Dodaj do ulubionych

Wygląd suczy/wygląd ofiary

08.05.11, 11:18
Słyszę czasami takie okreslenia dot. wyglądu kobiet ,
zdarza się moim kolezanką , facetowi mawiać ta babka to ma wygląd suczy a ta ofiary , nie wiem o co im chodzi i jakie to niby cechy fizyczne charakteryzują np taka "wizualną zimną sukę"?
tez macie takie odczucia wyłącznie patrząc na kogoś ?
Obserwuj wątek
    • ursyda Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 11:19
      no.też.
    • tezee Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 11:19
      powinno byc chyba koleżanKOM ? ;-)
      • tezee Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 11:21
        To jak wygladda dla Ciebie przykładowa kobieta sucza ?
        Bo ja jakoś tego nie zauwazam / nie czuję
        • ursyda Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 11:25
          ja np mam wygląd anioła, drobna, eteryczna blondynka z wielkimi niebieskimi oczami.
          • izabellaz1 Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 11:28
            I cyc!
            • grassant Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 11:31
              I gicz!
              • ursyda Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 11:36
                i aureolkę kurde
                • izabellaz1 Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 11:41
                  Może ściereczkę, coby ją ociupinkę odkurzyć? :P
                  • ursyda Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 11:44
                    Nie-e. Ale znalazlam dobrego odkurzającego:D
                    Czyściciela Aureolek:)
                    • grassant Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 11:48
                      Piotruś Pan? :)
                      • ursyda Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 11:57
                        Pan Piotr:)
            • eat.clitoristwood Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 11:35
              Suczy to chyba, jak pani posiada większą ilość piersi, aniżeli standartowe dwie?
    • jan_hus_na_stosie Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 12:34
      wygląd suczy:

https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRapZ1XV2W7PXTEMRH0yY-G6vpDAVUVOAsFmdJap_3ezDYRGtgsVg

https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSL8tc_KyMM4_DisSzG6nabgZKk5J_xRQn4HtHjWgJJfFNaYNpUKA

• alanis11 Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 12:40
        Nie zgadzam się , akurat te kobity są medialne więc sugerujesz się powszechnie znanym wizerunkiem. A Kazia to ma wygląd ciepłej pindzi i gdyby nie jej działalnosc tak bym ją odebrała. Moze wrzuc zdjęcia jakis mniej znanych twarzy moze z poza PL, ludzi o których nic nie wiemy.
      • eat.clitoristwood Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 12:41
        Kazia jest w porządku.
        • jan_hus_na_stosie Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 12:45
          raczej chora z nienawiści do mężczyzn kobieta
          • alanis11 Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 12:50
            No dobra ale jaki to ma związek z wyglądem ? Ty wrzuciłeś tu te panie bo one są powszechnie znane jako sukowate ze względu na medialną działalność wizerunek.
            A tu chyba chodziło o co innego a mianowicie o sam fizis że idziesz ,widzisz babę o której nic nie wiesz a masz odczucia że suka -bicza albo zimna królowa lodu.
          • grzeczna_dziewczynka15 Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 13:03
            Hm, moi koledzy tak nie uważają. Nawet jeden miał jej plakat w pokoju. No ale oni, widać, nie mają kompleksów. A także czytają, a nie tylko klepią zasłyszane gdzieś opinie.
            • jan_hus_na_stosie Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 13:07
              grzeczna_dziewczynka15 napisała:

> Hm, moi koledzy tak nie uważają.

ja wiem, twoi koledzy lubią także kobiety z wysokim przebiegiem, zarozumiałe, pyskate, które nie potrafią gotować, twoi koledzy popierają zapewne małżeństwa gejów i możliwość adopcji przez nich dzieci, twoi koledzy zapewne popierają SLD lub PO a na co dzień oglądają tvn24
              • grzeczna_dziewczynka15 Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 13:21
                Jednak nie umiesz dobrze klasyfikować;>

Można być "pyskatą" (mieć swoje zdanie, a nie cichutko siedzieć w kąciku) i umieć gotować. Można też mieć doświadczenie z facetami, ale nie wciągać papki z TVN24.

To nie Kazia nienawidzi facetów. To Ty nienawidzisz kobiet. Masz dogmatyczną wizję kobiecości rodem z Radia Maryja, bo to nie jest nawet katolicki wizerunek. Nie rozumiem, skąd się ta nienawiść bierze? Mogę jedynie współczuć tej nieszczęśnicy, którą jakoś udało Ci się zwabić.
                • alanis11 Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 13:24
                  Szczerze ?
                  Ja jestem gestapo ,ustawiam otoczenie , jestem zapatrzona w siebie ,nie umiem gotować i wciągam papkę z TVN 24 , coś w tym jest...
    • asystentka_prezesa_zarzadu Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 12:43
      Może suka nosi same pończochy z pasem ale za to bez majtek? To jest takie sukowate, no nie?
    • kombinerki.pinocheta Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 12:49
      suczy wyglad

https://img.interia.pl/pomponik/nimg/pom2552467.jpg

https://www.koktajl24.pl/static/img/gallery/646x375/dn5q8rhh54qp5.jpg

ofiara

https://img.interia.pl/rozrywka/nimg/h/r/Dominika_Ostalowska_fot_2796032.jpg
      • tygrysio_misio Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 12:53
        z ofiara moze bym sie zgodzila.. ale z suczymi?

ni huhu
        • alanis11 Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 12:56
          ee i znowu to samo sędzia Marta ofiara bo się jąka w serialu a prywatnie włos nie ułożony hehehe
          nie , dla mnie to nie jest wizualna ofiara.
          • tygrysio_misio Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 13:01
            a moim zdaniem na wyglada skada sie takze zachowanie... i nie ogladam seriali z nia, ale widzilam ja w Tv czasem i wlasnie na ofiare wyglada... wlosy wlosami, ale mala twarz i takie pizdusiowate minki i cichutki glos
        • jan_hus_na_stosie Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 12:56
          jak to nie, pierwsza fotka to 100% "sucz" ;)
        • kombinerki.pinocheta Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 12:58
          Pierwsza moze nietrafiona, ale druga wyglada na taka zimna sucz. Zimne sopjrzenie, do tego ten paskudny makijaz, chlodny usmieszek, blada jak sciana. Brakuje tylko patrzenia na wszystkich z gory i typowe gesty dla panienek cotonieja, ale tego po zdjeciu oczywiscie nie widac.

• alanis11 Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 13:02
            Mówisz o Cieleckiej ?
            Dla mnie niezwykle atrakcyjna fizycznie kobieta , podoba mi sie taki typ, komus też ?
            • kombinerki.pinocheta Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 13:08
              Ta pierwsza jest atrakcyjniejsza, ale i tak najlepsza jest Czartoryska Anna i Marcia Zmuda Trzebiatowska czy jakos tak. Kazdy facet marzy o trojkacie z takimi pannami. Szok.
              • jan_hus_na_stosie Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 13:12
                kombinerki.pinocheta napisał:

> Kazdy facet marzy o trojkacie z takimi pannami.

jaaasne :)
      • martishia7 Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 09.05.11, 15:26
        Bardzo dobre przykłady, zgadzam się w całej rozciągłości, zwłaszcza Tamara Arciuch jest trafiona w dziesiątkę. Dodatkowo jeszcze ma specyficzny głos idealnie pasujący do wizerunku.
    • tygrysio_misio Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 12:55
      https://przelotne.pl/uploads/images/img/N20100415/a359_Donatella.jpg

cos takiego?

ale nie powiedzialabym, ze ona jest w 100% sucza... ona jest parodia suczosci
      • kombinerki.pinocheta Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 13:01
        Przed obiadem jestem!!!!!

To nie jest sucz. Nie o to chodzi. Panienki z ostrym makijazem, w skapym stroju, mocnymi dyskotekowymi elementami to nie sucze, o ktorych mowa w temacie.
        Chodzi o maniury chlodne, zadzierajace nosa, noszace sie z wyrazna wyzszoscia. Na ulicach tego pelno, ale na szczescie jest tez druga strona barykady.
        • tygrysio_misio Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 13:03
          a ja pojmuje sukowatosc na dwa sposoby

suka jako baba o kur&wskim charakterze i wygladzie

suka jako wstresta, zlosliwa bladz

ta pasowalaby do 1 okreslenia, gdyby nie to, ze jest juz tak przerysowana, ze jest parodia cycatej blondyny
        • alanis11 Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 13:06
          A te chłodne zadzierające nosa wyniosłe panie które obserwujesz to są obiektywnie ciekawe atrakcyjne wizualnie ? Bo mi to jakos idzie w parze , dobrze ubrana atrakcyjna i od razu tak odbierana. Nie spotkałam się żeby ktoś mianem ofiary okreslił atrakcyjną tzw dobrze zrobioną zadbaną kobiete...
          • kombinerki.pinocheta Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 13:11
            Pewnie, ze atrakcyjne. Nawet powiedzialbym, ze wiecej jets wsrod nich kobiet atrakcyjnych, ale przy nich czlowiek, czyli ja, mysli sobie, ze taka to tylko za kudly i do przeorania w lozku, nic wiecej.
            Natomiast druga strona barykady jest ciekawsza. To te wszystkie panny, ktore patrza w oczy, usmiechaja sie lub udaja niesmiale. Od razu czlowiek ma ochote olac te pierwsze.
          • tygrysio_misio Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 13:16
            bo na wyglad wplyw ma charakter... jesli ktos jest ofira to nie stara sie wybijac wygladem... a to poteguje ofiarowatosc

jesi ktos ma zwichrowany charakter w kierunku : jestem naj naj i nikt mi nie podskoczy.. to stara sie to jakos podkleslic wygladem

ktos kto jest zyciowa ofiara nie bedzie wygladem upodabnial sie do energicznych i wyrachowanych, bo bedzie chcial sie ukryc
        • martishia7 Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 09.05.11, 15:34
          Eeeee nie. To o czym piszesz to tylko opakowanie. Wygląd "suczy", jak to nazwano na potrzeby wątku, to kwestia przede wszystkim rysów twarzy - dość ostre, nosek wąski, oczy lekko wyciągnięte, migdałowe. Na przykład taka pani Doda zupełnie nie jest typem sukowatym, bo jak zmyć z niej cały makijaż, to zostaje dziewoja zupełnie słowiańska, o dość okrągłej buzi, a przed operacją to i pękatym nosie. Podobnie wspomniana tutaj Żmuda-Trzebiatowska - dziewczyna atrakcyjna, ale styl wamp to nie dla niej - okrągła buzia i oczy łani to nie są atuty królowej lodu. Tak samo jak Ostałowska - kształt twarzy, nosa i wielkie oczy decydują o tym, że zakwalifikowałeś ją jako typową "ofiarę".
      • eat.clitoristwood Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 13:04
        Pani może z tych średnio atrakcyjnych.
        Aczkolwiek posiada coś, co z pokolenia na pokolenia zanika, talię.
    • koronkowa_kokardka Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 15:40
      Wyglad suczy - usta w dziubek
      Wyglad ofiary - usta w podkowke
    • princessjobaggy Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 08.05.11, 16:59
      Nie wiem jakie konkretne cechy fizyczne sprawiaja, ze odbiera sie kobiety jako suki/ofiary. Suka ma w wyrazie twarzy, spojrzeniu, sposobie bycia cos wrednego i wynioslego. Gdyby nie to, ze czesto sa one bardzo atrakcyjne, chyba zaden mezczyzna o zdrowych zmyslach nie bralby sie za takie.

Znam kilka zimnych suk. Tylko jedna z nich jest nia w rzeczywistosci.
    • blue-louisiana Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 09.05.11, 15:16
      www.modelsandmoguls.com/wp-content/uploads/2009/11/dita_von_teese_seductive-sexy-black-lace.jpg
      tak wygląda Pani suka...ot i cała filozofia.
    • eekonomista Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 09.05.11, 19:08
      Nie spotkałem nigdy kobiety, która byłaby naprawdę wredna lub zimna. Oczywiście wiele kobiet się takim mianem określa, ale to raczej ich mrzonki niż stan faktyczny.
      A co do mężczyzn, to tylko gamoń używa takich określeń w stosunku do kobiet. Moim zdaniem temat nie jest warty omawiania, bo przecież o gamoniach i ich problemach z kobietami nie będziemy dyskutować.

Pozdrawiam,
      Ekonomista
      blogekonomisty.blogspot.com/
      • lonely.stoner Re: Wygląd suczy/wygląd ofiary 09.05.11, 19:15
        co za watek z d.py. I te naukowe opinie haha, moze nowy watek zaloze: po czym poznac zlodzieja? wpisujcie cechy wygladu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka