Dodaj do ulubionych

Kim byłaś w poprzednim wcieleniu?

27.02.11, 14:49
Ja:
"W poprzednim wcieleniu, w świecie rządzonym przez mężczyzn byłaś słynną wojowniczką, która zasłynęła na polu walki. Z poprzedniego wcielenia pozostała Ci ogromna wiara w ideały. Uszczęśliwianie innych to główny cel Twojego życia.Jesteś prawym i uczciwym człowiekiem."
Teraz Wy
www.megatest.pl/test,11985

Obserwuj wątek
    • sid-the-sloth Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 14:54
      Ja tak samo.
      • ursyda Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 14:59
        to już jest nas 4 na eFKa:)
        • piataziuta Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 17:46
          5
          • jej_torebka Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 17:57
            6
    • sundry Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 14:54
      W poprzednim wcieleniu byłaś naukowcem. Całe swoje życie poświęciłaś badaniom naukowym. Z poprzedniego wcielenia pozostalo Ci zamiłowanie do rzetelnej pracy. Jesteś racjonalnie myślącą intelektualistką.
      • ursyda Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 15:01
        Widzisz
        ty jedynie tu myśląca:)
      • dziewczyna_rzeznika Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 15:13
        Witaj w klubie, sundry :)
    • salma75 Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 14:55
      W poprzednim wcieleniu, w świecie rządzonym przez mężczyzn byłaś słynną wojowniczką, która zasłynęła na polu walki. Z poprzedniego wcielenia pozostała Ci ogromna wiara w ideały. Uszczęśliwianie innych to główny cel Twojego życia.Jesteś prawym i uczciwym człowiekiem.
      • ursyda Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 14:58
        kurde
        same wojowniczki:D
      • lolcia-olcia Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 14:59
        Same wojowniczki...
      • marguy Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 15:02
        W poprzednim wcieleniu, w świecie rządzonym przez mężczyzn byłaś słynną wojowniczką, która zasłynęła na polu walki. Z poprzedniego wcielenia pozostała Ci ogromna wiara w ideały. Uszczęśliwianie innych to główny cel Twojego życia.Jesteś prawym i uczciwym człowiekiem.

Guzil prawda! Jestem pewna, ze bylam leniwcem w conajmniej czterech poprzednich wcieleniach, bo duzo mi z niego zostalo. ;)
    • lolcia-olcia Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 14:58
      Ja też byłam wojowniczką :D

• alpepe Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 15:00
      jo tyz. Pewnie są tam dwie odpowiedzi, ot, co.
    • hotally Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 15:03
      To samo Mi wyszło...

I tak więm, że byłam: spartaninem, czarownicą i księżniczką Sisi.
    • salma75 Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 15:04
      Dobra, jakiś legion trza założyć.
    • gyubal_wahazar Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 15:14
      'W poprzednim wcieleniu, w świecie rządzonym przez jałówki, byłeś nie gardzącym sarenką, świstakiem ani owieczką, siejącym grozę i nie znającym miłosierdzia (ból głowy, wzdęcie, trudne dni, m jak miłość, dzieci nie śpią, sąsiedzi się skarżą, zepsujesz trwałą, skończyły się rumianek, mama w szpitalu, tata kaszle) buhajem.

Z poprzedniego wcielenia pozostała Ci żarliwa wiara w przyjaźń damsko-męską, kocyk, pół żubrówki i paczka kondonów. Jesteś pogodną, poczciwą ciapą'
      • dziewczyna_rzeznika Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 15:19
        gyubal_wahazar napisał:

> 'W poprzednim wcieleniu, w świecie rządzonym przez jałówki, byłeś nie gardzącym
        > sarenką, świstakiem ani owieczką, siejącym grozę i nie znającym miłosierdzia (
        > ból głowy, wzdęcie, trudne dni, m jak miłość, dzieci nie śpią, sąsiedzi się ska
        > rżą, zepsujesz trwałą, skończyły się rumianek, mama w szpitalu, tata kaszle) bu
        > hajem.
        >
        > Z poprzedniego wcielenia pozostała Ci żarliwa wiara w przyjaźń damsko-męską, ko
        > cyk, pół żubrówki i paczka kondonów. Jesteś pogodną, poczciwą ciapą'
        :D
      • devilyn Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 17:24
        :D nieźle....się zapowiadało....
        • kookardka Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 18:44
          jak czytam Twoje wpisy, to nie mogę sie skupić na treści, widzę tylko ten obrazek w sygnaturce .... shit !
    • ritsuko Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 15:21
      To widać były przynajmniej dwie Xeny
      :P
    • sootball Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 15:29
      jeszcze nie wiem, ale w następnym chcę być ciarką. Z własnymi ciepłymi plecami do łażenia, zaznaczam.
      • ursyda Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 15:31
        jak ciarką to tylko na plecach jeffa bridgesa być bym chciała.
    • gr.een wszyscy byli prawymi wojownikami? 27.02.11, 15:41
      • ursyda Re: wszyscy byli prawymi wojownikami? 27.02.11, 15:42
        na to wygląda
        zsynchronizujmy nasze okresy
        • gr.een Re: wszyscy byli prawymi wojownikami? 27.02.11, 15:53
          no to może w przyszłym miesiącu , póki co mam go dość;)
    • 0ffka Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 15:44
      heh...
      "W poprzednim wcieleniu byłaś naukowcem. Całe swoje życie poświęciłaś badaniom naukowym. Z poprzedniego wcielenia pozostalo Ci zamiłowanie do rzetelnej pracy. Jesteś racjonalnie myślącą intelektualistką."
      www.megatest.pl/pytanie,0,11985
      Lubię To! ;)
    • wersja_robocza Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 15:46
      W poprzednim wcieleniu byłaś naukowcem. Całe swoje życie poświęciłaś badaniom naukowym. Z poprzedniego wcielenia pozostalo Ci zamiłowanie do rzetelnej pracy. Jesteś racjonalnie myślącą intelektualistką.

W poprzednim wcieleniu byłam Marią Skłodowską-Curie.:D
      • gyubal_wahazar Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 15:53
        Siemasz Wersja :)

Pociśnij tam jutro swego ubra w sprawie K-RIP'a, ładnie proszę ;)
        • wersja_robocza Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 17:15
          Cześć.:) Załóż forum prywatne Kobieta-RIP i zwróć się na forum@gazeta.pl z prośbą o przenoszenie wątków nie łamiących regulaminu a wyrzucanych na oślą lub inne fora z FK na Twoje forum. Może coś wskórasz. Powodzenia.
          • gyubal_wahazar Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 17:31
            Lekko mnie spuściłaś, liczyłem po cichu, że z entuzjazmu skoczysz mi na barana. Oh well .. Trzymaj przynajmniej za mnie kciuki. Zaraz smaruję ;)
            • wersja_robocza Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 18:44
              Nie wyglądasz na barana, by Ci skakać. ;) Moze pójdą Ci na rękę i będziesz przejmował niewygodne wątki.
              • gyubal_wahazar Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 19:23
                > Nie wyglądasz na barana, by Ci skakać. ;)

Na buhaja też nie ;)

> Moze pójdą Ci na rękę i będziesz przejmował niewygodne wątki.

Hehe :) Dzięki za zaufanie, ale wtedy nie ubiłbym żadnego i polecieliby Ci po premii.

PS Odpaliłem maila. Ciekawe jak mnie jutro spuści Jej Magnificencja ;)
                • wersja_robocza Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 19:43
                  Jak już pisałam... na barana nie wyglądasz, ale skąd podejrzenie, że dostaję cokolwiek za moderację i że w ogóle jestem moderatorem?
                  • gyubal_wahazar Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 22:35
                    No przecież odezwałaś się w wątku Arsmenika z pozycji moderacji i tu też, więc trochę późno by się wymiksować ;)
                    • wersja_robocza Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 28.02.11, 17:55
                      I to już wystarczyło, by być wziętym za moderatora? A może zwyczajnie męczą mnie codzienne wątki dotyczące forum, moderacji i admina? W końcu fk nie jest do tego przeznaczona. A arsmenik założył kolejny śmieciowy wątek. Stąd mój komentarz.
                      • ursyda Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 28.02.11, 18:04
                        e, dzieciaki
                        w co się na tej gałązce bawicie?:D
                        • wersja_robocza Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 28.02.11, 18:06
                          Gliglamy się postami.:D
                          • ursyda Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 28.02.11, 18:09
                            no to paczcie, żeby mi z tego ciąży żadnej nie było!
                            • wersja_robocza Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 28.02.11, 18:14
                              Mogę zachodzić i rodzić. Dzieci ładne i mądre będą. Wychowywał będzie Gyubal.:D
    • izabellaz1 Naukowiec 27.02.11, 15:54
      "W poprzednim wcieleniu byłaś naukowcem. Całe swoje życie poświęciłaś badaniom naukowym. Z poprzedniego wcielenia pozostało Ci zamiłowanie do rzetelnej pracy. Jesteś racjonalnie myślącą intelektualistką."

Mam tylko nadzieję, że nie umarłam na chorobę popromienną ;)

Ale mój chłodny racjonalizm się zgadza w 100%
    • kkuki Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 15:57
      W poprzednim wcieleniu byłaś słynną i utalentowaną artystką.Tworząc nie liczylaś na poklask innych, a mimo to Twoja sztuka była doceniana nie tylko przez znawców. Z poprzedniego wcielenia pozostal Ci artystyczny temperament. Nie znosisz rutyny i jesteś człowiekiem wolnym i niezależnym.
      • ursyda Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 16:00
        o
        chociaż jedna artystka po tych naukowcach i wojowniczkach:)
        • alpepe Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 16:28
          a kogo wybrałaś na wiceprezia? Ja intelektualistę, i nie wystarczyło do naukowczyni!
          • ursyda Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 16:28
            ja właśnie też tego w okularkach!
            • izabellaz1 Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 16:35
              No widzita, a ja ekstrawaganckiego z kolczykiem i zostałam naukowcem :D
              • kkuki Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 18:18
                No pa, ja też tego i artyskom jestem :D
            • sid-the-sloth Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 17:48
              Ja też wybrałam okularnika!
    • nagialeniedokonca Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 17:05
      ja zawsze myślałem, że byłem samurajem, ale koleżanki twierdzą, że musiałem być gejszą, bo jestem na samuraja za ładny
      • ursyda Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 17:08
        a ściskasz kolanka?:)

nagialeniedokonca napisał:

> ja zawsze myślałem, że byłem samurajem, ale koleżanki twierdzą, że musiałem być
        > gejszą, bo jestem na samuraja za ładny
        • nagialeniedokonca Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 17:36
          nie, i dlatego ta teoria do mnie nie trafia :)
      • alpepe Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 18:25
        Mogłeś być kimś pomiędzy, na początku gejszami byli mężczyźni.

> ja zawsze myślałem, że byłem samurajem, ale koleżanki twierdzą, że musiałem być
        > gejszą, bo jestem na samuraja za ładny
      • raohszana Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 19:16
        Sozaburo, to Ty?
        • nagialeniedokonca Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 20:09
          raczej podejrzewałem, że Jamachama
          • raohszana Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 20:10

> raczej podejrzewałem, że Jamachama
            Przynajmniej nie Nagasuka
    • triismegistos Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 17:07

Tiaaa
      • ursyda Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 17:08
        czyli nadal tylko jedna artystka
        • triismegistos Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 17:22
          To pewnie przez pana w kolczyku.
    • bijatyka Naukowiec n/t 27.02.11, 17:27
    • virtual_woman Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 17:49
      W poprzednim wcieleniu byłaś piękną królową. Po poprzednim wcieleniu zostały Ci mądrość i oryginalna uroda.Kiedyś władałaś państwem, a teraz jedenym gestem i zniewalającym spojrzeniem potrafisz zawładnąc sercami mężczyzn.Lubisz wszystko i wszystkich kontrolować.

yyyyyyyyh.
      jakoś coś tu nie tak ;]
      • bijatyka Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 17:52
        Zdjęcie prawdziwe w wizytówce ? Jeśli tak, to się zgadza. Nie ma co yyyyy-ać !
        • virtual_woman Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 18:00
          Prawdziwe.
          ale ta kontrola to nie bardzo pasuje..
          • bijatyka Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 18:02
            ;) Oj tam, pewnie przynajmniej lubisz trzymać rękę na pulsie.
            • virtual_woman Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 18:17
              Renkę PszePani to ja lubię gdzie indziej czymać ;))
              • bijatyka Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 18:25
                Dzisiaj jest niedziela. Nie czas na takie rzeczy. Trzeba sie wyciszyć i myśleć o wielkich dziełach przyszłego tygodnia. (ale tu sprośniaków jest na FK).
                • virtual_woman Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 21:12
                  Wyciszyłam się na ponad 2h, więcej się nie da ;))
    • soulshunter2 Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 18:09
      w poprzednim wcieleniu bylem kobieta i prowadzilem ochronke dla sierot zyskujac tym szacunek i respekt oraz slawe. Wczesniej bylem hulaką ktory z upodobaniem wyrywal i balamucil laski. Niestety jedna z takich przygod zakonczyla sie pojedynkiem w ktorym zginalem. Przed tym nieszczesliwym wcieleniem rowniez bylem kobieta ale za to bylem chersztem bandy zbojeckiej, ktora lubila zabawiac sie popisywaniem sie biegloscia we wladaniem bronia bialą. Niestety popisy nie zawsze konczyly sie szczesliwie, dlatrego moje piekne cialo bylo pokryte licznymi bliznami.
      • lolcia-olcia Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 19:25
        Ty to dopiero miałeś życie ;p
        • soulshunter2 Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 19:31
          teraz w sumie tez nie narzekam, ale to nie to co bylo poprzednio. Zobaczymy jak bedzie next time :)
          • lolcia-olcia Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 19:37
            Nowe życie nowe wyzwanie :) a może chcesz wziąć udział w zawodach ?

forum.gazeta.pl/forum/w,87604,122673583,122673583,Haaaaalo_Kto_popchnie_Lolcie_i_mnie_.html :D cenne nagrody czekają
            • soulshunter2 Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 19:46
              lolcia, a wozki to jakie preferujecie, z tesco, lidla, biedronki?
              • lolcia-olcia Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 19:48
                wybredna nie będę - styknie z makro :D
                • soulshunter2 Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 19:55
                  u nas nie ma, zrobie ci drewniany. Styknie?
                  • lolcia-olcia Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 19:56
                    Ale tak sam ? Temi renkami ? I tak dla mnie ? Wow Soul wspaniały jesteś !!!
                    • soulshunter2 Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 20:13
                      noooooo. Temi rencami tymi palcyma. i jeszcze plozy dorobie zeby byl na zime. I miejsce mamy zaklepane.
                      • lolcia-olcia Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 20:18
                        nooo to nie będziemy z niego wychodzić :D :D :D
    • kookardka Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 18:42
      "W poprzednim wcieleniu byłaś naukowcem. Całe swoje życie poświęciłaś badaniom naukowym. Z poprzedniego wcielenia pozostalo Ci zamiłowanie do rzetelnej pracy. Jesteś racjonalnie myślącą intelektualistką."
      głupi test i idiotyczne pytania, ale coś w tym jest ;)

• raohszana Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 19:18
      Odpuszczę sobie klikanie w obrazki, bo i tak wiem - tym samym co i teraz. Trudne życie nieśmiertelnego.
    • martka_5 Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 19:28
      a ja cie ursyda uwazalam za madra kobiete. a tu taki dupny watek? a test ktory promujesz jest jesszcze bardziej zenujacy.
      • nolus Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 19:35
        piękną królowa hehe zawsze o tym marzyłam :D
    • lacido Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 20:17
      dziwne toto

ani rolnika, piekarza rzeźnika, krawca, kowala

jakim cudem wyście zdołały wojować jak nie było komu zbroi wyklepać i żarcia narobić? :DDD
      • ursyda Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 20:52
        te od gotowania to teraz na Kuchni siedzą przecież:)
        • facettt nikim nie bylem 27.02.11, 20:56
          gdyz ani poprzednie, ani nastepne (w tej formie) nie istnieje.
          • ursyda Re: nikim nie bylem 27.02.11, 21:06
            nie no oczywiscie
            jeśli ty tak twierdzisz to na pewno tak jest
            • facettt nikim nie bylas 27.02.11, 21:16
              ursyda napisała:

> nie no oczywiscie
              > jeśli ty tak twierdzisz to na pewno tak jest

oczywiscie.
              nikim nie bylas i nie bedziesz - ali azali tylko dusza astralna.
              ciesz sie z tego co masz.
              kochaj i caluj.
              bo to sie wiecej nie powtorzy.
              Aniolowie zazdroszcza nam tej dwoistosci i cielesnosci
              • raohszana Re: nikim nie bylas 28.02.11, 15:43
                facettt napisał:

> Aniolowie zazdroszcza nam tej dwoistosci i cielesnosci
                My? A skund. Od kiedy to pionkom do gry się czegoś zazdrości? :P
        • lacido Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 21:10
          hm a Wy wojowniczki nie na militarnym forum :D
          • ursyda Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 21:12
            A gdzie są najlepsze walki jeśli nie tu?:)
            • lacido Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 21:19
              tu??? zapasy w błocie chyba a nie walki :)
              • ursyda Re: Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? 27.02.11, 21:22
                no ale tam nie ma wyjśnienia jakie to wojowniczki!
                a tu i w kisielu się zdarzają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka