zamysleniee 08.06.11, 16:51 Jakie są najczęstsze uzależnienia ludzi? Zaobserwowane: kobiety - zakupy mężczyźni - piwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafem Re: Uzależnienia 08.06.11, 16:53 Fajki, kochana, fajki. Rzucam od niemal 3 miesięcy i wciąż cierpię. A zakupów to nawet nie próbuję rzucać, bo wtedy nic z życia by mi już nie pozostało:P Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Uzależnienia 08.06.11, 16:56 Rzucaj te fajki:> w zamian za to, będziesz mogła więcej na zakupach zaszaleć:> Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Uzależnienia 08.06.11, 17:00 > Rzucaj te fajki:> w zamian za to, będziesz mogła więcej na zakupach zaszaleć:> Uwierz bądź nie, od kiedy nie palę mam wrażenie, że mam pieniędzy jeszcze mniej, nic więcej na zakupy nie zostaje:P Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: Uzależnienia 08.06.11, 19:36 cafem napisała: > > Rzucaj te fajki:> w zamian za to, będziesz mogła więcej na zakupach z > aszaleć:> > > Uwierz bądź nie, od kiedy nie palę mam wrażenie, że mam pieniędzy jeszcze mniej > , nic więcej na zakupy nie zostaje:P Dokładnie, nie wiem jakim to magicznym sposobem się to dzieje, że tego finansowego przypływu ( z powodu rzucenia fajek) się nie czuje. A na fajki jakoś zawsze jest. Na szczęście już nie palę, czasem tylko przez kierownika w pracy. :D Znaczy nie przez, a z. :D Odpowiedz Link Zgłoś
i-kongo Re: Uzależnienia 08.06.11, 16:58 słodycze, ładne sukienki i kolczyki:) i to jest metoda zeby mnie przekupic i niektorzy bardzo dobrze potrafia wykorzystac moja slabosc:D Odpowiedz Link Zgłoś
i-kongo Re: Uzależnienia 08.06.11, 17:01 na szczescie mam fajna figure ale namietne wcinanie czekoladek musze wyeliminowac, tylko to juz powtarzam od 5lat i narazie nie potrafie Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie79 Re: Uzależnienia 08.06.11, 16:59 kobiet: czekolada + internet, zakupy mężczyźni: internet + gry komputerowe, tłuste żarcie + piwo Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Uzależnienia 08.06.11, 17:03 > Zaobserwowane: > kobiety - zakupy > mężczyźni - piwo Zakupow nie lubie, blee. Zaobserwowane na forach: kobiety - partner, czekolada/slodycze mezczyzni - masturbacja Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Uzależnienia 08.06.11, 17:06 masturbacja :D, muszę zaobserwować :D Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Uzależnienia 08.06.11, 17:05 ja: woooda (pływanie, kąpiele, picie itd. itd.) kosmetyki buty bielizna śnieg :D a nie lubię: ozorków, flaków, upałów. :D Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Uzależnienia 08.06.11, 17:39 zamysleniee napisała: > ja: > woooda (pływanie, kąpiele, picie itd. itd.) > kosmetyki > buty > bielizna > śnieg :D > > a nie lubię: > ozorków, flaków, upałów. > > :D Chyba nie o to chodzi w rozmowie o uzależnieniu, że lubisz śnieg, a nie lubisz ozorków. Odpowiedz Link Zgłoś
nikorason Re: Uzależnienia 08.06.11, 17:22 Pewna pani doktor od uzależnień przytoczyła, w tv, wyniki badań, które dowodzą, że nie szkodliwą tygodniową dawką alkoholu dla mężczyzny jest 10 piw.... I co o tym panie sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Uzależnienia 08.06.11, 17:27 10 piw tygodniowo to malo... biorac pod uwage,ze niektorzy pija po 2-3 dziennie... albo 10 dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
nikorason Re: Uzależnienia 08.06.11, 17:29 No kurcze, ja tyle przez rok nie wypiję... Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Uzależnienia 08.06.11, 17:28 Że coś tej pani na głowę upadło. Ewentualnie koncerny piwowarskie odpalają jej dużą działkę za bredzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Uzależnienia 08.06.11, 17:31 nikorason napisała: > Pewna pani doktor od uzależnień przytoczyła, w tv, wyniki badań, które dowodzą, > że nie szkodliwą tygodniową dawką alkoholu dla mężczyzny jest 10 piw.... I co > o tym panie sądzicie? A dla kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
nikorason Re: Uzależnienia 08.06.11, 18:09 Nie mówiła o kobietach, ale pewnie niewiele mniej :D Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Uzależnienia 08.06.11, 17:26 Słodycze toleruję. Zakupy? Tylko księgarnie lubię odwiedzać . Od piwa zawsze lepszy kieliszek dobrego wina, albo whiskey. Ale ja dziwna kobieta jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Uzależnienia 08.06.11, 17:33 nie jesteś dziwna, ja też tak mam nikt nie wspomniał o KAWIE (na sam kształt słowa, ciarki mnie przechodzą) Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Uzależnienia 08.06.11, 17:43 Nie kuś. Bo zaraz po podwójne espresso polecę. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Uzależnienia 08.06.11, 18:01 A ja Wam powiem, ze mysle sobie, ze plaga naszych czasow sa uzaleznione relacje, tego, ze sie ludzie nie moge od siebie odczepic, chociaz im ze soba nie jest wcale fantastycznie i mogliby znalezc sobie kogos bardziej odpowiedniego. Tak mnie zainspirowalo kilka watkow z ostatnich dni, z moja historia wlacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Uzależnienia 08.06.11, 18:07 oj kawka, zrobiłam sobie, smaka zrobilaś Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie79 Re: Uzależnienia 08.06.11, 18:07 ojej - fajnie, że jest ktoś kto woli tak jak ja księgarnie od ciuchowych zakupów :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Uzależnienia 08.06.11, 18:54 U mnie wino i czekolada. Zakupów nie lubię. Zresztą uzależnienia to za dużo powiedziane, bo to z zasady coś bez czego nie można się obejść. A ja bez jednego i drugiego dam radę - z tym, że nie jest wtedy tak miło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lulu_oi Re: Uzależnienia 08.06.11, 18:57 U mnie lakiery do paznokci. Bo te małe śliczne kolorowe buteleczki tak kuszą... Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: Uzależnienia 08.06.11, 19:30 Fajki , fajki , fajki zmora jedna + kawunia , oprócz tego perfumy i buty :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Uzależnienia 08.06.11, 19:53 nigdy nie paliłam, ale podobno jakby się wzięło palaczowi papierosy i zmusiło się do "abstynencji" to mógłby zatłuc. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Uzależnienia 08.06.11, 21:57 Ja nie mam żadnych ;) Poza lansowaniem się, kibicowaniem, Korwinem, Jaruzelskim i ekożarciem - istotnie żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Uzależnienia 08.06.11, 21:59 hotally napisała: > Ja nie mam żadnych ;) Masz wiecej niz sie tobie zdaje. Jestes wrecz uosobieniem nalogowego egocentryzmu, egotyzmu i ekshibicjonizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Uzależnienia 08.06.11, 22:02 maitresse.d.un.francais, marguy - strzał w 10 :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Uzależnienia 08.06.11, 22:20 w 10 mowisz? a ja bylam przekonana, ze strzelam do zera :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Uzależnienia 08.06.11, 22:56 "mniej niz zeroooo o, o o o o!" a pośpiewałam sobie przed snem ;) ... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Uzależnienia 08.06.11, 23:09 kobiety - miś mężczyźni - niezależność Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Uzależnienia 11.06.11, 15:47 Nie znam nikogo uzeleżnionego od zakupów. Znam kilku alkoholików, ale piwa akurat nie pijają. Znam za to całe stado ludzi uzależnionych od papierosów, kilku koksiarzy i jedneggo gaceta uzależnionego od marihuany. Odpowiedz Link Zgłoś