kombinerki.pinocheta 17.05.11, 06:58 Znacie jakiegos mizogina? Macie takiego osobnika w swoim otoczeniu? Jak z nim postepujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mediator.org Re: Mizoginizm 17.05.11, 09:03 Znam. Klasyczny przykład: co złego na świecie - pochodzi od kobiety. Jak z każdą osobą o skrajnej postawie czy poglądach, dyskusja nie ma sensu. Wyznawane wartości i poglądy, ogólnie rzecz biorąc, nie podlegają dyskusji. Są to sprawy zakorzenione głęboko i wypływające, najczęściej, z mechanizmów, z których nie chcemy zdać sobie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Mizoginizm 17.05.11, 09:11 Znam. Ignoruję, nie utrzymuję kontaktów towarzyskich. Odpowiedz Link Zgłoś
tylkozycie Re: Mizoginizm 17.05.11, 18:54 Tak, znam. Mój były narzeczony mi to powiedział ze dwa mce temu. A jeszcze muszę mieszkać z nim pod jednym dachem. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Mizoginizm 17.05.11, 19:09 połowa feministek to mizoginki, które nie mogę ścierpieć, że inne kobiety nie chcą przyjąć ich punktu widzenia w kwestii relacji kobieta - mężczyzna :) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Mizoginizm 18.05.11, 18:41 Tak naprawdę tylko ignor się sprawdza. Nie ma lepszej metody. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt rozumiem, jak baby nudza na forum z nudow 18.05.11, 18:42 nie majac nic do powiedzenia i bedac zmuszone do siedzenia w pracy godzinami przd kompem. ale mezczyzna ? sa ciekawsze tematy: piwo samochody seks polityka malarstwo itd :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: rozumiem, jak baby nudza na forum z nudow 18.05.11, 18:46 te ciekawsze tematy, zostały napisane wg jakiej kolejności? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt przypadkowej 18.05.11, 18:50 zamysleniee napisała: > te ciekawsze tematy, zostały napisane wg jakiej kolejności? przypadkowej i z rozpedu. ale jak chcesz, podam wlasna : seks polityka alkohol malarstwo poezja historia ogrodek. rover. jak widzisz nie ma tu nic o jedzeniu ani o zakladaniu rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: przypadkowej 18.05.11, 18:55 acettt napisał: > przypadkowej i z rozpedu. > ale jak chcesz, podam wlasna : > > seks > polityka > alkohol > malarstwo > poezja > historia > ogrodek. > rover. > > jak widzisz nie ma tu nic o jedzeniu > ani o zakladaniu rodziny. Brzmi jak ideał! :d ale ideałów nie ma:>:P Odpowiedz Link Zgłoś
facettt idealow nie ma 18.05.11, 19:08 zamysleniee napisała: > Brzmi jak ideał! :d ale ideałów nie ma:>:P no nie ma Szanowna z pozycji 3. (alkohol) oraz z braku checi do dobrowolnego zakladania rodziny jest mocno niezadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: idealow nie ma 18.05.11, 19:18 Jak niezadowolona jest w pełni niezadowolona, to jak się nie dziwić, że mężczyźni wolą np. rovery, malarstwo (o reszcie nie wspomnę) od niezadowolenia niezadowolonej! Odpowiedz Link Zgłoś
facettt a i tak idealow nie ma 18.05.11, 19:28 zamysleniee napisała: > Jak niezadowolona jest w pełni niezadowolona, to jak się nie dziwić, że mężczyź > ni wolą np. rovery, malarstwo (o reszcie nie wspomnę) od niezadowolenia niezado > wolonej! lepsze jest wrogiem dobrego :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: a i tak idealow nie ma 18.05.11, 19:34 tak :) czasem są zadatki na chęć posiadania "lepszego", zapominając, że ma się "dobre" :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: rozumiem, jak baby nudza na forum z nudow 18.05.11, 18:48 facettt napisał: > malarstwo taaa, jasne :D Odpowiedz Link Zgłoś
facettt tia :) 18.05.11, 18:52 jan_hus_na_stosie napisał: > facettt napisał: > > > malarstwo > > taaa, jasne :D tia. wszystkiwe sciany w mieszkaniu pomalowalem sam. i wszystkie sa DWUCOLOROWE. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: rozumiem, jak baby nudza na forum z nudow 18.05.11, 18:49 Ale wiesz, niektórzy mogą tylko poteoretyzować :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: rozumiem, jak baby nudza na forum z nudow 18.05.11, 18:49 > piwo Nie pijam. > samochody Nie lubie. > seks Nie uprawiam. Chyba, ze z wlasna graba sie liczy? > polityka Meczy mnie od jakiegos czasu. Staram sie unikac. Zreszta duzo tutaj mialem watkow politycznych, ale wszystko juz wygaslo. > ale mezczyzna ? Nie mezczyzna. Na mezczyzne trzeba sobie zasluzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: rozumiem, jak baby nudza na forum z nudow 18.05.11, 18:53 kombinerki.pinocheta napisał: > > piwo > > Nie pijam. nie kłam! > > samochody > > Nie lubie. to może rowery? może jesteś z tych co wolą sobie popedałować :D Odpowiedz Link Zgłoś
facettt hloopie: 18.05.11, 18:54 kombinerki.pinocheta napisał: > > piwo > > Nie pijam. > > > samochody > > Nie lubie. > > > seks > > Nie uprawiam. Chyba, ze z wlasna graba sie liczy? > > > polityka > > Meczy mnie od jakiegos czasu. Staram sie unikac. Zreszta duzo tutaj mialem watk > ow politycznych, ale wszystko juz wygaslo. > > > ale mezczyzna ? > > Nie mezczyzna. Na mezczyzne trzeba sobie zasluzyc. hlloopie - mam dla Ciebie ciekawa propozycje: grabarz. mam takiego jednego znajomego. i zadnego z tych przymiotow, ktorych nie posiadasz - tam nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
e-no-kolego Re: rozumiem, jak baby nudza na forum z nudow 18.05.11, 18:54 ostatnio malowałem pokój i wybrałem biały kolor na sufit... odważne, co? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: rozumiem, jak baby nudza na forum z nudow 18.05.11, 18:59 u mnie w pokoju tylko sufit jest biały, ściany są pomarańczowe i żółte, albo inaczej, kolory ceglastego i piaskowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-no-kolego Re: rozumiem, jak baby nudza na forum z nudow 18.05.11, 19:00 na ściany ... jeszcze nie zdecydowałem- może biały? trochę mi zostało... :) Odpowiedz Link Zgłoś
madokss Re: rozumiem, jak baby nudza na forum z nudow 18.05.11, 22:05 Na biało sufit, nawet plastyk, malarz by na to nie wpadł. Jesteś prawdziwym artystą;) Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Mizoginizm 18.05.11, 20:38 z pewnym typem ludzi nawet nie chce mi sie utrzymywac tzw. powierzchownych kontaktow towarzyskich, w tej grupie dla przykladu sa: rasisci, mizogini, roznej masci faszysci w tym fundamentalisci religijni, osoby nawiedzone i niespelna rozumu, z ktorymi nie chce mi sie gadac i marnowac czasu na wdawanie sie w jakiekolwiek rozmowy. Uwazam ze takie poglady to jakis po prostu niedorozwoj umyslowy, to tak jakby psa chciec nauczyc alfabetu, mozna probowac ale w sumie po co? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Mizoginizm 18.05.11, 22:48 Faszysta von Braun stworzył cały amerykański program kosmiczny z którego wszyscy korzystamy:) I ty korzystasz z bardzo wielu rzeczy które stworzyli zdeklarowani rasiści, antysemici i faszyści, lepiej się pogódź z tym kim jesteś zamiast pleść bzdury o rzekomym niedorozwoju ludzi którym do pięt nie dorastasz. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Mizoginizm 18.05.11, 23:42 zeberdee24 napisał: > Faszysta von Braun stworzył cały amerykański program kosmiczny z którego wszysc > y korzystamy:) I ty korzystasz z bardzo wielu rzeczy które stworzyli zdeklarowa > ni rasiści, antysemici i faszyści, lepiej się pogódź z tym kim jesteś zamiast p > leść bzdury o rzekomym niedorozwoju ludzi którym do pięt nie dorastasz. aaa, rozumiem, bardzo musialam cie obrazic ze cie nazwalam niedorozwojem?? no przykro mi ale fakty sa jakie sa, niedorozwoj to niedorozwoj i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś