piataziuta Re: mąż na weekend 05.12.10, 13:51 Nie myślałaś o wynajęciu domu? Przeprowadzka na rok dwa do niego, moim zdaniem, ma sens. Czasowa zmiana miejsca, rozwija dzieci, a nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
judysize Re: mąż na weekend 05.12.10, 14:32 on tam ma mieszkanie za które płaci mu firma więc z tym nie byłoby problemu . Ale kto by pilnował domu tu gdzie ja jestem ? Poza tym co z moją pracą ,którą lubię .... Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Ee, mnie by takie idealnie pasował! 05.12.10, 14:16 Nie lubię jak mi się chłop po domu kręci. Jakby się pojawiał raz na miesiąc i przysyłał kasę jak trzeba to normalnie marzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
judysize Re: Ee, mnie by takie idealnie pasował! 05.12.10, 14:34 to samo mówi moja mama . Mam go na weekendy, mam pieniądze więc o co się martwię ... a ja po prostu za nim tęsknię i jestem w miejscu z którego ani do przodu ani do tyłu. Ostatnio jednak nie jest tak źłe i zaczynam wierzyć ,że są gorsze układy . Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ee, mnie by takie idealnie pasował! 06.12.10, 14:08 Mam go na weekendy, mam pieniądze i wlasna matki tak ci mówi ?to zachowanie utzrymanki a nie kochanej i kochającej żóny Odpowiedz Link Zgłoś
judysize Re: Ee, mnie by takie idealnie pasował! 06.12.10, 21:12 nie matka tylko mama i nie ma mowy o utrzymance. Mama po prostu lubi spokój i ciszę i nie chodzi tu o pieniądze ale chciałaby mieć spokój i ciszę w domu. Co nie znaczy że tato hałąsuje czy jest im źle . Po prostu nie cierpiałaby tak jak ja bo ma inny charakter...ale pewnie mówiła to dlatego ,żeby mi nie było smutno , szukała plusów w całej tej sytuacji. Mama moja, powtarzam -mama :)) Odpowiedz Link Zgłoś