Dodaj do ulubionych

samobójstwo

04.07.11, 15:23
Witam
Mam już dosyć życia.Wszyscy mnie ignorują, ranią moje uczucia.
Mam wyrzuty sumienia wciąz do siebie.
Mam wrażenie że jestem wszystkiemu winna.Mam ciągle o coś żal do siebie.
Chce umrzeć,popełnić samobójstwo.Nie radze sobie w życiu. Mam 25 lat już.
Pomóżcie mi co mam robić?
Obserwuj wątek
    • azeta4 Re: samobójstwo 04.07.11, 17:06
      Wez sobie zimny prysznic ( bo nie ma na ciepla wode) o 5.30 rano a potem pracuj do 19 °° zeby zarobic na zycie.Usmiech na 32 zeby do wszystkich.I tak od poniedzialku do soboty, to nauczysz sie cieszyc tym co masz i nie pisac bzdur.
      • Gość: Mateusz Re: samobójstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.11, 20:21
        Sam jesteś bzdurą
      • Gość: Anna Re: samobójstwo IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.11, 16:11
        Jeżeli g...o wiesz o depresji, to się nie wypowiadaj, ok? Bo w przypadku tej choroby takie rady to możesz sobie w d wsadzić.
    • Gość: Mateusz Re: samobójstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.11, 20:23
      Chętnie bym Ci pomógłbym ale sam sobie nie radzę nadzieję mam już tylko w Bogu
    • nammkha Re: samobójstwo 05.07.11, 17:25
      A może po prostu leczyć się? Dziwne że na to nikt nie wpadł. Też kiedyś sobie nie radziłam z życiem a teraz już sobie radzę i myślę że życie to skarb którego warto strzec. Trzeba spróbowac wszystkich możliwości żeby sobie poradzić, a samobójstwo to ostateczność. Czyli marsz do psychoterapeuty. Polecam psychoanalize, ktora trwa ze 2 lata, bo bardziej krotkotrwała terapia nie bedzie efektywna na dłużą metę.
    • Gość: al Re: samobójstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 09:19
      Droga Martini!
      Twoje samopoczucie może być wynikiem złej pracy tarczycy. Pójdż do endokrynologa i zrób badania hormonów tarczycy. Poza tym za bardzo skupiasz się na sobie,a to jest egoizm. Czeka Cię oprócz leczenia podjęcie próby innego spojrzenia na świat i własne problemy.
    • chai22 Re: samobójstwo 12.07.11, 15:00
      Moze masz depresje? Idz do psychologa albo psychiatry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka