pompeja 08.03.10, 23:24 Nie chcesz kuchni to nie! Zostawiam ci klucze, ale będziesz siedział po ciemku. Wszyscy będą siedzieć po ciemku, bo ja dziś gaszę światło. Pstryk (kolorowych misiaki pysiaki i do jutra :P) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworski Re: Potwór bierz klucze, pilnuj menki. 08.03.10, 23:27 Ja dziś nie gaszę=varia mówiła, że dzisiaj do rana siedzi bo pisze wypracowanie z polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Potwór bierz klucze, pilnuj menki. 09.03.10, 00:41 zgadza się, do rana siedzę i już wyjaśniałam Potworskiemu dlaczego po ciemku nie lubię:) eee no ale wypracowanie? toś mnie Potworski odmłodził:) najmarniej o jakieś dwie dychy:)to chyba w ramach Dnia Kobiet:)chodź tu to Cię drzwiami uściskam:) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Potwór bierz klucze, pilnuj menki. 08.03.10, 23:34 Co tu tak ciemno, nic nie widzę. Ups, kogo pośladek właśnie przypadkiem złapałem? (jakby co to szukałem wyłącznika i tej wersji będę się trzymał) ;) Tylko nie mówicie, że to Potworskiego... :P Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Potwór bierz klucze, pilnuj menki. 08.03.10, 23:52 A za co? Jutro i tak plotki pójdą w miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Potwór bierz klucze, pilnuj menki. 09.03.10, 00:02 Pompeja, ale czemu ma mnie pilnować??;) Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Potwór bierz klucze, pilnuj menki. 09.03.10, 00:47 Zebys glosno nie ryczala ze strachu w ciemnosci albo jak zobaczysz potworskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Potwór bierz klucze, pilnuj menki. 09.03.10, 05:52 Ide pospac nieco. Uprzejmie donosze, ze menka spala jak aniol ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Potwór bierz klucze, pilnuj menki. 09.03.10, 07:48 Osobiście też potwierdzam. Jak anioł. :D Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Potwór bierz klucze, pilnuj menki. 09.03.10, 08:38 Taa.. dobra dobra. Już ja wiem, co na myśli miałam, potworowi polecając, żeby cię pilnował ;) Dzieńdobry :* Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Potwór bierz klucze, pilnuj menki. 09.03.10, 08:53 Bry bry ;)) I love rocknroll energetycznie na cały dzień.;) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Wstawać! 09.03.10, 09:37 menk.a napisała: > Czyje te jaja?:P Wystarczy powiedzieć, że od kury, czy mam podać też nazwisko koguta? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Wstawać! 09.03.10, 09:44 Nazwisko koguta i tam pewnie nic nie powie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Wstawać! 09.03.10, 09:26 Potwornie cudowny jesteś, a kawkę do łóżka dostanę? bo dopiero o 7 się położyłam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Wstawać! 09.03.10, 09:30 No co ty ślepa jesteś, obróć łeb w lewo, na stoliku stoi przy łóżku, taka jak lubisz. Nie dziękuj, pij :) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Wstawać! 09.03.10, 11:03 no fakt, dzięki, na kurzą ślepotę to i jaja od koguta nie pomogą:) Odpowiedz Link Zgłoś