Dodaj do ulubionych

czy takie zachowanie jest normalne

09.11.10, 21:57
mam wolne mieszkanie
a mój facet nie spi u mnie bo woli u siebie w domu
w swoim łozku, chociaz rano oboje idziemy do pracy
a naprawde rzadko sie zdarza zebym miała wolne mieszkanie i zebysmy spali razem i byli sami w domu..ja u niego lubie spac nawet jak ide do pracy
posiedzi do 21 i idzie do domu a ja siedze w nocy sama,
dopiero z srody na czwartek bedzie bo jest wolne
dodam on ma prawie 30 lat
noz mnie wkurza
Obserwuj wątek
    • jan_hus_na_stosie Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:00
      współczuję
    • mag29 Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:01
      A mówi dlaczego?
      Mój ma to samo - mówi, że nie wysypia się na moim łóżku, co jest faktem, często zdarzało mi się przebudzić w nocy, a on nie spał i nie spał ...
      Do tego jednak jak śpimy razem, to ciężko nam "pójść spać" :-)
      Inaczej sprawa wygląda, jeśli następnego dnia nie musi pracować, wtedy jest bardziej skłonny.
      Argumenty jako tako do mnie docierają, co nie zmienia faktu, że mnie to irytuje. Żeby jeszcze własnego chłopa namawiać, żeby został na noc ... :/
      • mammetlikwglowie Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:03
        o tóż to sam powinnien wiedziec, ze powinnien, oczywiscie przeprasza i mówi zebym sie nie denerwowała, ze w srode przyjdzie, itp
        chociaz ch...owo jak spedzamy całe poobiedzie razem lezymy nadzy przytuleni wybija godzina i on idzie..to szlag mnie wtedy trafia!
        zwazywszy ze sam mówi ze ze mna mu sie dobrze spi ale nie ma to jak swoje łózeczko
        • mag29 Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:06
          A ty nie mogłaś pojechać do niego?
    • haku.mokuren Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:06
      > posiedzi do 21 i idzie do domu a ja siedze w nocy sama,
      Bardzo się boisz? A gdzie mamusia? Zapewniam Cię, że siła miłości nie ma nic wspólnego z tym, że człowiek lepiej się wysypia we własnym łóżku.
      • mammetlikwglowie Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:08
        a po co skoro mam wolna chate zreszta czesto u niego spie a on sam nie mieszka
        • jan_hus_na_stosie Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:12
          skoro już teraz nie lubi z tobą spać to po ślubie pewnie będzie sypiał w osobnym pokoju...
          • mag29 Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:27
            jan_hus_na_stosie napisał:

> skoro już teraz nie lubi z tobą spać to po ślubie pewnie będzie sypiał w osobny
            > m pokoju...

Wiesz, nie wiadomo - może teraz uprawiają w nocy tyle seksu, że facet zwyczajnie nie wyrabia w pracy następnego dnia, jak się sobą nacieszą to będzie spokojniej.
            Przy innej argumentacji - możesz mieć rację.
      • jan_hus_na_stosie Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:10
        po 10 latach małżeństwa może i tak, a nie już na samym początku...
        • mag29 Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:11
          A skąd wiesz, że to początki? ;-)
          • jan_hus_na_stosie Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:14
            a takie jakieś przeczucie mam ;)
          • mammetlikwglowie Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:15
            moz e nie to ze nie libi ze mna spac..bo sam mówi ze lubi, ze dobrze mu sie ze mna spi..zawsze sie przytula cała noc do mnie itp..i mówi ze spie spokojnie i sie nie wierce :P

ale woli woje łozko niz moje
            ja+on na jego łozku =ok
            ja+ on na moim łóżku+ nie ok
            • haku.mokuren Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:28
              Może masz niewygodne łóżko.
          • mammetlikwglowie Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:16
            rok stazu
        • haku.mokuren Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:14
          A nie na odwrót? Nie wiem jak wy, ale ja przy nikim nie jestem w stanie się dobrze wyspać. Nie wyobrażam sobie nawet dzielenia sypialni.
          • jan_hus_na_stosie Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:18
            bo się nie znasz ;) najpierw zasypia się będąc wtulonym w partnera, potem w nocy każde śpi na swojej połówce łóżka a nad ranem przed wstaniem do pracy znowu się jest wtulonym w partnera ;)
            • mammetlikwglowie Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:22
              ja sie w nocy czesto przebudzam i zazwyczaj sie do mnie tuli kiedy spi....ja ja spie na boku
            • haku.mokuren Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:27
              E tam. A jak partner chrapie i się wierci? A poza tym ja potwornie kopię przez sen. I kradnę pościel. Zdecydowanie osobne sypialnie. Z resztą zawsze wydawało mi się to raczej podniecające.
              • owalista nie 09.11.10, 22:45
                nie jest to zbyt dobre..
                przechodze przez to samo
                bije godzina i wraca do siebie
                bo.. on woli u swiebie, nie wysypiamy sie.. potrafi nawet sapc z dzieckiem a ze mna nie!!!

tak sie zaczelo dizac odkad ur. sie dizecko i spadlo mu libido

UWAZAM I CZUJE SAMA SOBA ZE COS JEST NIE TAK
                NIE TAK
                ALE NIE WIEM CO
              • usunelamkonto Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:51
                moj eks nie chcial do mnie przyjezdzac(nie tyle co na noc ale w ogole). w sumie go rozumiem bo bilety kosztuja, a ja mam miesieczny(na uczelnie) a dwa mowil ze mieszkam na koncu swiata - wcale nie ;/

teraz do swoego lubego przyjezdzam, ma swoje mieszkanie wiec jestesmy sam na sam, swobodni. nocuje u niego ale sie nie wysypiam jak u siebie w domu
                • mag29 Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:58
                  usunelamkonto napisała:

> moj eks nie chcial do mnie przyjezdzac(nie tyle co na noc ale w ogole). w sumie
                  > go rozumiem bo bilety kosztuja, a ja mam miesieczny(na uczelnie) a dwa mowil z
                  > e mieszkam na koncu swiata - wcale nie ;/
                  No ta, nie nocować, nie przyjeżdzać - niedługo będziemy mieć związki wirtualne, prowadzone za pośrednictwem internetu i telefonu (choć nie wiadomo, bo też drogo).
    • grassant Re: czy takie zachowanie jest normalne 09.11.10, 22:49
      ja, aby wyspać się też muszę spać sam. tak już mam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka