Dodaj do ulubionych

dziwna przemiana

10.07.11, 19:24
jestem wlasnie na wakacjach w polsce w swoim malym rodzinnym miescie, odpoczywam od aktywnego zycia w UK
z moim rodzinnym miastem mam mnostwo wspomniem,kszatlowanie osobowosci, znajomosci...wiadomo...nie ukrycwam ze caly czas walczylam z brakiem pewnosci siebie, kompleksami, depresja...myslalam ze z tego wyszlam poniewaz przez rok pobytu za granica odyzskalam pewnosc siebie i chec zycia ale co sie okazuje to jest zludne lub to miasto az tak duzo negatywnych emocji u mnie wywoluje...przez ten tydzien wszytsko wrocilo...wszytskie zle wspomnienia, dawne urazy, lęki jakby podswiadomosc odrazu zareagowala i powrocila do normalnego stanu przed wyjazdem , wiem jak jak za tydzien wroce to znow odyzyje...ale jak byc szczesliwa tutaj
?
Obserwuj wątek
    • jael53 Re: dziwna przemiana 10.07.11, 19:41
      A po co szukać szczęścia na siłę, w miejscach, które zostawiły złą pamięć?
      • pmorphy Re: dziwna przemiana 10.07.11, 19:45
        jael53 napisała:

> A po co szukać szczęścia na siłę, w miejscach, które zostawiły złą pamięć?

ona nie szuka. samo ją znalazło. ja bym radził mniej myśleć, więcej robić. :)
      • zabijego Re: dziwna przemiana 10.07.11, 19:45
        bo to jest kwestia odpowiedniego podejscia do tematu, do zmiany nastawienia w glowie
        chyba lepiej byc szczesliwym niz nie?
        • miau_weglowy Re: dziwna przemiana 10.07.11, 19:50
          ludzie sie przeprowadzaja,zeby sie odciac od zlych wspomnien, po co wracac, jesli jest inna mozilwosc?
        • qw994 Re: dziwna przemiana 10.07.11, 19:51
          Lepiej, ale przecież nie można mieć wszystkiego. Jest ci dobrze tam, gdzie przebywasz na stałe - i ciesz się tym zamiast pielęgnować poczucie klęski w związku z dawnym miasteczkiem. Bądź zadowolona z tego, co masz.
    • moonogamistka Re: dziwna przemiana 10.07.11, 20:24
      Najwazniejsze jest to co masz we lbie:-) Przed tym nei uciekniesz. Slabe te przemiany byly.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka