Dodaj do ulubionych

Czy któraś z was

09.11.10, 17:44
lub ktoś z waszych znajomuch lub rodziny grał w konkursach internetowych i cos wygrał?
Obserwuj wątek
    • kombinerki.pinocheta Re: Czy któraś z was 09.11.10, 17:47
      kolezanka wygrala kiedys kosmetyki

w konkursach, w ktorych mozna wygrac nagrody o sporej wartosci biora udzial profesjonalni gracze, wiec nie liczylbym na wygrana
      • net.mynia Re: Czy któraś z was 09.11.10, 17:57
        Ale od czego to zależy? Czemu uważasz ze profesjonalni gracze, czy to jest ustawione?
        • kombinerki.pinocheta Re: Czy któraś z was 09.11.10, 18:02
          nie wiem czy ustawione, mysle, ze musze miec wszystko potwierdzone, bo przeciez podatki od tego sie placi, wiec latwo moznaby sprawdzic czy czasami nie wygrala corka czy wnuczka wlasciciela
          czytalem kiedys we wprost, ze przy wiekszych stawkach - jakies samochody, bony, telefony, tv, rtv,agd, wycieczki - udzial biora profesjonalisci, ktorzy wydaja sporo pieniedzy na udzial
          kilka telefonow ustawionych na okreslony czas (zapomnialem ja kto sie nazywa), mnostwo smsow, kilka ludzi za to odpowiedzialnych
          byl taki konkurs, w ktorym bylo do wtygrania kilka mercedesow - niektorzy wydawali na to nawet 20tys zl
          to jest zorganizowana grupa i zeby wygrac naprawde trzeba poswiecic na to sporo czasu i pieniedzy
          trzeba miec cholerne szczescie zeby wyslac kilka smsow i wygrac
          • kombinerki.pinocheta Re: Czy któraś z was 09.11.10, 18:03
            tv to przeciez rtv :)
        • soulshunter Re: Czy któraś z was 09.11.10, 18:02
          Bedac jeszcze w USA czytalem o "zawodowych graczach". Polega to na tym ze graja w kazdej loterii w kazdym losowaniu bez wzgledu na to jaka jest nagroda. Wygrywali np roczne zaopatrzenie w platki sniadaniowe jakies pieluchy, drobne agd i inne mnostwo gowna. Wysylali losy ktore byly np na promocyjnych opakowaniach, wycinali kupony konkursowe z gazet i wysylali, grali w jakies loterie, rozwiazywali krzyzowki z nagrodami i wysylali odpowiedzi do losowania nagrod itd itp ale robili to w ilosciach hurtowych.
        • na_sen Re: Czy któraś z was 09.11.10, 18:05
          kiedyś na allegro w trakcie poszukiwań samochodu natrafiłam na gościa, który miał w swoich aukcjach 4 samochody (bmw) wygrane w loterii orange (sam napisał, że to są wygrane samochody), wątpię żeby to był przypadek :)
          • soulshunter Re: Czy któraś z was 09.11.10, 18:10
            a nie napisal z ilu BMW z recyclingu je zlozyl?
    • soulshunter Re: Czy któraś z was 09.11.10, 17:50
      jedyna a zarazem najbardziej wartosciowa wygrana jaka kiedykolwiek wygralem to byla wiza do USA.
    • salma75 Re: Czy któraś z was 09.11.10, 18:00
      A w telewizyjnych też można? Bo ja wygrałam 17 tys :D.
    • chersona Re: Czy któraś z was 09.11.10, 18:27
      Któraś nie, ale któryś a mianowicie mąż, w konkursie F1. Wygrał jakieś drobiazgi typu czapeczka, długopis, etui, etc.
    • silentscream Re: Czy któraś z was 09.11.10, 18:59
      Ja może trochę od drugiej strony, ale wyjdzie na jedno. Otóż myśmy w robocie organizowali kiedyś konkurs internetowy i zapewniam, że nagrody były autentyczne i zwycięzcy je otrzymali. Aha, to oczywiście żadna filantropia, takie konkursy są po prostu doskonałą promocją marki.
    • lancer7 Re: Czy któraś z was 09.11.10, 19:25
      www.wprost.pl/ar/167515/Jak-wygrywac-konkursy/?I=1386 tak się wygrywa w takich konkursach :)
      • soulshunter OJP 09.11.10, 20:14
        czas start ;)
    • jej_torebka Re: Czy któraś z was 09.11.10, 20:55
      mama mojej koleżanki z roku wygrała wycieczkę na wyspy kanaryjskie, a mój chłopak blender.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka