Gość: pytająca IP: *.provider.pl 13.03.04, 22:06 Czego brakuje kobiecie poza - milością mężczyzny - urodą - zgrabną sylwetką - pieniedzmi - ... właśnie, czy coś dodać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: Czego wam brakuje? 13.03.04, 22:12 Mozna dodac: spelnienie zawodowe, plany zyciowe i (nie u kazdej) spelnienie macierzynskie. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Czego wam brakuje? 13.03.04, 22:16 undyna napisała: > ...i ptasiego mleka jeszcze;) z bita smietana! Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Czego wam brakuje? 13.03.04, 22:27 ... i slodkiego, milego zycia. Bez glodu, chlodu i tycia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Czego wam brakuje? 13.03.04, 22:31 I jeszcze gdyby tak jak Joanna Brodzik wyglądać (nie pamiętam ile, czy 40%, czy 60% ankietowanych kobiet zdeklarowało taką chęć, to ja też, a co;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Czego wam brakuje? 13.03.04, 22:38 czyzby 60% kobiet w polsce bylo niedowarosciowanych? brak akceptacji wlasnej osoby to straszne ! Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Czego wam brakuje? 13.03.04, 22:39 No niech to Aguirre przeczyta! Teraz bedzie "a nie mowilem" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Czego wam brakuje? 13.03.04, 22:48 A Brodzikowa fajna babka, ale wole zostac soba. Duzych zmian, ani korekt bym nie wprowadzala ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Czego wam brakuje? 13.03.04, 22:48 wrzucilam to nazwisko na googla bo sorry ale nie wiedzialam kto to... to jakas taka mizerna panienka, ta aktoreczka Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Czego wam brakuje? 13.03.04, 22:50 eee.. ladna jest. To jej trzeba przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Czego wam brakuje? 13.03.04, 22:52 nie wiem, moez "nie te " zdjecia przegladnelam taka sobie, calkiem przecietna dziewczyna, blond ma takie troche kiepskie wlosy, lekkie sianko na glowie calkiem przecietna Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Tu masz wiecej fotek i o serialu troche 13.03.04, 22:56 kasiaitomek.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: foty 13.03.04, 23:03 nie, sorry ale przecietnosc zastraszajaca moze w realu jest ladna ale na zdjeciach wyglada na wiecej , duzo wiecej lat niz ma, spokojnie ocenilabym ja na kobiet po 40 a podgladajac jej date urodzenia widze ze jest 10 lat mlodsza odemnie Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: foty 13.03.04, 23:09 Ale to nie chodzi pewnie o to czy ona ładna, czy nie, tylko o to, że w telewizji występuje, marketing i tyle. Zejdźmy już z tej Brodzikowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: foty 13.03.04, 23:10 To oczywiscie sprawa gustu. Moim zdaniem jest nieczego sobie. Makijaz ja postarza- fakt. Mysle, ze lepiej byloby jej z mniejsza warstwa tapety. Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Czego wam brakuje? 13.03.04, 22:53 Gra w najpopularniejszym serialu w kraju, a tak poza tym, to nie znam człowieka:) Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Czego wam brakuje? 13.03.04, 23:45 czasu. co do Joanny Brodzik- na bank nie chciałabym wyglądać jak ona.wolę siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
emi123 Re: Czego wam brakuje? 13.03.04, 23:49 Łóżka, poważnie, nie mam łóżka. I nie mam czasu kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Czego wam brakuje? IP: *.dialup.sprint-canada.net 14.03.04, 01:31 Dobrze ze chuja zadna nie wymienila. To chlopstwo nie jest wiec wcale takie najgorsze. Jak widac sie stara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Czego wam brakuje? IP: *.dialup.sprint-canada.net 14.03.04, 01:46 Waszych nie chce, ja mam swojego. Nie rozdawaj ich tak szczerze, bo kto wie........moze czasem zabraknac. Wibratorki spermy nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś