hermina25 05.04.10, 16:38 nie mogę znaleźć strony z numerem konta,ani żadnej oficjalnej strony na googlach na której znajdę info na ten temat,pomoże kto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dystansownik Re: chce przekazać 1 % podatku na rysie 05.04.10, 16:40 A skąd taki pomysł na wykorzystanie swojego 1% ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: chce przekazać 1 % podatku na rysie 05.04.10, 16:43 bo kocham koty :) a poza tym to gatunek zagrożony,wyginie bez odpowiedniej opieki i funduszy na utrzymanie go przy życiu Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: chce przekazać 1 % podatku na rysie 05.04.10, 16:46 > bo kocham koty :) No to cel słuszny. W sumie biednymi zwierzątkami mało kto się interesuje, to przynajmniej coś z podatków ludzie wrzucą. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: chce przekazać 1 % podatku na rysie 05.04.10, 16:51 Nom....bo koty są zajefajne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: chce przekazać 1 % podatku na rysie 05.04.10, 16:57 > Nom....bo koty są zajefajne ;-) Ta, szczególnie jak się taki (ale zwykły dachowiec) rozwali na łóżku i zostawia człowiekowi do spania mniej niż połowę szerokości. :) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: chce przekazać 1 % podatku na rysie 05.04.10, 17:00 Eeeee przynajmniej człek nie marznie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: chce przekazać 1 % podatku na rysie 05.04.10, 17:07 > Eeeee przynajmniej człek nie marznie...;-) I ma co pogłaskać pod ręką słysząc miłe mruczenie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: chce przekazać 1 % podatku na rysie 05.04.10, 17:10 Nom...moja kica lubi jak ją pod bródką gmyram i to obiema rękoma bo inaczej mnie kąsa jak jedną i mruczyyyyyyyyy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: chce przekazać 1 % podatku na rysie 05.04.10, 17:14 > Nom...moja kica lubi jak ją pod bródką gmyram i to obiema rękoma bo > inaczej mnie kąsa jak jedną i mruczyyyyyyyyy ;-) A mój raczej woli koło uszu, bo jak chcę go pod bródką czy po brzuchu pogłaskać (akurat tam ma najmilsze futro), to moje palce lądują miedzy jego zębami. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: chce przekazać 1 % podatku na rysie 05.04.10, 16:46 Żadnej fundacji na rzecz rysi nie znalazłem ale mam coś równie szlachetnego: Fundacja Sierotki Marysi bazy.ngo.pl/search/info.asp?id=36633 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 eeee :) 05.04.10, 16:49 Misja Pomoc dorastającej młodzieży, wywodzącej się z domów dziecka, rodzin niepełnych lub wielodzietnych w usamodzielnieniu się. Prowadzone działania Stypendia naukowe dla wybranych stypendystów, wypłacane w formie miesięcznej, na pokrycie kosztów wykształcenia i utrzymania. Sporadycznie pomoc dla różnych instytucji zajmujących się opieką nad ubogą młodzieżą. wolę na kocury dać :) Odpowiedz Link Zgłoś
scetyczny_malkon rozumiem Cie Herr Misia 05.04.10, 16:59 tez mi sie koty jakies uczciwsze wydaja Odpowiedz Link Zgłoś
scetyczny_malkon Re: chce przekazać 1 % podatku na rysie 05.04.10, 16:49 podam Ci numer mojego konta tylko dopisz "na rysie" Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: chce przekazać 1 % podatku na rysie 05.04.10, 17:12 Może Rysio Ochucki będzie wiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
scetyczny_malkon szczal w 10-tke 05.04.10, 17:27 Rysio Misie dobrze zna jakas kolejna afera korupcyjna :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: chce przekazać 1 % podatku na rysie 05.04.10, 17:28 Ja swój 1% przekazuję wyłącznie na człowieków. Taki ze mnie gatunkowy szowinista.;) Odpowiedz Link Zgłoś
scetyczny_malkon ludzie to faszysci i komunisci 05.04.10, 17:53 wole inwestowac w zwierzatka Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: chce przekazać 1 % podatku na rysie 05.04.10, 20:28 Sprawdź stronę WWF Polska. Jeśli wypełniasz zeznanie w programie, wybierasz organizację z listy i wstawiasz w formularzu dopisek "na Rysie", KRS wskakuje na miejsce sam. Odpowiedz Link Zgłoś
aminoe Rysie. 05.04.10, 20:44 Chodzę po tym forum z tą moją sygnaturką już ponad rok, może wreszcie ktoś ją zauważy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aminoe Rysie. 05.04.10, 20:45 Chodzę po tym forum z tą moją sygnaturką już ponad rok, może wreszcie ktoś ją zauważy :-) Odpowiedz Link Zgłoś