gr.eenka 01.05.11, 16:28 a taki mi wpadł do głowy wątek na niedzielne popołudnie z ciachem w tle :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessjobaggy Re: jak poderwać faceta? 01.05.11, 16:30 Nie mam zielonego pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: jak poderwać faceta? 01.05.11, 16:32 ale w jakim celu?? rozpłodowym czy dla przyjemności?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: jak poderwać faceta? 01.05.11, 16:37 a widzisz, Ona jest sprytna jeden do tego , drugi do tamtego Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: jak poderwać faceta? 01.05.11, 16:36 ja myslę, że pod każdym względem to powinno być dla przyjemnoci, po co się męczyć na stare lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: jak poderwać faceta? 01.05.11, 16:37 Na swoje bogate wnetrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa-nna Re: jak poderwać faceta? 01.05.11, 16:37 Najlepiej tak, żeby to on myśłał że Ciebie poderwał;) Masz juz kogoś na oku........? Jeżeli ma to być ktoś do zabawy i na krótko to wszystkie chwyty dozwolone, jeżeli ma to byc ktos na ..... Trzeba sporo czasu gr.eenka napisał: > a taki mi wpadł do głowy wątek na niedzielne popołudnie > z ciachem w tle :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: jak poderwać faceta? 01.05.11, 16:43 no cały problem w tym, że na oku to ja nic nie mam ale czasu to ja też zbytnio nie mam, tzn mam jeszcze dwa dni wolne Odpowiedz Link Zgłoś