Gość: Agatka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 20:29 byłyście na forum moda? moim zdaniem jest tragiczne... jakieś zazdrośnice i wariatki-mitomanki wypisuja niestworzone rzeczy! czy ktoś uleczy to forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca Re: smutne forum o modzie 29.02.04, 20:37 czujesz misję do zbawiania świata? pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: smutne forum o modzie 29.02.04, 20:39 To jest choroba nieuleczalna, dzisiaj weszłam pierwszy raz, myszka mi się omsknęła. Czułam, że nie należało tam zaglądać, widać mam zdolności jasnowidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: smutne forum o modzie 29.02.04, 21:59 ja polecam moje rady dotyczące tręduf w modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaśmina Re: smutne forum o modzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 22:51 Też tam dzisiaj zajrzałam - i szybko wyszłam (to już był któryś raz). Jeszcze smutniejsze jest forum "Malarstwo". (No, ale nie powinno się malkontencić, skoro można założyć alternatywne.) Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: smutne forum o modzie 29.02.04, 23:02 no niestety to prawda :( wchodza ludzie i zasmiecaja forum. i dotyczy to nie tylko mody, ale 'kilku' innych ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika-w-ogrodzie Re: smutne forum o modzie 29.02.04, 23:07 Nie ma to jak Forum Kobieta.Tutaj wiekszosc wie ze zyje, oczywiscie dotad dopoki nie nadejdzie poniedzialek a wraz z nim slynna pajdeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: smutne forum o modzie 29.02.04, 23:12 Podgladnelam forum moda ale kiedy zobaczylam brzoskwineczke i negre stwierdzilam, ze chyba jednak wole fk a co do pojdeczki i watku kiedys na fk "co macie dzisiaj na sobie" czy jakos tak, to pamietam jak mi naupychala twierdzac ze ona chlopczyca a .... Podobny watek jest w tej chwili na moda i mysle ze brakuje wam tam pajdy bo chyba jej wpisow tam nie widzialam , ale moze sie myle Odpowiedz Link Zgłoś