Gość: Agata IP: 212.33.74.* 31.03.04, 11:53 Czy wczoraj lub dzisiaj komus sie udala wejsc na swoje konto na WP? Ja probuje juz drugi dzien i nic :( O co z tym chodzi? Czyzby naprawde WP upadla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: Poczta na WP .... 31.03.04, 12:11 Gość portalu: Agata napisał(a): > Czy wczoraj lub dzisiaj komus sie udala wejsc na swoje konto na WP? Ja > probuje juz drugi dzien i nic :( mnie sie przed chwilą udało :) > O co z tym chodzi? a jaki komunikat się pojawia? > Czyzby naprawde WP upadla? chyba jeszcze nie, ale niedużo zdaje się brakuje Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Poczta na WP .... IP: 212.33.74.* 31.03.04, 12:29 Dzieki za odpowiedz. Komunikat to : nie mozna wyswietlic strony :( Ale jak Tobie sie udalo to i ja bede probowac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sprite35 Re: Poczta na WP .... 31.03.04, 12:28 Ja mam dwa konta na WP i chyba o dwa za dużo. Na jedno wchodzę , na drugie nie. pozdrawiam Sprite Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marie Huana Re: Poczta na WP .... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 31.03.04, 12:39 Moje konto wp działa, z boku patrząc "bez zarzutu"... poza tym tylko, że usługa NOSPAM w ogóle nie działa, przychodzi mnóstwo śmieci z trojanami, również komunikaty typu: "z twojego konta wysyłany jest spam i żalą się inni użytkownicy", co za bzdury... Szkoda mi konta, którego zdres zna mnóstwo ludzi. Zmiany byłyby kłopotliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
sprite35 Re: Poczta na WP .... 31.03.04, 12:59 Miałem dokładnie to samo i "poskarżyłem" się adminowi ale wspomniałem tylko o jednym koncie. I to konto przestało działać. Drugie działa dalej. Cóż za profesjonalizm i szybkość działania administratorów WP !!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś