:57
          Ach ta gumka, ktora sie wrzyna pod posladek i sprawia, ze tylek wyglada jak
          wedzona szynka....
          Jednak znam wiele kobiet, ktore nie toleruja stringow, wiec jestesmy
          skazane/skazani na takie widoki. Acha znam tez kilku panow, dla ktorych
          majciory pod pachy sa sexy. Chyba rzecz gustu...
          Pozdrawiam
          • Gość: Sol Re: Czarna bielizna pod jasnymi ciuszkami (odwrotnie też). IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 13:05
            Gość portalu: Helena napisał(a):

. Acha znam tez kilku panow, dla ktorych
            > majciory pod pachy sa sexy. Chyba rzecz gustu...

nie??? nie wierze.... i zarosniete nogi, pachy tez lubia? POlski zdrowy, hoży naturalizm.....

• Gość: Helena Re: Czarna bielizna pod jasnymi ciuszkami (odwrotnie też). IP: *.waw.cdp.pl 18.01.02, 13:11
              Tez myslalam, ze to zart :-))) Ale jak sie okazalo, ze prawda to najszczersza,
              to poplakalam sie ze smiechu.
              Znam ze 3-4 takich facetow, przy ktorych jestes bezpieczniejsza w czarnych
              skapiutkich koronkach niz w bawelnianych majtach w kwiatki.
              Pozdrawiam
              H.
          • ignatz Re: Czarna bielizna pod jasnymi ciuszkami (odwrotnie też). 18.01.02, 14:19
            Stringi sa do bani - takie nachalne eksponowanie seksualizmu przypomina mi
            przechwalki dzieci w przedszkolu, ktore z nich ma silniejszego brata.
            Kiedy natomiast widze widoczna przez spodnie linie majtek, biegnaca skosnie
            przez posladek, przechodza mnie dreszcze podniecenia. Mysle sobie: rety, biedny
            tylek uciskany przez majtki. Trzeba mu pomoc i uwolnic go z tej opresji..
          • kasiulek Heleno 18.01.02, 14:34
            Jezeli ktos ma tlusty (pardon) tylek, to i w stringach bedzie wygladac
            fatalnie. Taka jest przykra prawda...
            • Gość: Helena Re: Heleno IP: *.waw.cdp.pl 18.01.02, 14:54
              kasiulek napisał(a):

> Jezeli ktos ma tlusty (pardon) tylek, to i w stringach bedzie wygladac
              > fatalnie. Taka jest przykra prawda...

kasiulku,
              w zadnym miejscu nie wspomnialam o tlustosci czy chudosci tylka i jest to kwesta
              gustu czy lubi sie pulchny czy koscisty. To ladne co sie komu podoba. Jednak w
              kazdy gumki od majtek sie wrzynaja, chyba ze nosi sie majtki bezszwowe lub
              stringi. A jezeli ktos ma tlusty tylek i lustro w domu, powinien odpuscic to, co
              przedmiot dyskusji opina. Wybacz, ze sie czepiam.
              • kasiulek Re: Heleno 18.01.02, 15:00
                Heleno,

Wybacz, ze ja sie tez czepie, ale nie nosze stringow (bardzo rzadko), poniewaz
                sa dla mnie niewygodne, ale gumki od wielkich majtek nigdy mi sie w pupe nie
                wrzynaja. Moze dlatego, ze moj tylek nie jest tlusty. A moze dlatego, ze taka
                jest juz moja bielizna...
        • murmur Re: Czarna bielizna pod jasnymi ciuszkami (odwrotnie też). 18.01.02, 16:32
          co to za forma pytaniapodobna do ataku?
          czy jest jakis obowiazek noszenia stringow pod obcislymi spodniami?NIektorzy
          takich majtek bardzo nie lubia(ja osobiscie do nich nie naleze).Moze wobec tego
          znajdzie sie odpowiedz na pytanie czemu wiekszosc jednostek meskich smierdzi
          jak kupa gowna,a slowo sex jest przez nich rozumiane:rzuszanie dupskiem przez
          kilk chwil,papierosek i spac.
          wracajac do majtek,to niekore kobiety uwazaja,ze im stringow nosic nie
          wypada,bo maja np za duza pupe(chociaz ja uwazam cos takeigo za calkiem
          rozkoszne),albo maja okres..
    • Gość: tazoo Re: Czarna bielizna pod jasnymi ciuszkami (odwrotnie też). IP: *.talnet.pl 18.01.02, 12:47
      Popieram Kaca! Nie musimy bezwolnie ulegać modzie i nosić to, co narzuca nam
      projektant mający np. narkotyczną wizję.
      Klasyka i jeszcze raz klasyka,m a co za tym idzie stonowana elegancja ! A
      dobierania kolorów powinno się uczyć od dzieciństwa.

Pzdr
      • Gość: frisky2 Re: Czarna bielizna pod jasnymi ciuszkami (odwrotn IP: 62.233.139.* 18.01.02, 13:04
        A niech sie ludzie ubieraja w co chca, byle to bylo w miare czyste
      • bukowski27 tak. kontrasty. 18.01.02, 13:13
        ja to na przyklad najbardziej lubie zalozyc mozja czerwona dwurzedowa
        marynarke... do tego czarna... ale mowie wam, fantastycznie czarna koszula (od
        diora!!!!) bialy krawat... sledzik... wiem ze moze juz nie modny, ale jestem do
        niego przywiazany emocjonalnie, bylem w nim na komersie... tam pierwszy raz
        pocalowalem krystyne... spodnie ocziwscie z tylna kieszenią... grzebien
        obowiazkowo czerwony (chociaz widac go tylko jak zarzucam marynarke na ramie -
        zarzucam ja zawsze tak ze sie nie pogniecie na pewno)... skarpetki oczywiscie
        czarne... tylko wsioki chodza w bialych... no i mokasynki... mowie wam... a jak
        krystyna sie ubierze pod moj kolor.... to jak idziemy, to wzsyscy sie za nami
        ogladaja... zazdrosnicy... aha... ale najbardziej to lubie wychodzic w
        niedziele na miasto z wasami...

pozdrawiam wszystkich znajacych sie na modzie!
    • Gość: xxx Apokalipsa IP: *.eds.de 18.01.02, 13:16
      Zupelnie nie rozumiem jak moze komus przeszkadzac ladny biust w czarnym staniku
      pod biala koszulka lub bluzeczka ?? Byc moze bluzka kojarzy wam sie z czyms
      a`la "zwyciagany" golf lub tym podobne a stanik z jakims staromodnym koronkowym
      workiem.
      W tym przypadku wszystko zalezy od gatunku odziezy a nie zestawienia kolorow.
      Zalezy rowniez gdzie sie tak ktos ubiera. Do pracy raczej nie przystoi ale w
      innych sytuacjach jest ok.
      Podstawa ladnego ubioru jest kroj a nie kolory. Komuna upadla dekade temu a
      wraz z nia utarte poglady na mode.
      Mysle ze mala wycieczka na Zachod dopiero wprowadzila by zamet wsrod osob
      lubiacych utarte wzory.
      A odnosnie "duzej" bielizny pod spodniami. Czasmi duzej tez nie widac. Trzeba
      tylko umiec kupowac.
      • Gość: Mundo meskim okiem IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 15:28
        Znam kobiete, ktora nosi czarny stanik pod jasnobrazowa bluzka. Wyglada to
        super. Szkoda, ze kobieta zajeta.
        Co do tylkow, to nie znosze tych koscistych. Stringi nie pomoga.
        • Gość: emma Re: meskim okiem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.01.02, 15:57
          Ja tez nie widze problemu czarny stanik pod biala bluzka.Dlaczego zawsze ma byc
          bialy z biala i czarny z czarna ? przelamujmy stare utarte zasady . Ja nie
          cierpie stringow i koronkowej bielizny (chyba ze z bawelny),moge tylko miec na
          sobie 100% bawelny i nic na to nie poradze. A nowa kolekcja GAP-a proponuje
          glebkie majtki, oczywiscie nie pantalony .Bardzo mi odpowiadaja. Sa
          super,zreszta ich bielizna bardzo mi pasuje i na pewno jest sexi.
          • Gość: Sol Re: meskim okiem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 16:06
            co kto lubi...gusty, gusciki i inne takie. ja mam skaze z podstawowki bo moja
            polonistka, kobieta niemloda o czarnych, mocno farbowanych i mocno
            przerzedzonych wlosach (wyobrazcie sobie lyse placki na tym rubasznym czerepie)
            nosila biale, prawie przezroczyste bluzki ukazujace jej wiednace cialo. A pod
            bluzeczka czarny stanik... Doprawdy, nikomu nie zycze takich antyestetycznych
            wspomnien
          • Gość: Mundo Re: meskim okiem IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 16:57
            Sol, czy Ty chodzilas do szkoly uczyc sie, czy ogladac kobiety?
            • Gość: liz Re: meskim okiem-do Sol IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.01.02, 17:55
              fakt to musialo byc obrzydliwe. a do szkoly chodzi sie uczyc ,ale 45 min.
              musisz patrzec na nauczyciela.
              • Gość: Sol Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 18:14
                dzieki za poparcie, Liz : ))
                Do Mundo: musialam patrzec na te kobiete, bo ona mnie bardzo lubila i ciagle
                cos ode mnie chciala. W podstawowce bylam jeszcze dobra uczennica : )I nie dziw
                sie mojej traumie, wez pod uwage jeszcze fakt, ze to cudo mialo rownie cudne
                imie..........Apolonia....... : )
                • Gość: Liz Re: Sol IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.01.02, 19:58
                  ha ha ha ha :-))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka