potworski 18.03.10, 00:04 ...i wiadomo o co chodzi. bijatyka, ursyda, ind-ja=rano widzę jajecznicę z czterech jajek ze szczypiorkiem i herbatę, bo jak nie to zabiorę wam szydełka i krzyżówki panoramiczne i skończą się rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
real_mayer Re: Pstryk 18.03.10, 00:08 a to już po dobranocce?? to lipa :/ nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pstryk 18.03.10, 00:08 puszczam Ci to na dobry sen www.youtube.com/watch?v=QtqADo-D3mQ Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Pstryk 18.03.10, 00:12 dobrze,ze mi wina nie zechcial odebrac,bo inaczej krzyzowki by sie krzyzowaly i szydlo wyszloby z worka Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Pstryk 18.03.10, 00:31 Hahaha mnie się nie oberwało :D Podwójna jajecznica ma być, ma się rozumieć! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Pstryk 18.03.10, 00:54 No co on z tym swiatlem? My sobie na innym watku z bijatyka kulturalnie muzyki sluchamy. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pstryk 18.03.10, 00:59 on jest ptakiem, on nie wie, co to jest kultura... Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Pstryk 18.03.10, 01:13 Nie nazywaj go imieniem ptaka, bo sie obrazi! To przeciez zakamuflowany labrador. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pstryk 18.03.10, 01:19 rozryczałam się znowu nad moim pięknym "Queen of my life", kurcze Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pstryk 18.03.10, 10:00 upiekłes mnie w poprzednim wątku-pieczone kury jaj nie znoszą o! Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pstryk 18.03.10, 12:49 Widzę, że gadać o swojej urodzie i wspaniałości to potraficie lepiej niż bohterowie Beverly Hills 90210, a żadna z was nawet jajek do porządku usmażyć nie potrafi i muszę suchary wpierdalać. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Pstryk 18.03.10, 12:52 Nie narzekaj, masz dziob to i tak masz latwiej z jedzeniem okruchow! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Pstryk 18.03.10, 12:53 Bozia rączki dała to sobie sam smaż... Mogę stać nad tobą i mówić co źle robisz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Pstryk 18.03.10, 12:54 rzeka, albo dawac instrukcje w rodzaju: rozmac jaja matewka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Pstryk 18.03.10, 15:45 smacznego,jaj nie bylo kury sie obrazily,powiedzialy,ze potworskiemu dzieci swoich nie oddadza,probowalam dzis z pierwszym blaskiem odebrac sila,ale byly silniejsze,przyprowadzily Burka i trzy kozy,no nie dalo rady,mialam usmazyc szczypior ale ogrodek w tym roku nie obrodzil,wiec podrzucilam ci suchary na wycieraczke,a ty jeszcze narzekasz Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Pstryk 18.03.10, 12:56 Ja to bym cie tak wyszkolila zebys ty mi jeszcze jajecznice robil a nie ja tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Pstryk 18.03.10, 14:59 potworski napisał: > ...i wiadomo o co chodzi. > ---------------- tak wiemy o co chodzi. Bzykac ci sie chce, ciekawe z ktora chcialbys do lozka? Ja wole przy zapalonym swietle. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pstryk 18.03.10, 15:16 green-chmurka napisała: > Ja wole przy zapalonym swietle. Ty to jednak jesteś perwers chmurka. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Pstryk 18.03.10, 23:03 potworski napisał: > green-chmurka napisała: > > > Ja wole przy zapalonym swietle. > > Ty to jednak jesteś perwers chmurka. > ----------- Wcale nie jestem perwers, a ty lubisz po cimoku czy jak.Jak je dziolcha rzadno to lepi po cimoku a jak fajno frelka to lepi przy swiczkach. Odpowiedz Link Zgłoś