d.moll.ka DZIEcIAK 15.09.10, 18:57 Nie gniewaj się. Ja też jestem dzieciak. I jak byłam młodsza (15-21 lat) a facet mi sie podobał to sie cykałam i chodziłam dokoła tematyu jak niedźwiadek dokoła barci. Potem mi przeszło. Ile Ty masz lat? pada... ruch na forum jak w ulu;) dużo pszczelarskich porównań. Ale to nie dlatego, że Meggi wydaje mi się troszkę taką małą słodką .... :D Meggi, weź z chłopakiem normalnie porozmawiaj, co? nie wiem, czy to ta pogoda, że jestem jakaś słodko-kwaśna... czy inne wiszące w powietrzu kłopoty... zła jak.... osa! Odpowiedz Link Zgłoś
d.moll.ka Re: DZIEcIAK 15.09.10, 19:07 swatka? czy - nie daj bóg - rajfurka! ;D głupi żart, sorki Odpowiedz Link Zgłoś
megi244 Re: DZIEcIAK 16.09.10, 16:01 ktos fajny z forum podsunal mi świetny pomysl, ktory niebawem zrealizuje. Czy sie uda? Odpowiedz Link Zgłoś
nick.na.1 Re: DZIEcIAK 18.09.10, 11:23 halo, to niesprawiedliwe. nie tylko ursyda śledzi ten wątek ;-) też jestem ciekawa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
megi244 Re: GDZIE jest Meggi ??? 18.09.10, 11:48 Pojade pozniej, dopiero co byłam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
megi244 Re: GDZIE jest Meggi ??? 18.09.10, 11:49 Ale odezwe sie na tym wątku i napisze jak poszło. Mam nadzieje,ze jednak nie jestem mu obojętna Odpowiedz Link Zgłoś