Dodaj do ulubionych

Choinka na gwałt potrzebna :D

16.12.10, 22:26
Jezusmaria jakie te choinki w Warszawie drogie !
Jak mi pan zaśpiewał za drzewko od 50-300 zł to zrobiłam taką minę iż pomyślał chyba, żem się z choinki urwała.
Naprawdę muszę zabulić co najmniej 40 zł za średniej wysokości choinkę???
U mnie na Wschodzie 2,5 metrowy świerk kosztował z 20 zł góra.
Ratunku! :D
Obserwuj wątek
    • menk.a Re: Choinka na gwałt potrzebna :D 16.12.10, 22:32
      Choinka na gwałt? Dziewczyno, masz Ty upodobania.:P Doradzałabym .... Ugryzę się w język.:P

Druga choinka dla mnie. Nie na gwałt.:D
    • soulshunter Re: Choinka na gwałt potrzebna :D 16.12.10, 22:32
      to wykup wszystkie zamow tia zawiez do 100lycy i sprzedawaj po 60 sztuka
    • 1.41421356i Re: Choinka na gwałt potrzebna :D 16.12.10, 22:40
      spoko.... ja przeczytałam...."chinka"
      • dziewczyna_rzeznika Re: Choinka na gwałt potrzebna :D 16.12.10, 22:42
        Meniu tytuł wątku musiał być dwuznaczny aby wzbudzić zainteresowanie forumowiczów :D
        Ej no!
        Nie mówcie, że nie znacie jakiegoś sekretnego miejsca w stolycy, gdzie można kupić tanią choinkę :)
        • lernakow Re: Choinka na gwałt potrzebna :D 17.12.10, 07:31
          Ja sobie robię sam. Koszt materiałów powinien się zamknąć w 60-80 złotych. Według projektu wysoka na 170 cm i podobnie szeroka. Choinkę na 140 cm można zrobić za ok. 40 zł.
          • po_primo_balerina Re: Choinka na gwałt potrzebna :D 17.12.10, 07:48
            Tak w ogóle, to ja jestem zwolennikiem sztucznych choinek ;)
    • albina.siwa Re: U mnie na Wschodzie świerk kosztował z 20 zł 17.12.10, 09:33
      Wniosek: kupowanie choinki nie warte Zachodu ;)
      • dziewczyna_rzeznika Re: U mnie na Wschodzie świerk kosztował z 20 zł 17.12.10, 09:38
        > Wniosek: kupowanie choinki nie warte Zachodu ;)
        :D :D :D :D
      • lernakow Re: U mnie na Wschodzie świerk kosztował z 20 zł 17.12.10, 13:16
        Na wschodzie to choinka ubiera Ciebie.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Choinka na gwałt potrzebna :D 17.12.10, 09:37
      Bo w Warszawie nie płacisz za same drzewko tylko za to że to drzewko czeka na ciebie pod domem. Zupełnie inne koszty niż na wschodzie.
      • albina.siwa Re: nie płacisz za same drzewko tylko za to że 17.12.10, 11:32
        "Panie, za stuknięcie młotkiem to jest złotówka; te 100 zł jest za to, że wiedziałem GDZIE stuknąć..." ;-)
      • grassant Re: Choinka na gwałt potrzebna :D 17.12.10, 12:58
        g.r.a.f.z.e.r.o napisał:

> Bo w Warszawie nie płacisz za same drzewko tylko za to że to drzewko czeka na c
        > iebie pod domem. Zupełnie inne koszty niż na wschodzie.

na wschodzie czeka na ciebie w lesie :)))
    • izabellaz1 Re: Choinka na gwałt potrzebna :D 17.12.10, 10:06
      Ja to pieprze. Mam piękną sztuczną, a iglakowy aromat, to sobie wpuszczę do nawilżacza i będzie git.
      • synergia_1 Re: Choinka na gwałt potrzebna :D 17.12.10, 13:06
        no i zapach jak w toalecie:) super gratuluję!
    • grassant Re: Choinka na gwałt potrzebna :D 17.12.10, 12:46
      dziewczyna_rzeznika napisała:

> U mnie na Wschodzie 2,5 metrowy świerk kosztował z 20 zł góra.
      > Ratunku! :D

i co z tego? na Dalekim Wschodzie sa tańsze. za 5$ mozesz kupić dwa pięciometrowe.
      po co było przeprowadzać się do stolicy?
    • narodziny_starfuckera Re: Choinka na gwałt potrzebna :D 17.12.10, 13:39
      Przecież to właśnie Warszawa leży na wschodzie, częściowo nawet w Azji (ta prawobrzeżna).
    • ursyda Re: Choinka na gwałt potrzebna :D 17.12.10, 13:57
      to skąd ty kobieto jesteś?
    • stedo Re: Choinka na gwałt potrzebna :D 17.12.10, 19:40
      Choinka to "mały pikuś". Zorientuj się ile kosztują tutaj np. taki karp, albo schab, albo grzyby suszone, albo owoce suszone na kompot wigilijny, albo kaczka na świąteczny obiad. Gdy zdobędziesz tę wiedzę, to w te pędy udasz się na swój Wschód i tam zrobisz potrzebne zakupy, łącznie z choinką, po czym wsiadłszy!!??? w pociąg/ chyba się uda??;))/ dowieziesz do 100licy.
      • vandikia Re: Choinka na gwałt potrzebna :D 17.12.10, 20:03
        bilet i poświęcony czas ... wyneisie drożej niż za karpia i schab, nie przesadzajmy :)
    • vandikia Re: Choinka na gwałt potrzebna :D 17.12.10, 20:02
      dziewczyno, bierzesz znajomego/znajomą i w promieniu 15 km od Wawy jedziesz do szkółki i pan Ci wycina z legalnej hodowli dzrewko przez Ciebie upatrzone za 15 czy 20 zł

jedna jest w okolicach Izabelina - od 5 lat mąż mi stamtąd wycina, jeśli będziesz zainteresowana jeszcze, daj znać.. chociaż to dłuższa wyprawa i koszt benzyny może nie pokryć różnicy cenowej

albo na targ jakiś idź, na Szembeku już powinni sprzedawać, ewentualnie czekaj do piątku, w Wigilię stanieją
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka