namastee 15.06.10, 14:05 Ktore miasto lepsze na urlop dla kobiet wiek ok.25 lat? Gdzie mozna sie lepiej pobawic, jest przyjemniej i bedzie mniej malolatow :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
autokrata.fetyszysta Re: Gdzie przyjemniej i mniej malolatow? 15.06.10, 14:07 W Ciechocinku ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
zaklopotana87 Re: Mielno vs Łeba 07.07.10, 20:08 Rzuć monetą: orzeł - Mielno / reszka - Łeba, albo odwrotnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
illogic Re: Mielno vs Łeba 07.07.10, 20:59 Jak jesteś z Poznania, lubisz bryki typu 15sto letnie golfy, civici i wszelkiej maści bmw (koniecznie z pierdzącą końcówką wydechu), lubisz techniawkę i nosisz koszulki hwdp i jp to zdecydowanie Mielno. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Mielno vs Łeba 07.07.10, 21:18 zdecydowanie Łeba, Mielno- mam wrazenie, ze w wakacje zamienia sie własnie w taki raj dla 18 latkow, powaznei czułam sie tam staro ;] ... Łeba bardziej zroznicowana wiekowo i sporo miejsc do dobrej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Mielno vs Łeba 07.07.10, 21:23 Łeby nie znam, Mielno fajne a generalnie to bierz wszystko byle nie Władysławowo ja się we Władku załamałam psychicznie i z rykiem wyszłam z plaży :) Odpowiedz Link Zgłoś
wioska2009 Re: Mielno vs Łeba 07.07.10, 21:34 Byłam w Łebie fakt przedzial wiekowy zróżnicowany :) ale fajne atrakcje maja chociazby i wyspy, Bylam w Mielnie fajne maja dwa chyba wesole miasteczka, jest co robic, maja swietna smazalnie ryb w Unieściu i pyszne gofry nad zalewem :)) Bylam we Władyslawowie i to byly chyba moje najlepsze wakacje !! :) Polecam wszystkie 3 miejsca ale Władyslawów i tak wspominam z najwieksza nostalgie :D Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Mielno vs Łeba 07.07.10, 21:39 Władysławów za co? jeśli można wiedzieć :D bo ja większego natężenia łysych łbów ze złotymi kajdanami na szyi nie widziałam, w porze obiadowej nie ma gdzie zjeść, wszędzie max kolejki i czekanie 30minutowe, a na plaży o godzinie 10 nie można znaleźć miejsca dla 2 ręczników (tylko) idąc pół kilometra w jedną i drugą stronę od zejścia ja tam dziękuję za taką przyjemność, korki i dresy mam na codzień w wawce :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Mielno vs Łeba 07.07.10, 21:40 Boże Władysławowo, aż mi z wrażenia na mózg padło :D Odpowiedz Link Zgłoś