aneczka22.1987
03.09.10, 17:53
Nie wiem czy to temat odpowiedni dla tego akurat forum trudno wywalą mnie ale jestem tak
wściekła że nawet nie chce mi się szukac!!!
Właśnie znalazłam u mamy mój stary pamiętnik!!!Taka jestem wściekła jak mogła go wziąśc!!!Wiem
że czytała bo to już nie pierwszy raz,kiedy go u niej znalazłam ale myslałam że choć trochę się
zmieniła,już od paru lat go nie piszę ale ostatni schowałam tak głęboko pod lóżkiem,że myslałam że
mam już spokój,ale niedawno był remont(pod moją nieobecnośc)i na śmierć zapomniałam o nim!!
Mam do niej straszny żal,jak mogła tak postąpić nie mam dziesięciu lat,żeby musiała mnie
kontrolować jestem dorosła a to pamiętnik z moich młodzieńczych wygłupów,wypisywałam tam
rzeczy których się wstydze-takie głupoty,które popełnia się za młodego,nie wyrzuciłam go,z resztą
to też część mojego życia,co jak co ale chciałabym je pamiętać przynajmniej te dobre chwile.
Jestem tak wściekła że mam ochotę wyprowadzić się z domu,mieszkam z rodzicami tylko dlatego że
mają trudną sytuację materialną i pomagam im cały czas,poza tym są już w podeszłym wieku,ale
mam dość tego że jak tylko jadę do pracy to mama wie gdzie co jest wszystko mam
skontrolowane,wie lepiej niż ja sama co gdzie mam !!
Kiedy poruszam ten temat to jest obraza majestatu,oczywiście mama tak przekręca kota ogonem
że to ja się czuje winna że mam o to do mamy pretensje.Eh...Nie chce mi się już nic,Co Wy o tym
myślicie kto ma racje??