tanebo 16.07.10, 18:18 Co można dać prezencie urodzinowym trzydziestoletniej koleżance? Odpada biżuteria, książka, prezenty obsceniczne, parasol. Liczę na waszą inwencję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salma75 Re: prezent 16.07.10, 18:21 bijatyka napisała: > Chcesz rozruszać forum ??? Raczej nie tym wątkiem ;). Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: prezent 16.07.10, 18:23 No właśnie tym. Przyleci tubiś, zmiesza z błotem, potem przyleci parę babek mieszających tubisia z błotem. Potem bitwa na pomidory i corrida ! Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: prezent 16.07.10, 18:30 www.alleprezenty.pl/prezent-2167470 co powiecie na to? Odpowiedz Link Zgłoś
joshuatree78 Re: prezent 17.07.10, 03:19 Apart robi ladne i gustowne pudelka na bizuterie - taka klasyczna elegancja. ten z linka jes niezly, ale tez dosc specyficzny moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: Potem bitwa na pomidory i corrida ! 16.07.10, 19:58 Masz na myśli wejście byka potworskiego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Potem bitwa na pomidory i corrida ! 16.07.10, 20:09 :D podobno jest zbanowany. Nie. Nie widziałam go na wątkach prezentowych. Ale na nich właśnie jest tele ze strzelbą oraz frakcja: "a właśnie, że doradzę". Czasami jestem w tej frakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: prezent 16.07.10, 20:09 tanebo napisał: > Co można dać prezencie urodzinowym trzydziestoletniej koleżance? > Odpada biżuteria, książka, prezenty obsceniczne, parasol. Liczę na > waszą inwencję. Sam się nad tym głów. Nas na imprezę nie zaprosiła. Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: prezent 16.07.10, 20:11 pfffffffffffffffffffffff i tą naszą inwencją chcesz się wykazać przed koleżankami? proszę, jaki mądry Odpowiedz Link Zgłoś
art4z Re: prezent 16.07.10, 22:19 Sprawdź jakiś gadżet na www.2future.pl - to taka strona z rzeczami dla ludzi którzy mają już wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
superzajaczek Re: prezent 16.07.10, 22:40 fajny kosmetyk, piekny dlugopis, wino:)) duzo tego mozna wymieniac Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: prezent 17.07.10, 06:20 To zależy co ona lubi i za ile kasy ma być ten prezent. Ja z moimi psiapsiółami najczęściej sobie kupujemy jakieś fajne zestawy kosmetyków (w Sephorze można sobie skompletować taki zestawik typu żel pod prysznic + balsam np. o zapachu czekoladowym itp. itd.). Można to zapakować w jakich kuferek na kosmetyki, to się zawsze przyda ;) Jeśli lubi grać w gry komputerowe lub planszowe (a i takich maniaków znam wielu) to polecam kupić grę tylko wcześniej się zorientować czy ona już nie ma takowej. Zegarek, portfel, torebkę - ale tylko wtedy gdy dobrze znasz jej gust. Dobre wino i np. dwa duże kielszki do tego (jeśli ma faceta) - to wszystko np. zapakowane w takiej starej drewnianej skrzynce wyścielonej "trocinami" - łatwe do dostania w sklepach ;) Bardzo fajnie takie cuś wygląda i sama raz robiłam taki prezent z czego solenizantka BARDZO się ucieszyła. Jeśli ma stresującą pracę to można pomyśleć o zaproszeniu np. na masaż relaksacyjny itp. Jeśli lubi słodycze to do prezentu koniecznie dorzuć jej ulubione (!) czekoladki, to zawsze miły akcent :) Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: prezent 17.07.10, 07:51 Lubi jazdę konną, nie ma faceta, nie pracuje. Ale masaż to ciekawa sprawa. Budżet planuję 50-150 zł. Nie znam niestety dokładnie jej gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: prezent 17.07.10, 08:33 umow ja ze mna na randke ,s trasznie mnie kreac takie 30latki , przez jeden dzien moge byc jej niewolnikiem, jak ten geppetto co kieryds pisal na forum, wiesz smycz, obroza, pejczyk, piorko, bdsm i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś