Dodaj do ulubionych

CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ ZAWSZ

• Gość: Fajny facet Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.acn.waw.pl 14.05.04, 21:13
      Fajni faceci istnieją tylko trudniej jest ich odnaleźć. Może nie szukaj wśród
      tych "lowelasów", a poszukaj tam z tyłu, za nimi... Tam na pewno odnajdziesz
      wartościowego faceta!! Pozdrawiam.
    • Gość: Ktosik Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.acn.waw.pl 16.05.04, 16:08
      bo inni faceci uwazaja ze u Was nie maja szans, wiec nawet nie probuja z Wami
      pogadac, niestety facecistaja coraz bardziej bajrzliwi, zwalaszcza ci nie za
      piekni, bo od malego mowia im ludzie i oni sami o tym wiedza, ze nie sa
      supermaczo i nie wygladaja jak patric svazy, upps nie tak sie to pisze, no wiec
      nie maja w sobie poczucia wlasnej wartosci, musicie troche im pomoc i to Wy
      musicie, jesli oczywiscie chcecie poznac jakiegos rozsadnego goscia pogadac z
      nimi, albo tylko dac im ta szanse, spojrzeniem, usmiechem, zachecajacym aby
      podeszli i wtedy jesli Wam odpiada to nie spylajcie go tylko dajcie mu swoj
      numer tel. nawet jesli nie bedzie mial odwagi o niego poprosic!

pozdr
      czlowiek ktory dopiero niedawno przewyciezyl wlasne kompleksy
      (Sorki, ze nie ma ogonkow i duzych liter)

• annabm Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ 16.05.04, 16:56
      Cześć,

Śmiem twierdzić, że również jako atrakcyjna podzielam Twoje obawy. Ostatnio i
      ja się nad tym zastanawiam, bo zmęczona jestem mężczyznami, którzy oprócz
      stroszenie piórek i emocjonalnego niespełnienia i bałaganu - niewiele w moje
      życie wnoszą. Moje refleksje są takie, że Ci fajni faceci mogą nie mieć odwagi
      nas zdobywać. MOże onieśmielamy ich, może myślą, że nam w głowie tylko Banderas
      za kierownicą BMW? Ja zrezygnowałam ostatnio z paru pustych znajomości (z
      oziembłymi przystojniaczkami zresztą) i mimo, że czuję się nieraz starszliwie
      samotna, chciałabym spotkać normalnego faceta, i normalnie z nim być. Nie
      przejmuję się obsesyjnie swoim wyglądem (co nie znaczy, że się zapuszczam ;)!
      jestem estetką!)ale staram się umacniać w sobie i szukać w innych innych
      wartości, nie tych pozornych. Trzymaj za mnie kciuki!
      I Tobie powodzenia życzę,
      ANia
      • Gość: niika Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 22:19
        kurcze a ja ma wielu fajnych kumpli okolo 30 lat, samotnych z poukladanymi
        klepkami w glowie. Przystojne chlopaki i samotne bo zapracowane. Maja tez takie
        problemy , szkoda ze nie macie okazji wpasc na siebie
    • hehe.he Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ 16.05.04, 17:02
      kobiety mają takich mężczyzn na jakich sobie zasłużyły.
      kto ci kaze byc w zwiazku z beznadziejnymi???
      • Gość: Johny Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.acn.waw.pl 17.05.04, 13:52
        A jaki to jest beznadziejny związek?
        • izabelki Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ 17.05.04, 14:19
          mam wrazenie ze jestes pusta strasznie
          • izabelki Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ 17.05.04, 14:35
            a poza tym piekno idzie w parze z inteligencja a z ta u ciebie kruchutko
    • monopri Niestety 17.05.04, 14:06
      Kto d... myśli, o d... tylko myśli. Każdy facet (znający swoją wartość)
      wyczuje to na odległość i omija z daleka.
    • izabelki Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ 17.05.04, 14:08
      to kwestia charakteru szukasz takich jaka sama jestes.zwracaj wiecej uwagi na
      człowieka a nie na jego wyglad a napewno poznasz wartosciowych ludzi
      • monopri racja 17.05.04, 14:17
        łatwo jest rozszyfrować takie "ładne" d...dajki, cichodajki i dlatego
        zatrzymanie wartościowego faceta na stałe jest niemożliwe. Seksik proszę, czemu
        nie i nic poza tym.
        • Gość: Piękna kobieta Re: racja IP: *.acn.waw.pl 19.05.04, 11:41
          Czy ładna i samotna kobieta zaraz musi być cichodajką i d***dajką?
          • zwierzoczlowiekoupior Re: racja 19.05.04, 14:24
            > Czy ładna i samotna kobieta zaraz musi być cichodajką i d***dajką?
            Brednie i takie posty proponuję omijąć.
            Natomiast... nie twierdzę, że moje otoczenie jest reprezentatywną próbką, ale
            trudno mi żadnych wniosków nie wyciągać. Widzę mnóstwo bardzo atrakcyjnych
            kobiet, które są w fajnych związkach. Jakoś im wygląd w tym nie przeszkodził:)I
            widzę mnóstwo nieciekawych, które również mają przyzwoitych facetów.
            W jednej i drugiej grupie są też kobiety samotne, lub trafiające ciągle na
            beznadziejnych facetów. I ładne, i przeciętne, i brzydkie. Nieurodziwość przed
            tym nie chroni:)
            Ani udany związek ani cały ciąg nieudanych nie jest związany z wyglądem. Może
            wybierasz niewłaściwych facetów (nie przyciągasz, ale wybierasz)? A może
            problem lezy jeszcze gdzie indziej? Gdzie? Nie mam pojęcia, nie znam Cię. Ale
            sądzę, że skoro brak kogoś bliskiego jest dla Ciebie problemem, to warto się
            zastanowić nad przyczyną, nie upierając się przy stwierdzeniu, że to uroda jest
            powodem. Ogromna część facetów nie jest znowu aż taka nieśmiała jak chciałyby w
            to wierzyć kobiety. I naprawdę udany związek niewiele ma wspólnego z
            atrakcyjnością fizyczną, a juz na pewno takowa temu nie przeszkadza.
            Pozdrawiam,
            Zwierzak

• Gość: Piekna kobieta Re: racja IP: *.acn.waw.pl 20.05.04, 00:48
              Dzięki. Postaram sobie to trochę wziąć do serca. :))
              • Gość: Jack Bauer Re: racja IP: *.acn.waw.pl 20.05.04, 20:44
                Tylko nie leć na kasę. :))
    • Gość: grogreg Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: 212.160.165.* 19.05.04, 13:29
      Ladne kobiety przyciagaja wszystkich.
      Winy szukalbym racze w twoim algorytmie doboru.
    • lalunia222 Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ 19.05.04, 15:15
      chodzi chyba o to, że chociaż każdy facet chciałby mieć najpiękniejszą gwiazdę,
      to w gruncie rzeczy oni boja się atrakcyjnych kobiet.. a taki mechanizm łatwo
      wytłumaczyć, to samonapędzająca się maszyna.. piękne kobiety wzbudzają
      powszechne zainteresowanie, ale nie w każdej sytuacji jesteśmy przecież
      zainteresowane zawieraniem zanajomości, pomijając już, że nie z każdym, więc
      wykształcił sie w nas swego rodzaju mechanizm obronny i już na wszelki wypadek
      pokazujemy pazurki. statystyczny facet, któremu brak na pewności siebie, nie
      ryzykuje więc rozmowy z taką kobietą, zwyczajnie odpuszcza. wystarczjącą odwagą
      charakteryzują się więc jednie beznadziejni reprezentanci wszelkiej
      maści "lowelasów", proste!:)
      a ideałem jest, kiedy piękna kobieta, jest skromna, miła i sympatyczna.. dla
      wszystkich. takie zachowanie ośmiela facetów i wtedy sukces gwarantowany!!:)
      trzeba tylko dać im szansę
      wiem co mówię, od półtora roku jestem ze wspaniałym facetem:)) i wiem, że nie
      zaiteresowałby się mną, gdybym zadzierała nos wyżej niż noszę głowę. kocham go
      jak szalona!!!
      • Gość: alpinus Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 15:41
        najgorzej jak damesa święcie przekonana jest o swoim ' cud' wygladzie i
        wierzy , ze tylko tacy faceci a nie inni sa dla niej odpowiedni))
        ' to jest ładne co sie komu podoba'
        • Gość: Zenek Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.acn.waw.pl 26.05.04, 20:54
          Ale czasem piękne i mądre kobiety szukają facetów na poziomie, a wśród takich
          często bywają tacy, którzy nie mają wyglądu playboya...
    • Gość: Przemo Re: Odpowiedz IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.05.04, 19:46

A moze tak poszukac odpowiedzi analizujac wlasne postepowanie?? Z mojego
      doswiadczenia wynika, ze piekne, atrakcyjne kobiety szczegolnie jak sa mlode w
      przewazajacej wiekszosci niemadrze postepuja. Zdajac sobie sprawe z tego jak
      bardzo sa atrakcyjne uwielbiaja kokietowac facetow, usmiechac sie, przygryzac
      wargi po czym robia z nich durni grajac ksiezniczki. Jesli faceta interesuje
      tylko zaciagniecie takiej kobiety do lozka to ewentulana porazka nie jest
      jakims traumatycznym przezyciem, nie powoduje zniechecenia. Jesli jednak takie
      doswiadczenie dotyka faceta wrazliwego, ktory mysli powaznie o kobiecie i marzy
      o niej by by z nia byc, to jest to przezycie wyjatkowo przykre, po ktorym
      ciezko jest sie zebrac. Co bardziej wrazliwi wycofuja sie z tego wyscigu swoimi
      opiniami utrwalajac stereotyp piekna kobieta=same problemy, zostaja tylko ci
      dla ktorych takie kobiety to tylko piekne ciala i nic poza tym, bo ich odmowa
      nie zniecheca, oni nie sa w ogole zaangazowani uczuciowo, wiec bardzo latwo im
      wyjsc z zalozenia, ze "jak nie ta to inna".

Ot, cala filozofia
      • Gość: rayback Re: Odpowiedz IP: *.vline.pl / 217.76.112.* 01.06.04, 10:34
        Super napisane stary!
      • Gość: nowa Re: Odpowiedz IP: 82.145.74.* 01.06.04, 14:09
        "Zdajac sobie sprawe z tego jak
        > bardzo sa atrakcyjne uwielbiaja kokietowac facetow, usmiechac sie, przygryzac
        > wargi po czym robia z nich durni grajac ksiezniczki."
        Jak zatem uważasz powinny się zachowywać?
        • Gość: Przemo Re: Odpowiedz IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 01.06.04, 20:21

Po prostu postepowac madrze. Nie robic ze swojej atrakcyjnosci Bog wie jakiego
          atutu, miec do swojej urody dystans jesli jest sie atrakcyjna kobieta, wtedy
          wlasciwi faceci sami sie przy takiej kobiecie pojawia.

Niestety to sa w wiekszosci przypadkow marzenia scietej glowy. Po prostu
          kobiety tak maja, ze bardzo lubia na sobie czuc spojrzenia facetow i prowadzic
          gre, w ktorej tak naprawde druga strona czesto sie nie liczy. Liczy sie za to
          wzbudzona zazdrosc u kolezanek i zainteresowanie u mezczyzn. To ze przy okazji
          mozna poturbowac jakiegos sensownego faceta nie gra specjalnej roli, bo
          przeciez faceci maja byc wrazliwi, ale tez twardzi jak skala jesli potrzeba. To
          czesto przechodzi z wiekiem, trzydziestki sa przewaznie duzo bardziej rozsadne.
          • bogini_kali a co powiesz o facecie, ktory 02.06.04, 11:47
            jest z kobieta i oglada sie za innymi kobietami.?
      • Gość: Rekrut Myślę, że każda Kobieta powinna to przeczytać IP: *.acn.waw.pl 19.06.04, 05:45
        Kobiety to takie dziwne kwiaty... Był podobno chłopiec który szukał...
        Przewędrował cały świat i choć znalazł całe pole innych kwiatów nie przestawał
        myśleć o tym jednym... A nie był on ani idealny, ani piękny... Ale był... Tak
        bywa... A wy kobiety szukacie takich ideałów których nie ma. Przystojniak w
        drogim samochodzie wyższe wykształcenie i do tego romantyczny i taki który
        nawet nie obejrzy się za inną dziewczyną. Chodzicie i szukacie ich. Mijacie co
        dzień stu szarych (według was) facetów. A oni za jedno wasze spojrzenie dali by
        wszystko. Nie są ani przystojni ani bogaci. Ale mają skarby których nigdy nie
        zobaczycie. Bo oni spotykają się z szarymi dziewczynami. I one też mają skarby
        których wy nie zobaczycie. Bo patrząc na nie widzicie bezbarwne istotki. A
        teraz koniec: kobietki szukające ideałów; poszukajcie w tym szarym tłumie, a na
        pewno znajdziecie faceta który przytuli się do was kiedy będzie zimno,
        przyniesie herbatę do łóżka, pocałuje w czoło a nie złapie was za tyłek...
        Nigdy nie pozwoli sobie na romans, bo to wy będziecie tym jednym jedynym
        kwiatem jego życia.

• Gość: Mateusz Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.icpnet.pl 31.05.04, 22:18
      Czesc
      Wiesz w gruncie rzeczy piekne kobiety przyciagaja WSZYSTKICH facetow nie ma
      wyjatku . Problem jest w tym , ze niektory typ facetow obawia sie podejsc do
      takich kobiet jak ty ! Niestety ale panuje stereotyp w naszym spoleczenstwie ,
      ze naprawde pieke dziewczyny chodza z karkami , polskimi latynosami ( niech
      zyje solarium ! ) lub wszelakiej masci pozerami . Drugim stereotypem (
      oczywiscie nie zawsze prawdziwym ) jest : "piekna byc ,znaczy sie glupia
      byc " . Uwazam , ze ten stereotyp bardzo czesto sie potwierdza . A co ja moge
      takiej panience zaproponowac ?? Nie mam duzo pieniedzy , nie mam super
      samochodu , nie mam nawet opalenizny jak latynos .Wiec co ja biedny moge ?? - W
      taki sposob mysli wiele chlopakow , wydaje mi sie ze tych bardziej
      wartosciowych , takich , ktorych chyba poszukujesz !
      Spytasz sie skad to wiem ? Wiem to z wlasnego doswiadczenia !
      Mysle , ze moge sie podobac wielu dziewczynom , mysle , ze fizycznie jestem
      przez nie do zaakceptowania (choc przyznaje opalenizny Iglesiasa nie
      posiadam ) . Czesto widze na przystankach , na ulicy , w komunikacji , w szkole
      pewien element przyzwolenia na podejscie i rozpoczecie rozmowy z taka ladna
      dziewczyna ( ukradkowe spogladanie dziewczyny , odwzajemniony usmiech i
      spojrzenie ) i co robie ?? Oczywiscie nie podchodze ! Bo mysle sobie o BMW ,
      zelu we wlosach i opaleniznie "spaleniznie" i wtedy moj , albo jej tramwaj
      przyjezdza :D
      Wiem ze to okrutne , jak was szufladkuje dziewczyny , ale tak robi wielu tych
      facetow bez " zimnego lokcia" i wytlumaczeniem tego stanu rzeczy moze byc tylko
      jedno - STRACH . Tak juz chyba Bog stworzyl ten swiat . Wy sie meczycie z
      nieodpowiednimi facetami , odpowiedni faceci mecza sie bez pieknych kobiet .
      Powyzsze zdanie nie swiadczy , ze ja sie za takiego "odpowiedniego" uwazam ,
      choc meska intuicja podpowiada mi , ze swoja innoscia a moze po prostu
      normalnoscia moglbym zaciekawic wiele inteligentnych dziewczyn , ale rownie
      wiele do siebie bardzo szybko zniechecic .
      Pozdr
      Mateusz
      • Gość: DRYX-22 Oj , Mateusz , Mateusz... IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.05.04, 22:35
        Rozpisałeś się chłopie !
        Taka głębia psychologicznej analizy , że hej.
        Jestem pod wrażeniem.
        • Gość: Mateusz Re: Oj , Mateusz , Mateusz... IP: *.icpnet.pl 31.05.04, 22:53
          Hej wyczuwam leciutka ironie !
          Wiem ,ze nie napisalem niczego nowego ,oryginalnego , ale taka jest szczera
          prawda :
          Tak to prawda ze niektorzy faceci boja sie pieknych kobiet !

Pozdr
          Mateusz
          • karl_der_berliner PIEKNE KOBIETY-drobna uwaga 01.06.04, 11:50
            Poczynilbym na uzytek naszych rozwazan pewne rozroznienie : piekne kobiety vs.
            POLSKIE piekne kobiety. otoz polskie piekne kobiety to, jak zauwazono juz
            wielkokrotnie, rasowe suki. przez "suke" rozumiem wyrachowana, humorzasta
            materialistka( inteligentna czy nie, to akurat gra tutaj mala role, bo zdarzaja
            sie i takie i takie) ktorej sie wydaje, ze jest centrum wszechswiata. takich
            kobiet nie wolno po ludzku traktowac, normalnieja one tylko w obliczu odrobiny
            brutalnosci i samczej przewagi, ktora wskaze im miejsce w szeregu. im czesciej
            w ryja dostaja, tym bardziej kochaja tych swoich maczo z zielonki.
            i tematem zycia tych panien jest zamoznosc/pozycja faceta, jakiego uda sie im
            wyrwac. a, ze facet jest skonczonym sukinsynem to drobnostka.
            No i piekne polki sa z natury wredne i msciwe, taka jest moja obserwacja.
            wyjatki istnieja (podobno).

Na szczescie temat jest dla mnie czysto akademicki, bo na swiecie jest wiele
            piekniejszych i normalniejszych kobiet niz polki. radze troche pojezdzic po
            swiecie, to zmienia perspektywe.
          • Gość: baba Re: Oj , Mateusz , Mateusz... IP: *.acn.waw.pl 01.06.04, 20:46

Zgadzam sie z Mateuszem- cos podobnego zreszta juz napisalam.
            Mam jednak pytanie- cy to nie jest tak, ze facet, ktory nie uwaza sie za
            ekstraklase, chociaz jest oki, po prostu boi sie zwiazku z bardzo atrakcyjna
            dziewczyna, bo mu sie wydaje, ze nawet po slubie nie bedzie pewien dnia ani
            godziny ?
            Tak sie sklada, ze bedac w wieku Mateusza (20cos jak mniemam) mialam bardzo
            podobne odczucia w odniesieniu do przystojnych facetow. Nie bylam brzydka ani
            glupia. Szukalam pilnie swej polowki. Zdarzylo mi sie nawet zwrocic uwage
            atrakcyjnego chlopaka z roku, tyle tylko, ze bez efektu, bo na mysl o ciaglym
            stresie, ktory by mnie czekal po prostu czulam kamien w zoladku i nogi niosly
            mnie jak najdalej od milego i uczciwego skadinad faceta.
            oj, powspominalam sobie :-)
          • Gość: DRYX-22 Re: Oj , Mateusz , Mateusz... IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.06.04, 21:11
            No , nieco kpiarsko skomentowałem Twoją
            wypowiedź.
            Relacje międzypersonalne to nie matematyka ,
            by mozna było znaleźć rozwiązanie tylko
            usilnie myśląc nad problemem.

Ładne są często spostrzegane jako głupie/rozkapryszone
            (dzięki urodzie były rozpieszczane od dzieciństwa),
            a prawda jest taka , ze i wśród obiektywnie ładnych
            dziewczyn duzo jest np. zakompleksionych
            i nieśmiałych.
            • Gość: Mateusz Re: Oj , Mateusz , Mateusz... IP: *.icpnet.pl 02.06.04, 11:27
              Czesc !
              Wiesz mysle ze my chlopacy nie wybiegamy tak daleko myslami w przyszlosc (
              slub ) . Moge mowic o sobie bo nie siedze w psychologii meskiej za gleboko . Ja
              sie boje po prostu podejsc do takiej dziewczyny , bo nie wiem co mam
              powiedziec . Odzywki typu " Nie mow ze taka piekna dziewczyna jak ty nie ma
              dzisiaj randki " , albo " Nie uwierzysz ale dzisiaj snil mi sie aniol i
              wygladal tak jak ty " sa dla mnie troche za proste na madra dziewczyne i mysle
              ze tylko osmieszylyby mnie w jej oczach . Wiesz w glebi duszy czuje ze jakbym
              podszedl do takiej dziewczyny np. na przystanku i spokojnie powiedzialbym ze
              chce ja poznac bo mi sie bardzo podoba , mysle ze nie zostalbym odprawiony z
              kwitkiem ( oczywiscie jakby dziewczyna nie byla w jakims zwiazku ) .NO ALE
              PROSTO JEST POMYSLEC , TRUDNIEJ WYKONAC :D

P.s Nie mam jeszcze 20 lat , ale niedlugo koncze :D
              Pozdr
              Mateusz
      • Gość: Rekrut Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.acn.waw.pl 03.06.04, 04:32
        Popieram Ciebie w 100%
      • kraxa Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ 10.06.04, 18:13
        nie masz samochodu to skołuj-a nie zrzedzisz. Co masz do zaoferowania pewnie
        nic. boicie się wymagających, wyrazistych kobiet-bo taką trzeba przy sobie
        zatrzymać. Ale oczywiście do tego trzeba być karkiem-a Wy miękkie fiutki
        nasłuchaliście się od Cioci i od mamusi, że chłopców jest więcej niż
        dziewczynek i jakaś sama i tak się trafi. Tylko wy byście chcieli Pamelę,
        najlepiej żeby samam miała Furę, żebyś ty nie musiał zarabiać, ambitną,
        reprezentacyjną a w dodatku kucharę i seksualnego potwora, który swoje rządze
        realizuje w dogadzaniu tobie i nie oczekuje satysfakcji z twojej strony.
        Rozpłaczcie się najlepiej, że Was nikt nie chce. I zostancie u mamusi, która
        powie wam, że żadna dotąd nie była warta
    • mickey.mouse Dlaczego? To niezbyt wielka filozofia. 01.06.04, 21:05
      Ladne kobiety maja powodzenie u wszystkich facetow - zarowno tych OK jak i tych
      beznadziejnych. Z drugiej strony, kazda sroka leci do zlota. Problem w tym, ze
      te ladne kobiety czesto zapominaja, ze nie wszystko zloto, co sie swieci.
    • agnida Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ 02.06.04, 12:49
      ludzie strata watku! autorka przybiera coraz to inne nicki(identyczne IP) i
      prowadzi dyskusje by osiagnac wniosek jaki ma juz w glowie.
    • Gość: ona Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 13:15
      zastanów sie nad soba czy woda sodowa nie uderzyła ci do głowy nie szukaj
      ładnych a madrych i dobrych ludzi
      • Gość: Joanna Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.acn.waw.pl 06.06.04, 20:27
        A czy są jeszcze dobrzy i mądrzy faceci?
    • Gość: FAKA JASON Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 13:22
      Mogę ci pociągnąć parę razy z buta po mordzie i już nie będziesz taka piękna? Co
      ty na to piszesz się? Wtedy tylko jacyś perwerzy będą chcieli umoczyć w Twoim
      kapsku.
      • Gość: Jack Bauer Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.acn.waw.pl 06.06.04, 00:46
        Chamem jesteś i tyle.
        • Gość: szyszka11 Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.pwpw.pl / 217.17.44.* 09.06.04, 11:11
          Karl_der_berliner widzisz tylko jedną stronę medalu, robisz ryzykowne
          uogólnienia(wszystkie Polki to wyrachowane materialistki). To tak, jakby
          twierdzić, że wszystkie Niemki np. są wysokimi blondynami kochającymi
          zajmowanie się domem (3 k). Tyle samo jest w tym prawdy.
          W ogóle razi mnie częste czarno-białe widzenie świata (piękny-brzydki, głupia-
          mądra, bogaty-biedny, materialista-uduchowiony). Tak naprawdę, prawda często
          leży gdzieś pośrodku, uroda, bogactwo itp. jest rzeczą względną, jak i wiele
          róznych innych zjawisk, nieprawdaż ?
          Co do pięknych pań, które przyciągają tylko fagasów- piękne panie przyciągają
          tak naprawdę różnych panów, trzeba tylko zauważyć tych właściwych (odsiać
          ziarno od plew). Ale ta umiejętność przychodzi często wraz wiekiem i zdobytym
          doświadczeniem (np. po iluś przypadkach trafienia na panów na zimno
          podchodzących do sprawy, nastawionych głównie na seks). Powodzenia w
          odróżnianiu iluzji od prawdy pa pa
    • Gość: adam Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 15:29
      Bo facet wie ze jesli dba sie o cialo,to na roum niestarcza czasu
    • Gość: adam Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 15:44
      Bo facet wie ze jesli dba sie o cialo,to na rozoum niestarcza czasu
    • Gość: boni Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.toya.net.pl 09.06.04, 23:43
      to jeszcze nic, gorzej kiedy trafiasz ciagle na zonatych!
    • Gość: adam-nieelnosprawn Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 09:22
      dziewzyny!-kohajcie brzydali
    • nom73 Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ 10.06.04, 09:39
      Gość portalu: Piękna kobieta napisał(a):

> Czemu tak jest, że ładne dziewczyny zawsze trafiają na beznadziejnych
      > facetów. Może to zabrzmi nieskromnie, ale w opinii innych jestem bardzo ładną
      > kobietą, a zawsze trafiam na zbyt pewnych siebie "lowelasów" albo pozerów.
      > Podobnie jest z moimi koleżankami. Powiedzcie mi czy jest to wina mojego
      > charakteru, czy po prostu ładne kobiety przyciągaja tylko takich
      > beznadziejnych gości????????!!!!! (Dziękuję z góry za wasze komentarze.

Wiesz, milosc nie zalezy od wygladu, bo ja na przyklad jestem bardzo przystojny
      a nie mam dziewczyny. :-)
      A ładna buzia to nie wszystko, zresztą nie spotkałem dziewczyny, która sama o
      sobie mówi, że jest ładna. Kto chciałby być z najpiękniejszą kobietą świata
      jeżli okazałaby się egoistką, złośnicą, samolubną, niewyrozumiałą??
      Aha, jak chcesz to chętnię się z Tobą spotkam, podobno jestem szczery do
      bólu. :-)
    • Gość: adam Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 19:50
      Kobiety kochajcie tych mnej urodziwych
      • Gość: Żmija Popieram Cię, Adam! IP: *.acn.waw.pl 16.06.04, 14:37
        Popieram. Kto jeszcze popiera?
      • Gość: Johny Ja też popieram. IP: *.acn.waw.pl 16.06.04, 14:43
        Kto następny?
    • Gość: kasia Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: 217.153.34.* 11.06.04, 14:15
      Mysle, ze masz racje w 100%! Ostatnio jakis koles, powiedzial do mnie: no, masz
      jakies propozycje dla mnie no bo wiesz, nas jest statystycznie mniej na rynku!
      PALANT
    • Gość: Wilk Bo jesteście puste!! IP: *.acn.waw.pl 16.06.04, 14:47
      Taki jest fakt.
      • Gość: Q Re: Bo jesteście puste!! IP: *.acn.waw.pl 16.06.04, 19:28
        Jest w tym trochę racji, ale nie do końca.
    • Gość: Kyle Bo nie zwracacie uwagi na szarych gości IP: *.acn.waw.pl 19.06.04, 05:40
      Którzy mągą okażac się ciekawymi ludźmi.
    • Gość: Rekrut MYŚLĘ, ŻE KAŻDA KOBIETA POWINNA TO PRZECZYTAĆ. IP: *.acn.waw.pl 19.06.04, 05:47
      Kobiety to takie dziwne kwiaty... Był podobno chłopiec który szukał...
      Przewędrował cały świat i choć znalazł całe pole innych kwiatów nie przestawał
      myśleć o tym jednym... A nie był on ani idealny, ani piękny... Ale był... Tak
      bywa... A wy kobiety szukacie takich ideałów których nie ma. Przystojniak w
      drogim samochodzie wyższe wykształcenie i do tego romantyczny i taki który
      nawet nie obejrzy się za inną dziewczyną. Chodzicie i szukacie ich. Mijacie co
      dzień stu szarych (według was) facetów. A oni za jedno wasze spojrzenie dali by
      wszystko. Nie są ani przystojni ani bogaci. Ale mają skarby których nigdy nie
      zobaczycie. Bo oni spotykają się z szarymi dziewczynami. I one też mają skarby
      których wy nie zobaczycie. Bo patrząc na nie widzicie bezbarwne istotki. A
      teraz koniec: kobietki szukające ideałów; poszukajcie w tym szarym tłumie, a na
      pewno znajdziecie faceta który przytuli się do was kiedy będzie zimno,
      przyniesie herbatę do łóżka, pocałuje w czoło a nie złapie was za tyłek...
      Nigdy nie pozwoli sobie na romans, bo to wy będziecie tym jednym jedynym
      kwiatem jego życia.

• Gość: weteran Re: MYŚLĘ, ŻE KAŻDA KOBIETA POWINNA TO PRZECZYTAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 10:12
        Czy ci szarzy faceci swe skarby ukrywają w spodniach?
        A te szare kobietki to ,gdzie mają te skarby ?
        Ukrywają je w majtasach , czy w stringach?
      • Gość: elle Re: MYŚLĘ, ŻE KAŻDA KOBIETA POWINNA TO PRZECZYTAĆ IP: 62.233.169.* 19.06.04, 14:45
        A wy faceci to tylko robicie z siebie jakies ofiary. W Polsce to facet powinien
        pierwszy podejsc do kobiety a nie robic z siebie oferme i czekac kiedy to ona
        go w ogole zauwazy. Sorry, ale jesli facet do mnie nie podchodzi, nie stara sie
        mnie soba zainteresowac, czyli inaczej nie probuje mnie poderwac, to dla mnie
        taki ktos nie istnieje. Jesli zamierzasz tylko wzdychac z daleka do jakiejs
        panienki, to brak jej zainteresowania swoja osoba nie zwalaj na nia tylko na
        swoje tchorzostwo!
        • Gość: Rekrut Re: MYŚLĘ, ŻE KAŻDA KOBIETA POWINNA TO PRZECZYTAĆ IP: *.acn.waw.pl 20.06.04, 06:55
          A czy wartościowi mężczyzni nie mają prawa być trochę nieśmiali jak widzą przed
          sobą takie "gwiazdy" w postaci nażelowanych macho, którzy ich onieśmielają?
          • Gość: elle Re: MYŚLĘ, ŻE KAŻDA KOBIETA POWINNA TO PRZECZYTAĆ IP: 62.233.169.* 20.06.04, 13:47
            Przelam swoja niesmialosc, bo jesli tego nie zrobisz to zawsze bedziesz cos w
            zyciu tracil. Przyjrzyj sie dobrze tym "nazelowanym macho". Zauwaz, ze sami
            soba nic nadzwyczajnego nie reprezentuja, a jednak sa szalenie pewni siebie.
            Jakby caly swiat nalezal do nich. Tego wlasnie powinienes sie od nich nauczyc.
            Musisz byc pewien swojej wartosci, a nie caly czas w nia watpic. Wtedy wygrasz.
            • nom73 Re: MYŚLĘ, ŻE KAŻDA KOBIETA POWINNA TO PRZECZYTAĆ 20.06.04, 15:15
              Gość portalu: elle napisał(a):

> Musisz byc pewien swojej wartosci, a nie caly czas w nia watpic. Wtedy
              >wygrasz.

Związek dwojga ludzi to nie zawody, których nagrodą jest dziewczyna. :-)
              Poza tym jeżeli dziewczyna jest zainteresowana facetem to chyba nic złego w tym
              jak pierwsza zagada, w końcu kobiety dążą do równouprawnienia, nie rozumiem,
              dlaczego miałoby to ominąć tą dziedzinę życia. :-)

A poza tym to i tak dziewczyn wybierają, facetom tylko się wydaje, że mają coś
              do gadania. ;-)

• Gość: elle Re: MYŚLĘ, ŻE KAŻDA KOBIETA POWINNA TO PRZECZYTAĆ IP: 62.233.169.* 20.06.04, 17:19
                > Związek dwojga ludzi to nie zawody, których nagrodą jest dziewczyna. :-)

Chodzilo o samo podejscie do dziewczyny, czyli niejako zapoznanie sie, a nie od
                razu zwiazek.

> Poza tym jeżeli dziewczyna jest zainteresowana facetem to chyba nic złego w
                tym
                > jak pierwsza zagada, w końcu kobiety dążą do równouprawnienia, nie rozumiem,
                > dlaczego miałoby to ominąć tą dziedzinę życia. :-)

Czasami zagada a czasami nie zagada. Ale pewnie nie zagada jesli: nie bedzie
                miala sposobnosci, koles bedzie przed nia uciekal, da jej do zrozumienia, ze
                nie jest nia kompletnie zainteresowany...

> A poza tym to i tak dziewczyn wybierają, facetom tylko się wydaje, że mają
                coś
                > do gadania. ;-)

Oj to prawda ;)
                • Gość: elle Re: MYŚLĘ, ŻE KAŻDA KOBIETA POWINNA TO PRZECZYTAĆ IP: 62.233.169.* 20.06.04, 17:40
                  A i jeszcze jedno z tym zagadywaniem. Jesli delikwent jest niesmialy i sam nie
                  podejdzie do dziewczyny, tylko bedzie czekal az ona sama do niego podejdzie, to
                  moze sie zdarzyc, ze do konca swiata bedzie tak sobie siedzial, czekal i
                  wzdychal, a do dziewczyny beda podchodzili ci smielsi i ona sobie wybierze
                  ktoregos z nich, a cichy i nieznajomy wielbiciel zostanie "na lodzie". Poza tym
                  nie wszystkie dziewczyny sa super przebojowe i same przejmuja inicjatywe. Z
                  moich obserwacji wynika, ze jednak caly czas duzo jest takich, ktore raczej nie
                  zrobia tego pierwszego kroku.
                  • nom73 Re: MYŚLĘ, ŻE KAŻDA KOBIETA POWINNA TO PRZECZYTAĆ 21.06.04, 08:46
                    Gość portalu: elle napisał(a):
                    > nie wszystkie dziewczyny sa super przebojowe i same przejmuja inicjatywe. Z
                    > moich obserwacji wynika, ze jednak caly czas duzo jest takich, ktore raczej
                    >nie zrobia tego pierwszego kroku.

Do odważnych świat należy.:-)
                    Ja wiele razy próbowałem i mimo, że za każdym razem dostałem "kosza" to i tak
                    traktuję to jako pozytywne doświadczenie, bo wymówki są bardzo ciekawe i
                    śmieszne. :-)
    • marecheque Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ 20.06.04, 23:34
      hehehe;-)))dobre...problem tkwi w Tobie! Porzadny facet bierze sobie porządną
      dziewczyne-zwykle tak bywa... Albo obracasz sie moze w niezbyt doborowym
      towarzystwie...
      • Gość: Kuba Re: CZEMU TAK JEST, ŻE ŁADNE KOBIETY PRZYCIĄGAJĄ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.04, 09:18
        wszystkie jestescie brzydkie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka