Dodaj do ulubionych

brak orgazmu ;p

02.04.11, 20:48
Nie należę do tej grupy szczęśliwych które przeżywają orgazm. Chociaż osobiście uważam że nie jest mi potrzebny i nie będę go na siłę poszukiwać, przyjdzie to przyjedzie nie to nie.
Ale jednak trochę mnie to dziwi że przez 6 lat nie udało się do niego dojść. Mój partner na początku chciał koniecznie mnie do niego doprowadzić ale się mu nie udało ;p trzeba poczekać..
Obserwuj wątek
    • salma75 Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 20:48
      A pytanie?
    • lolcia-olcia Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 20:50
      Ta równie dobrze może się nie bzykać bo po co jak nie jest przyjemnie.
      • salma75 Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 20:51
        lolcia-olcia napisała:

> Ta równie dobrze może się nie bzykać bo po co jak nie jest przyjemnie.

Ej, nieprawda, samo bzykanie też jest przyjemne :). A orgazm to jak taka wisienka na torcie po prostu ;).
        • lolcia-olcia Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 20:53
          sposób w jaki autorka opisuje seks przypomina mi instrukcję obsługi...
        • lonely.stoner Re: brak orgazmu ;p 05.04.11, 15:11
          salma75 napisała:

> lolcia-olcia napisała:
          >
          > > Ta równie dobrze może się nie bzykać bo po co jak nie jest przyjemnie.
          >
          > Ej, nieprawda, samo bzykanie też jest przyjemne :). A orgazm to jak taka wisien
          > ka na torcie po prostu ;).
          >

ooo, z tym ze ten orgazm to tylko wisienka na torcie to sie nie zgodze, zalezy od orgazmu- jaki byl... Bywaja takie o ktorych nie mozna zapomniec :)

a co do autorki to dziwne ze sama ze soba tez nigdy nic?? sprobuj sama sie pobudzic, mam nadzieje ze wiesz gdzie masz lechtaczke?? to jest chyba klucz do wiekszosci kobiecych orgazmow. Trzeba umiejetnie podotykac, i nie ma mowy ze w koncu orgazm nie przyjdzie.
          • salma75 Re: brak orgazmu ;p 05.04.11, 16:52
            lonely.stoner napisała:

> ooo, z tym ze ten orgazm to tylko wisienka na torcie to sie nie zgodze, zalezy
            > od orgazmu- jaki byl... Bywaja takie o ktorych nie mozna zapomniec :)

A gdzie ja pisałam, że to tylko wisienka na torcie? ;)
            Wisienka na torcie = ukoronowanie aktu seksualnego ;). Taka kropka nad "i" :).
            A jak wisienka jest dorodna to już w ogóle gites :D.
        • urko70 Re: brak orgazmu ;p 05.04.11, 15:14
          bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    • moonogamistka Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 20:52
      najpierw znajdz go sama:)
      • salma75 Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 20:54
        moonogamistka napisała:

> najpierw znajdz go sama:)

To jest bardzo dobra rada :D.
        • moonogamistka Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 20:56
          dziekuje;)
      • moreva Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 20:56
        sam seks w sobie tez moze byc przyjemny :) sama nie znalazlam no może raz ale to było przypadkiem obudzil mnie podczas snu i to byl jeden jedyny wyjątek a nie przypominam sobie żeby jakiś wspaniały sen miala wtedy. ;p
        • moreva Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 20:58
          jakąś znieczulice mam normalnie ;p
        • moonogamistka Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 20:58
          ee to poszlas na latwizne-podswiadomosc:) Teraz uruchom wyobraznie i palce, prysznic, cokolwiek:) Poznaj sama siebie:)
          • moreva Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:01
            próbowałam i to dużo i nic z tego nie wychodziło tylko jeszcze bardziej się denerwowałam. dałam sobie spokój z tym na razie. może do seksuologa pójdę :) gdzieś czytałam że to może być jakaś blokada ;)
            • moonogamistka Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:05
              no to idz:) nie zaszkodzi, a poki co lampka wina, zero poczucia winy i cwicz cwicz;))) Nie Ty pierwsza nie ostatnia:)
        • salma75 Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 20:59
          Ale o co chodzi? Mamy współczuć czy zazdrościć?
    • zamysleniee Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:01
      a partner przeżywa?
      • moreva Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:02
        tak :)
      • jan_hus_na_stosie Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:04
        zamysleniee napisała:

> a partner przeżywa?

ale głupie pytanie
        • lolcia-olcia Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:06
          kto pyta nie błądzi ;p
          • maly.jasio to Ty jak ten goral :) 04.04.11, 10:52
            Co robi goral w czasie wólnym od pracy ?

- To zalezy, czy jest zmeczony, czy nie.

Gdy nie jest zmeczony - to siedzi i mysli

A gdy jest zmeczony - to tylko siedzi.
        • zamysleniee Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:07
          Dlaczego głupie?
          • jan_hus_na_stosie Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:11
            tylko impotenci i faceci mający jakieś problemy zdrowotne nie mają orgazmu podczas normalnego stosunku
            • zamysleniee Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:15
              Stąd pytanie, w wątku nie było mowy czy ma czy nie (mężczyzna).
              • jan_hus_na_stosie Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:16
                zamysleniee napisała:

> Stąd pytanie, w wątku nie było mowy czy ma czy nie (mężczyzna).

można się było domyśleć, że ma :)
                • zamysleniee Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:17
                  Można było źle ocenić domyślając się.
            • moonogamistka Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:15
              ale to nie jest facet... wiekszosc kobiet musi sie "nauczyc" orgazmu.
              • jan_hus_na_stosie Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:18
                moonogamistka napisała:

> ale to nie jest facet... wiekszosc kobiet musi sie "nauczyc" orgazmu

nie twierdzę że nie, po prostu pytanie czy jej facet ma orgazm uważam za nietrafione i nie mające tutaj nic do rzeczy :)
                • moonogamistka Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:24
                  Tu dochodzimy do pytania czy ejakulacja u mezczyzny= orgazm;) .
                  Sorry ja skupilam, sie tylko na autorce postu:)
                • zamysleniee Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:24
                  Ty uważasz tak i? I masz do swojego zdania - prawo. To wszystko.
    • masher Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:10
      to jak to tak, bawisz sie dla samych podchodow? bez sensu :P moze masz to przylacze gazowe w inny miejscu a na dodatek moze jeszcze ruchome, na kolanie albo lokciu i tak wedruje ze znalesc sie nie da? trzeba probowac ;)
    • ritsuko Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:10
      Wiesz, anorgazmia nie jest wcale taka rzadka. Podoba mi się za to Twoje podejście, że czerpiesz radość z seksu mimo braku tego "finału", to bardzo fajne i ważne. A jakie masz doświadczenia jeżeli chodzi o samozaspokajanie się (sorry, że tak bezpośrednio, ale też by rozjaśniło sytuację)?
      • simply_z Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 22:04
        fajne..?
        • ritsuko Re: brak orgazmu ;p 03.04.11, 10:13
          Owszem, fajne, bo można też w nieskończoność szukać tego magicznego orgazmu, którego fizycznie nie jest się w stanie osiągnąć, pierniczyć kolejne związki itd. Podstawą w życiu z anorgazmią jest własnie czerpanie radości z samego seksu, z pieszczot, a nie wieczna frustracja
    • jeriomina Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 21:19
      Współczuję...ja bym nie dała rady...idź do specjalisty.
      • rach.ell Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 22:34
        Szesc lat juz czekasz?!!!! szesc lat to dlugo jak na orgazm....ale to tylko z facetem nie dochodzisz czy w ogole, sama tez nie? ja bym sie z jakims lekarzem umowila...
    • chersona Re: brak orgazmu ;p 02.04.11, 23:09
      moreva napisała:

> Nie należę do tej grupy szczęśliwych które przeżywają orgazm.

ja też nie należę i żyję.
    • princessjobaggy Re: brak orgazmu ;p 03.04.11, 10:19
      Ale zaraz, o jakim orgazmie my tu mowimy? O tym przez wielu blednie uznawanym za jedyny prawdziwy, czyli tzw. pochwowym?

> Chociaż osobiście
      > uważam że nie jest mi potrzebny i nie będę go na siłę poszukiwać, przyjdzie to
      > przyjedzie nie to nie.

Sam nie przyjdzie.
      • piataziuta Re: brak orgazmu ;p 04.04.11, 10:53
        a właśnie, że u mnie sam przyszedł
        tylko ja byłam tak zafascynowana seksem samym w sobie, że na żaden orgazm jakoś szczególnie nie czekałam
        tera mam po kilka
        ale masturbowanie mi za to kiepsko wychodzi :D
        • princessjobaggy Re: brak orgazmu ;p 05.04.11, 16:10
          Aaaaaa... Zbyt szczegolowo. <zamkniete oczy + zatkane uszy>
          • piataziuta Re: brak orgazmu ;p 05.04.11, 17:23
            phi! :P
    • brak.slow Re: brak orgazmu ;p 03.04.11, 12:35
      bez sensu ta dyskusja na forum. każda orgazmy mająca się wymądrza, ale żadna nie dała autorce jakiejś rady -w jakiej pozycji się kocha, jakich technik uzywa partner.. mam wrażenie, że siedzą tu same licealistki, w dodatku dziewice. ;P
      trafiłam kiedyś na ciekawą dyskusję na tym forum, jesli moge podać link i mnie nie skasują to prosze:
      www.rodziceradza.pl/Rodzice/Dlaczego-nie-mam-orgazmu,q,52042.html

spróbujcie też z partnerem masażu punktu G palcami. poszukaj może filmu "how to give women squirting orgasms"
      • zwyczajnie_niezwyczajna Re: brak orgazmu ;p 04.04.11, 10:31
        spróbuj pozycji na jeźdźca ja osiągam orgazm tylko wtedy gdy jestem na gorze i wiem ze wiele moich kolezanek również. Najlepiej jest pochylić się do przodu lekko i "ocierać" daje to maksymalną przyjemnosc, spróbuj i powodzenia!
    • mmagi Re: brak orgazmu ;p 04.04.11, 10:43
      to prima aprilis?
    • piataziuta Re: brak orgazmu ;p 04.04.11, 11:06
      a wiesz gdzie masz łechtaczkę?:P
      jak się jest na górze to się nią pociera o faceta i wtedy ma się szybko orgazm :]

drugi punkt znajdziesz jak wjedziesz paluszkiem po ściance pochwy od strony brzucha
      ona się zagina i tam jest takie miłe miejsce
      ale dużo trudniej, zrobić sobie taki orgazm, niż przez łechtaczkę :)
    • aeris Re: brak orgazmu ;p 05.04.11, 17:09
      > Nie należę do tej grupy szczęśliwych które przeżywają orgazm. Chociaż osobiście
      > uważam że nie jest mi potrzebny i nie będę go na siłę poszukiwać, przyjdzie to
      > przyjedzie nie to nie.
      gdybys go przezyla, nie pisalabys ze nie jest ci potrzebny:)

> Ale jednak trochę mnie to dziwi że przez 6 lat nie udało się do niego dojść. Mó
      > j partner na początku chciał koniecznie mnie do niego doprowadzić ale się mu ni
      > e udało ;p trzeba poczekać..

ekhm troche sie czerwienie o to pytajac :) : czy sama nie sprobowalas ekhem do nie go dojsc?

ja swoj 1 orgazm przezylam w wieku kilku lat wspinajac sie na latarnie. oczywiscie wtedy nie wiedzialam o co chodzi, ale wspinalam sie czesciej:)
      • sundry Re: brak orgazmu ;p 05.04.11, 18:47
        aeris napisała:

> > Nie należę do tej grupy szczęśliwych które przeżywają orgazm. Chociaż oso
        > biście
        > > uważam że nie jest mi potrzebny i nie będę go na siłę poszukiwać, przyjdz
        > ie to
        > > przyjedzie nie to nie.
        > gdybys go przezyla, nie pisalabys ze nie jest ci potrzebny:)
        >

Ja przeżyłam i też jakoś nie mam pomysłu, do czego jest potrzebny:) Chyba do tego, żeby się nie czuć dziwnie z jego brakiem...
    • akle2 Re: brak orgazmu ;p 05.04.11, 21:13
      Jak możemy Ci pomóc?
      • sundry Re: brak orgazmu ;p 05.04.11, 21:19
        Wibrator przysłać?
      • grassant Re: brak orgazmu ;p 05.04.11, 21:30
        chyba podarować jej orgazm. może gotowa za niego zapłacić?
    • grassant Re: brak orgazmu ;p 05.04.11, 21:29
      trzeba poczekać..

?? próbowałaś z innymi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka