Dodaj do ulubionych

bach i oko podbite :D

10.06.11, 14:11
Pierwszy raz w życiu mam śliwę pod okiem heh, zabawna sytuacja idę sobie chodnikiem, nie zauważyłam wystającego pręta i jak nie pierdyknę, najpierw na kolano a potem poślizg twarzą po podłożu. No i łuk brwiowy wielkości piłeczki do ping ponga, a dzisiaj mega fiolet na całej powiece. No normalnie tylko ja mogłam coś takiego wykonać....
i moje pytanie, myślicie że powinnam iść z tym do lekarza?? bo nie za bardzo mam ochotę a znajome z pracy mówią że powinnam, nie jest mi słabo, nie mam nudności, nic mnie nie boli i nie widze takiej potrzeby. jak myślicie?

"Dziękuję Panie, że mieszczę sie w standardzie, że nie wystaję za nawias... Dziękuję Panie, że mieszczę się w szeregu, za średni wzrost, letnie ciało... Dziękuję Panie za średni temperament, uniwersalne poglądy..."
Obserwuj wątek
    • tygrysio_misio Re: bach i oko podbite :D 10.06.11, 14:18
      no to super, ze nie masz nudnosci z powodu sliwki... uwazaj na biegunke... niektorzy maja po suszonych sliwkach
    • princessjobaggy Re: bach i oko podbite :D 10.06.11, 16:12
      Eee, jak nic nie odpadlo z twarzy i oko na miejscu to luz. Ja tam nie chadzam po lekarzach jak nie musze.
      • leziox Re: bach i oko podbite :D 10.06.11, 16:39
        Za to mozna sie pochwalic ze np máz cos chcial od ciebie a ty stanelas okoniem :)
    • swiete.jeze Re: bach i oko podbite :D 10.06.11, 16:46
      Mów, że pięciu ich było, ale dałaś radę i oni teraz wyglądają o wiele gorzej:]
    • masher Re: bach i oko podbite :D 10.06.11, 17:16
      tak, do okulisty. po wypis na okulary :P
    • schere Re: bach i oko podbite :D 10.06.11, 20:56
      Znajome z pracy dyskretnie sugerują ci obdukcję :).
      Bo to standardowe tłumaczenie bitych kobiet...
    • happy_time Re: bach i oko podbite :D 10.06.11, 21:04
      Bez przesady z tym lekarzem. Siniak nie jest powodem do wizyty :)
      Ja ostatnio biegłam w deszczu do samochodu, chciałam jak najszybciej wsiąść i nabiłam sobie ogromnego siniaka na pośladku ;) przez kilka dni bolało jak siadałam.
    • lolcia-olcia Re: bach i oko podbite :D 10.06.11, 21:18
      też kiedyś zdobyłam cień... w skutek wypadku rowerowego...
    • dr.verte Re: bach i oko podbite :D 10.06.11, 21:23
      jakbys sie nie tlumaczyla (a nawet tym bardziej) wszyscy beda mysleli ze maz/chlopak ci
      dopie....lil. zwlaszcza z tym pretem to strasznie naciagana sprawa , wymyslilabys sobie
      cos lepszego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka