morgianna 04.08.11, 23:58 A kiedy ostatnio widziałyście piękną kobietę? Nie mysle o zmalowanych i dopracowanych celebrytkach ale o normalnych dziewczynach ? Bo ja dziś na youtubie zobaczyłam prawdziwie zjawiskową;) www.youtube.com/user/niuniutkaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_rzeznika Re: Super laski 05.08.11, 00:08 Czy ja wiem. No ładna ładna, ale żeby aż wątas o niej zakładać?:D Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: Super laski 05.08.11, 00:14 Nie o niej ten wątek , ona jako przykład wyłącznie, bo jest zwykłą dziewczyną a urodę ma nieprzeciętną. Czy wy macie takie w okół siebie? PS. Jak czytam że niejaka Ally uważa się za cud to na prawdę chce mi się śmiać;) Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: Super laski 06.08.11, 16:47 Ta po lewej tot dopiero jest laska. Jestem kobietą, ale wptarywałąm sie w nią chyba z godzinę. www.youtube.com/watch?v=7oD_NB7f2Ac Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: Super laski 06.08.11, 16:49 żeby nie było wątpliwości, to ta pojawiająca się w 37 sekundzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Super laski 05.08.11, 00:12 Dziewczyna brzydkanie jest. Mila buzie ma ale powinna sie powstrzymac z jej otwieraniem do czasu az nauczy sie mowic po polsku. Przez pierwsze kilka sekund trudno mi bylo rozpoznac jezyk w jakim mowila. Nawet fatalna dykcja i "ekanie" nie byly w stanie ukryc tego, ze byla kompletnie nieprzygotowana do przekazania informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: Super laski 05.08.11, 00:21 No tak. I ta 'stalowa mangolia'. Cóż, jest po prostu śliczna i słodka. Mimo złej dykcji i nagminnego mylenia dopełniacza z biernikiem miło jej się słucha :) Ja wokół siebie także spotykam piękne laski. Piękne same w sobie, z leciutkim makijażem, ładnie ubrane, uśmiechnięte, sympatyczne - do schrupania :D Tylko że na palcach jednej ręki mogłabym takie policzyć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Super laski 06.08.11, 16:56 marguy napisała: > do czasu az nauczy sie mowic po polsku "bynajmniej" się czepiasz! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Super laski 05.08.11, 00:17 No czasami widzi się tak ładne laski, oryginalne albo urocze, albo charyzmatyczne, albo wszystko w jednym, że aż miło! Wcale nie tak rzadko. Albo jestem bardzo życzliwą sędzią;) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_nie_jaga Re: Super laski 05.08.11, 00:31 No ładna, ja widzę każdego dnia ładną w lustrze i co Wy na to? Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
well_ness Re: Super laski 05.08.11, 00:54 jak mozna przez 10 minut nawijac o niczym podziwiam "chce zeby moje rzesy byly wydluzone a nie pogrubione bo mam ich stosunkowo duzo" niezly kabaret Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Super laski 05.08.11, 01:00 Dziś w tramwaju widziałam b atrakcyjną kobietę w czerwonej kloszowej sukience, bez żadnych ozdób. Nie pamiętam twarzy (tzn nie wiem, czy była ładna) ale ogólnie wyglądała jak z okładki Vogue. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik [...] 05.08.11, 01:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Super laski 05.08.11, 08:41 Zjawiskową? Cóż, po prostu nie jest brzydka i tyle. Ładne kobiety widuję codziennie. Ale określenie "super laski" to mi się źle kojarzy i nie przypiszę go do widywanych. Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: Super laski 05.08.11, 09:05 Nie brzydka to jest co druga polka ,jak nie większość ale naturalnie niezwykle ładnych/pięknych jest niewiele. Oczywiscie łatwo wypracować perfekcyjny wygląd jak sie ma pieniądze i np jest celebrytom ale to jest zupełnie inny sort atrakcyjnych kobiet. Pięknych dziewczyn na ulicach to ja prawie nie widuję a to zwykłe dziewcze z youtuba ma według mnie niezwykłą urodę. O nie brzydka to jest własnie hotally i to jest dobre określenie jej wyglądu , natomiast na pewno nie jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Super laski 05.08.11, 09:18 morgianna napisała: > Nie brzydka to jest co druga polka ,jak nie większość ale naturalnie niezwykle > ładnych/pięknych jest niewiele. * Wg. mnie - nieprawda, większość jest brzydka. > Oczywiscie łatwo wypracować perfekcyjny wygląd > jak sie ma pieniądze i np jest celebrytom ale to jest zupełnie inny sort atrak > cyjnych kobiet. * Celebryci są "zrobieni" jak Simsy i raczej nie powinno się ich tu przywoływać, chociaż trend jest i wiele panienek na ulicy jest "zrobionych" >Pięknych dziewczyn na ulicach to ja prawie nie widuję a to zwy > kłe dziewcze z youtuba ma według mnie niezwykłą urodę. * A wg. mnie jest przeciętna, ze wskazaniem w dół. I wot, gusta i guściki. > O nie brzydka to jest własnie hotally i to jest dobre określenie jej wyglądu , > natomiast na pewno nie jest piękna. * Ja mam, znowuż, inne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: Super laski 05.08.11, 09:28 Większosc jest nie brzydka ale robi z siebie brzydule ,bo psuje się złą oprawą , kiepskimi ciuchami ,złym makijażem , objada , tyje , zaniedbuje. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Super laski 05.08.11, 09:31 morgianna napisała: > > Większosc jest nie brzydka ale robi z siebie brzydule ,bo psuje się złą opra > wą , kiepskimi ciuchami ,złym makijażem , objada , tyje , zaniedbuje. * A to jest truizm i wszyscy wiedzo i nic nie robio :) Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: Super laski 05.08.11, 09:32 u nas gustu nie mają ludzie i kasy niestety bo warunki fizyczne polki mają dobre i nie ma tu o czym dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Super laski 05.08.11, 09:39 morgianna napisała: > > u nas gustu nie mają ludzie i kasy niestety bo warunki fizyczne polki mają dobr > e i nie ma tu o czym dyskutować. * Można sobie do woli polemizować - osobiście widuję więcej przeciętnych osób o nieco rozlazłej, kartoflowatej urodzie. Co do gustu - to nie jest tak, że "a u nas" - tylko w ogóle ludzie często kierują się czym innym niż wygląd. Poza tym miewają upodobania do dziwnych wzorów i kolorów - ale to taki gust, a nie brak gustu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kijek82 Re: Super laski 07.08.11, 07:31 >Celebryci są "zrobieni" jak Simsy i raczej nie powinno się ich tu przywoływać,<, nie do konca, widywalam kobiety naprawde piekne i nie wymagajacezrobienia. Dziewczyna z filmiku - ladna,ale dosc przecietna (wyjscie na ulice w wiekszym miescie w PL w godzinach szczytu - spotykasz 5) - i nie, nie mam kompleksow, jestem uwazana za atrakcyjna:) a i potrfie wyluskac pieknosc Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Super laski 05.08.11, 09:28 Pięknych dziewczyn na ulicach to ja prawie nie widuję bo jeżdżo brykami wypasionymi na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Super laski 05.08.11, 09:59 tyż prawda. Byłam ostatnio w aqua parku Lübbenau. Tylko jak spojrzałam w lustro, było na kim oko zawiesić, taka tragedia ogólnie, ale to pewnie dlatego, że lepsze laski na Majorce siedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Super laski 05.08.11, 10:07 potwierdzasz zatem regułę. a duże masz lusto? tzn. takie do samej ziemi? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Super laski 05.08.11, 10:14 w Niemczech bywa ,ze ciezko na kims zawiesic oko Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Super laski 05.08.11, 10:18 to chyba zależy od warstwy i landu. inna sprawa, że widać sporo par, w których facet jest spoko, a kobieta do du-py. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Super laski 05.08.11, 09:25 podoba ci sie bo ma troche odmienny ,nie tak slowianski typ urody-ciemne oczy ,ciemne wlosy ,ale na pewno jest bardzo ladna. Widuje wszedzie ladne dziewczyny ,niestety mezczyzn rownie przystojnych niewielu:) Odpowiedz Link Zgłoś
koolair Re: Super laski 05.08.11, 09:37 ło matko, a ile to dziecko ma lat skoro sama ma juz takei dziecko i meza?/ to dopiero maturzystka? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Super laski 05.08.11, 09:46 mamy inne definicje zjawiskowości. Ładna jest, podobna do ostatniej lub przedostatniej Miss Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie typowy lachon z warszawskiego klubu 05.08.11, 10:27 tylko, ze ta jest trzezwa (chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Super laski 05.08.11, 10:42 zgadzam się, ale na Polkę to ona nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Super laski 05.08.11, 11:01 powiedzialabym ,ze na Hiszpanke albo Francuzke Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Super laski 05.08.11, 10:58 Widuje codziennie, u siebie w pracy. I to nie jedna, a wiele. Na moja asystentke napatrzyc sie nie moge ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialamnika Re: Super laski 05.08.11, 10:58 Mi sie ona nie podoba, ma jakis dziwny nos... poza tym bym musiala ją zobaczyc bez makijazu, bo w makijazu zwlaszcza z tak mocno pomalowanymi oczami to kazda jest piekna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Haha 05.08.11, 11:21 zapomnialamnika napisała: > Mi sie ona nie podoba, ma jakis dziwny nos... poza tym bym musiala ją zobaczyc > bez makijazu, bo w makijazu zwlaszcza z tak mocno pomalowanymi oczami to kazda > jest piekna ;) Pierd#olenie w podniebienie=na tej zasadzie można powiedzieć, że przy odpowiednich butach każda laska może mieć 185 cm wzrostu a przy odpowiednim staniku każda może mieć wielki biust. A ten nos faktycznie porażka=jak można się tak między ludzi pokazywać? Może zrobimy zrzutkę na pomoc humanitarną dla tej dziewczyny? Jakaś składka do puszek na Powązkach? Przecież to nie jej wina, że została tak paskudnie przez naturę oszpecona. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Haha 05.08.11, 11:23 a przy odpowiednim staniku każd > a może mieć wielki biust. wielki nie ale w miaire duzy ,przetestowane;) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Haha 05.08.11, 11:29 simply_z napisała: > a przy odpowiednim staniku każd > > a może mieć wielki biust. > wielki nie ale w miaire duzy ,przetestowane;) Czym innym jest mieć duży biust a czym innym jest stwarzanie pozorów posiadania takowego. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Super laski 05.08.11, 11:04 obywatelu, jeśli nie masz kasy na koks najaraj się błyszczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Super laski 05.08.11, 11:45 codziennie widuje ładne dziewczyny. na ulicy, w parku, w autobusie, w wiezowcu. czasem aż za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: Super laski 06.08.11, 15:43 Baby takie już są ,jak ktoś pospolity , nie przyćmiewający ich wyglądu to będą komplementować a jak ktoś piekny i już nie ich liga to będą mówić powściągliwie że nie brzydki co najwyżej i prędzej przemilczą niż się szczerze zachwycą. Najczesciej jednak jest doszukiwanie sie detali jest zeby umniejszać urodzie hehehe Widzę to wszędzie , nawet na portalach społecznościowych te piękne , wyjątkowo ładne koleżanki /znajome za którymi szalało pół LO mają powściagliwe komentarze do zamieszczanych fotek ,mimo ze ani troche nie zbrzydły a wrecz przeciwnie. No może faceci są bardziej aktywni komplementując i jakos dziwnie wiecej męskich komentarzy. Za to nad zmalowanymi przecietnymi nie brzydkimi czy nawet sreniakami to się rozpływają baby jakie to nie laseczki śliczności i wow, zawsze z tego ryję hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Super laski 06.08.11, 16:50 morgianna napisała: > Baby takie już są ,jak ktoś pospolity , nie przyćmiewający ich wyglądu to będą > komplementować a jak ktoś piekny i już nie ich liga to będą mówić powściągliw > ie że nie brzydki co najwyżej i prędzej przemilczą niż się szczerze zachwycą > . Najczesciej jednak jest doszukiwanie sie detali jest zeby umniejszać urodzie > hehehe > Widzę to wszędzie , nawet na portalach społecznościowych te piękne , wyjątkowo > ładne koleżanki /znajome za którymi szalało pół LO mają powściagliwe komentarze > do zamieszczanych fotek ,mimo ze ani troche nie zbrzydły a wrecz przeciwnie. > No może faceci są bardziej aktywni komplementując i jakos dziwnie wiecej męskic > h komentarzy. > Za to nad zmalowanymi przecietnymi nie brzydkimi czy nawet sreniakami to się > rozpływają baby jakie to nie laseczki śliczności i wow, zawsze z tego ryję heh > ehehe * Ahem... no to nam dowaliłaś. I to "hehehe" na końcu. Bogowie, kolejny troll? Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: Super laski 06.08.11, 17:02 Uhuhu weź no ty zjedz z chmury na ziemię . Nie mam co robić tylko dowalać jakiejś pindzi na forum ,wolne żarty. Nawet jak się zidentyfikowałaś z opisem to niechaj do Ciebie dotrze że mam zwyczajnie takie a nie inne obserwacje i nie konfabuluje , nie wymyślam tego na potrzeby forum. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Super laski 06.08.11, 17:11 morgianna napisała: > Uhuhu weź no ty zjedz z chmury na ziemię . Nie mam co robić tylko dowalać jaki > ejś pindzi na forum ,wolne żarty. Nawet jak się zidentyfikowałaś z opisem to ni > echaj do Ciebie dotrze że mam zwyczajnie takie a nie inne obserwacje i nie kon > fabuluje , nie wymyślam tego na potrzeby forum. * Aleś się przejęła. Same pindzie na forum, a Ty to co? Master-pindzia? Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: Super laski 06.08.11, 17:16 Ani master ani miss , opisuję swoje obserwacje i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Super laski 06.08.11, 17:18 morgianna napisała: > > Ani master ani miss , opisuję swoje obserwacje i tyle. * Nie do końca. Dorabiasz ideologię do stwierdzeń i opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Super laski 06.08.11, 16:07 napisałem tylko,że gdyby wsadzić jej lolipopa w usta to by brzmiała: "mmm m mmmm mm mm..." Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Super laski 07.08.11, 08:18 Eeee tam, się przejmujecie mało ważnym problemem:)) Wszystkie te super laski zestarzeją się, pomarszczą, sflaczeją i będzie po lasce:) Odpowiedz Link Zgłoś