jan_hus_na_stosie 23.04.10, 00:13 nawet nie ma z kim pogadać. No i podobno niedobry jestem bo nie współczuję, nie pocieszam nieszczęśliwie zakochanych i tych którym związek się rozleciał, phi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gianni_vonsacze Re: noc, ciemno 23.04.10, 00:19 jak nie ma z kim pogadać, to zawsze na radio-taxi znajdziesz jakiś miły, kobiecy głos... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: noc, ciemno 23.04.10, 00:24 no i kobiety poszły spać, buuu Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: noc, ciemno 23.04.10, 00:28 Ciemno jak ciemno, ale jak zimno! A ja już kaloryfery z okazji wiosny zakręciłam, brrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: noc, ciemno 23.04.10, 00:30 u mnie w pokoju jest cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: noc, ciemno 23.04.10, 00:33 U mnie pod kołdrą też. Tylko z przerażeniem myślę o poranku. Żeby zrobiło się ciepło w pokoju musiałabym wstać i odkręcić kaloryfer. Ale do tego musiałabym wyleźć spod kołdry na zimno. Jednak póki nie wypełznę i nie odkręcę, to zimno będzie. Masz jakąś dobrą radę, wuju? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: noc, ciemno 23.04.10, 00:37 martishia7 napisała: > U mnie pod kołdrą też. Tylko z przerażeniem myślę o poranku. Żeby zrobiło się > ciepło w pokoju musiałabym wstać i odkręcić kaloryfer. Ale do tego musiałabym > wyleźć spod kołdry na zimno. Jednak póki nie wypełznę i nie odkręcę, to zimno > będzie. Masz jakąś dobrą radę, wuju? pytanie podstawowe - gdzie tak piździ, że strach wstać??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: noc, ciemno 23.04.10, 00:41 martishia7 napisała: > Na 10-tym piętrze :D to wszystko tłumaczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: noc, ciemno 23.04.10, 00:41 tylko nie wuju ;) wstań z kołdrą i podejdź do kaloryfera :) Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: noc, ciemno 23.04.10, 00:43 Phi, tyle sama wykombinowałam. Ale co ze stopami? Ich kołdra nie okryje. A komoda ze skarpetkami jest koło kaloryfera... Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: noc, ciemno 23.04.10, 00:46 martishia7 napisała: > Phi, tyle sama wykombinowałam. Ale co ze stopami? Ich kołdra nie okryje. A > komoda ze skarpetkami jest koło kaloryfera... pozycja embrionalna i będzie git :) Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: noc, ciemno 23.04.10, 00:47 Widzę to oczami wyobraźni.... To chyba się zwinę w embrion pod kołdrą, wystawię jedną rękę celem odłożenia laptopa i przeczekam do rana. Może się ociepli.;-) Dobranoc Państwu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: noc, ciemno 23.04.10, 00:49 po prostu brakuje ci faceta, który by wstał, podkręcił kaloryfer a stopki wymasował :) Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: noc, ciemno 23.04.10, 10:30 Haha. Bingo Janie! Kolejna rzecz do których przydaje się mężczyzna w domu, obok mycia pleców i zapinania bransoletek. Na szczęście już niedługo, la la la la. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: noc, ciemno 23.04.10, 00:31 Fakt, zimono na zewnatrz ale w domu ok. A ja musze siedziec bo sciagam driver i troche to potrwa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: noc, ciemno 23.04.10, 00:35 a do czego sterownik ściągasz? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: noc, ciemno 23.04.10, 00:47 No i podobno niedobry jestem bo nie współczuję, nie pocieszam nieszczęśliwie zakochanych i tych którym związek się rozleciał A widzisz - masz za swoje ;P;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: noc, ciemno 23.04.10, 00:53 a bo mnie współlokatorka wkurzyła, robi z siebie męczennice choć sama zerwała z facetem, a teraz chciałaby pewnie aby on na kolanach błagał ją by mu pozwoliła wrócić a ten się nie kwapi do tego :] Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: noc, ciemno 23.04.10, 01:04 To znajdź jakiś sposób żeby ją pocieszyć ;p - bo może cię podrywa na męczennicę :D Na pewno coś wymyślisz ;P Hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: noc, ciemno 23.04.10, 01:08 jest dla mnie aseksualna intelektualnie to raz a dwa wolę inną taką :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: noc, ciemno 23.04.10, 01:09 aseksualna intelektualnie Ciekawe określenie. Zapamiętam :D:D:D Tzn. głupia? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: noc, ciemno 23.04.10, 01:16 rzeka.chaosu napisała: > aseksualna intelektualnie > > Ciekawe określenie. Zapamiętam :D:D:D > Tzn. głupia? wolę określenie aseksualna intelektualnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: noc, ciemno 23.04.10, 01:19 ok - głupia ;P Bieeeeedny ;P <glaszcze> Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: noc, ciemno 23.04.10, 01:25 oj może nie głupia, ale całkiem nie w moim typie, na imprezę można z nią iść ale na poważniejsze tematy porozmawiać się nie da :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: noc, ciemno 23.04.10, 01:30 Ach tylko byś gadać chciał - wykorzystaj ją inaczej :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: noc, ciemno 23.04.10, 00:54 ciemno,zimno,do domu daleko a men wlasnie loguje sie na kobiecie,wiec jakby co,daje znac,ktory to troll mnie przesladuje Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: noc, ciemno 23.04.10, 01:01 no,bo jest chyba zazdrosny wlasnie watek wstawia,wiem janku,ale jak mu wytlumaczyc,ze to forum nie dla niego?Bedzie mnie przesladowal,moj wlasny luby,bo mu sie nudzi i jest zainteresowany tym co ja poczyniam na tym forum.No i jak przemowic mu do rozsadku? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: noc, ciemno 23.04.10, 01:05 Pokaż mu wątek o podpaskach - więcej tu nie zajrzy :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: noc, ciemno 23.04.10, 01:06 a jaki ma nick? ;) no ale czemu masz mu zabraniać pisać na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: noc, ciemno 23.04.10, 01:12 nie zabraniam,wrecz zachecam,tylko,po co mamy pisac watki skoro siedzimy obok siebie i smiejemy sie do rozpuku. Odpowiedz Link Zgłoś
lombardinooi Re: noc, ciemno 23.04.10, 01:12 ja niczego sie nie boje....chocby nawet niedzwiedz,albo man-bear pig nawet Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: noc, ciemno 23.04.10, 01:14 a ja ci mowie tu i teraz lombardinio to nie niedzwiedz,nie biedronka lecz to ja zajac poziomka Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: noc, ciemno 23.04.10, 08:41 że he? jak kiedyś zjechałam dziewczynkę,która nieszczęśliwie porzucona żaliła się na forum ,to zarzuciłeś mi cynizm :D Odpowiedz Link Zgłoś