fabianekk 26.06.11, 11:04 Co u Was dziewczyny, taki zastój na forum, jak dieta? jak ćwiczenia? czy jest ok czy tam też zastój chwilowy? Jak radzicie sobie w te zmienne pogody? czy macie równiez jak ja zmienne nastroje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ella1960 Re: Cisza 27.06.11, 11:41 Cześć Marlenko. Ciesze się że napisałaś.U mnie wszystko dobrze, staram się jak wszystkie dziewczyny pilnować diety ,ale ostatnio moja waga stoi w jednym miejscu.Trochę jestem zła. Czeka mnie wyjazd nad morze.Mam nadzieję że będzie ładna pogoda i będę siedziała w morzu,a nie w knajpkach.Napisz czy ty dalej chudniesz.Ela Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: Cisza 29.06.11, 11:16 Przez ostatni tydzień tylko 200 gram więc aż wstyd pisać, trzymam sie diety i cwicze ale stoję w miejscu, ja 24 lipca nad morze mam plan pojechac i własnie chyba pogoda się w końcu unormuje:-) Pozdrawiam ps; sądzę że wszystkie malo chudniemy stąd ta cisza...;-) a może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
kopiko47 Re: Cisza 29.06.11, 15:26 Cześć, zaraz będzie drugi tydzień i też jakoś waga nie jest łaskawa, w pierwszym wręcz przytyłam :( pół kilo ale nie w tę stronę :) W tym tygodniu prawie nie mam możliwość dietowania a waga stoi. W niedzielę zmarła moja teściowa, niektóre wiedzą w czym rzecz, nie mam więc głowy do robienia sobie dietetycznego jedzonka. Jutro druga część obrzędów pogrzebowych więc może od piątku wrócę na dobre tory :) Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
karolakac Re: Cisza 30.06.11, 23:04 Noo dotarłam w końcu i ja ;) U mnie zastój na całego...najpierw goście przez dwa tygodnie, a później jakieś choróbsko i dopiero dochodzę do siebie. Moja waga domowa to jeszcze ta "kręcona" więc nawet na nią nie wchodzę, bo i tak jej nie wierzę ;) Mam tylko nadzieję, że nie dobrałam, bo starałam się jak mogłam biorąc pod uwagę okoliczności ;) Nie mogę się już doczekać naszego spotkania! A to jeszcze 15 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
ella1960 Re: Cisza 01.07.11, 21:09 Haniu przyjmij wyrazy najgłębszego współczucia i zrozumienia z powodu śmierci teściowej.Ja jutro wyjeżdżam na 2 tygodnie do Świnoujścia i nie będę miała internetu,odezwę się jak wrócę. Od 18.05 nic nie schudłam,boję się że nad morzem na urlopie będzie tyle pokus że tylko przytyję.Ciekawa jestem jak inne koleżanki, czy w 2 miesiącu mają problemy z wagą tak jak ja.Ela Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: Cisza 03.07.11, 22:47 Hello Nareszcie się odzywacie, u mnie też waga raczej stoi, czasem widzę ze schudłam kilogram a czasem ważę tyle samo, trzymam dietę ćwiczę, brakuje chyba dni płynnych, mam poważne stresy ponieważ mój synek ma czerwone plamy na plecach od ponad 2 tygodni, co 4 dni mam zmieniane maści i nic nie przechodzi jestem załamana, nie mam apetytu wręcz nudności, jutro na 9 do kolejnego alergologa, a plamek jest więcej i więcej na plecach juz 40:-( Odpowiedz Link Zgłoś