maitresse.d.un.francais 03.10.10, 16:11 Czy w centrach handlowych występują pasmanterie i czy można nabyć przy niedzieli druty dziewiarskie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ctryna Re: głupie pytanie, a co sobie będę żałować 03.10.10, 16:14 tak we wro w maniolii jest "igła z nitką" mają wszystko, alE sklep ten obchodzę szerokim łukiem, bo ja za duzo guzików widze to wpadam w Panikę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: głupie pytanie, a co sobie będę żałować 03.10.10, 16:16 z tego co wiem to bywają pasmanterie co do drutów nie wiem, Odpowiedz Link Zgłoś
wyjdeztego Re: głupie pytanie, a co sobie będę żałować 03.10.10, 16:17 boze a co to sa te druty? :) i do czego ci to? pytam z czystej ciekawosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais do wyjdeztego 03.10.10, 16:33 do robienia na nich ;-) robi się na nich szaliki, czapki, skarpetki, swetry i inne takie ;-) nie żebym umiała, zwłaszcza swetry;-), zamierzam robić według gotowych wzorów potrzebne mi są nr 4, bo mam metalowe i do dupy z takimi, oraz 6 i pół, celem zrobienia próbki Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: głupie pytanie, a co sobie będę żałować 03.10.10, 16:23 w galerii mokotów chyba była, zadzwoń na ten informacyjny, może podadzą Ci bezpośredni do pasmanterii. i się dowiesz. a poza tym, to: www.e-pasmanteria.pl/druty_szydelka-k143-0-3-default.html Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: głupie pytanie, a co sobie będę żałować 03.10.10, 16:52 \ > www.e-pasmanteria.pl/druty_szydelka-k143-0-3-default.html > > A poza tym to jutro będą czynne pasmanterie w całym mieście... pytam o DZIŚ Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: głupie pytanie, a co sobie będę żałować 03.10.10, 16:55 dziś to w galerii mokotów, stoi jak WÓŁ! Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: głupie pytanie, a co sobie będę żałować 03.10.10, 16:55 Dzis? W Galerii Mokotow jest czynna swietnie zaopatrzona pasmanteria. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: głupie pytanie, a co sobie będę żałować 03.10.10, 19:55 chcesz robic na drutach? :) hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: głupie pytanie, a co sobie będę żałować 03.10.10, 20:33 Robiła baba na drutach. Przejechał tramwaj i spadła. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: głupie pytanie, a co sobie będę żałować 04.10.10, 16:12 na razie baba narobiła na drutach próbek, a dzisiaj idzie przepisać w empiku taki wzór na sweter z pisma dziewiarskiego Odpowiedz Link Zgłoś