Dodaj do ulubionych

DO BASKI KTORA NOSI "F"

IP: *.tnt61.chi5.da.uu.net 25.07.01, 22:14
PRZEJRZALEM POSTY DOTYCZACE KOBIET Z PROBLEMEM ZA DUZY BIUST. JA DOPIERO
ZACZYNAM ZWRACAC UWAGE NA KOBIETY Z F I DALEJD. DLACZEGO? BO UWAZAM ZE TO JEST
PIEKNY ATRYBUT KOBIETY A PRZEDEWSZYSTKIM JESTEM ARCYADORATOREM DUZYCH
PIERSI.NIE MUSISZSIE BAC CHODZIC PO ULICY(OCZYWISCIE W NOCY JEST KAZDEMU
NIEBEZPIECZNIE}. A JA TO ZYCZYLBYM SOBIE ZEBYM KIEDY SZEDL TA ULICA CO
TY.POZATYM KOBIETY Z DUZYM BIUSTEM SA BARDZO INTELIGENTNE I TO JEST ISTOTNE NA
ROWNI Z TYM ZEBY KOBIETA RACZEJ BYLA DUMNA Z TEJ LASKI NATURY
Obserwuj wątek
    • Gość: B Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.01, 22:41
      Jakie to piekne. Szkoda tylko, ze mezczyzni uwielbiajacy wielkie biusty nie sa
      zbyt inteligentni. "Poza tym" powinni poswiecic troche wiecej czasu ortografii.

Zlosliwa wlascicielka malutkich piersiatek.
      • Gość: Ssaczek Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.01, 01:10
        Uwielbiam małe piersiątka. To najseksowniejszy widok na tym WIELKIM ŚWIECIE.
        Jak komuś mogą podobać się takie melony - ochyda!brrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!
      • Gość: Janek Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 01:13
        Och B, nie bądź taka skromna. Twoje są niczego sobie.
        Poza tym rzeczywiście jesteś złośliwa: facet nie ma polskich czcionek, pytanie
        po co pisze caps lock''iem. A "przede wszystkim", no cóż rzeczywiście pisze się
        oddzielnie. Może się spieszył z napisaniem listu?
        B, a skąd Ty możesz wiedzieć, że mężczyźni uwielbiajacy wielkie biusty nie sa
        zbyt inteligentni? Mity moja droga, mity.
        Jakbym był złośliwy, to bym powiedział, że kobiety lubiące umięśnionych facetów
        są głupie, a to trochę uproszczenie, bo ponoć lubicie dobrze zbudowanych
        mężczyzn. Tak, tak, zaraz coś mi powiesz o zapewnieniu kobiecie bezpieczeństwa.

Pozdrowienia od złośliwego właściciela małych mięśni
        • Gość: Ssaczek Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.01, 01:18
          Gość portalu: Janek napisał(a):

> Och B, nie bądź taka skromna. Twoje są niczego sobie.

Janeczku może ćoś więcej.

• Gość: Janek Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 02:37
            Ssaczek Ty uwielbiasz to, a ja tamto. A co do tego "brrrrrrrr" i tego "melony".
            Lubię obfite owoce,ale dlaczego zaraz "brrrrr"? Ż a d n a tam ohyda. Szowinista
            jesteś czy co?
            Kiedyś słyszałem faceta, który wypowiedział się o takich dziewczynach w sposób,
            że nie przytoczę tutaj i włosy mi się zjeżyły na głowie. Ale to nie Ty, bo
            tamten mieszkał bardziej na wschód.
            Pozdrowienia dla wielbicieli wszystkich rozmiarów

• Gość: Ssaczek Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.01, 03:12
              Janeczku jesteś prawdziwy GENTELMEN.
              Co do rozmiarów - wszystko powinno mieć swoje granice (nikt mi nie powie iż
              biust wielkości 10 litrowej bańki nie jest brrrrr.)
              • Gość: KAWON Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 20:02
                Gość portalu: Ssaczek napisał(a):

> Janeczku jesteś prawdziwy GENTELMEN.
                > Co do rozmiarów - wszystko powinno mieć swoje granice (nikt mi nie powie iż
                > biust wielkości 10 litrowej bańki nie jest brrrrr.)
                Kobiety z dużym biustem są dla mężczyzn bez wyobraźni!!!

• Gość: Janek Wspaniałe damskie atrybuty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 01:03
                  Ssaczek, twoja pochwała jest bardzo miła i dzięki za nią. Przepraszam za uwagę,
                  ale słowo cytuję: "GENTELMEN" - nie obraź się, to pisze się inaczej. Co do tych
                  10 litrów, gdzie Ty widziałeś taki rozmiar? Wydaje mi się, że taka dziewczyna
                  trafia się na tysiąc innych albo rzadziej. Czy jest przez to wstrętna? Wcale
                  nie.
                  Kawon twoja uwaga, że kobiety z dużym biustem są dla mężczyzn bez wyobraźni
                  jest niezrozumiała, naiwna i głupia. Gdzieś Ty taką złotą myśl wyczytał co?
                  Ja nie mówię, że jest to jakiś czynnik znaczący przy wyborze kobiety na całe
                  życie, ale każdy ma jakieś preferencje, no nie? A czy preferencje takie: chuda,
                  długonoga i do tego blondynka jest typem lepszym?
                  Ej dziewczyny z rozmiarem D, E, F, czy Wasi mężczyźni są bez wyobraźni? Kawon
                  chyba niewysoko ceni Waszą zdolność oceny mężczyzn.
                  Pozdrowienia
                  • Gość: Ona Re: Wspaniałe damskie atrybuty IP: *.BMJ.net.pl 29.07.01, 23:18
                    Janku, fajnie że sa jeszcze faceci którzy myślą jak ty... to zdaje się chyba
                    wymierający dziś gatunek dżentelmenów, czy też gentlemanów jak kto woli.
                    Tak się składa że także mam obfity biust. Nic nie pomoże gadanie o tym że
                    powinnyśmy byc dumne z "łaski natury", gdy idąc po ulicy słyszy się komentarze
                    w stylu "patrz jakie balony!". To naprawdę boli..
                    • Gość: Janek Do Onej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 00:03
                      Kurcze, dzięki za komplement, od kobiety to jest coś.
                      Wiesz jako facet słyszałem od dawna różne komentarze, bardzo niewybredne. A
                      wiesz dlaczego tak jest? Bo oni wiedzą, że nie mają u Was szans. Wolą rzucić
                      wulgarny komentarz, czasem cichszy,ale bardziej dosadny. Ale przynajmniej od
                      razu wiecie, że taki facet nie jest niczego wart. Taka z tego pociecha.
                      Ale ważne jest to, że n i e w s z y s c y mężczyźni są tacy.
                      Ja nie jestem.
                      Pozdrowienia
                    • Gość: EROS Re: Wspaniałe damskie atrybuty IP: *.tnt15.chi1.da.uu.net 30.07.01, 00:12
                      Gość portalu: Ona napisał(a):

> Janku, fajnie że sa jeszcze faceci którzy myślą jak ty... to zdaje się chyba
                      > wymierający dziś gatunek dżentelmenów, czy też gentlemanów jak kto woli.
                      > Tak się składa że także mam obfity biust. Nic nie pomoże gadanie o tym że
                      > powinnyśmy byc dumne z "łaski natury", gdy idąc po ulicy słyszy się komentarze
                      > w stylu "patrz jakie balony!". To naprawdę boli..
                      POPROSTU IGNOROJ TOTALNIE TAKICH FACETOW.TACY CO TO MOWIA SA Z REGULY IMPOTENTAMI
                      ESTETYCZNYMI I SEXUALNYMI.
    • Gość: baska Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.07.01, 10:26
      To ja z F. Dzieki za mile slowa, chociaz to sie chyba tak prosto na
      inteligencje nie przeklada. Ale zle nie jest - nie narzekam na swoja
      inteligencje. Po przeczytaniu innych wypowiedzi bylo mi troche przykro,
      rozumiem, ze sa rozne gusta, ale ohyda to chyba przesada. Tym bardziej, ze ja
      sobie takich piersi nie robilam, same urosly. No, ale trzymam sie prosto, jak
      tylko pozwala mi na to kregoslup. Pozdrawiam. Baska z F.
      • Gość: Nadia Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.regionet.pl 30.07.01, 11:07
        Nie martw sie Baśka. Mężczyźni lubią sobie robić
        takie przetargi na nasze ciała. Też mi jest przykro
        gdy czytam niektóre posty a w nich słowa: decha i tp.
        a też przecież sobie piersi nie odciełam, tylko taka
        sie urodziłam (okaleczona?)i nie mam na to żadnego
        wpływu. Z mojego punktu widzenia jesteś w o niebo
        lepszej sytuacji, zresztą chyba zdajesz sobie z tego
        sprawę i ze mną się zgodzisz.
        Pozdrawiam
        • Gość: baska Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.07.01, 11:23
          Wiem, ze nie mam najgorzej. Chyba mial racje jeden z rozmowcow, ze i w Twoim i
          w moim przypadku docinku rzucane sa przez facetow, ktorym czegos albo kogos
          brakuje. Normalny facet nawet jak sobie cos pomysli to zadnej glupiej uwagi nie
          rzuci, Ani w Twoim, ani w moim przypadku.
          Pozdrowionka.
          • Gość: Ona Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.BMJ.net.pl 30.07.01, 13:27
            Ja takze serdecznie pozdrawiam obie panie, oraz wszystkich gentlemanów :)
          • Gość: go-go Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.man.lodz.pl 30.07.01, 13:37
            mam 1,57 wzrostu i noszę D, a nie jest to "zasługa" otyłości, której raczej nie
            posiadam... obrzydliwe komentarze nie są mi obce. I zauważam ciekawą zależność-
            faceci przekładają sobie wielkość biustu na "łatwosc" dziewczyny ( wprost
            proporcjonalnie), oraz na inteligencję (odwrotnie proporcjonalnie)
            PS. A ohydne są tylko podobne listy i komentarze!!!!!!!!

• Gość: Janek Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.ipartners.pl 30.07.01, 14:12
              "I zauważam ciekawą zależność- faceci przekładają sobie wielkość biustu
              na "łatwosc" dziewczyny ( wprost proporcjonalnie), oraz na inteligencję
              (odwrotnie proporcjonalnie)"

To prawda niestety. Ale nie przejmujcie się tym. Tacy faceci sami mają
              kompleksy.
              A przecież wielkość biustu i tak nie ma znaczenia jeśli ktoś mi się podoba.
              Pozdrawiam. I nie wszyscy faceci są tacy źli...
              • Gość: go-go Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.man.lodz.pl 30.07.01, 14:19
                A ty na pewno jesteś facetem, czy tylko nazywasz się tak po męsku, co? Bo mi
                się jeszcze nie zdażyło spotkać faceta, który myślałby jak Ty...Z wyjątkiem
                zaprzyjaźnionych osobników oczywiście
                • Gość: EROS Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.tnt14.chi1.da.uu.net 30.07.01, 14:43
                  Gość portalu: go-go napisał(a):

> A ty na pewno jesteś facetem, czy tylko nazywasz się tak po męsku, co? Bo mi
                  > się jeszcze nie zdażyło spotkać faceta, który myślałby jak Ty...Z wyjątkiem
                  > zaprzyjaźnionych osobników oczywiście

JA TEZ TAK MYSLE JAK JANEK I PATRZAC DLA UPEWNIENIA SIE W DOL, JESTEM 100% FACETEM
                  • Gość: go-go Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.man.lodz.pl 30.07.01, 15:20
                    Gość portalu: EROS napisał(a):

> Gość portalu: go-go napisał(a):
                    >
                    > > A ty na pewno jesteś facetem, czy tylko nazywasz się tak po męsku, co? Bo
                    > mi
                    > > się jeszcze nie zdażyło spotkać faceta, który myślałby jak Ty...Z wyjątkie
                    > m
                    > > zaprzyjaźnionych osobników oczywiście
                    >
                    > JA TEZ TAK MYSLE JAK JANEK I PATRZAC DLA UPEWNIENIA SIE W DOL, JESTEM 100% FACE
                    > TEM
                    No to nieźle- jest nadzieja, że i dla mnie znajdzie się facet, który będzie
                    rozmawiał ze mną, a nie z moim biustem...
                    Pozdrawiam wszystkich facetów, którzy myślą jak Wy!!!!

• Gość: EROS Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.tnt7.stewart3.il.da.uu.net 30.07.01, 15:39

> Gość portalu: EROS napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: go-go napisał(a):
                      > >
                      > > > A ty na pewno jesteś facetem, czy tylko nazywasz się tak po męsku, co
                      > ? Bo
                      > > mi
                      > > > się jeszcze nie zdażyło spotkać faceta, który myślałby jak Ty...Z wyj
                      > ątkie
                      > > m
                      > > > zaprzyjaźnionych osobników oczywiście
                      > >
                      > > JA TEZ TAK MYSLE JAK JANEK I PATRZAC DLA UPEWNIENIA SIE W DOL, JESTEM 100%
                      > FACE
                      > > TEM
                      > No to nieźle- jest nadzieja, że i dla mnie znajdzie się facet, który będzie
                      > rozmawiał ze mną, a nie z moim biustem...
                      > Pozdrawiam wszystkich facetów, którzy myślą jak Wy!!!!
                      >
                      JESTEM FACETEM KTORY LUBI U KOBIETY DUZY BIUST.CZY TO MOJA WINA? MYSLE ZE TO MOJE
                      SZCZESCIE LUBIE Z TAKIMI KOBIETAMI ROZMAWIAC I TY POWINNAS LUBIC FACETA KTORY
                      LUBI DUZY BIUST CZYZ NIE O TO CHODZI W KONCU ZEBY SIE LUDZIE LUBILI? NIE WAZNE
                      TEZ W KONCU CZY KTOS MA CZY NIE MA BIUST.SA GUSYY I GUSCIKI - MOJ JEST GUSCIK
                      • Gość: Maxio Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 30.07.01, 15:43
                        I całkowicie się z tym zgadzam. Sam zawsze byłem i jestem zafascynowany
                        wiekszym biustem niż przecietny. I nie ukrywam że jak widzę Panią na ulicy z
                        takim biustem to rzucam ukradkowe spojrzenia, nie mogę się powstrzymać. Robię
                        to jednak na tyle dyskretnie że chyba nie widać, chociaż kobiety mają podobno 6
                        zmysł i czują jak ktoś zerka...

Pozdrawiam ciepło wszystkie Panie, no i tych Panów którzy równiez nie mają nic
                        przeciwko biustom o większych rozmiarach.
                        • Gość: EROS Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 30.07.01, 15:53
                          Gość portalu: Maxio napisał(a):

> I całkowicie się z tym zgadzam. Sam zawsze byłem i jestem zafascynowany
                          > wiekszym biustem niż przecietny. I nie ukrywam że jak widzę Panią na ulicy z
                          > takim biustem to rzucam ukradkowe spojrzenia, nie mogę się powstrzymać. Robię
                          > to jednak na tyle dyskretnie że chyba nie widać, chociaż kobiety mają podobno 6
                          >
                          > zmysł i czują jak ktoś zerka...
                          >
                          > Pozdrawiam ciepło wszystkie Panie, no i tych Panów którzy równiez nie mają nic
                          > przeciwko biustom o większych rozmiarach.

NO WIDZICIE PANIE? GRONO WASZYCH WIELBICIELI JUZ SIE UJAWNIA,ALE WATKU TO NIE
                          MIAL KTO ZACZAC TYLKO WSZYSCY CZEKALI NA MNIE, OJ PANOWIE,PANOWIE I PANIE ZRESZTA
                          TEZ.POZDROWIENIA,EROS
                          • Gość: Janek Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.ipartners.pl 30.07.01, 16:14
                            Spieszę zapewnić, że jestem mężczyzną, a opóźnienie w deklaracji wynikło z
                            konieczności wypełnienia kilku obowiązków w pracy.
                            Ja też nie mogę się powstrzymać by nie spojrzeć na taką dziewczynę i jej biust,
                            ale rzecz jasna tylko na chwilę! Nie ma bowiem nic gorszego niż facet gapiący
                            się w damskie obfitości jak zahipnotyzowany.
                            Pozdrowienia
                            • Gość: go-go Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.man.lodz.pl 30.07.01, 16:31
                              Ależ ja wiem, że na świecie jest cała masa facetów, którzy lubią duże biusty,
                              tyle że znakomita ich większość zaznacza swoje poglądy na TĄ sprawę w "mało
                              delikatny" sposób, przez co mi na przykład robi się dziwnie... i tak już chodzę
                              ze wzrokiem spuszczonym w dół przez resztę dnia... Dobrze, że zdarzają się
                              wyjątki- jak J. i E.
                              Pozdrawiam
                              • Gość: DO GO-GO Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 30.07.01, 16:43

> Ależ ja wiem, że na świecie jest cała masa facetów, którzy lubią duże biusty,
                                > tyle że znakomita ich większość zaznacza swoje poglądy na TĄ sprawę w "mało
                                > delikatny" sposób, przez co mi na przykład robi się dziwnie... i tak już chodzę
                                >
                                > ze wzrokiem spuszczonym w dół przez resztę dnia... Dobrze, że zdarzają się
                                > wyjątki- jak J. i E.
                                > Pozdrawiam

WIESZ JEST DUZO FACETOW KTORZY MAJA CIAGLE JAKIES ALE W STOSUNKU DO KOBIET.I VICE
                                VERSA.TOBIE JEDNAKZE CHODZI O TO ZEBY ZNALEZC KOGOS KTO CIE ZAAKCEPTUJE TAKA JAKA
                                JESTES-NIEPRAWDA.WIESZ NIE SMIEM WATPIC ZE O TYM NIE WIESZ ZE FACET JEST NAJPIERW
                                WZROKOWCEM A POZNIEJ PARTNEREM.OCZYWISCIE FACET MILY JEST MILY W OBYDWU
                                SYTUACJACH.WLASCIWIE TO JA PISZE O SOBIE.
                                • Gość: go-go Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.man.lodz.pl 30.07.01, 17:45
                                  Gość portalu: DO GO-GO napisał(a):

>
                                  > > Ależ ja wiem, że na świecie jest cała masa facetów, którzy lubią duże bius
                                  > ty,
                                  > > tyle że znakomita ich większość zaznacza swoje poglądy na TĄ sprawę w "mał
                                  > o
                                  > > delikatny" sposób, przez co mi na przykład robi się dziwnie... i tak już c
                                  > hodzę
                                  > >
                                  > > ze wzrokiem spuszczonym w dół przez resztę dnia... Dobrze, że zdarzają się
                                  >
                                  > > wyjątki- jak J. i E.
                                  > > Pozdrawiam
                                  >
                                  > WIESZ JEST DUZO FACETOW KTORZY MAJA CIAGLE JAKIES ALE W STOSUNKU DO KOBIET.I VI
                                  > CE
                                  > VERSA.TOBIE JEDNAKZE CHODZI O TO ZEBY ZNALEZC KOGOS KTO CIE ZAAKCEPTUJE TAKA JA
                                  > KA
                                  > JESTES-NIEPRAWDA.WIESZ NIE SMIEM WATPIC ZE O TYM NIE WIESZ ZE FACET JEST NAJPIE
                                  > RW
                                  > WZROKOWCEM A POZNIEJ PARTNEREM.OCZYWISCIE FACET MILY JEST MILY W OBYDWU
                                  > SYTUACJACH.WLASCIWIE TO JA PISZE O SOBIE.

Zgadzam się, że faceci są wzrokowcami i nawet mi to nie przeszkadza (fajnie jest
                                  czasem widzieć, że ktoś się za tobą ogląda na ulicy... no cóż- takie są kobitki).
                                  Ale do czasu... bo jak facet wrzeszczy za tobą "ale balony/zderzaki, etc." to to
                                  wcale nie jest miłe... A w ogóle to nie wiem, czy szukam faceta. Wkurza mnie
                                  tylko, że najczęściej sobie mnie oglądają jak zwierzątko w ZOO, ale żeby podejść
                                  i pogadać, to nie...absolutnie...Jakby mój wygląd gwarantował pustkę w głowie

• Gość: EROS Re: DO GO-GO IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 30.07.01, 18:05

> Gość portalu: DO GO-GO napisał(a):
                                    >
                                    > >
                                    > > > Ależ ja wiem, że na świecie jest cała masa facetów, którzy lubią duże
                                    > bius
                                    > > ty,
                                    > > > tyle że znakomita ich większość zaznacza swoje poglądy na TĄ sprawę w
                                    > "mał
                                    > > o
                                    > > > delikatny" sposób, przez co mi na przykład robi się dziwnie... i tak
                                    > już c
                                    > > hodzę
                                    > > >
                                    > > > ze wzrokiem spuszczonym w dół przez resztę dnia... Dobrze, że zdarzaj
                                    > ą się
                                    > >
                                    > > > wyjątki- jak J. i E.
                                    > > > Pozdrawiam
                                    > >
                                    > > WIESZ JEST DUZO FACETOW KTORZY MAJA CIAGLE JAKIES ALE W STOSUNKU DO KOBIET
                                    > .I VI
                                    > > CE
                                    > > VERSA.TOBIE JEDNAKZE CHODZI O TO ZEBY ZNALEZC KOGOS KTO CIE ZAAKCEPTUJE TA
                                    > KA JA
                                    > > KA
                                    > > JESTES-NIEPRAWDA.WIESZ NIE SMIEM WATPIC ZE O TYM NIE WIESZ ZE FACET JEST N
                                    > AJPIE
                                    > > RW
                                    > > WZROKOWCEM A POZNIEJ PARTNEREM.OCZYWISCIE FACET MILY JEST MILY W OBYDWU
                                    > > SYTUACJACH.WLASCIWIE TO JA PISZE O SOBIE.
                                    >
                                    > Zgadzam się, że faceci są wzrokowcami i nawet mi to nie przeszkadza (fajnie jes
                                    > t
                                    > czasem widzieć, że ktoś się za tobą ogląda na ulicy... no cóż- takie są kobitki
                                    > ).
                                    > Ale do czasu... bo jak facet wrzeszczy za tobą "ale balony/zderzaki, etc." to t
                                    > o
                                    > wcale nie jest miłe... A w ogóle to nie wiem, czy szukam faceta. Wkurza mnie
                                    > tylko, że najczęściej sobie mnie oglądają jak zwierzątko w ZOO, ale żeby podejś
                                    > ć
                                    > i pogadać, to nie...absolutnie...Jakby mój wygląd gwarantował pustkę w głowie
                                    >
                                    Wiesz szkoda ze sie nie mozemy spotkas i pogadac(ten durny komputer nie jest w
                                    stanie przekazac co bym chcial naprawde),poznajac mnie wiedzialabys ze mnie
                                    potrzebujesz.
                                    • Gość: go-go Re: DO GO-GO IP: *.man.lodz.pl 30.07.01, 18:25
                                      brzmi ciekawie... O nie muszę już stąd uciekać, ale będę jutro...może
                                      dokończymy tą rozmowę, co? No chyba, że jesteś żonaty (ah, tak tylko sobie
                                      żartuję...)
                                      • Gość: eros Re: DO GO-GO -eros IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 30.07.01, 18:28

> brzmi ciekawie... O nie muszę już stąd uciekać, ale będę jutro...może
                                        > dokończymy tą rozmowę, co? No chyba, że jesteś żonaty (ah, tak tylko sobie
                                        > żartuję...)

Mysle ze mialas ma mysli zaadresowac do erosa.
                                        • Gość: go-go Re: DO :eros IP: *.man.lodz.pl 30.07.01, 18:32
                                          to chyba oczywiste... nie bądż taki drobiazgowy
                                  • Gość: Michael Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.pl 30.07.01, 18:30

> Zgadzam się, że faceci są wzrokowcami i nawet mi to nie przeszkadza (fajnie jes
                                    > t
                                    > czasem widzieć, że ktoś się za tobą ogląda na ulicy... no cóż- takie są kobitki
                                    > ).
                                    > Ale do czasu... bo jak facet wrzeszczy za tobą "ale balony/zderzaki, etc." to t
                                    > o
                                    > wcale nie jest miłe... A w ogóle to nie wiem, czy szukam faceta. Wkurza mnie
                                    > tylko, że najczęściej sobie mnie oglądają jak zwierzątko w ZOO, ale żeby podejś
                                    > ć
                                    > i pogadać, to nie...absolutnie...Jakby mój wygląd gwarantował pustkę w głowie
                                    >

Raczej boją się Twojej urody. Wątpię by myśleli, że masz pusto w głowie.

• Gość: go-go Re: DO michael IP: *.man.lodz.pl 30.07.01, 18:35
                                      No nie ... zawstydziłeś mnie ... już się czerwienię... dzięki...
                                      Ale ja nie gryzę więc nie trzeba się mnie bać
                                      • Gość: Michael Re: DO go-go IP: *.pl 30.07.01, 21:21

> No nie ... zawstydziłeś mnie ... już się czerwienię... dzięki...
                                        > Ale ja nie gryzę więc nie trzeba się mnie bać

Mężczyźni wiedzą, że piękne kobiety nie gryzą, ale jeśli facet dostaje kopa od
                                        pięknej dziewczyny to potem choruję przez miesiąc, więc większość nie chce
                                        narażać się na chorobę. A tak w ogóle to większoś też nie wierzy w swoje siły
                                        widząc cudowną dziewczynę.
                                        pozdrawiam CIĘ
                                    • Gość: eros Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 30.07.01, 18:38
                                      Gość portalu: Michael napisał(a):

>
                                      >
                                      > > Zgadzam się, że faceci są wzrokowcami i nawet mi to nie przeszkadza (fajni
                                      > e jes
                                      > > t
                                      > > czasem widzieć, że ktoś się za tobą ogląda na ulicy... no cóż- takie są ko
                                      > bitki
                                      > > ).
                                      > > Ale do czasu... bo jak facet wrzeszczy za tobą "ale balony/zderzaki, etc."
                                      > to t
                                      > > o
                                      > > wcale nie jest miłe... A w ogóle to nie wiem, czy szukam faceta. Wkurza mn
                                      > ie
                                      > > tylko, że najczęściej sobie mnie oglądają jak zwierzątko w ZOO, ale żeby p
                                      > odejś
                                      > > ć
                                      > > i pogadać, to nie...absolutnie...Jakby mój wygląd gwarantował pustkę w gło
                                      > wie
                                      > >
                                      >
                                      > Raczej boją się Twojej urody. Wątpię by myśleli, że masz pusto w głowie.
                                      >
                                      michael trafif w dziesiatke, oczywiscie przy mojej pomocy.pozdrawiam eros
                                      • Gość: hi Re: DO BASKI KTORA NOSI IP: 10.1.131.* 30.07.01, 18:41
                                        Gość portalu: eros napisał(a):

> Gość portalu: Michael napisał(a):
                                        >
                                        > >
                                        > >
                                        > > > Zgadzam się, że faceci są wzrokowcami i nawet mi to nie przeszkadza (
                                        > fajni
                                        > > e jes
                                        > > > t
                                        > > > czasem widzieć, że ktoś się za tobą ogląda na ulicy... no cóż- takie
                                        > są ko
                                        > > bitki
                                        > > > ).
                                        > > > Ale do czasu... bo jak facet wrzeszczy za tobą "ale balony/zderzaki,
                                        > etc."
                                        > > to t
                                        > > > o
                                        > > > wcale nie jest miłe... A w ogóle to nie wiem, czy szukam faceta. Wkur
                                        > za mn
                                        > > ie
                                        > > > tylko, że najczęściej sobie mnie oglądają jak zwierzątko w ZOO, ale ż
                                        > eby p
                                        > > odejś
                                        > > > ć
                                        > > > i pogadać, to nie...absolutnie...Jakby mój wygląd gwarantował pustkę
                                        > w gło
                                        > > wie
                                        > > >
                                        > >
                                        > > Raczej boją się Twojej urody. Wątpię by myśleli, że masz pusto w głowie.
                                        > >
                                        > michael trafif w dziesiatke, oczywiscie przy mojej pomocy.pozdrawiam eros

eros, co bysmy bez ciebie zrobili. Bez twojej pomocy co najwyzej w piatke by michael trafil :)
                                        • Gość: eros Re: DO BASKI KTORA NOSI -do hi IP: *.tnt61.chi5.da.uu.net 30.07.01, 19:03
                                          hi jak sie mnie zapytasz jak stszelac to ci oczywiscie nie powiem i ty nawet
                                          mozesz trojki nie zrobic.
                                          • Gość: hi Re: DO BASKI KTORA NOSI -do hi IP: 10.1.131.* 30.07.01, 19:10
                                            Alez ja wcale nie chce strzelac:)
                                            • Gość: eros Re: DO BASKI KTORA NOSI -do hi IP: *.tnt61.chi5.da.uu.net 30.07.01, 19:24
                                              Gość portalu: hi napisał(a):

> Alez ja wcale nie chce strzelac:)

Jak to nie to po co sie tu znalazles na tym forum,ot tak z nudow? Oczywiscie ze
                                              zartuje,hi pisz co chcesz byle nie obrazac skad inad innych ktorzy sobie na to
                                              nie zasluguja.Pozdrowienia
                                              • Gość: hi Re: DO BASKI KTORA NOSI -do hi IP: 10.1.131.* 30.07.01, 19:40
                                                Eros, nawet mi taka mysl nie przeszla zeby kogokolwiek obrazac. I mysle, ze cie nie obrazilem. Tylko
                                                zazartowalem
                                                Pozdrawiam
                                                • Gość: eros Re: DO BASKI KTORA NOSI -do hi IP: *.tnt15.chi1.da.uu.net 30.07.01, 20:00

> Eros, nawet mi taka mysl nie przeszla zeby kogokolwiek obrazac. I mysle, ze cie
                                                  > nie obrazilem. Tylko
                                                  > zazartowalem
                                                  > Pozdrawiam

Oczywiscie ze mnie nie obraziles.Ja moze nie docenilem wystarczajaco ciebie ze
                                                  potrafisz zartowac.Wiesz juz tyle tych kalumni na roznych forum ze zaczalem
                                                  dmuchac na zimne.Nie chcialbym zeby skad inad moze ciekawy temat zakonczyl sie
                                                  nieciekawie.Bo wiesz dziewczyny mialyby jeszcze jeden powod zeby nas podsumowac,a
                                                  i nam by sie dostalo przy okazji nieprawda?
                                                  • Gość: hi Re: DO BASKI KTORA NOSI -do hi IP: 10.1.131.* 30.07.01, 20:26
                                                    no tak, to by bylo najgorsze.
                                                    Wiec, wracajac do tematu, dodam, ze mi sie podobaja male piersi, ale nie mam tez nic przeciwko duzym. I
                                                    doprawdy nie wiem, skad u kobiet te kompleksy na punkcie wielkosci biustu.
                                                    pozdrawiam
                                                  • Gość: eros Re: DO BASKI KTORA NOSI -do hi IP: *.tnt14.chi1.da.uu.net 30.07.01, 21:00

> no tak, to by bylo najgorsze.
                                                    > Wiec, wracajac do tematu, dodam, ze mi sie podobaja male piersi, ale nie mam te
                                                    > z nic przeciwko duzym. I
                                                    > doprawdy nie wiem, skad u kobiet te kompleksy na punkcie wielkosci biustu.
                                                    > pozdrawiam

Widzisz ty tez trafiles w 10tke.Zobaczymy co na to kobitki,co teraz beda miec na
                                                    swoje usprawiedliwienie.
                                                  • Gość: Sonia Re: DO BASKI KTORA NOSI -do hi IP: *.regionet.pl 30.07.01, 21:32
                                                    Tak naprawdę nie mamy zadnych kompleksów ale wprawne w sztuce flirtu i
                                                    koketerii potrafimy was sprowokowac do wypowiedzenia(napisania) tylu
                                                    wspaniałych słów pod naszym adresem. Nie macie pojęcia jak miło się takie
                                                    rzeczy czyta.
                                                    Dziękuje wszystkim za te sympatyczne słowa.
                            • Gość: Samanta Do "niedowiarków" IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 21:25

> Spieszę zapewnić, że jestem mężczyzną, a opóźnienie w deklaracji wynikło z
                              > konieczności wypełnienia kilku obowiązków w pracy.
                              > Ja też nie mogę się powstrzymać by nie spojrzeć na taką dziewczynę i jej biust,
                              >
                              > ale rzecz jasna tylko na chwilę! Nie ma bowiem nic gorszego niż facet gapiący
                              > się w damskie obfitości jak zahipnotyzowany.
                              > Pozdrowienia

Mogę poręczyć za Janka,jest facetem ,na dodatek bardzo kulturalnym,sympatycznym i
                              z dużym poczuciem humoru!!! Podpisuję to obiema rączkami.Pozdrawiam .Z poważaniem
                              Samanta.
                              • Gość: Janek Do Samanty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 21:33
                                Ależ otrzymałem opinię, pięknie dziękuję. Od kobiety coś takiego usłyszeć, no,
                                no. Chyba się zaczerwieniłem. Po dłuższej przerwie znów miło jest pogawędzić z
                                uroczymi dziewczynami. Kłaniam się.
                                A tak wracając do tematu: dziewczyny nie wpadajcie w kompleksy i nie garbcie
                                się! I nie zwracajcie uwagi na głupie uwagi, to nie Wy macie się wstydzić!
                                • Gość: Samanta Re: Do Janka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 23:10

> Ależ otrzymałem opinię, pięknie dziękuję. Od kobiety coś takiego usłyszeć, no,
                                  > no. Chyba się zaczerwieniłem. Po dłuższej przerwie znów miło jest pogawędzić z
                                  > uroczymi dziewczynami. Kłaniam się.
                                  > A tak wracając do tematu: dziewczyny nie wpadajcie w kompleksy i nie garbcie
                                  > się! I nie zwracajcie uwagi na głupie uwagi, to nie Wy macie się wstydzić!
                                  *Nie czerwień się!Pamiętam Cię z "wanny":)) w lot pojmujesz granice a to cenię!
                                  Pa! Pozdrawiam i życzę miłej zabawy.S

• Gość: Samanta Ps. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 21:38
                                Gość portalu: Samanta napisał(a):

> Gość portalu: Janek napisał(a):
                                >
                                > > Spieszę zapewnić, że jestem mężczyzną, a opóźnienie w deklaracji wynikło z
                                >
                                > > konieczności wypełnienia kilku obowiązków w pracy.
                                > > Ja też nie mogę się powstrzymać by nie spojrzeć na taką dziewczynę i jej b
                                > iust,
                                > >
                                > > ale rzecz jasna tylko na chwilę! Nie ma bowiem nic gorszego niż facet gapi
                                > ący
                                > > się w damskie obfitości jak zahipnotyzowany.
                                > > Pozdrowienia
                                >
                                > Mogę poręczyć za Janka,jest facetem ,na dodatek bardzo kulturalnym,sympatycznym
                                > i
                                > z dużym poczuciem humoru!!! Podpisuję to obiema rączkami.Pozdrawiam .Z poważani
                                > em
                                > Samanta.
                                Ps.W zagranicznym wątku niedawno trwała burzliwa dyskusja pt"Jacy są polscy
                                panowie?"Ci,którzy źle sie wyrażali na ten temat powinni TU zajrzeć i posłuchać
                                Was panowie.Aż się koło serca cieplej robi,że jesteście tacy sympatyczni.:))
                                Pozdrawiam i ślę :-) S.

• Gość: Janek Do Samanty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 00:30
                                  Na moment zbiłaś mnie z pantałyku, kiedy przeczytałem o tej wannie. Ale po
                                  chwili dostrzegłem cudzysłów. Ale rzeczywiście byłem w pewnej "wannie" na
                                  forum. Wszyscy się chyba wtedy dobrze bawili. Ale czy przypadkiem nie używałaś
                                  innego imienia?
                                  Dzięki za pochlebne słowa. Pochwała damy jest szczególnie cenna dla mnie.
                                  Pozdrowienia dla dam.
                                  • Gość: go-go Re: Do szanownych Panów IP: *.man.lodz.pl 31.07.01, 08:52
                                    Pragnę dodać do tych pochlebstw słówko od siebie...Jesteście niesamowici... no
                                    i ta solidarność, pomoc wzajemna- to się ceni. I nie zmieniajcie się czasem.
                                    Takie podejście do kobiet pewnie procentuje, co? Ja np. chętnie podniosłabym
                                    średnią, gdybym mogła liczyć na tyle ciepłych słów co dzień! 100* :-)
                                    • Gość: Eros Re: Do szanownych Panów IP: *.tnt14.chi1.da.uu.net 31.07.01, 10:04

> Pragnę dodać do tych pochlebstw słówko od siebie...Jesteście niesamowici... no
                                      > i ta solidarność, pomoc wzajemna- to się ceni. I nie zmieniajcie się czasem.
                                      > Takie podejście do kobiet pewnie procentuje, co? Ja np. chętnie podniosłabym
                                      > średnią, gdybym mogła liczyć na tyle ciepłych słów co dzień! 100* :-)
                                      Dzien dobry go-go i zarazem dobranoc bo ja juz musze sie udac w otchlanie nocy
                                      tutaj jest teraz 3:00 rano.Porozmawiaj sobie z innymi panami tego forum,kturzy
                                      jak zauwazylas zasluguja na miano gantelmanow.Jednakze pamietaj ze to ja bylem
                                      pierwszy ktory mial specjalne zyczenie poznac specjalna kobiete.Talk to you
                                      soon,by the way if you know englich we could have sort of semi-private
                                      conversation
                                      • Gość: Maxio Re: Do szanownych Panów i nie tylko IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 31.07.01, 10:19
                                        Gość portalu: Eros napisał(a):

>
                                        > > Pragnę dodać do tych pochlebstw słówko od siebie...Jesteście niesamowici..
                                        > . no
                                        > > i ta solidarność, pomoc wzajemna- to się ceni. I nie zmieniajcie się czase
                                        > m.
                                        > > Takie podejście do kobiet pewnie procentuje, co? Ja np. chętnie podniosłab
                                        > ym
                                        > > średnią, gdybym mogła liczyć na tyle ciepłych słów co dzień! 100* :-)
                                        > Dzien dobry go-go i zarazem dobranoc bo ja juz musze sie udac w otchlanie nocy
                                        > tutaj jest teraz 3:00 rano.Porozmawiaj sobie z innymi panami tego forum,kturzy
                                        > jak zauwazylas zasluguja na miano gantelmanow.Jednakze pamietaj ze to ja bylem
                                        > pierwszy ktory mial specjalne zyczenie poznac specjalna kobiete.Talk to you
                                        > soon,by the way if you know englich we could have sort of semi-private
                                        > conversation

no Eros widzę że kujesz żelazo póki gorące :)) Co Ty robisz za "wielką" wodą?
                                        a w ogóle to panowie, spójrzcie ilu nas tu klika? to jest garstka,
                                        niestety...cała reszta zapewne nie umie się w sposób kulturalny wypowiedzieć, na
                                        temat wspaniałości kobiecych...za którymi ja przepadam :))

Pozdrowionka i miłego dnia!

• Gość: go-go Re: do Maxio IP: *.man.lodz.pl 31.07.01, 10:40
                                          >
                                          > no Eros widzę że kujesz żelazo póki gorące :))
                                          >
                                          Ależ Maxio, cóż to znaczy ? Jakie żelazo i dlaczego gorące, hę?
                                          Pzdrv ;-)
                                          • Gość: do go-go Re: do Maxio IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 31.07.01, 11:30

> Gość portalu: Maxio napisał(a):
                                            > >
                                            > > no Eros widzę że kujesz żelazo póki gorące :))
                                            > >
                                            > Ależ Maxio, cóż to znaczy ? Jakie żelazo i dlaczego gorące, hę?
                                            > Pzdrv ;-)

Sorrki, może nie trafiłem z tym żelazem, ale z tym że jesteś raczej kobietką
                                            gorącą to chyba się mylę? hę? :))

pozdrowionka parzące!!!

• Gość: go-go Re: do Maxio IP: *.man.lodz.pl 31.07.01, 11:46
                                              Gość portalu: do go-go napisał(a):
                                              >
                                              > Sorrki, może nie trafiłem z tym żelazem, ale z tym że jesteś raczej kobietką
                                              > gorącą to chyba się mylę? hę? :))
                                              >
                                              > pozdrowionka parzące!!!
                                              >

no,no- 25 stopni na zewnątrz, parzące pozdrowienia....i co jeszcze?
                                              A czy ze mnie gorąca kobietka jest? No nie wiem. Czasem można się jednak
                                              sparzyć...
                                              Bądź ostrożny
                                              Pzdr :-)

• Gość: Misiek Re: do go-go IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 01.08.01, 08:47

> Gość portalu: do go-go napisał(a):
                                                > >
                                                > > Sorrki, może nie trafiłem z tym żelazem, ale z tym że jesteś raczej kobiet
                                                > ką
                                                > > gorącą to chyba się mylę? hę? :))
                                                > >
                                                > > pozdrowionka parzące!!!
                                                > >
                                                >
                                                > no,no- 25 stopni na zewnątrz, parzące pozdrowienia....i co jeszcze?
                                                > A czy ze mnie gorąca kobietka jest? No nie wiem. Czasem można się jednak
                                                > sparzyć...
                                                > Bądź ostrożny
                                                > Pzdr :-)

Uwielbiam podejmowac ryzyko i dopóki się nie sparzę to nie uwierzę :))
                                                Taka moja natura...

z pozdrowieniem jeszcze bardziej gorącym...

• Gość: Maxio Re: do go-go IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 01.08.01, 10:25
                                                  Gość portalu: Misiek napisał(a):

>
                                                  > > Gość portalu: do go-go napisał(a):
                                                  > > >
                                                  > > > Sorrki, może nie trafiłem z tym żelazem, ale z tym że jesteś raczej k
                                                  > obiet
                                                  > > ką
                                                  > > > gorącą to chyba się mylę? hę? :))
                                                  > > >
                                                  > > > pozdrowionka parzące!!!
                                                  > > >
                                                  > >
                                                  > > no,no- 25 stopni na zewnątrz, parzące pozdrowienia....i co jeszcze?
                                                  > > A czy ze mnie gorąca kobietka jest? No nie wiem. Czasem można się jednak
                                                  > > sparzyć...
                                                  > > Bądź ostrożny
                                                  > > Pzdr :-)
                                                  >
                                                  > Uwielbiam podejmowac ryzyko i dopóki się nie sparzę to nie uwierzę :))
                                                  > Taka moja natura...
                                                  >
                                                  > z pozdrowieniem jeszcze bardziej gorącym...

ale się podpisałem to ja Maxio, misiek to mój baaardzo stary nick,
                                                  Całuski i dwie rybie łuski.

• Gość: go-go Re: do Maxio IP: *.man.lodz.pl 01.08.01, 22:04
                                                    Dzięki serdeczne szczególnie za dwie rybie łuski- bardzo się przydadzą...
                                                    Ale,ale- gdzie się podziali wszyscy panowie? Czy było już zbyt gorąco????
                                                    pozdrawiam o tej późnej godzinie
                                                    :-* :-)
                                                    PS.1. Obecny nick jest 100x lepszy...
                                                    PS.2. CZekam na jeszcze gorętsze pozdrowienia- ciekawa jestem bowiem do czego
                                                    jeszcze jesteście, panowie, zdolni...
                                                  • Gość: Maxio Re: do Maxio IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 02.08.01, 12:22

> Dzięki serdeczne szczególnie za dwie rybie łuski- bardzo się przydadzą...
                                                    > Ale,ale- gdzie się podziali wszyscy panowie? Czy było już zbyt gorąco????
                                                    > pozdrawiam o tej późnej godzinie
                                                    > :-* :-)
                                                    > PS.1. Obecny nick jest 100x lepszy...
                                                    > PS.2. CZekam na jeszcze gorętsze pozdrowienia- ciekawa jestem bowiem do czego
                                                    > jeszcze jesteście, panowie, zdolni...

Ojjjj, nie podpuszczaj miła Pani :)) bo zdolny jestem do wielkich czynów...ale
                                                    jestem skromny więc szczegółów na ogólnym nie odkrywam.

I bardzo ciepło i namiętnie pozdrawiam,i cmoczki!

• Gość: Maxio Re: do go-go IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 02.08.01, 12:34

>
                                                    > > Dzięki serdeczne szczególnie za dwie rybie łuski- bardzo się przydadzą...
                                                    > > Ale,ale- gdzie się podziali wszyscy panowie? Czy było już zbyt gorąco????
                                                    > > pozdrawiam o tej późnej godzinie
                                                    > > :-* :-)
                                                    > > PS.1. Obecny nick jest 100x lepszy...
                                                    > > PS.2. CZekam na jeszcze gorętsze pozdrowienia- ciekawa jestem bowiem do cz
                                                    > ego
                                                    > > jeszcze jesteście, panowie, zdolni...
                                                    >
                                                    > Ojjjj, nie podpuszczaj miła Pani :)) bo zdolny jestem do wielkich czynów...ale
                                                    > jestem skromny więc szczegółów na ogólnym nie odkrywam.
                                                    >
                                                    > I bardzo ciepło i namiętnie pozdrawiam,i cmoczki!
                                                    >

oczywiście to było do Ciebie go-go, buziaczki!
                                      • Gość: go-go Re: Do szanownych Panów IP: *.man.lodz.pl 31.07.01, 10:34

>
                                        > > Pragnę dodać do tych pochlebstw słówko od siebie...Jesteście niesamowici..
                                        > . no
                                        > > i ta solidarność, pomoc wzajemna- to się ceni. I nie zmieniajcie się czase
                                        > m.
                                        > > Takie podejście do kobiet pewnie procentuje, co? Ja np. chętnie podniosłab
                                        > ym
                                        > > średnią, gdybym mogła liczyć na tyle ciepłych słów co dzień! 100* :-)
                                        > Dzien dobry go-go i zarazem dobranoc bo ja juz musze sie udac w otchlanie nocy
                                        > tutaj jest teraz 3:00 rano.Porozmawiaj sobie z innymi panami tego forum,kturzy
                                        > jak zauwazylas zasluguja na miano gantelmanow.Jednakze pamietaj ze to ja bylem
                                        > pierwszy ktory mial specjalne zyczenie poznac specjalna kobiete.Talk to you
                                        > soon,by the way if you know englich we could have sort of semi-private
                                        > conversation

Well, that sounds interesting. But where r u writing from?
                                        Załamałeś mnie troszkę tą trzecią rano... To znaczy,że jesteś hmmm dość daleko...
                                        And semi-private conversation?why not?But how? it isn`t safe to give mail address
                                        in public... so-any ideas?Looking forward to... reading(?) from u
                                        • Gość: Janek Re: Do szanownych Panów IP: *.ipartners.pl 31.07.01, 10:46
                                          I tak od walorów czysto fizycznych przeszliśmy do prezentacji walorów
                                          intelektualno-lingwistycznych.
                                          Czy powinieniem coś dodać w obcym języku? Kurcze gdzie są słowniki?!?!?!
                                          Pozdrowienia
                                        • Gość: Ona Re: Do szanownych Panów IP: *.BMJ.net.pl 31.07.01, 10:50
                                          Dziewczyny miały rację Panowie, jesteście wspaniali! :) Tylko czemu tak rzadko
                                          sie was na codzień spotyka? Gdzie Wy się chowacie? Żartuję oczywiście :)
                                          Pozdrawiam serdecznie.
                                        • Gość: Eros Re: Do go-go IP: *.tnt33.chi5.da.uu.net 31.07.01, 17:13

> Gość portalu: Eros napisał(a):
                                          >
                                          > >
                                          > > > Pragnę dodać do tych pochlebstw słówko od siebie...Jesteście niesamow
                                          > ici..
                                          > > . no
                                          > > > i ta solidarność, pomoc wzajemna- to się ceni. I nie zmieniajcie się
                                          > czase
                                          > > m.
                                          > > > Takie podejście do kobiet pewnie procentuje, co? Ja np. chętnie podni
                                          > osłab
                                          > > ym
                                          > > > średnią, gdybym mogła liczyć na tyle ciepłych słów co dzień! 100* :-)
                                          > > Dzien dobry go-go i zarazem dobranoc bo ja juz musze sie udac w otchlanie
                                          > nocy
                                          > > tutaj jest teraz 3:00 rano.Porozmawiaj sobie z innymi panami tego forum,kt
                                          > urzy
                                          > > jak zauwazylas zasluguja na miano gantelmanow.Jednakze pamietaj ze to ja b
                                          > ylem
                                          > > pierwszy ktory mial specjalne zyczenie poznac specjalna kobiete.Talk to yo
                                          > u
                                          > > soon,by the way if you know englich we could have sort of semi-private
                                          > > conversation
                                          >
                                          > Well, that sounds interesting. But where r u writing from?
                                          > Załamałeś mnie troszkę tą trzecią rano... To znaczy,że jesteś hmmm dość daleko.
                                          > ..
                                          > And semi-private conversation?why not?But how? it isn`t safe to give mail addre
                                          > ss
                                          > in public... so-any ideas?Looking forward to... reading(?) from u

Hi there go-go,I''m up able,willing and ready.Yes I am faraway from you in this
                                          US.It is nice that you know english.This way I may make less mistakes as far as
                                          orthography.I noticed somme tectonic mouvments on the part of somme guys
                                          complaining that "intelectuals" lingvistic took over in this forum.It is becoming
                                          hot here-is it not?.So let me tell you in english what was my intention to enter
                                          this forum subject,I''d like to get aquinted with a women with ample breasts and
                                          take it from there,and anticipate that you and mi would eventualy meet,it is
                                          phisacly imposible,but we can have a nic conversation at leas for now.
                                          • Gość: go-go Re: TO EROS IP: *.man.lodz.pl 01.08.01, 20:48
                                            >
                                            > Hi there go-go,I''''m up able,willing and ready.Yes I am faraway from you in this
                                            >
                                            > US.It is nice that you know english.This way I may make less mistakes as far as
                                            >
                                            > orthography.I noticed somme tectonic mouvments on the part of somme guys
                                            > complaining that "intelectuals" lingvistic took over in this forum.It is becomi
                                            > ng
                                            > hot here-is it not?.So let me tell you in english what was my intention to ente
                                            > r
                                            > this forum subject,I''''d like to get aquinted with a women with ample breasts an
                                            > d
                                            > take it from there,and anticipate that you and mi would eventualy meet,it is
                                            > phisacly imposible,but we can have a nic conversation at leas for now.

Hi, Eros
                                            its really nice to her from u. I hope that u didn`t give up waiting for me. At
                                            the begining I have to apologise for spelling/grammar ( and other) mistakes- my
                                            English is not perfect (yet).
                                            If u r on forum now please give any sign, couse i`m going to stay here for hole
                                            night, and i wouldn`t like to sleep while waiting for somebody interesting to
                                            talk to.
                                            :-)))

• Gość: samanta Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 11:23

> Na moment zbiłaś mnie z pantałyku, kiedy przeczytałem o tej wannie. Ale po
                                    > chwili dostrzegłem cudzysłów. Ale rzeczywiście byłem w pewnej "wannie" na
                                    > forum. Wszyscy się chyba wtedy dobrze bawili. Ale czy przypadkiem nie używałaś
                                    > innego imienia?
                                    > Dzięki za pochlebne słowa. Pochwała damy jest szczególnie cenna dla mnie.
                                    > Pozdrowienia dla dam.
                                    :))Wtedy byłam Santa ,ale przecież adres mnie zdradza bo chyba tylko ja mam taki
                                    na forum.:))Pozdrawiam.

• Gość: hi Re: Do wszystkich IP: 10.1.131.* 31.07.01, 14:48
                                      No i widzicie ile subtelnosci, kultury i szlachetnych uczuc moga wywolac w nas kobiece piersi? Obojetnie: duze,
                                      male, srednie, czy plaskie:)
                                      • Gość: go-go Re: Do wszystkich IP: *.man.lodz.pl 31.07.01, 14:52
                                        zaiste imponujące
                                      • Gość: Janek Do Onej IP: *.ipartners.pl 31.07.01, 14:55
                                        W dzień pracuję, ale ale, to samo można powiedzieć o kobietach tu spotkanych,
                                        gdzie jesteście?
                                        • Gość: Ssaczek Re: Do Janeczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.01, 16:24
                                          Drogi Janeczku co do GENTELMENA to tak miało być. Widocznie nie ta fala.
                                          Co się rozchodzi o te bańki to widocznie mało widziałeś.
                                          To fakt iż jestem zwolennikiem małych rozmiarów, jednak na widok zgrabnej
                                          kobiety z obfitym i ładnie wyeksponowanym biustem zapominam o świecie.
                                          Natomiast osobiście - wielki dyndający w okolicach pasa biust jest okropny i
                                          winę za taki wygląd i odbiór ponosza Panie które albo mają w nosie własny
                                          wygląd albo całkowity brak estetyki. Niech żyją staniki(dla większych
                                          rozmiarów).
                                          Pozdrowionka S.
    • Gość: Eros Re: Do Baski ktora nosi "F" IP: *.tnt33.chi5.da.uu.net 31.07.01, 18:27
      No i zobacz jaka jestes popularna ciagle jestes na topie w forum.Powinno ci to
      mysle ulzyc w noszeniu tak pieknego balastu.Pozdrowienia.Puls
      • Gość: Janek Do Ssaczka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 20:40
        Wiesz, jest czasem coś takiego, że duży biust zwisa coraz nizej, bo kobiecie
        nie chce się kupić nowego stanika
        Pozdrowienia
        • Gość: baska Re: Do Ssaczka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.08.01, 10:55
          Drogi Janeczku, nawet nie wyobrazasz sobie ile kosztuje dobry biustonosz na
          taki biust. I czasami to nie jest kwestia checi dokonania zakupu, a raczej
          mozliwosci.
          Pozdrawiam Baska
      • Gość: baska Re: Do Baski ktora nosi IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.08.01, 10:53
        To ja z F. Nawet nie myslalam, ze taka interesujaca konwersacja sie
        rozkreci.Dzieki za mile slowa i inne komentarze. Pozdrawiam
        • Gość: Janek Do Basi IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 13:09
          OK w tym względzie jestem jeszcze dyletantem i nie wiem ile kosztuje taki
          biustonosz powiedzmy średniomarkowy. Ale jeśli możesz to mi powiedz. Naprawdę
          nie wiem.
          Pozdrowienia
    • Gość: Janek Re IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 00:17
      Mam ostatnią wiadomość wyświetlaną na stronie o godzinie 13-ej z minutami, a
      opis watku wskazuje na 22-ą. Skąd ta sprzeczność?
      Pozdrowienia
      • Gość: go-go Re: Re IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 00:22

> Mam ostatnią wiadomość wyświetlaną na stronie o godzinie 13-ej z minutami, a
        > opis watku wskazuje na 22-ą. Skąd ta sprzeczność?
        > Pozdrowienia

Należy czytać między linijkami...

• Gość: Janek Do Go-Go IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 00:35
          No popatrz jakie teraz te maszyny inteligentne, piszą między wierszami...
          Problem w tym, że nie wiem ile tam napisano i o czym.
          Pozdrowienia
          • Gość: go-go Re: Do Go-Go IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 00:39
            jak to nie wiesz. przecież wszystko tam stoi- biało na czarnym...eeeee...tzn
            czarno na białym
            PS. Miło znów słyszeć ( czytać?) " stuprocentowego faceta" ( tak to było,
            prawda?
            • Gość: Janek Re: Do Go-Go IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 00:55
              "Miło znów słyszeć ( czytać?) " stuprocentowego faceta" ( tak to było, prawda?)"

Go-Go jak to dobrze, że Łódź jest tak blisko Warszawy. Przeszkadza mi trochę
              ten cudzysłów. Nie wiem co o nim myśleć.

Pozdrawiam
              • Gość: go-go Re: Do Go-Go IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 01:00

> "Miło znów słyszeć ( czytać?) " stuprocentowego faceta" ( tak to było, prawda?)
                > "
                >
                > Go-Go jak to dobrze, że Łódź jest tak blisko Warszawy. Przeszkadza mi trochę
                > ten cudzysłów. Nie wiem co o nim myśleć.

Nie chciało mi się pisać "cytat", więc postanowiłam umieścić Cię w " "
                I " " nie wpływa na warstwę znaczeniową "stuprocentowego faceta"
                Pozdrawiam b. gorąco...
                >
                > Pozdrawiam

• Gość: go-go Re: Do Janka IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 01:02
                  Przepraszam, znowu zapomniałam zmienić tematu
                  :-)
                  • Gość: Janek Do Go-Go IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 01:13
                    Brak zmiany w warstwie znaczeniowej mile mnie łechce. Zaszczycony jestem i
                    kłaniam się nisko. I przyznaję, muszę odwiedzić Łódź.
                    Pozdrowienia dla kobiety, której nic nie brakuje i której listy czytam z
                    niekłamaną przyjemnością.
                    • Gość: go-go Re: Do Janka IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 01:20
                      A w drugą stronę proszę tak nie łechtać, bo... ja mam łaskotki :-)
                      I przebijam szanownego kolegę, bo do stolicy wybieram się niebawem
                      • Gość: Janek Do Go-Go IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 01:39
                        "A w drugą stronę proszę tak nie łechtać, bo... ja mam łaskotki"
                        Czy mam przestać? No dobrze, odpocznij.
                        Ja też chętnie zbiorę siły.
                        A co do Twego ostatniego zdania: niebawem, tzn kiedy? Mogę być przewodnikiem po
                        grodzie książąt mazowieckich, które obecnie niezbyt bezpieczne. Zbójców tu
                        bowiem mnóstwo i innych czyhajacych na część niewieścią.
                        Pozwól, że złożę me zmęczone członki już na mej kanapie.
                        Dobranoc
                        • Gość: go-go Re: Do Janka IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 01:49
                          Niebawem, tzn. wkrótce ( myślę, że w przeciągu 2 tyg.). Będę musiała wywieżć
                          stąd mojego brata ciotecznego.
                          Przewodnik- jak dla mnie OK, jeśli znasz jakieś ciekawe miejsca ( ze wskazaniem
                          na nowoczesne obiekty kulturalne)
                          KOLOROWYCH SNÓW! :-*
                          • Gość: Janek Re: Do Go-Go IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 11:12
                            Nowoczesne obiekty kulturalne: kina? Nowoczesne to nie bardzo są teatry, opera
                            itd. Sprecyzuj coś dla dwojga.
                            Pozdrawiam
                            • Gość: go-go Re: Do Go-Go IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 11:17
                              miałam raczej na myśli jakąś galerię sztuki nowoczesnej.
                              Chyba, że masz ciekawszą propozycję- w końcu to Ty masz być przewodnikiem
                              po "stolicy"
                              PS. Pozdrowienia od Erosa. Pisze, że z Ciebie miły facet...Trudno się nie
                              zgodzić.
                              • Gość: go-go Re: to znaczy do Janka IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 11:20
                                • Gość: Janek Do Go-Go IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 11:34
                                  Wysoką poprzeczkę mi ustanawiasz. Moja wiedza o sztuce nowoczesnej jest
                                  mizerna, wolę sztukę klasyczną, łatwiejszą, impresjonizm, pełen doskonałych
                                  proporcji renesans i antyk, surowość Bizancjum i przepych baroku.
                                  Bądź mą nauczycielką.
                                  Ja sztukę podziwiam, nie analizuję. Wiem, ze przez to tracę.
                                  Pozdrowienia
                                  • Gość: go-go Re: Do Janka IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 11:41
                                    nie jestem w tej materii żadną specjalistką. I lubię też np. impresjonizm.
                                    Choć tak zastanowiwszy się dochodzę do wniosku, że i spacer po Łazienkach (w
                                    których- to chyba wstyd- jeszcze nie byłam) w tak miłym towarzystwie będzie
                                    uroczy.
                                    A teraz chyba już opuszczę forum, bo siedzę w Necie od 9 ( tyle, że wczoraj
                                    wieczorem...)
                                    Pozdrawiam z bardzo słonecznej Łodzi z jeszcze bardziej słonecznym uśmiechem
                                    :-*)
                                    • Gość: Janek Do Go-Go IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 11:43
                                      Myślę, że wszystko mozna pogodzić: i galerię i Łazienki i wszystko
                                      Pozdrawiam
                                      • Gość: go-go Re: Do Janka IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 11:45
                                        to ja jeszcze kiedyś tu wrócę i sobie tą rozmowe dokończymy
                                        A teraz już dobranoc
                                        • Gość: go-go Re: Do Janka IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 11:47
                                          chyba przydałoby się założyć nowy wątek, bo ten strasznie ciężko chodzi. liczę
                                          na Twoją pomysłowość.Moja poszła spać 3 godziny temu
                                          ciao
                                          • Gość: hi Re: Do go-go IP: 10.1.131.* 02.08.01, 11:52
                                            Go-go, czy moglabys wyjasnic jak sie mierzy procenty u faceta? Jestem facetem i nie wiem, czy
                                            100-procentowym, czy 80-procentowym, a moze 50/50?
                                            Prosze o wskazowke:)
                                            i pozdrawiam
                                            • Gość: Janek Re: Do Go-Go IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 12:00
                                              Jeszcze nie zakładałem własnego wątku - powiem z nieśmiałością.
                                              Pozdrowienia
                                              • Gość: go-go Re: Do Janka IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 12:05
                                                Z pewną taką dozą nieśmiałości, co?
                                                Z jakiej reklamy to było????
                                                Masz okazję się wykazać
                                                powodzenia! trzymam kciuki
                                            • Gość: go-go Re: Do hi IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 12:03
                                              nie wiem, czy jestem organem kompetentnym do rozstrzygania takich spraw.
                                              Natomiast tak sobie pomyślałam, że 100% facet powinien
                                              a) poważać i szanować kobietki
                                              b) otaczać je opieką, gdy tego potrzebują (jak np. w czasie pobytu w Warszawie)
                                              c) czuć się mężczyzną w dobrym tego słowa znaczeniu ( tu zaliczamy komplementy,
                                              szarmanckość, umiejętność zaimponowania kobiecie np. naprawą jakiegoś
                                              skomplikowanego urządzenia AGD)
                                              *e) spojrzeć w dół (tak sprawdzają to niektórzy)

* kobiety nie zaliczją tego do kryteriów oceny

Jeśli powyższe punkty wypełniasz to GRATULUJĘ- JESTEŚ PRAWDZIWYM MĘŻCZYZNĄ

PS. Pragnę zauważyć, że Janek i Eros spełniają kryteria..he, he
                                              :-)
                                              • Gość: go-go Re: Do IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 12:14
                                                Ja idę spać,. Ewentualne pytania zostawcie na forum
                                                :-*
                                                • Gość: hi Re: Do go-go IP: 10.1.127.* 02.08.01, 12:54
                                                  Skad wiesz, ze janek i eros umieja naprawic sprzet AGD? Bo jesli tak, to ja rzeczywiscie przy nich wymiekam i
                                                  jestem co najwyzej 75 proc. facetem. (w dol nie patrze skoro to i tak nie ma znaczenia)
                                                  No to zostalem sprowadzony na ziemie. Ale go-go, czy 75 procentowy facet zasluguje na uwage kobiet?
                                                  • Gość: go-go Re: Do hi IP: 192.168.1.* / *.mm.com.pl 03.08.01, 20:00

> Skad wiesz, ze janek i eros umieja naprawic sprzet AGD? Bo jesli tak, to ja rze
                                                    > czywiscie przy nich wymiekam i
                                                    > jestem co najwyzej 75 proc. facetem. (w dol nie patrze skoro to i tak nie ma zn
                                                    > aczenia)
                                                    > No to zostalem sprowadzony na ziemie. Ale go-go, czy 75 procentowy facet zaslug
                                                    > uje na uwage kobiet?

Drogi hi!
                                                    Być może nie wyraziłam się jasno, ale nie musisz być koniecznie expertem od
                                                    sprzętu AGD! Kobietkom imponuje b. dużo rzeczy, więc pole do popisu masz naprawdę
                                                    duże...
                                                    Co do J. i E. to jestem pewna na podstawie... kobiecej intuicji (no chyba).
                                                    Wystarczy przeczytać jak odnoszą się do kobiet...
                                                    Ale, ale- jeśli nic się nie zmieni w sprawie imponowania, to i tak się nie
                                                    przejmuj- tak po dłuższym zastanowieniu, to urok osobisty liczy się 500 razy
                                                    bardziej...A wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że urokiem (męskim, a
                                                    jakże) jeteś przepełniony.
                                                    Pozdrawiam Cię b. gorąco i odezwij się jeszcze
                                                    :-))

• Gość: Janek Do Go-Go IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 12:55
                                                  Kolorowych snów.
                                                  Kurczę, auuuu!. Uffff, nie obudziła się....
                                                  Może lepiej kupię nowy mikser? Zaraz, zaraz, gdzie jest najbliższy sklep.
                                                  Załatwimy to po cichu.

Pa
                                                  • Gość: go-go Re: Do Janka IP: 192.168.1.* / *.mm.com.pl 03.08.01, 20:24
                                                    Panie Janku Kochany, czy założył Pan nowy wątek, jak prosiłam? Czy dał Pan
                                                    plamę po raz pierwszy?
                                                    No proszę mi tego nie robić... bo czekam dobre 10 minut, zanim mój Bardzo
                                                    Szybki Komputer odszuka nasz zapchany wątek...
                                                    PZDR :-)

• Gość: eros Re: Topic dla Janka IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 03.08.01, 20:35
                                                    Mam problem-za duzo kobiet
                                                  • Gość: go-go Re: do Erosa IP: 192.168.1.* / *.mm.com.pl 03.08.01, 21:09
                                                    Zrezygnuj z którejś....
                                                  • Gość: janek Do Erosa i Go-Go IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 02:44
                                                    Go-Go czy ja wyglądam jak Adam Słodowy ery genetyki i biotechnologii?
                                                    Nie wiem, ale chodzenie tego wątku u Ciebie to kwestia słabych łączy TP SA
                                                    (zapewne), albo co się też zdarza okresowej pzebudowy bazy danych GW.

Eros, moze Ty mi pomożesz w temacie budowy własnego wątku. Nie mam pojęcia jak
                                                    to się rbi, cóż za ktrótko jestem na forum. W zamian oferuję, że odpowiem na
                                                    Twoje pytania w zakresie problematyki związanej z posiadaniem zbyt dużej ilosci
                                                    kobiet.
                                                    Tylko skąd ja wezmę te doświadczenia. Opinia będzie z dystansu. Aha i jeszcze
                                                    żadnej gwarancji pomyślnego, no właśnie czego?
                                                  • Gość: Do Janka Re: Do Erosa i Go-Go IP: *.tnt33.chi5.da.uu.net 04.08.01, 08:31
                                                    Umow sie w koncu z tymi cudownymi ksztaltami(oops,wlascicielkami tych cudowntch
                                                    ksztaltow).Ty masz jak ten samiec na sawwanach(oczywiscie przyrownujac to co
                                                    piekne)w samym centrum i nic twemu oku sie nie wymsknie.Proponuje ci
                                                    watek:Wszystkie drogi prowadza do Janka,tak czy owak.
                                                  • Gość: Janek Re: Do Erosa i Go-Go IP: *.ipartners.pl 04.08.01, 12:48
                                                    "Umow sie w koncu z tymi cudownymi ksztaltami(oops,wlascicielkami tych
                                                    cudowntch ksztaltow)".
                                                    Wątpię czy kobiety mają ochotę na konkurs kształtów. Ale niosłoby to na pewno
                                                    (odrobinę) ekscytacji. Auuuu!!! No kto mnie tak okłada? No dobrze ważniejsza
                                                    jest, co takiego? Aha no mówię, że inteligencja, intelekt, ambicja.
                                                    Przecież chciałem to też powiedzieć!!!
                                                    A tak na poważnie, ten kto pragnie zbyt wiele obchodzi się smakiem.... Dlatego
                                                    powoli....

"Ty masz jak ten samiec na sawwanach(oczywiscie przyrownujac to co
                                                    piekne)w samym centrum i nic twemu oku sie nie wymsknie"
                                                    Zaraz zaryczę. A wtedy zadrży ziemia... i spadnie na mnie lawina.

"Proponuje ci watek:Wszystkie drogi prowadza do Janka,tak czy owak"
                                                    Niezłe, ale jest mały problem, a nawet dwa. Po pierwsze nie mam w sobie aż tyle
                                                    zarozumiałości, aby taki wątek stworzyć. Pozac tym nie wiem jak bym miał to
                                                    zrobić technicznie. Co kliknąć, w jaką zakładkę wejść itd. Nie widzę na stronie
                                                    żadnych odnośników, a moze po prostu za bardzo wpatruję się w Go-Go?
                                                    No właśnie. Wyglądasz dziś niezwykle Go-Go. Gustownie się ubierasz. Ale czy
                                                    musisz tak szczelnie zakrywać swe wdzięki? Przydałby się jakiś delikatny
                                                    dekolt... Przecież jest gorące lato. Pozwól grać mojej wyobraźni.
                                                    No skoro nie chcesz. No dobrze, już kupię więcej węgla, by rozpalić wyobraźnię.
                                                    Ale przez to zwiększa się zanieczyszczenie środowiska. Wyobraźnia jakoś kiepsko
                                                    dziś mi pracuje.

Pozdrowienia

Pozdrowienia
                                                  • Gość: Janek Nowy wątek? IP: *.ipartners.pl 04.08.01, 12:54
                                                    Kurczę tępak ze mnie. Przecież odsyłacz jest w dolnym prawym rogu.
                                                    Ale plamę dałem.
                                                    Go-Go to przez Ciebie zgłupiałem. Zapomniałem lepiej się rozejrzeć, aby nie
                                                    stracić Cię z oczu...

Pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka