zielonka225 18.05.10, 14:34 czy któraś z was była na zabiegach? mam do zgubienia troszke brzuszka i nie wiem czy warto :)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tanebo Re: elektrostymulacja 18.05.10, 14:38 warto. tylko że to doraźna metoda. Skuteczna jest tylko jedna metoda: mż* * - mniej żreć Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka225 Re: elektrostymulacja 18.05.10, 14:43 no właśnie to nie jest dla mnie metoda ponieważ jestem szczupła tylko od kilku lat nie mogę zgubić małego brzuszka ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: elektrostymulacja 18.05.10, 14:46 Ten typ otyłości zdarza sie raczej facetom :) one działają miejscowo. Odpowiedz Link Zgłoś
p.gembala Re: elektrostymulacja 18.05.10, 14:50 Sex czynny nie bierny i będzie po brzuszku. Położenie się na plecach i rozłożenie nóg nic nie daje. Tak samo jak samo wypięcie tyłka. Trzeba czynnie uczestniczyć w grze i w samym akcie, to i brzuszek zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
brms Jedyne słuszne 'poza tematem' 18.05.10, 15:15 Uwielbiam to forum. Zielonka, zadajesz konkretne pytanie, ale przy okazji dowiadujesz się, że jesteś obżarciuchem i beznadziejna w łóżku. Odpowiedzi na pytanie brak. Odpowiedz Link Zgłoś