mal-sia 10.05.10, 07:34 mam imieniny w niedziele-i nie wiem kiedy zaniesc ciasto do pracy-w piątek czy w poniedziałek?poradzcie mi bardzo prosze.miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: imieninowy dylemat 10.05.10, 07:42 piątek lub poniedziałek. Optuję za piątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: imieninowy dylemat 10.05.10, 08:18 W sumie nie ma żadnej różnicy. Ale chyba wybrałabym piątek:), jakoś tak przed weekendem dobrze nastroiła ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaatrin Re: imieninowy dylemat 10.05.10, 08:19 W piatek na ogol jest juz rozluzniona atmosfera, oczekiwanie na weekend, nastroj bardziej imprezowy... z drugiej strony moze ciastem oslodzic poniedzialek? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: imieninowy dylemat 10.05.10, 08:29 Przynieś w poniedziałek. W piątek więcej zeżrą i jeszcze się będą winka dopominać ! Odpowiedz Link Zgłoś
mandolinka.bramborova Re: imieninowy dylemat 10.05.10, 11:02 też optuję za poniedziałkiem, piątek i tak ludzie lubią, a poniedziałki potrzebują miłych akcentów. Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: imieninowy dylemat 10.05.10, 11:10 Ja głosuję za piątkiem, w poniedziałek ludzie mają kaca i od ciasta wolą kefir i ogórki. I wszystkiego najlepszego przy okazji :) Odpowiedz Link Zgłoś