kookardka 17.12.10, 20:26 weszłam na tę stronę i taki oto zastałam komunikat : szerlok.pl/nakarm_psa/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happy_time Re: nakarm psa 17.12.10, 20:31 Fajnie, że akcja zakończyła się powodzeniem. 17 psów znalzało opiekunów, nie wiem czy to dużo (nie orientuje się ile jest adopcji kiedy takie akcje nie są prowadzone) ale to chyba dobry wynik :) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: nakarm psa 17.12.10, 20:41 no raczej dobry, tylko zdziwiłam się taką małą ilością psów do nakarmienia, bo wydaje mi się, że jest ich więcej Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: nakarm psa 17.12.10, 20:45 kookardka napisała: > no raczej dobry, tylko zdziwiłam się taką małą ilością psów do nakarmienia, bo > wydaje mi się, że jest ich więcej Tiaaa. Witaj Kooko:), miłego wieczorka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: nakarm psa 17.12.10, 20:50 Nie znam tych schronisk, ale to nie duże miasta więc to dobra informacja, że psów jest "tylko" tyle. Dlaczego wydaje Ci się, że jest ich więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: nakarm psa 17.12.10, 21:34 kookardka napisała: > ale to jest jakaś akcja na cały kraj W kraju jest z milion bezpańskich psów, a wielka akcja nakarmiła 75 :D Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: nakarm psa 17.12.10, 21:54 kookardka napisała: > ale to jest jakaś akcja na cały kraj no własnie nie, dotyczyła chyba tylko Łodzi i Kalisza..wszystkie psy zostaly wykarmione, dlatego skonczyla sie wczesniej..miala trwac chyba do 21 grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: nakarm psa 17.12.10, 22:06 no patrz, a ja karmiłam Alego z Poznania ... Odpowiedz Link Zgłoś
asiu_3 Re: nakarm psa 17.12.10, 23:09 Jest wyraznie napisane, ze w akcji braly udzial dwa schroniska i w sumie nakarmiono 120 psow. Odpowiedz Link Zgłoś