ultraviolet6 Re: Komedia na poprawę humoru 13.03.10, 13:21 A skąd mamy wiedzieć czego nie oglądałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Komedia na poprawę humoru 13.03.10, 13:31 To nie musi być informacja dla mnie. Jesteśmy na forum publicznym, może ktoś inny skorzysta:) Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: Komedia na poprawę humoru 13.03.10, 13:35 Acha. Myślałam, że skoro napisałaś "Co polecacie" to ma to być info dla Ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Komedia na poprawę humoru 13.03.10, 13:38 Dla mnie może też jak nie oglądałam. A więc co Ty polecasz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: Komedia na poprawę humoru 13.03.10, 13:46 Ja lubię komedie w stylu "Lejdis" czy "Dziennik Bridget Jones" - czyli mało ambitne i konkretnie odmóżdżające :) Ale dla niektórych nawet komedia powinna mieć głębię, więc pewnie się nie znam ;) Poza tym lubię komedie-bajki (Epoka Lodowcowa itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Komedia na poprawę humoru 13.03.10, 13:23 Monty Python - wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Komedia na poprawę humoru 13.03.10, 13:34 stare dobre komedie z gagami Braci Marx, Basetera Keatona, Charliego Chaplina itd. Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: Komedia na poprawę humoru 13.03.10, 13:42 Do ogladania to tylko stare dobre komedie polskie typu "Sami swoi" i "jak rozpetalem IIwojene swiatowa" ale to i tak nie przebije ksiazek obywatelki J.Chmielewskiej.Nie wazne ile razy czytane rozsmieszaja mnie do lez. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Komedia na poprawę humoru 13.03.10, 14:50 wszystkie z Benem Stillerem, do tego polskie Misie itd. Madagaskar - król Julian wymiata www.youtube.com/watch?v=BENQjx6InnM epoka lodowcowa, Wall-e i inne bajeczki Chmielewska to mnie bawiła w czasach LO Odpowiedz Link Zgłoś
vfib Re: Komedia na poprawę humoru 13.03.10, 20:20 Co do Chmielewskiej-nie czytałam zbyt wielu jej książek, ale "Lesio" jest dla mnie do dziś lekarstwem na doła. Ta książka mnie totalnie rozbraja. Polecam. la-bast napisała: > Do ogladania to tylko stare dobre komedie polskie typu "Sami swoi" > i "jak rozpetalem IIwojene swiatowa" ale to i tak nie przebije > ksiazek obywatelki J.Chmielewskiej.Nie wazne ile razy czytane > rozsmieszaja mnie do lez. Odpowiedz Link Zgłoś
vfib Mamma Mia 13.03.10, 20:14 Mnie zawsze poprawia humor. I jeszcze "To właśnie miłosć (Love actually)", "Moje wielkie greckie wesele" ewentualnie "Kawa i papierosy". Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: "Moje wielkie greckie wesele" 08.08.10, 20:26 Właśnie leci na TVN - oglądam po raz ochnasty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkamialafajnybiust Re: Komedia na poprawę humoru 13.03.10, 22:34 To akurat nie jest komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Komedia na poprawę humoru 13.03.10, 20:38 Kup teraz i Adrenalina II - to bardziej komedia niż sensacja ;) To z nowszych. Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 The Titans 13.03.10, 20:45 z D. Washingtonem, + zajebisty soundtrack; może nie 100% komedia, obyczajowy-komedia, ale mogę oglądać na okrągło. [po polskiemu to chyba będzie po prostu Tytani, ale nie jestem pewna]. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Komedia na poprawę humoru 13.03.10, 21:06 Goście, goście Chłopaki na Ibizie Odpowiedz Link Zgłoś
wieesiolek Re: Komedia na poprawę humoru 13.03.10, 22:38 Aktualnie podoba mi sie serial 'usta usta';) Odpowiedz Link Zgłoś
rzucampalenie Re: Komedia na poprawę humoru 13.03.10, 22:57 "Dalej niż północ" - francuska komedia,dla mnie super Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 TBBT 13.03.10, 23:23 Jeżeli nie gardzisz serialami, to The Big Bang Theory. Leciało na TVN7 jako Teoria Wielkiego Podrywu, ale polską wersję należy omijać szerokim łukiem. Właśnie dzisiaj cały dzień gotowałam, a na stole w kuchni miałam laptop i jednym okiem robiłam przegląd ulubionych odcinków. Nigdy nie myślałam, że moim ulubionym serialem zostanie sit-com. Stało się. Dr Sheldon Cooper for the win. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Fantastic Mr. Fox 13.03.10, 23:28 człowiek,który gapił się na kozy święci z Bostonu Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Fantastic Mr. Fox 14.03.10, 00:09 Ooo Święci z Bostonu. Genialna rola W. Dafoe ;D to jak przychodzi na miejsce zbrodni i słucha opery, żeby móc zrekonstruować bieg zdarzeń. Druga część też jest fajna, ale jednak to nie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Komedia na poprawę humoru 08.08.10, 20:37 anwad napisała: > Co polecacie? tobie? to www.youtube.com/watch?v=cYMREDd2i7g Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Komedia na poprawę humoru 08.08.10, 20:46 teoretycznie tę: www.filmweb.pl/film/Kobieta+na+Marsie,+M%C4%99%C5%BCczyzna+na+Wenus-2008-492300 a praktycznie reżyser chyba się przestraszył, bo żałosnym zakończeniem z morałem wszystko sp...ył ale większość filmu jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Komedia na poprawę humoru 08.08.10, 20:49 "Stare wygi". Nie spodziewaj się intelektualnej głębi, ale można się solidnie i szczerze pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Komedia na poprawę humoru 09.08.10, 16:42 Tillsammans (Tylko razem) - zabawny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Komedia na poprawę humoru 09.08.10, 17:13 Już się przestraszyłam, że Dawna znów nas chce indoktrynować, ale to tylko Julek wyciągnął jakiś stary post z lamusa :) Odpowiedz Link Zgłoś