kombinerki.pinocheta 30.10.10, 18:40 gorset? Lubicie? Zakladacie? A moze nie przepadacie, a zakladacie tylko dlatego zeby sprawic przyjemnosc swoim facetom? Taki luzny sobotni watek. Bez spiny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshunter Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 18:46 no ladny ale moglby miec wieksze cycki w srodku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 18:47 ma sie ten dobry gust swojej taki kupie, jak tylko ta swoja znajde Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 18:44 tylko od czasu do czasu na typową randkę rozbieraną. Ogólnie nie przepadam :D No to na zdrowie <chlup> Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 18:50 Ty masz meza, a w tym przypadku nie ma mowy o randce jest tylko smutna proza zycia :) >Ogólnie nie przepadam :D uciska? krepujace? jak to sie zaklada? normalnie sznurkami sie zawiazuje, bo chyba nie przez glowe? :) > No to na zdrowie <chlup> herbate pije, zdrowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 03:20 Randkę rozbieraną bez zobowiązań? :P Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 12:08 randki rozbierane z mężem hmmm nooo, jak najbardziej bez zobowiązań!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 13:52 Ja mam nadzieję, że też mi się trafi żonka dbająca o tą strefę życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 18:45 Moja teściowa ma :) Ortopeda jej przepisał :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 18:50 w193.wrzuta.pl/audio/9wgE9fVQDgY/janusz_gajos_-_operacja Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 18:51 > Moja teściowa wyrazy wspolczucia :) > Ortopeda jej przepisał :D:D:D:D hehe ale zacieszasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 18:45 Mam dwa - kremowy i czarny, na specjalne okazje zakładam. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 18:51 chcialbym byc ta specjalna okazja :p Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 18:52 nie ale polubilam za to ponczochy ,glownie czarne koronkowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 18:57 tez mnie kreca, szczegolnie w polaczeniu z odpowiednim gorsetem Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:22 simply_z napisała: > nie ale polubilam za to ponczochy ,glownie czarne koronkowe;) > > A wiesz, że ja też od niedawna kocham się w pończochach? Wczesniej nosiłam, ale bez przekonania. Od jakiegoś czasu noszę pończochy z przyjemnością, mam w wielu kolorach, nawet grube, zimowe ;). Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:37 > A wiesz, że ja też od niedawna kocham się w pończochach? > Wczesniej nosiłam, ale bez przekonania. Od jakiegoś czasu noszę pończochy z prz > yjemnością, mam w wielu kolorach, nawet grube, zimowe ;). Też nabyłam grube na zimę, ale to jest niepraktyczne, bo w tyłek dalej zimno, więc niestety teraz sezon na pończochy się skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:53 zloty.strzal napisała: > > A wiesz, że ja też od niedawna kocham się w pończochach? > > Wczesniej nosiłam, ale bez przekonania. Od jakiegoś czasu noszę pończochy > z prz > > yjemnością, mam w wielu kolorach, nawet grube, zimowe ;). > > Też nabyłam grube na zimę, ale to jest niepraktyczne, bo w tyłek dalej zimno, w > ięc niestety teraz sezon na pończochy się skończył. No właśnie nie jest jakoś drastycznie zimno :). Lekkie podwiewanie jeno czuć ;). Spódniczki zimowe mam wełnanie, ciepłe, więc jest ok. Takie pończochy może nie na wielkie mrozy, ale nie jesienne wieczory sa git :). Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 18:53 Tak, zakładamy gorset, by w nim składać propozycje seksu prawiczkom. By mogli szlachetne odmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 18:59 O matko bosko czestochowsko, u nas na wsi się w takich nie chodzi, co by ksiądz proboszcz powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:03 >co by ksiąd > z proboszcz powiedział. nic, po prostu by mu stanal Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:11 no jak to co, pewnie "wszelki duch dzielo Pana Boga chwali ":P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:08 Takiego bieliźnianego nie, ale mam jeden do bluzek heleghanckich i jakiś od sukienki, ale ich nie noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:21 dobrze, czyli figura odpowiednia, juz zanotowalem :) wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze jestes dobrym materialem na zone Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:31 chodzi o caly komplet czy o ten gorset?? gorsetu przyznaje szczerze nie mam zadnego. Mam za to co prawda taki hm, jakby to powiedziec stroj wyjsciowy, a nie bielizniany, ktory moznaby podciagnac pod kategorie elegancki bluzko-gorset ;). Poza tym to z takich frywolnych ciuchow posiadam jedynie ponczochy i pas do ponczoch. Przebierac sie bede jak bede mniej atrakcyjna- czyli pewnie tak pod 40tke, narazie wystarczy ze zdejme bluzke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:43 pas do ponczoch? pierwszy raz o czyms takim slysze o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:33 [i]wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze jestes dobrym materialem na zone[/ No nie wiem, zależy dla kogo. Zresztą, po co komu żona… Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:39 > No nie wiem, zależy dla kogo. Zresztą, po co komu żona… a co nie chce sie oswiadczyc? a to swinia, dlugo czekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:50 [i]a co nie chce sie oswiadczyc? a to swinia, dlugo czekasz?[ ;) Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 14:45 Niestety będziesz musiał o nią walkę toczyć ze mną. Bo dla mnie też niestety ona jest dobrym materiałem na żonę :P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:21 Co ja w sobie mam, ze Józqa i Kombiego przyciągam? Heheheh Az strach się bać. :) Poza tym: kombi nie walczy o kobiety, to kobiety mają walczyć o Kombiego. :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:30 jozek, jest twoja > Poza tym: kombi nie walczy o kobiety, to kobiety mają walczyć o Kombiego. :D:D kpi sobie ze mnie, gowniara jeszcze przyjdzie moj czas, dorobie sie, zdobede doswiadczenie, lepsza prace, popracuje nad cialem, naucze sie 3 jezykow, kupie dobrej klasy samochod, naucze sie plywac, tanczyc, jezdzic na nartach, stane sie bardziej towarzyski, naucze sie podrywac, rozmawiac z kobietami, bede sie dobrze ubieral, popracuje nad elokwencja, bede czyscil buty na blysk, dbal o paznokcie i dlonie, naucze sie prasowac, gotowac, odkurzac, bede czesciej chodzi do fryzjera, no chyba, ze wylysieje, wtedy nie bedzie mi potrzebny, popracuje nad tylkiem, by byl bardziej jedrny, zaczne sie usmiechac i zagadywac, przestane sie garbic i bede trzymal wzwod, ciagle juz niedlugo, czuje to w kosciach Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:34 kpi sobie ze mnie, gowniara > jeszcze przyjdzie moj czas, dorobie sie, zdobede doswiadczenie, lepsza prace, p > opracuje nad cialem, naucze sie 3 jezykow, kupie dobrej klasy samochod, naucze > sie plywac, tanczyc, jezdzic na nartach, stane sie bardziej towarzyski, naucze > sie podrywac, rozmawiac z kobietami, bede sie dobrze ubieral, popracuje nad elo > kwencja, bede czyscil buty na blysk, dbal o paznokcie i dlonie, naucze sie pras > owac, gotowac, odkurzac, bede czesciej chodzi do fryzjera, no chyba, ze wylysie > je, wtedy nie bedzie mi potrzebny, popracuje nad tylkiem, by byl bardziej jedrn > y, zaczne sie usmiechac i zagadywac, przestane sie garbic i bede trzymal wzwod, > ciagle juz niedlugo, czuje to w kosciach Ok, czekam, czekam! :D Ale bez tego wszystkiego i tak cie lubię. popracuje nad tylkiem, by byl bardziej jedrny O to to! Jak już popracujesz to podziel się efektami. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:37 ale przyznasz, ze z teorii jestem zajebisty? ktory facet, by wiedzial, ze buty, dlonie, paznokcie, wlosy i tylek to wazne punkty w atrakcyjnosci u kobiet tylko zeby jeszcze mi sie chcialo glowe myc, ech, jestem jak tlustowlosy bob z hotelu roma Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:40 Hehheeh o matko, no to myj ten łeb, a nie na forum siedzisz. :D:DD:D W teorii to miszcz jesteś. A pazurki obgryzasz czy po prostu nie czyścisz? Kurna ja bym się za ciebie wzięła, w tydzień byś lśnił czystością! Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:43 teraz paznokcie mam zajebiste krotko obcinam, by sie nie brudzily i bym nie obgryzam czasami skorki wcinam, ale na razie jest git kuerwa o czym ja z toba rozmawiam ale dlonie mam ch...owe, takie kobiece Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:45 kuerwa o czym ja z toba rozmawiam O co ty mnie posądzasz?!? :D ale dlonie mam ch...owe, takie kobiece Lepsze to niż niezdarne, wielkie graby, wierz mi. :D:DD:D Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:57 > O co ty mnie posądzasz?!? :D ja przemegazajebiaszczyhiperfacet rozmawiam o paznokciach musze sprawdzic czy orzeszki mam na miejscu :) > Lepsze to niż niezdarne, wielkie graby, wierz mi. :D:DD:D do tego mam smieszna twarz :/ wszystko mam jakies takie kobiece Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 22:14 > do tego mam smieszna twarz :/ > wszystko mam jakies takie kobiece Nie strasz, naprawdę WSZYSTKO? :P Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 16:06 Uwielbiam Rzeko Twój styl pisania na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:34 Nie jesteś tak wredna jak inne kobiety na tym forum, nie jesteś wyniosła. Jesteś tak sympatyczna, a niektóre tutaj to takich pierdołowatych prawiczków jak ja traktują jak gorszy gatunek człowieka, albo nawet nie człowieka :P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:41 niektóre tutaj to takich pierdołowatych prawiczków jak ja > traktują jak gorszy gatunek człowieka, albo nawet nie człowieka :P Po prostu mają mniej cierpliwości. :D Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:44 A ja mam wrażenie, że uznają tylko samców alfa Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:51 A ja mam wrażenie, że uznają tylko samców alfa No nie wiem, ale takich za dużo nie jest. na Całe stado to tylko jeden. :D Chyba raczej chodzi o to, że nie lubi patrzeć jak ktoś się publicznie na sobą użala. ;) ile można, Józeq? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 16:04 No już przestałem się użalać :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:29 Mam taki do łóżka z całym kompletem. Mam też taki do dyskoteki. W szafie zwisa oczywiście poślubny. Jestem też szczęśliwą posiadaczką takiego imitującego bluzkę, tylko nie wiem, gdzie jest ;/ Możliwe, że któraś zazdrośnica mi go hapsgewejzen ;) Uwielbiam, aczkolwiek rzadko przyodziewam. Mnie nie krępuje, chodzi bardziej o praktyczność. Mogłabym się urodzić w czasach świetności gorsetów, bo lubię być ściskana :D Nylonki też kocham, o! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:38 Pompa na Ciebie mozna liczyc :) pejczyk w tym komplecie tez sie znajduje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:47 Nie lubię bić, ale klapsy otrzymywać owszem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 03:22 A ja klapsa jakiejś kobiecie chętnie bym dał Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 22:21 pompeja napisała: > Nie lubię bić, ale klapsy otrzymywać owszem ;) Pompa, mi się ciągle wydaję, że my z jednej matki siostro ;). Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:30 Ja mam dwa. Jeden ciazowy, drugi dla matki karmiacej piersia. Obydwa pomaranczowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:35 >Jeden ciazowy, drugi dla matki karmiacej piersia. nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:32 wolę coś takiego i tak lubię ,JA lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:35 Najgorsze jest to, że jak ma się wypukłą poopę jak ja, to te ramiączka (czy jak to tam się nazywa) zsuwają się na boki przy skłonie. Po Ra Cha! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:46 a z pończochami też Ci się zsuwa? :> bo pończochy powinny trzymać ten cały pas na miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:55 Pończochy też. Mam taką figurę gruchy ^^ Więc pozostaje mi tylko noszenie samonosiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:36 ol jeeeeee :) nienawidze Twojego faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:45 no ja mam jeszcze pie...a na punkcie bucików np takich Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 19:55 nie podobaja mi sie takie z gruba podeszwa czy jak to sie nazywa normalne szpilki to co innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 20:01 to mają być szpilki do pie###nia,a nie chodzenia :D ładnie na stópce wyglądają :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 20:06 > to mają być szpilki do pie###nia,a nie chodzenia :D tysz prowda, + dla Ciebie :) ale Ty jestes zepsuta :) jak ten Twoj kumpel, dopial swego czy nic z tego nie wyszlo? mecze Cie o niego, bo interesuje mnie to czy takie niesmiale ciecie tez wyrywaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 20:20 no ja straszny zbok jestem :D a wiesz,że nie wiem,jakoś gadałam z nim ostatnio przez chwilę,to nic się nie chwalił,ale nie mam czasu na razie się z nim spotkać,więc nie jestem w temacie jego ekscesów randkowych:D Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:49 Największy zbok to ja i ze mną moja kobieta nie wytrzyma :P Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:55 tylko nie mow, ze bijesz czytajac ten watek? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 16:00 Nie nie biję, ale wątku Ci gratuluję bo sympatyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Ja wolę czerwone... 30.10.10, 19:46 www.sklep-intymny.pl/product-pol-664-Czerwony-gorset-Chilirose.html Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Ja wolę czerwone... 30.10.10, 19:50 gorset mnie się nie podoba,ale jakie te pani ma buty!miau! Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Ja wolę czerwone... 30.10.10, 19:52 Jakby to mój kolega określił...zajedwabiste. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Ja wolę czerwone... 30.10.10, 19:55 dobry link, musze sobie przejrzec co tam maja ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Ja wolę czerwone... 30.10.10, 19:57 ojapie..., co to jest? KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: ;-O 30.10.10, 20:08 hehe, zlot onanistow. Moze sie dzis przebiore w cos fikusnego?? w koncu mamy halloween!! Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Nie oceniaj innych swoją miarą. Nt 30.10.10, 21:33 to do mnie?? hahahaha, dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Ja wolę czerwone... 30.10.10, 20:23 Siatka do łowienia szczupaków, jedne nawet "się w niej ostał". ;P Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 03:21 Szukam kobiety, która będzie dla mnie taki zakładać :P Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 14:17 Wszystko stopniowo, z budowaniem napięcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 14:26 Tak :) Spontaniczna dobra zabawa, bez żadnych planów i ustaleń, wszystko pod wpływem chwili i emocji :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 14:44 Czego mam się bać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 14:45 Spontan sponatnem, a fantazja... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 14:49 Mi jej nie brakuje, ale chyba bać się nie mam czego ;) Krzywdy byś mi chyba nie zrobiła? :P Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 14:52 A komarów gryzących w tyłek się nie boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 14:54 To aż w plener chcesz mnie zabrać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:00 To ja się faktycznie zaczynam bać, jeszcze z wrażeń (pozytywnych) zawału dostanę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:03 Od razu mówię, że nie reanimuje metodą usta-usta... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:11 To mogę mieć najpiękniejszą śmierć jaka jest tylko możliwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 22:23 hermina1984 napisała: > wolę coś takiego > > > > i tak lubię ,JA lubię :) Hermina, no właśnie dokładnie ten mam! Ale uprzedzę pytanie, pejczyka do niego nie ;). Za to pasujące stylem buty tak :). Drugi mam koronkowy kremowy, słitaśny. Lubię takie gadżeciki :). Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 21:44 nie mow kombi ze ta pani ci sie podoba - ja to miałbym ochote co najwyzej ja sklepac Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Macie w swojej kolekcji... 30.10.10, 22:26 nie mam, bo nie jestem aż tak długa w pasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 03:19 Na każdej kobiecie gorset może ładnie wyglądać :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 22:28 jasne, jeśli jest robiony na miarę :) na mnie te wymiarowe nie leżą dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 01.11.10, 10:49 Nie bądź już taka skromna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 01:32 Mam :p Taki do zakładania na bluzkę (w komplecie są jeszcze spódniczka, spodnie i żakiet) Nigdy w nim nie wyszłam, gdyż wobec dylematu: gorset czy oddychanie - zawsze jakoś wybierałam to drugie. A taki bieliźniany se kupie jak bede miała kogoś godnego by to na mnie oglądać :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 03:18 To szukaj, nie ma co czekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 01:48 Mam. Kilka nawet. Najczesciej nosze jako bielizne.. ale czasem zdarza sie ze jako i top do spodni. Generalnie gorsert na codzien jest mega niewygodny. Przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 01:48 Macie, ale taki, który nie kwalifikuje się pod ubranie, raczej jedynie w celu lubieżnym. Teraz przymierzam się do zakupu o tego Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Nie n/t 31.10.10, 14:30 Już nie przesadzajmy, że z niego taka niedojda. A czy wszystkie kobiety to takiej "dojdy"? Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:30 Nie mam, nie lubię za bardzo koronek. Mam taką koszulkę niby seksowną z koronek i tiulu, ale mojemu facetowi sprawiło to taką przyjemność, że w po 3 min. jej nie było, więc jak dla mnie szkoda wydawać kasę;) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:39 > Nie mam, nie lubię za bardzo koronek. Mam taką koszulkę niby seksowną z koronek zdjecie poprosze jakies, bo nie wiem nawet jak wyglada zarys nie mowiac o szczegolach :) > i tiulu chcialas mnie obrazic? c zamiast t ? Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:43 Coś takiego jak to: seksownabielizna.pl/p1326-Sexy-Koszulka-Monique-Beauty-Night-koszulka-stringi.html tylko trochę więcej koronek w miejscu piersi. Nie bądź taki przewrażliwiony, tiul to taki cienki materiał, jak na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:48 Kupię takie coś swojej kobiecie jak będę ją miał :) Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: Macie w swojej kolekcji... 08.11.10, 10:59 u mnie tez kroluja koszulki,czarne i kolorowe, wygodniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: nie, ale mamy bojówki 31.10.10, 15:40 chcialbym cie w tych bojowkach zobaczyc, a pozniej w gorsecie Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: nie, ale mamy bojówki 31.10.10, 15:51 kombinerki.pinocheta napisał: > chcialbym cie w tych bojowkach zobaczyc to się da zrealizować , a pozniej w gorsecie nie uznaję tego wynalazku > Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: nie, ale mamy bojówki 31.10.10, 15:44 W bojówkach odpowiednio dobranych kobieta też może wyglądać dobrze, byleby nie nosiła ich non stop Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: nie, ale mamy bojówki 31.10.10, 15:53 josef_to_ja napisał: > W bojówkach odpowiednio dobranych kobieta też może wyglądać dobrze no ba sam seks www.bunkier.com/pokaz.php?wiecej=on&id=991&kat_id=88 , byleby nie > nosiła ich non stop Bo co? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: nie, ale mamy bojówki 31.10.10, 16:03 No bo chciałbym żeby moja kobieta czasem się dla mnie ubrała bardziej kusząco ;) A tak poza tym to niech ma swój styl, taki jaki lubi, byleby zaniedbana nie była Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: nie, ale mamy bojówki 31.10.10, 16:05 josef_to_ja napisał: > No bo chciałbym żeby moja kobieta czasem się dla mnie ubrała bardziej kusząco Ale kobiety na ulicy nie są twoje, więc mogą chodzić, jak chcą. A ty sam jak wyglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: nie, ale mamy bojówki 31.10.10, 16:16 Myślę, że jestem zadbany i aż tragicznie nie wyglądam. Raczej męsko i bez patrzenia na aktualne kanony mody Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: nie, ale mamy bojówki 31.10.10, 22:08 Raczej męsko i bez patrz > enia na aktualne kanony mody czyli: w worowatych, burych/czarnych/granatowych rzeczach i adidaskach? to nie jest męsko, to jest jak powodzianin (który stracił wszystko w powodzi i ubrał się w ciuchy z darów) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: nie, ale mamy bojówki 01.11.10, 10:51 Widzę, że bardzo krytyczna jesteś i strasznie oceniasz ludzi po wyglądzie Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: nie, ale mamy bojówki 01.11.10, 21:27 josef_to_ja napisał: > Widzę, że bardzo krytyczna jesteś i strasznie oceniasz ludzi po wyglądzie Bardzo krytyczna jestem. Po wyglądzie nie oceniam, ale wszystko mi się skręca, jak widzę ludzi z własnej winy zaniedbanych - z przekonania, że wyglądają jak macho. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: nie, ale mamy bojówki 01.11.10, 21:34 A w jakim sensie zaniedbanych? Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria77 Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:41 tjaaa, dla każdego kochanka inny wzór i kolorek ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 23:11 euphoria77 napisała: > tjaaa, dla każdego kochanka inny wzór i kolorek ;))) Coś w tym jest... U mnie każdy nowy facet=przetasowania w bieliźniarskiej szafie i truchcik na zakupki Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 23:55 To aż tak dużo tych facetów miałaś? :P Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Macie w swojej kolekcji... 01.11.10, 00:13 Trochę się żyje już na świecie :P A tak naprawdę - to jest podzbiór w zbiorze. Zbiór ogromniasty - bieliźniarskich fatałaszków. podzbiór troszkę mniejszy - kupionych "na okazje" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Macie w swojej kolekcji... 01.11.10, 00:27 Ja na szczęście jeszcze młodziutki jestem, więc dziewczyny w moim wieku i młodsze zwykle nie mają aż tak wielu partnerów seksualnych za sobą ;) Chyba że dla takiej kolekcji bielizny bym się skusił :P Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 15:58 1. mamy, nawet kilka 2. nie wiemy, czy lubimy, po prostu bywają użyteczne... 3. zakładamy do okreslonych sukienek, dość rzadko... 4. zakładamy, by wyglądać lepiej we własnych oczach, facet widzi to, co na wierzchu... o efektach oglądania wierzchu i później w wyniku tego - tego co pod spodem pisać nie zamierzam... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Macie w swojej kolekcji... 31.10.10, 23:08 Mamy. Najpierw kupuję, a potem staram się do niego dochudnąć. Nie ma lepszej metody. Odpowiedz Link Zgłoś
megi1973 Re: Macie w swojej kolekcji... 08.11.10, 11:42 tylko małolatom chce się opakowywać w takie cóś Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Macie w swojej kolekcji... 08.11.10, 11:51 rozumiem w takim razie dlaczego dojrzali faceci uganiaja sie za nastolatkami i studentkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Macie w swojej kolekcji... 08.11.10, 14:46 hmm.. a starsze panie czemu nie? z lenistwa? z braku figury ktora warto podkreslic? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais to starsze panie są bezpośrednio po nastolatkach? 08.11.10, 16:27 po-trafie napisała: > hmm.. a starsze panie czemu nie? z lenistwa? z braku figury ktora warto podkres > lic? Znaczy powyżej dwudziestki? Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: to starsze panie są bezpośrednio po nastolatk 08.11.10, 16:36 nieporozumienie, piszac starsze panie mialam na mysli 'panie starsze, niz malolaty'. Niekoniecznie panie w jesieni zycia ;-) Chyba zeby isc glebiej w podzial na malolaty, dziewczeta, kobiety, starsze panie i matrony. Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Macie w swojej kolekcji... 08.11.10, 14:16 Skoro nie wiesz co to pas do ponczoch to co z ciebie za teoretyk? Z innych erotyucznych elementow garderoby rowniez: podwiazki, halki, koronkowe body, peniuary. Sa tez specjalne rajstopy 'do celow specjalnych' wycianane w odpowiednich miejscach. Oraz rekawiczki 'na cale cialo', za wylaczeniem strategicznych elementow. A gorset posiadam, jak najbardziej i to nie jeden :-) Odpowiedz Link Zgłoś
takajatysia Re: Macie w swojej kolekcji... 08.11.10, 15:37 Kurczę nigdy nie miałam gorsetu. Nie wykluczam użycia - dla mężczyzny, bo wątpię by było to wygodne rozwiązanie :D Odpowiedz Link Zgłoś