piekna.i.wyrafinowana 11.07.10, 22:56 sercem za Holandia, jednak blisko... Hiszpanii -- Jest tylko cienka czerwona linia między rozsądkiem a szaleństwem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bijatyka Re: i po spotkaniu 11.07.10, 23:02 Prywatnie wolę Hiszpanów, a służbowo Holendrów. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: i po spotkaniu 11.07.10, 23:19 a ja nie wiem, w sumie, jakiś czas mieszkałam w Holandii więc raczej za Holandią, lecz darzę sympatią Hiszpanów więc cieszę się tak jakbym się smuciła, a Hiszpanom- należało się! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: i po spotkaniu 11.07.10, 23:28 A ja się nie cieszę i nie smucę. Jakoś nie potrafię angażować się emocjonalnie w grę obcych drużyn. Jedyną przyjemność dają mi ładne akcje. :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: i po spotkaniu 11.07.10, 23:37 ja sie cieszę bo mieszkalam w Hiszpani ,eh szalenstwo tam teraz Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: i po spotkaniu 11.07.10, 23:42 chciałabym tam być, teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: i po spotkaniu 12.07.10, 11:04 No ja nie powinnam się cieszyć, bo lubię kilku holenderskich projektantów :D:D:D i po cichutku wlałam żeby Holandia wygrała ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: i po spotkaniu 12.07.10, 08:27 Brawo! Ja się cieszę. Holedrzy nie grali ładnie, te ich faule i brzydkie zachowania:/. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: i po spotkaniu 12.07.10, 16:01 > Holedrzy nie grali ładnie, te ich faule i brzydkie zachowania:/ Hiszpanie za to oprocz tego, ze im sie tez faule zdarzaly to jeszcze niezla szopke odwalali z ich udawaniem. Ogolnie final mnie nie ruszyl. Po takim meczyku ciezko mi nazwac pilke nozna piekna. A sam mecz powinien sie skonczyc wczesniej. W pierwszej polowie co najmniej jeden Holender powinien byl dostac czerwona kartke. Odpowiedz Link Zgłoś
ninazkonina Re: i po spotkaniu 12.07.10, 08:45 zdecydowana to na pewno nie jestes, ale nie mozna miec samych zalet ;) Odpowiedz Link Zgłoś